De nem ez a kérdés, senki nem kerékkötőként jellemezte.ocsike83 írta: ↑2025.02.20. 10:24:36Teljes mértékben egyetértek. Nem hiszem, hogy ő lenne a kerékkötője a csapatnak és akin olyan hatalmas összegeket lehetne spórolni. Inkább az FDJ-Fati vonalon kellene fogni.
Inigo-nál mindenki a korral jön. A mai fociban már abszolut nem számít a kor. Nyilván nem a leggyorsabb KH, de akkor is idén a védelem vezére. Jövőre is szükség van rá.
A kérdés az volt, hogy mennyit fizetsz neki.
A pénz megállapításakor nem csak a jelenlegi teljesítmény számít, hanem annak a kockázata, hogy csökkenhet-e a teljesítménye, vagy annak a kockázata, hogy leléphet-e, mekkora a kockázat a sérülésnek.
Csak tippelek, de a ti munkahelyetek szerintem ezeket a szempontokat ugyanúgy figyelembe veszik, hogy kinek mennyit fizetnek.
- Mit nyújt most a játékos?
- Mit vársz tőle a következő 1-2 évben?
- Van esélye, hogy eligazol, elcsábítják, mekkora a piaci értéke?
Nekem ő, 35 évesen, jelenleg használható játékos, idén egész jó teljesítményt hoz, ennek megfelelően írtam, hogy cca 5m kb elfogadható szint európai szinten, ha a naponta felmerülő 28 éves Tah jelenlegi fizetése 3m.
Ha nem kezded el 32-34 éves játékosok bérét csökkenteni, akkor megint ott leszünk, mint a Covid kezdetén, amikor a legidősebb játékosok bére volt a legmagasabb, piaci értékük meg közel 0.