Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.27. 13:33:45

Deluigi írta:
2025.02.27. 12:16:16

Edit: Dembele a budos eletben nem fog aranylasztit kapni.
Pedig idén olyasmi forma van nála is, gólpontok is megvannak hozzá. A francia bajnokság viszont nem tényező, szóval neki konkrétan BL-győzelemre kellene vezetnie a csapatát. Ha barcás aranylabdást szeretnénk, akkor jó hír, hogy ő vagy Salah elvérzik hamarosan. Az egyiptomi nem teljesen, neki még maradhat úgyis esélye, de Raphinha, vagy Mbappé egy jó BL-futással úgy sokkal könnyebben beelőzheti.

Szoboszlai jó futásának nagyon örülök, fantasztikus, hogy már szinte biztos lesz egy magyar PL-győztes, aki ráadásul nem epizódszereplőként, hanem fontos láncszemként veszi ki a részét belőle. A Realba nem tudom, hogy Bellingham-mel hogy férnének meg együtt. Lehet, hogy van olyan felállás, ahol igen, de jelenleg Carlonál nem nagyon látnám a helyét, ha meg hátrább játszana Szoboszlai, ott azért nem tud úgy kibontakozni, ezt Kloppnál is láttuk. A City már más tészta, oda nagyon kellene most ilyen játékos, ugyanakkor Wirtzet is akarná Pep elvileg. Kérdés, hogy kit sikerül behúzniuk, ha sikerül-e egyáltalán.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.27. 12:16:16

bence0330 írta:
2025.02.27. 11:24:48
Nem csodálnám, ha a Madrid jobban rászállna.
Az kizart, hogy a Real fizetne erte 150m-t. Rossz nyelvek szerint a MC nezte ki es nekik megerne annyit.

De a Real nem fog penzt adni erte, ok is raalltak az ingyenes igazolasokra...

Edit: Dembele a budos eletben nem fog aranylasztit kapni.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.27. 12:15:42

Ha a PSG kiüti a Poolt, és sokáig menetel, akkor sokak nagy kedvence Dembele kaphatja az aranylabdát.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.27. 11:24:48

Ebben a pillanatban egyértelműen Salah a fő esélyes. Még akkor is tűzközelben marad szerintem, ha mondjuk kiüti a PSG őket, de a bajnokság meglesz, nagyon jó. 3 éve is megérdemelte volna szerintem lazán.

Szoboszlai meg az egy dolog, hogy gólokat rúg, kicsit amúgy olyan szerencsésen becsorgó góljai is voltak, ez is szerintem, de nagyon hasznosan játssza be az egész pályát, nem büdös neki a meló, az egyik legmeghatározóbb játékos. Nem csodálnám, ha a Madrid jobban rászállna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.27. 08:48:59

LG írta:
2025.02.26. 21:28:26
Ma úgy látom, a Pool meccsén is alszanak a VAR szobában. Mindegy, nem ezen fog múlni, de azért látszik, hogy a játékvezetéssel nem csak Spanyolországban vannak bajok, mégha ott is a legnagyobbak.

Közben Szobo gól. Honfitásunk konkrétan megérkezett az európai elitbe 2025-ben! =D>

A MU meg látom egy Ipswich ellen is tud szenvedni. x-re állnak, de emberhátrányba kerültek. Elképesztő, ami ott folyik. :shock:

A bajnoki cím kb. ebben a néhány napban dőlt el véglegesen. Az Arsenal csupán 1 pontot gyűjtött az elmúlt két meccsen, a Pool pedig két nehéz meccset hoz. Salah ma is gólpontot szerez, brutális az ember ebben a szezonban!
Ha a Liverpool befut mindkét fronton, szerintem Salah viszi az aranygolyót, brutálisak a számai idén is.

A MU szenvedése simogatja a lelkem, az EL-ben való kiejtésünk utáni arcokodás óta rühellem őket, égjenek csak.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.26. 21:28:26

Ma úgy látom, a Pool meccsén is alszanak a VAR szobában. Mindegy, nem ezen fog múlni, de azért látszik, hogy a játékvezetéssel nem csak Spanyolországban vannak bajok, mégha ott is a legnagyobbak.

Közben Szobo gól. Honfitásunk konkrétan megérkezett az európai elitbe 2025-ben! =D>

A MU meg látom egy Ipswich ellen is tud szenvedni. x-re állnak, de emberhátrányba kerültek. Elképesztő, ami ott folyik. :shock:

A bajnoki cím kb. ebben a néhány napban dőlt el véglegesen. Az Arsenal csupán 1 pontot gyűjtött az elmúlt két meccsen, a Pool pedig két nehéz meccset hoz. Salah ma is gólpontot szerez, brutális az ember ebben a szezonban!
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.23. 17:49:08

Szoboszlai gólpassz, Salah gól. A PL már félig zsebben van a Poolnak, az egyitomi rekordokat döntöget. Egy jó BL futással hatalmas esélyes lehet az Aranylabdára.

A másik oldalon Marmoush lőtt egy lesgólt. Attól függetlenül, hogy most ez nem ér semmit, élmény volt nézni számomra ahogy beverte. Nekem nagyon teszik a srác játéka, sokkal inkább bejön a stílusa, mint Haalandnak

Salah visszadta a kölcsön, Szobó gól! =D> De szép ez így!
bence0330

2025.02.23. 00:43:11

LG írta:
2025.02.22. 18:05:03
Az Arsenal idén sem akar bajnok lenni, úgy tűnik. Pedig ez a hétvége egy lehetőség lehetett volna nekik, erre kikapnak otthon a West Ham-től. :roll:

Az kemény, hogy Guiu-nak kemény 71 perce van a Pl-ben a szezonban. :roll: Nkunku 2 gólt és 1 gólpasszt tud felmutatni, de Pedro Neto sem dicsekedhet 2 góllal és 3 gólpasszal. Azért csak játszatnám többet, ha ennyire impotens támadók vannak előtte a sorban.
Valahogy mindig újra és újra azt a képet látom az Arsenalból, hogy jön egy nehéz meccs, és valaki úgyis kiállíttatja magát. :D De ők mindig 1-2 lépéssel a bajnok mögött vannak, én tavaly és idán is ezt éreztem. Nagyon jók, de a PL-ben ez nem elég, lesz mindig 1 csapat biztosan, amelyik nagyon-nagyon jó.

Szerencsére összeomlottak a kékek, nagyon helyes. Rashford azért hozott 2 gólpasszt a Villának

De nem annyira estek szét, mint a másik kékek, RVN zsinórban 6 vereségnél tart úgy, hogy egy gólt sem rúgtak közben, ami PL rekord. Pedig amúgy náluk van a PL szerintem még mindig egyik legjobb centere is, így azért ez művészet, akármennyire nem erős a keret. Nem hiszem, hogy annál a csapatnál van most gyengébb a top5 bajnokságban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.22. 18:05:03

Az Arsenal idén sem akar bajnok lenni, úgy tűnik. Pedig ez a hétvége egy lehetőség lehetett volna nekik, erre kikapnak otthon a West Ham-től. :roll:

Az kemény, hogy Guiu-nak kemény 71 perce van a Pl-ben a szezonban. :roll: Nkunku 2 gólt és 1 gólpasszt tud felmutatni, de Pedro Neto sem dicsekedhet 2 góllal és 3 gólpasszal. Azért csak játszatnám többet, ha ennyire impotens támadók vannak előtte a sorban.

A múltkor azt írtam, hogy szerintem a nagyok azért a végén beelőzik a Nottingham-et, most már kezdek ebben elbizonytalanodni. A City előzni fogja őket, bennük azért több van, de az erősebb középcsapatok közül a NF tűnik a legkiegyensúlyozottabnak. A többi full random, játszanak 3 nagyon jó meccset, aztán meg botlanak hármat egymás után.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.16. 19:01:46

Mivel Lewandowski szerződése 2026-ban lejár, felszabadul több mint 30 millió eurónyi fizetés, így akár még meg is történhetne. Kérdés, hány százmilliót kérne érte a City.
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.16. 18:17:16

Haalandot hozni kell jövőre mindenképp! Így, hogy van helyette Marmoush és a City leépülőben van sanszos, hogy jönne! \:D/
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
bence0330

2025.02.16. 17:59:59

LG írta:
2025.02.15. 16:34:45
City: Marmoush a góljait leszámítva is elég ügyesnek tűnik, attól tartok, jó fogás lesz nekik.
Hát, nem véletlen volt Európa legmagasabbra értékelt játékosa két pontozós oldalon is, tényleg brutális az az ember. Tud focizni, és gólgyáros. Haaland lehet, hogy másodhegedűssé vált ezzel gólokban, majd kiderül.

Viszont ahogy nézem ezt a "hajdanán volt" avagy "roncs" derbit, ami majdnem kiesési rangadó, és elnézve Bergvallt már sok meccsen, szerintem megköszönhetjük, hogy elhalászták előlünk, ezt bárki tudja nálunk hozni a Masiáról, és a jelen keretből is, Gavi is szintekkel van magasabban, pedig jelenleg 5.-6. számú kp-s.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.15. 16:34:45

bence0330 írta:
2025.02.15. 15:52:51
Merinót betette Arteta centernek, és egy duplával megmentette őket a Leicester elleni betlitől. :) Elég merész húzás volt, de bejött.

A City-Newcastle érdekes rangadó lehet, eléggé olyannak tűnik a Newcastle stílusa, hogy akár teljesen le is rohanhatják ezt a fejetlen City védelmet. Nico viszont kezd, tényleg nem volt komoly a sérülése, kíváncsi vagyok, sikerül-e valamit stabilizálnia így rögtön a mélyvízbe dobva, kb ez az utolsó csoda, amibe kapaszkodhatnak a BL visszavágó előtt.

No meg Marmoush, akinek megvan az első gólja. Meg a második.
Arsenal: Mivel már elfogytak elől, muszáj volt. Hosszútávon viszont hiányozni fog nekik, hogy nincs igazi 9-es, télen inkább abba kellett volna fektetniük.

City: Marmoush a góljait leszámítva is elég ügyesnek tűnik, attól tartok, jó fogás lesz nekik.
bence0330

2025.02.15. 15:52:51

Merinót betette Arteta centernek, és egy duplával megmentette őket a Leicester elleni betlitől. :) Elég merész húzás volt, de bejött.

A City-Newcastle érdekes rangadó lehet, eléggé olyannak tűnik a Newcastle stílusa, hogy akár teljesen le is rohanhatják ezt a fejetlen City védelmet. Nico viszont kezd, tényleg nem volt komoly a sérülése, kíváncsi vagyok, sikerül-e valamit stabilizálnia így rögtön a mélyvízbe dobva, kb ez az utolsó csoda, amibe kapaszkodhatnak a BL visszavágó előtt.

No meg Marmoush, akinek megvan az első gólja. Meg a második. Meg a harmadik. :D 14 percen belül mesterhármas.

Remélem ez most egy feljebb kapcsolás volt a visszavágó előtt, nem egy kiugró meccs. Az egész csapat jól néz ki.
bence0330

2025.02.08. 16:15:16

Deluigi írta:
2025.02.08. 14:32:13
Nico Gonzales 20 perc jatek utan leserult.

Kozben a harmadosztalyu Leyton Orient vezet 1-0-ra a City ellen (FA cup), szepsegdijas gollal.

Mi lesz veled, Guardiola?
Jó, azért az végülis egy potya öngól volt, de maga a lövés valóban szép volt, hiába csak kapufát talált. :) Egy hasonló potyával csak egyenlítettek, és végül kínkeservesen behúzták a negyedosztályú csapat ellen a meccsen. Húha, ez nagyon nem néz ki jól a BL előtt.

Én most Nicóról azt olvastam, hogy gyorsan rendbejön. De nem könnyíti meg a dolgát, gyakorlatilag neki kéne a megváltónak lennie, és ha vissza is térne a BL-meccsre valahogy, hát, sok sikert egy Reál ellen kapásból pótolni a világ legjobbját.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.08. 14:32:13

Nico Gonzales 20 perc jatek utan leserult.

Kozben a harmadosztalyu Leyton Orient vezet 1-0-ra a City ellen (FA cup), szepsegdijas gollal.

Mi lesz veled, Guardiola?
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.02. 21:00:53

bence0330 írta:
2025.02.02. 20:12:40
Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?

Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.

Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
Amíg 1-gyel ment az Arsenal, addig kiegyenlített meccs volt. Miután a City egyenlített, a hazaiak tudtak magasabb fokozatra kapcsolni, és kivégezték a kékeket.

Én tegnap írtam, hogy a Pool nagyon értékes győzelmet szerzett. A City szerintem ma szállt ki végérvényesen, innen már akkor sem jönnek vissza, ha tolnak egy brutál tavaszt. (Most ugye volt két PL győzelmük zsinórban, és sokan elhitték, hogy lesz egy nagy comeback, de ez ma lefőtt ezzel.) A 3. hely jó eséllyes még így is meglesz nekik. A BL viszont érdekes lehet, szerintem kiesnek a Real ellen, de ha még csúnyán ki is kapnak, akkor még akár azt is el tudom képzelni, hogy Pep feláll.

Az Arsenal hátránya ugyan így nem csökkent, de az idei futásukban nem érzem a bajnoki címét, inkább a stabil 2. helyet.
bence0330

2025.02.02. 20:12:40

Ez az Arsenal-City ennyire durva meccs volt, mint amennyire az összefoglaló és az eredmény alapján tűnt?

Biztos megérte a Citynek 80 milliót költeni az egymás lábát taposó rengeteg elit kh mellé még kettőre, mert aztán biztos ott volt a gond, hogy ha Rodri kiesése volt a változó. Most meg kaparhatnak a posztra valakiért az utolsó pillanatokban. Huhh. Most pedig kivételesen szurkolnék nekik, hogy találják meg magukat, Reálos okokból, de nem tudom, mi lesz ebből.

Talán azon a párharcon egy dolog szólhat mellettük, Pepen szerintem az évek során látszott, mennyire idegesíti, hogy jobb csapattal rendre kikap, nem bírta a nyomást. Most kivételesen ők lesznek az esélytelenebbek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.01. 17:18:46

A csapata ugyan vesztésre áll, de Kerkez nagyon jól játszik a Liverpool ellen. Már egy ideje jönnek róla a hírek, hogy nagy csapatok vinnék, az ilyen telejsítménnyel ráerősíthet még erre.

Nehéz meccs amúgy nagyon a Poolnak, de egyelőre nekik áll a zászló, és ha innen elvinnék 3 pontot, az nagy lépés lenne a bajnoki cím felé
bence0330

2025.01.26. 19:05:59

Gondolom Postecoglou-nak befellegzett. Kár, a világ sokat veszít vele, de a a stílusa kb olyan, hogy a nézőknek remek, kivéve ha Tham szurkolók, totál elmebeteg az az ember. De az, hogy a zsinórban 8 meccset vesztő Leicestertől is kikaptak, kb már tarthatatlan állapot.

Barcaforever:

Ja, most fognak távozni kb a legjobbjaik, Mainoo-val nem tudom, épp mi van, de asszem vele is tervben van. Szintén az egyik legjobbjuk, bármikor elfogadnám. Tényleg nagyon durva, ami ott történik.

Most mondjuk nyertek, de amúgy abszolút lefocizta őket egy Fulham.
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.01.26. 16:52:12

Nem tudom mit élhetnek át a szurkolók az elmúlt években Manchester vörös felén. Sikerült Európa elit csapatából egy gyenge középszert csinálni, értelmetlen igazolások, olyan edzőkkel akik a saját elképzelésüket akarják ráerőltetni egy olyan keretre, ami arra alkalmatlan.

Jó lenne ha végre valaki már az asztalra csapna és azt mondaná, hogy elég volt. Most elszórakozzák majd Rashfordot meg Garnachot mert az edző egy olyan 5 védős taktikát erőltet, ami egyáltalán nem fekszik a csapatnak. A portugál még a májust se fogja túlélni ha így halad tovább. Nekem az évtized rejtèlye Maguire. Fel nem tudom fogni, hogy azaz ember, hogy lehet kezdő játékos, azt még jobban nem, hogy minek köszönhetően válogatott. Nem lennék most United szurkoló…
Ezt a jelenlegi csapatot a 99-es csapat játékosai most is bármikor elvernék.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.25. 21:00:45

bence0330 írta:
2025.01.25. 20:48:45

Kluivertet sajnáltam nagyon, még a Nice-ben kedveltem meg kb 3 évvel ezelőtt, hatalmas meccse volt amúgy is, de az év egyik gólját vették el tőle kb, az a támadás olyan volt, mintha prime Dinho+Eto'o tolta volna.
Ettől függetlenül élete formájában játszik a srác, jó eséllyel ez lesz élete eddigi legjobb szezonja egyénileg.
bence0330

2025.01.25. 20:48:45

A City most bezzeg pont egy CFC ellen nyer. :D Szobi gólja gyönyörű volt.

Kluivertet sajnáltam nagyon, még a Nice-ben kedveltem meg kb 3 évvel ezelőtt, hatalmas meccse volt amúgy is, de az év egyik gólját vették el tőle kb, az a támadás olyan volt, mintha prime Dinho+Eto'o tolta volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.25. 19:09:44

Zajlik az élet a PL-ben. A Nottinhgam beleszaladt egy ko-ba Kerkez csapatától, akik egyébként elég jól futnak idén a nagyok ellen. A Pool nyert, Szobi gólt szerzett, az Arsenal is győzött.

Most pedig MC-Chelsea, a vendégek mennek 1-gyel, de a City nyom az egyenlítésért.
Feast4
Director del Fútbol

2025.01.23. 12:09:34

pep71 írta:
2025.01.23. 11:27:22
Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.
Sok pl. meccset néztem most és szerintem nekik ugyanaz a bajuk mint a Madridnak és egy egész folyamatot indukált. A Madridnál Kroosra lehet szerintem ezt visszavezetni, náluk Rodrira.

Rodri Megsérült, ezzel kiesett a legjobb középpályásuk. KDB a sérülése óta full erőtlen, de nem csak Ő Gündogannak se megy, Foden szerintem túlértékelt, Savio nem lett akkora húzás egyenlőre, mint azt gondolták, Kovacic szerintem teljesen tévút volt (mindenhol) a középpálya így kb. ki is fingott.

Haaland, ha nem kapja a labdát, nem játszanak rá, akkor elmegy a kedve és áll a pályán, egy ember mínusz. Walker kiöregedésével ( el is engedik) a jobb hátvéd posztot nem sikerült megoldani jól szerintem. Bernardo Silva mindenhol játszik most kb. ami nem megy neki, a két belső védő meg szerintem nem elég stabil és túl van hypeolva, főleg úgy hogy a középpálya nem segít megfelelően.

Szerintem nagy baromság volt: Julian Alvarez, korábban Gabriel Jesus elengedése, Zinchenkót is eljátszották anno, Cole Palmert is elcseszték, olyan játékosokat engedtek el az utóbbi 3 három évben akik, mind segíthetnének most. És ráadásul azt látom Pep se látja igazán a megoldást. Egy játékos kiesése, minden más csapatrészben is előhozta a problémát, mert a gépezet azért nem volt tökéletes, csak egyben valahogy mégis elfedte a hibákat. Szerintem ez olyan szinten kezd elmélyülni, hogy ha Rodri feltámad az se fogja visszahozni őket.

Ahogy mondtad vagy új edző kéne, vagy még megoldás lehet ha a csapat gerincét bolygatják és erősítik meg. Gyanús egyébként, hogy a most következő pár meccs valóban megválasztja Pep sorsát.
Kép
Válasz küldése