Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem mindenki leírta, aki megtalálta a lengyelt, hogy az a baj vele, hogy nem tud már részt venni a felső presszingben, ami a játékunk alapköve és a védekezés kulcsa, ott kezdődik az egész. Ha nem tudjuk viszonylag rendszeresen fent tartani a labdát, akkor jönnek azonnal a védelem mögé belőtt labdák, a védelmünk meg a felezőnél van. Torres sokkal jobb ebben, mert fiatalabb, ennyi, speciel a statja neki is durva, abba kár belekötni, hogy tegnap nem rúgta be, mert amúgy nagyon is be szokta, és nem az számít, hogy egy meccsen mi volt.gránit írta: ↑2025.02.26. 00:01:51Komolyan, még ezek után is megy a Lewandowski-fikázás?Gólt lőtt, Torres meg nem. Ennyire lennénk beljebb, ha Torres kezdene. Semmennyire. Volt pár jó meccse, ennyi. Nem lehet egy 60 meccses szezonra kivetíteni. Amúgy tényleg volt pár jó meccse, és helye van a rotációban. Lewandowski meg 36 meccsen tart 33 gólnál. Elképesztő statisztika.
Igen, az első 5 perc az szinte hiba nélküli pazar pressing volt és senki sem ácsorgott....
Szerintem meg tanarian játszott ma visszavont poszton! Csak Cassado lehet alternatívája Gavi García kevés ehhez most…
Mesterhármast is szerezhetne, az se lenne elég jó...gránit írta: ↑2025.02.26. 00:01:51Komolyan, még ezek után is megy a Lewandowski-fikázás?Gólt lőtt, Torres meg nem. Ennyire lennénk beljebb, ha Torres kezdene. Semmennyire. Volt pár jó meccse, ennyi. Nem lehet egy 60 meccses szezonra kivetíteni. Amúgy tényleg volt pár jó meccse, és helye van a rotációban. Lewandowski meg 36 meccsen tart 33 gólnál. Elképesztő statisztika.
Lewa se jó, de azért na.LG írta: ↑2025.02.25. 23:50:42Nem fikázás, de Lewandowski sokkal nagyobb helyzetet hagyott ki a 2. félidőben, mitn Ferrán az eslőben. Nem azt mondom, hogy ez felmenti előbbit, de ez nem egy emberen ment el. 2 gólos előnnyel könnyebb lett volna a visszavágó, így mgé bármi lehet. Legalább az a veszély nem fenyeget így, hogy hátradőlve kezdjük a visszavágót, hiszen így végig élesnek kell lenni.
Amúgy meg jó meccs volt és tanulságos, látszik, hogy nagyon erős csapatünk, de vannak hibák. És örülök, hogy most jöttek ki ezek, nem pedig egy hét múlva a BL-ben, mert így addig is lehet dolgoni rajta.
Pontosan, idén tényleg bivaly erős a ATMA, amikor bajnokok lettek akkor is sokkal gyengébbek voltak. Emellett szerencséjük is van, az xg is erről árulkodik.bence0330 írta: ↑2025.02.25. 23:44:58Ja, ez tényleg fura. Pedig játékban feltöröljük velük a padlót, ma is, múltkor is. xG-ben is. De ellenük valahogy eddig semmi nem jön össze.
Mondjuk annyi, hogy szerintem ez az elmúlt 3-4 évnek biztos, hogy a legjobb Atleticója. De nem ezért nem nyerünk ellenük.
Az első csapatot, kulcsembereket végigtolva simán meglett volna, az a gond, hogy nincs minőségi padunk.
Nem fikázás, de Lewandowski sokkal nagyobb helyzetet hagyott ki a 2. félidőben, mitn Ferrán az eslőben. Nem azt mondom, hogy ez felmenti előbbit, de ez nem egy emberen ment el. 2 gólos előnnyel könnyebb lett volna a visszavágó, így mgé bármi lehet. Legalább az a veszély nem fenyeget így, hogy hátradőlve kezdjük a visszavágót, hiszen így végig élesnek kell lenni.
Ezt én is maximálisan így látom. Különben nem tudnánk tartani a két naggyal a lépést, és a BL-ben sem vitézkednének ilyen szépen.Mondjuk annyi, hogy szerintem ez az elmúlt 3-4 évnek biztos, hogy a legjobb Atleticója
Ja, ez tényleg fura. Pedig játékban feltöröljük velük a padlót, ma is, múltkor is. xG-ben is. De ellenük valahogy eddig semmi nem jön össze.
Előző meccsen meg ő kezdett, kegyvesztett tuti nem lett, szerintem hétvégén is ő kezd. DJ-al cserélgetnek.
De ő van a barcaban és őt játszatta Flick. Nincs ha.