FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23
https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
463 millió az új bérsapka 426-ról.
Nem lesz itt nyáron sem nagyon igazolás
800+ milliós bevételt várnak a klubnál, aminek 70%-a (UEFA irányelv) 560 körül lenne. (Szerk: Most néztem, gazdasági jelentés 893 millió várt, aminek 70%-a 625, a ligánál ez 463)
Ez 650 milliós körüli bevétel 70%-a, (455)ami a Covid utáni évben volt.
Jó lenne már így 4-5 év után megtudni, hogyan számolnak.
Örülhetünk, ha engedik regisztrálni az új szerződéseket.
Max ha lesz nagy értékű eladás...
A Sevilla 684ezres szösszenete mi a fene?
Ez még változhat a bevételektől is, nem? Csak azt nézve hogy egy BL egyenes kieséses szakaszban menetelés, Spanyol Kupa győzelem, Bajnokság megnyerése nem aprópénz ami 1:1-ben sokat számítana, a Camp Nou visszatéréséről nem is beszélve. Persze jó lenne tudni hogy hogyan számolták, ha a 800+milliós bevétel csakTriplázással, kb 10 meccs Camp Nou-ban, jön ki akkor más a helyzet.
Szerintem ha ez így marad akkor ezzel azért már lehet majd kezdeni valamit, emellé:
*Tigrinhot mostmár hivatalosan is nagyon akarja a Palmerias, csak ő érte kapnánk 30m körül és lejönne a 4milliós fizetése(
https://www.football-espana.net/2025/02 ... itor-roque)
*Inigo (€10m) vagy távozik, vagy ha hosszabbítunk vele akkor feltehetően jelentős fizetéscsökkentéssel(ha maradni akar tartalék hátvédként, amivel eddig sem volt baja)
*De Jong a jelenlegi teljesítményével sokkal piacképesebb mint hónapokkal ezelőtti állapotában volt, így ha nem akar fizetéscsökkentéssel hosszabbítani akkor nagyobb eséllyel lesz kérője megfelelő fizetésért, akár még pénzért is távozhatna
*Lengletet szinte biztos hogy viszi az Atleti, így az ő bére is felszabadul
*Christensen jelek szerint létszám feletti, nem hiszem hogy ő akadályt gördítene a távozáshoz, de jó lenne felépíteni és kipróbálni hogy mit tud a Flick-féle játékban VKP-ként mielőtt Casado-FDJ-vle 320 évre hosszabbítunk
*Kimennek a Messi-DJ stb tartozások, amikből ki tudja hány halmozódott össze a covid miatti fizuátütemezéssel
Ezeket persze ellensúlyozza a Pedri-Cubarsi-Gavi-Araujo és társaival hosszabbítás, de még egyéb nyári távozó sincs kizárva, Araujo pedig el tudom képzelni hogy távozik ha jön Tah.