Mondjuk azért pár millió minden bizonnyal komolyan kifut. Közel 5 milliót alapból foglal Gündogan, sem Penát sem Szczesnyt nem tartanák meg 3. számúnak és nem is hiszem, hogy szeretnének azok lenni. Lenglet nagyon jól beépült az Atmába, simán el tudom képzelni, hogy pár millióért elviszik. (bár azt sm tartom elképzelhetetlennek, hogy kölcsönveszik, míg lejár a szerződése)FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.19. 07:05:06A lényeg
893 milliós bevételt várnak. Volt 100 milliós extra bevétel, amit Tebas tegnap elismert, extra papírokat kértek, mert kételjedtek a befektetőben, ami január 3-án érkezett csak meg.
Így 463 a megállapított, és 500 körül a tényleges.
Majd ha lesz 1 milliárdos bevétel 700 (UEFA) helyett lesz 500 megállapítva?
Lehetnek a piacon ingyenes játékisok, ha nem engedik beregisztrálni.
Belemehetünk egy újabb Olmo esetbe és egy újabb bohóckodásba.
Persze, egyre jobb a helyzetünk, de mikor lesz ennek vége?
Szerk: megmondom őszintén, azt vártam, hogy 1/1 lesz vagy 550 a megállapított, mint 625 volt a karoknál.
Úgy belefértek volna a hosszabbítások és egy két igazolás, azok helyére, akik távoznak, majd abból gazdálkodni, lejár Lewynek, De Jongnak, jöhetnek majd helyükre jobbak stb.
Így megint nem lehet tervezni, megint nem akar majd távozni senki, és ott leszünk nyáron, mint eddig. És nem látok kiutat, mert ha lesz 1 milliárdos bevétel, a számításaik alapján lehet nem lesz soha a bevétel 70%-a megállapítva, ami az irányelv.
Nekem az a bajom az ingyenes igazolásokkal, hogy a bérkeretben nagyobb helyet foglalnak, mint ha átigazolási összegért váltottak volna. Egy Tah például amúgy sem annyiért jönne ide focizni, mint amennyit a Leverkusenben kap, így viszont még magasabb lehet.