Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szerződést ilyen részleteiben nem ismerem. Ha volt eszük, a hosszabbításra már előre csökkentésben állapodtak meg. Ha nem, és 9 milliót fizetünk majd egy 35 éves játékosnak, hogy jól blokkolja be a hosszútávú igazolási lehetőségeinket, ahhoz gratulálok. Biztosan nagyon komoly alkupozícióban volt Martinez 2023-ban, sérülten, 32 évesen, bizonyára kapkodtak érte 9 milliós ajánlatokkal. Amúgy szerintem is jó a teljesítménye.
Tehát akkor érted, hogy UGYANAZZAL a feltétellel AUTOMATIKUSAN hosszabbodik meg.gránit írta: ↑2025.02.19. 18:57:26Lásd:
Update: Azóta a Rayo ellen ismét játszott legalább 45 percet, így már csak 6 ilyen meccs kell az automatikus hosszabbításhoz.gránit írta: ↑2025.02.17. 08:47:22Ha a szezon meccseinek 60%-án legalább 45 percet játszik, akkor automatikusan meghosszabbodik a szerződése 12 hónappal, tehát szinte biztos, hogy hosszabbítani fog. Eddig 29 meccsen játszott legalább 45 percet a szezonban, még 7 ilyen meccs, és teljesül ez a záradék.
https://www.msn.com/en-us/sports/other/ ... ngNewsSerp
https://www.transfermarkt.com/inigo-mar ... ler/158863
Lásd:
Update: Azóta a Rayo ellen ismét játszott legalább 45 percet, így már csak 6 ilyen meccs kell az automatikus hosszabbításhoz.gránit írta: ↑2025.02.17. 08:47:22Ha a szezon meccseinek 60%-án legalább 45 percet játszik, akkor automatikusan meghosszabbodik a szerződése 12 hónappal, tehát szinte biztos, hogy hosszabbítani fog. Eddig 29 meccsen játszott legalább 45 percet a szezonban, még 7 ilyen meccs, és teljesül ez a záradék.
https://www.msn.com/en-us/sports/other/ ... ngNewsSerp
https://www.transfermarkt.com/inigo-mar ... ler/158863
Szerinted mit jelent és mivel jár az, hogy automatikusan meghosszabodik a szerződése?
Aki rövidesen 34 éves lesz. Nincs pozícióban, csak ha nagyon béna szerződést kötöttünk vele, vagy ha mindenáron máshol akar kevesebb pénzt keresni.
Kell Tah, mert minden védőnknél jobb, gyorsabb, erősebb. Tökéletes korban van, hosszú évekig alapemberünk lehet.
Ez végeredményben mit jelent? Csődbe mentek? Ilyen mértékben csökkenteni a bérkeretet nem lehetséges. Egy europai szinten is magasan jegyzet csapat így összezuhanjon az elképesztő.
Mondjuk azért pár millió minden bizonnyal komolyan kifut. Közel 5 milliót alapból foglal Gündogan, sem Penát sem Szczesnyt nem tartanák meg 3. számúnak és nem is hiszem, hogy szeretnének azok lenni. Lenglet nagyon jól beépült az Atmába, simán el tudom képzelni, hogy pár millióért elviszik. (bár azt sm tartom elképzelhetetlennek, hogy kölcsönveszik, míg lejár a szerződése)FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.19. 07:05:06A lényeg
893 milliós bevételt várnak. Volt 100 milliós extra bevétel, amit Tebas tegnap elismert, extra papírokat kértek, mert kételjedtek a befektetőben, ami január 3-án érkezett csak meg.
Így 463 a megállapított, és 500 körül a tényleges.
Majd ha lesz 1 milliárdos bevétel 700 (UEFA) helyett lesz 500 megállapítva?
Lehetnek a piacon ingyenes játékisok, ha nem engedik beregisztrálni.
Belemehetünk egy újabb Olmo esetbe és egy újabb bohóckodásba.
Persze, egyre jobb a helyzetünk, de mikor lesz ennek vége?
Szerk: megmondom őszintén, azt vártam, hogy 1/1 lesz vagy 550 a megállapított, mint 625 volt a karoknál.
Úgy belefértek volna a hosszabbítások és egy két igazolás, azok helyére, akik távoznak, majd abból gazdálkodni, lejár Lewynek, De Jongnak, jöhetnek majd helyükre jobbak stb.
Így megint nem lehet tervezni, megint nem akar majd távozni senki, és ott leszünk nyáron, mint eddig. És nem látok kiutat, mert ha lesz 1 milliárdos bevétel, a számításaik alapján lehet nem lesz soha a bevétel 70%-a megállapítva, ami az irányelv.
A Sevilla 684ezres szösszenete mi a fene?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
463 millió az új bérsapka 426-ról.
Nem lesz itt nyáron sem nagyon igazolás
800+ milliós bevételt várnak a klubnál, aminek 70%-a (UEFA irányelv) 560 körül lenne. (Szerk: Most néztem, gazdasági jelentés 893 millió várt, aminek 70%-a 625, a ligánál ez 463)
Ez 650 milliós körüli bevétel 70%-a, (455)ami a Covid utáni évben volt.
Jó lenne már így 4-5 év után megtudni, hogyan számolnak.
Örülhetünk, ha engedik regisztrálni az új szerződéseket.
Max ha lesz nagy értékű eladás...
Közel 40 millióval több költhető fizukra, nem tűnik felháborítóan alacsonynak, ha egyszer stadiont is építünk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
800+ milliós bevételt várnak a klubnál, aminek 70%-a (UEFA irányelv) 560 körül lenne. (Szerk: Most néztem, gazdasági jelentés 893 millió várt, aminek 70%-a 625, a ligánál ez 463)
Idén nyáron szerencsére nem is kell százmilliókat költenie annak aki nagy neveket akar igazolni! Itt egy lista a legértékesebb lejáró szerődésű játékosokról: https://www.beinsports.com/en-us/soccer ... 2025-01-01FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
Ez ettől bonyolultabb kérdés. Mondhatnám, hogy mikor Ernő volt az edző, akkor hány gólt rúgott a csapat, és mennyit rúg most. De te sem gondolod ezt komolyan.
Az megvan, h azért mert 4. számú védőnek jön még 9+ milliós fizetése lesz és jelenleg se tudjuk regisztrálni a játékosainkat? Akkor minek jöjjön???vg99 írta: ↑2025.02.18. 13:02:31Tah játéka nekem nagyon tetszik, okosan, elegánsan, jó ritmusban focizik,
szerintem abszolút passzol hozzánk.
Inigo most a legnagyobb mestere, vezére a védelmünknek, de benne van a korban.
Araujo viszont még kérdőjel, hogy neki ez a foci mennyire fekszik majd.
Ingyen mindenképp hoznám Tah-t.
Hagyjuk már ezt az Araujo illik-e ehhez a focihoz.vg99 írta: ↑2025.02.18. 13:02:31Tah játéka nekem nagyon tetszik, okosan, elegánsan, jó ritmusban focizik,
szerintem abszolút passzol hozzánk.
Inigo most a legnagyobb mestere, vezére a védelmünknek, de benne van a korban.
Araujo viszont még kérdőjel, hogy neki ez a foci mennyire fekszik majd.
Ingyen mindenképp hoznám Tah-t.
Egyáltalán nem értek egyet. Szükség van belső védőre, mert van belőlük jelenleg 4, és többen instabilak. Emellett nem csak a mennyiségről van szó. Tah valamennyi belső védőnknél magasabb szinten van. Gyorsabb náluk, ami nálunk kiemelten fontos, mert nem behátrálva védekezünk, hanem feltolva, és elképesztően erős. Teljesen mindegy, hány játékosunk van a posztra, ha megszerezhetjük a legjobbat. Ez olyan, mint amikor a Portland nem draftolta le Michael Jordant, mert ott volt már nekik a posztra Drexler...Chino írta: ↑2025.02.18. 11:21:16Koundé jobbhátvédként is nagyon magas, klasszis teljesítményre képes, viszont ugyanúgy belső védő. Jelenleg NINCS SZÜKSÉG rá cb-ként, mert mindig van minimum 2-3 hadra fogható játékos azon a poszton. Hogy nem számít rá, akkor derülne ki, ha 4-5 belső védő egyszerre kidőlne, aminek azért még a közelében sem voltunk.
Ez nem verseny. Nincs olyan, hogy ide nem kell, mert oda is kell. Több igazolásra is szükségünk van.
Koundé jobbhátvédként is nagyon magas, klasszis teljesítményre képes, viszont ugyanúgy belső védő. Jelenleg NINCS SZÜKSÉG rá cb-ként, mert mindig van minimum 2-3 hadra fogható játékos azon a poszton. Hogy nem számít rá, akkor derülne ki, ha 4-5 belső védő egyszerre kidőlne, aminek azért még a közelében sem voltunk. A válogatottban pedig miért ültessék a padra mikor ott van Saliba, Konaté, Upamecano, Pavard, elit játékosok a posztjukon, jobbhátvédjük pedig gyakorlatilag egy sincs.gránit írta: ↑2025.02.18. 07:15:24Koundé NEM része a belső védős rotációnak, nem ott számít rá Flick sem. Koundé, mint belső védő, NEM létezik jelenleg, ahogy a válogatottban is konstansan jobbszélső.menczel írta: ↑2025.02.17. 23:31:48Attól h Kounde-t a jobb szélen játszatják mert egy átlag feletti teljesítményt tud ott, attól még ő egy belső védő.
Felfogod mekkora pazarlás és luxus 5-6 belső bekk, amikor a csatárcseréink, Ferran, Pau és Ansu?? ÉS jövőre Lewa cseréje is kell. Ez nem Fifa, a bérkeret miatt mióta szenvedünk már...
Csatárigazolást már elég régóta sürgetek. Sajnos Isak valószínűleg most is elérhetetlen lenne. Ebben a szezonban is nagyon komolyan termel, ahogy az előzőben is. Több igazolásra is szükség van.
Koundé NEM része a belső védős rotációnak, nem ott számít rá Flick sem. Koundé, mint belső védő, NEM létezik jelenleg, ahogy a válogatottban is konstansan jobbszélső.menczel írta: ↑2025.02.17. 23:31:48Attól h Kounde-t a jobb szélen játszatják mert egy átlag feletti teljesítményt tud ott, attól még ő egy belső védő.
Felfogod mekkora pazarlás és luxus 5-6 belső bekk, amikor a csatárcseréink, Ferran, Pau és Ansu?? ÉS jövőre Lewa cseréje is kell. Ez nem Fifa, a bérkeret miatt mióta szenvedünk már...
Attól h Kounde-t a jobb szélen játszatják mert egy átlag feletti teljesítményt tud ott, attól még ő egy belső védő.
Minden mással egyetértek, és ezzel is, csak annyit tennék hozzá, hogy igazából nincs nagy nyüzsgés körülötte, csak páran mondjuk, hogy hosszabbítani kellene vele, csökkentett fizuért. Ha a szezon meccseinek 60%-án legalább 45 percet játszik, akkor automatikusan meghosszabbodik a szerződése 12 hónappal, tehát szinte biztos, hogy hosszabbítani fog. Eddig 29 meccsen játszott legalább 45 percet a szezonban, még 7 ilyen meccs, és teljesül ez a záradék.Troym írta: ↑2025.02.16. 20:36:35Inigo körüli nyüzsgés is érthetetlen. 34 éves könyörgöm. Oké, hogy hasznos játékos jelenleg, de júni 30-ig van szerződése, 20.-án is elé lehet tenni egy 50% csökkentést +1 évvel, minek sietünk? Rettegünk, hogy elviszi valaki? Mégis milyen kockázatot futunk, hogy még nem adunk elé új szerződést?
Az a baj, hogy a keret egyes tagjait 2 polccal többre értékeljük, mint amennyi a piaci értéke. Gavi egy hasznos játékos a rotációban, de nem több. Ő nem az új Xavi / Iniesta a rendszerben, inkább az új Seydou Keita, ha párhuzamot kell vonni, emiatt én sem értem miért kapott fizetésemelést, mert nem lett több / jobb a hozzáadott értéke, így én is simán ugyanannyit adtam volna, mint eddig keresett, az aláírási bónusz akkor is pár millió plusz.