sansz írta: ↑2025.02.22. 23:22:06
Ferran a percei alapján köröket ver rá, de ez nem azt jelenti, hogy Ferran jó. Nyáron jó volna valamit kezdeni ezzel a poszttal, hogy ne Lewa legyen az alap és ne Ferran a mentő ember... Egy Dokut, vagy Gakpot, vagy igazából bárki technikás embert szívesen látnék.
én már most Ferrannal ott tartok, hogy ebben a Flick rendszerben lehet, hogy ő tényleg komoly statokat tudna hozni, ha rendszeresen játszik, kvázi benne van a pakliban, hogy de, ő jó lenne, és akár számolhatnánk is vele kezdőként. az előző évek statikus pozíciós játékában ő meghalt, de most minden jel arra utal, hogy érdemes lenne megadni neki az esélyt. amúgy nekem Doku nagyon nem, egyik legsematikusabb, faék játékos, akinek az egyetlen skillje, hogy a vonal mellett egész jó arányban meg tud verni egy ellenfelet, majd aztán csomószor rossz megoldást választ. ő középcsatárnak teljes gatya sztem. Gakpo már más kérdés, ő sztem vagy 2 polccal feljebbi szint, és fullos is lenne nekünk, de róla nem hallottam, hogy mozdítható lenne.
na mind1, Lewandowsky kínszenvedés volt ma is, és nagyon kíváncsi lennék, hogy Flick azon túl, hogy ismeri, miért számol vele fix kezdőként annak ellenére, hogy egyre gyakoribbak az ilyen hulladék teljesítményei. ha valaki talál erről vmi elemzést, vagy ő maga érti, akkor légyszi magyarázza el