pep71 írta: ↑2025.01.23. 11:27:22
Nem látom most azt, hogy Guardiola sokáig húzza még a City padján.
Nagyon földbeálltak, mondjuk ennyi idő után már nehéz is fenntartani a színvonalat, egy új impulzus kéne a City-nek. Klopp után is van élet a Pool-nál, a City-nél is simán lehet, csak bele kell nyúlni egy jó edzőbe, pénz van.
Brutális meccsek jönnek nekik a PL-ben. Chelsea(o), Arsenal(i), Newcastle(o),Pool(o),Tottehnam(i),Nottingham(i).
Közben a Brugge elleni kötelező(amik elég nehezek), hogy a BL-ben továbbjussanak.Nem vagyok biztos benne, h ennek a menetnek a végén még ő lesz-e a City edzője.
Sok pl. meccset néztem most és szerintem nekik ugyanaz a bajuk mint a Madridnak és egy egész folyamatot indukált. A Madridnál Kroosra lehet szerintem ezt visszavezetni, náluk Rodrira.
Rodri Megsérült, ezzel kiesett a legjobb középpályásuk. KDB a sérülése óta full erőtlen, de nem csak Ő Gündogannak se megy, Foden szerintem túlértékelt, Savio nem lett akkora húzás egyenlőre, mint azt gondolták, Kovacic szerintem teljesen tévút volt (mindenhol) a középpálya így kb. ki is fingott.
Haaland, ha nem kapja a labdát, nem játszanak rá, akkor elmegy a kedve és áll a pályán, egy ember mínusz. Walker kiöregedésével ( el is engedik) a jobb hátvéd posztot nem sikerült megoldani jól szerintem. Bernardo Silva mindenhol játszik most kb. ami nem megy neki, a két belső védő meg szerintem nem elég stabil és túl van hypeolva, főleg úgy hogy a középpálya nem segít megfelelően.
Szerintem nagy baromság volt: Julian Alvarez, korábban Gabriel Jesus elengedése, Zinchenkót is eljátszották anno, Cole Palmert is elcseszték, olyan játékosokat engedtek el az utóbbi 3 három évben akik, mind segíthetnének most. És ráadásul azt látom Pep se látja igazán a megoldást. Egy játékos kiesése, minden más csapatrészben is előhozta a problémát, mert a gépezet azért nem volt tökéletes, csak egyben valahogy mégis elfedte a hibákat. Szerintem ez olyan szinten kezd elmélyülni, hogy ha Rodri feltámad az se fogja visszahozni őket.
Ahogy mondtad vagy új edző kéne, vagy még megoldás lehet ha a csapat gerincét bolygatják és erősítik meg. Gyanús egyébként, hogy a most következő pár meccs valóban megválasztja Pep sorsát.