Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Továbbra sem tartom reálisnak a BL győzelmet.gránit írta: ↑2025.03.13. 12:52:33Nem én élcelődtem azon, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t...
A Madrid véleményem szerint elképesztően ocsmány és unalmas focit játszik, ritkán is nézem a meccseiket, annyira semmi, amit csinálnak. Mi a legszürkébb meccseinken is látványosabban játszunk. Éppen azért is örülök, hogy ő mentek tovább, mert kifejezetten erőtlennek tartom őket magunkhoz képest. Az Atleti sokkal kellemetlenebb ellenfélnek tűnik eddig ebben a szezonban. Szerintem a legkeményebb potenciális ellenfél hullott ki az utunkból tegnap.
Hogy a pénzéért mit kap az ember, azt nem csak ő dönti el, hanem a szállító is. Mennyit nyertünk abban az időszakban? 9 bajnokságot, a Real Madrid 6-ot. Mi: 2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013, 2015, 2016, 2018. Ők: 2001, 2003, 2007, 2008, 2012, 2017. Emellett mi 6 kupát nyertünk, ők 2-t. Mi 2009-ben, 2012-ben, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben, 2018-ban, ők 2011-ben és 2014-ben. Mi 8 spanyol szuperkupát nyertünk, ők 5-öt. Mi: 2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016, 2018, ők: 2001, 2003, 2008, 2012, 2017.
Nagyon el voltunk nyomva...
Én ilyen hibát még nem láttam korábban, de nem látom, hogy egy ritka szabálytalansággal elért találatot miért ne érvénytelenítsenek, ha egyszer szabálytalan.
400 ezer euró nem komoly összeg...? 160 millió forint. Évente! De jól keresnek a bírók Spanyolországban...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 12:08:51évi 400ezer euro körül átlagolódik, ez minden csak nem komoly összeg![]()
![]()
Ebből jó ha egy bíró éves fizuja kijön egyáltalán
Az egész sztorihoz még annyit hozzátennék, hogy elképesztőnek tartom, hogy a labdarúgásban minden nyilvánosság nélkül sunnyoghatnak a játékvezetők. Az NFL-ben, NBA-ben, NHL-ben, a játékvezetők kimennek a nézők elé, és megindokolják a hasonló helyzetekben hozott döntésüket. Itt meg simán ment a sunnyogás, a helyszínen azt se tudták az emberek, hogy mi történt. Ahogy én sem, meg a legtöbb néző sem, csak utólag olvastuk, hogy miért született olyan döntés, amilyen. De semmi átláthatóság, miközben az lenne a minimum, hogy nyilvánosságra hozzák és a kivetítőn bemutatják a technológiájuk által hozott eredményt a dupla érintésről. A labdarúgásban meg semmi. Más sportágakban nyilvánosan meg kell indokolniuk az ilyen döntéseket, és aki a legképtelenebb valótlanságot mondja az emberek képébe, az bohócot is csinál magából, és nem nagyon vezet többet mérkőzést azon a szinten. A fociban meg ilyen elképesztő méreteket ölt a sunnyogás. Az odavágón a 2. gól előtt valóban lesen takarta Vinicius a kapus kilátását, egy edzői challenge-dzsel minden normálisan szervezett sportágban érvénytelenítenék az ilyen szabálytalan találatot. A fociban meg csak az átláthatatlanság, sumákolás, sunnyogás megy. De amikor felmerül, hogy hagyjuk ott ezt a társaságot, UEFA-stól, FIFA-stól, akkor meg jön a bevédés, és visszabújunk a szoknyájuk alá.
A legrosszabb módon szervezett sportág a labdarúgás, ezt tegnap is bebizonyították.
Nem én élcelődtem azon, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t...
Hogy a pénzéért mit kap az ember, azt nem csak ő dönti el, hanem a szállító is. Mennyit nyertünk abban az időszakban? 9 bajnokságot, a Real Madrid 6-ot. Mi: 2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013, 2015, 2016, 2018. Ők: 2001, 2003, 2007, 2008, 2012, 2017. Emellett mi 6 kupát nyertünk, ők 2-t. Mi 2009-ben, 2012-ben, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben, 2018-ban, ők 2011-ben és 2014-ben. Mi 8 spanyol szuperkupát nyertünk, ők 5-öt. Mi: 2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016, 2018, ők: 2001, 2003, 2008, 2012, 2017.
Én ilyen hibát még nem láttam korábban, de nem látom, hogy egy ritka szabálytalansággal elért találatot miért ne érvénytelenítsenek, ha egyszer szabálytalan.
400 ezer euró nem komoly összeg...? 160 millió forint. Évente! De jól keresnek a bírók Spanyolországban...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 12:08:51évi 400ezer euro körül átlagolódik, ez minden csak nem komoly összeg![]()
![]()
Ebből jó ha egy bíró éves fizuja kijön egyáltalán
Nem nézek szinte soha PSG meccset, most is a Liverpool miatt kapcsolatm oda, így csak ez az egyetlen meccs az alapom. De amit ott produkált, az nagyon távoli az aranylabdától. Vagy akkor nagyon alacsonynak kell lennie a mércének. Bár rúgott ott is egy (szerencsés) gólt, igaz, ahhoz is ott kell lenni, de mellette azért a régi, barcelonai Dembeléből is látni még sok elemet. Ha kell simán kivágja a labdát helyzetben a szögletzászlóhoz, vagy utolsó pillanatban ad egy érthetetlen passzt. Bár az ettől tény, hogy sokat fejlödött.Troym írta: ↑2025.03.13. 11:39:182025 január 1 óta mindenki francia kedvence 21 gólt vágott 16 meccsen, ez azért csak hívható aranylabdás szintnek, még csak nem is középcsatár. Értem én, hogy a francia liga gyengébb, de BL-ben is lövi a gólokat Dembele és mondjuk viszonyításképp 2025 naptári évben Raphinha 7 gólos, Yamal 6, Salah 12 gólos.
Szerintem a PSG kanyar nélkül eltünteti az útjából a Villát és onnantól a Real elleni elődöntőn múlhat egy Dembele aranylabda is.
Én is nagy esélyt látok arra, hogy a PSG kiüti a Realt, ha összekerülnek, de azért még kell javulniuk, mert a madridiak nem szoktak 4-5 kapufát rúgni, ott általában minimum 2 gól.
Szerintem a PSG idén elkapja a Madridot, ha összekerülnek, ők nem valami örök ígéret Arsenal. LE szerintem most nagyon komoly csapatot épített, és náluk vannak sztárok és zongoracipelők is.Saviola írta: ↑2025.03.13. 11:59:02Pont ezért nem fog aranylabdát kapni, mert 100%, hogy a real ellen momentuma sem lesz. (Légyszi ne írjátok le, hogy ez a madrid érdeme, tudom.)Troym írta: ↑2025.03.13. 11:39:182025 január 1 óta mindenki francia kedvence 21 gólt vágott 16 meccsen, ez azért csak hívható aranylabdás szintnek, még csak nem is középcsatár. Értem én, hogy a francia liga gyengébb, de BL-ben is lövi a gólokat Dembele és mondjuk viszonyításképp 2025 naptári évben Raphinha 7 gólos, Yamal 6, Salah 12 gólos.
Szerintem a PSG kanyar nélkül eltünteti az útjából a Villát és onnantól a Real elleni elődöntőn múlhat egy Dembele aranylabda is.
Azzal amit te írsz azzal egyetértek. Hosszú távon kb kiegyenlítik egymást a hibák.gránit írta: ↑2025.03.13. 10:39:52Ezzel csak annyit igazoltál, hogy akkor sem tudtunk nyerni, amikor megtoltak minket. Mindenki javára és mindenki ellen tévednek, csak van, aki tesz is eleget a továbbjutásért, meg van, aki nem. Vagy csak akkor számít a tolás, amikor egy csapat elég jó ahhoz, hogy továbblője magát? Akkor már nem, ha még ez sem volt elég neki a továbbjutáshoz?
A cikkben is benne van hogy 2001 és 2018 között fizettünk összesen 7.3 millió eurót, magyarul 17 év alatt, ami évi 400ezer euro körül átlagolódik, ez minden csak nem komoly összeggránit írta: ↑2025.03.13. 11:20:267,3 millió eurót fizettünk Negreirának. Ez tény. Vannak olyan kultúrák, ahol hivatalos személynek pénzt adni automatikus kizárás. Itt is csak azon ment a vita, hogy miért fizettünk. A klub szerint "tanácsadásért " fizetett, hát persze. Nem is fújták be évekig Pique büntetőgyanús eseteit meccsről meccsre, éveken keresztül. Nem lesz belőle semmi, mert már rég elévült, de kicsit fura, hogy ami kínos a számunkra, az nem számít.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 10:46:25A Negreira-téma meg több mint kínos már, egy pletyka arról hogy fizettünk valami aprót(amiből összesen 1 bíró fizetése jön ki éves szinten maximum), 0 bizonyítékkal, 0 alátámasztással, mindezt egy olyan ligában ahol senkit sem zavar hogy sok évtized alatt a döntéshozók 90%-a nyíltan Real Madrid szurkoló.
https://www.skysports.com/football/news ... rees-chief
Nem unalmas még ez a madrid istenítés? A felfogásuk elvehetetlen tőlük, ami sok párharcban a javukra billentette a mérleg nyelvét. Ennyi. Ezt az egy dolgot irigylem onnan.gránit írta: ↑2025.03.13. 11:20:267,3 millió eurót fizettünk Negreirának. Ez tény. Vannak olyan kultúrák, ahol hivatalos személynek pénzt adni automatikus kizárás. Itt is csak azon ment a vita, hogy miért fizettünk. A klub szerint "tanácsadásért " fizetett, hát persze. Nem is fújták be évekig Pique büntetőgyanús eseteit meccsről meccsre, éveken keresztül. Nem lesz belőle semmi, mert már rég elévült, de kicsit fura, hogy ami kínos a számunkra, az nem számít.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 10:46:25A Negreira-téma meg több mint kínos már, egy pletyka arról hogy fizettünk valami aprót(amiből összesen 1 bíró fizetése jön ki éves szinten maximum), 0 bizonyítékkal, 0 alátámasztással, mindezt egy olyan ligában ahol senkit sem zavar hogy sok évtized alatt a döntéshozók 90%-a nyíltan Real Madrid szurkoló.
https://www.skysports.com/football/news ... rees-chief
A javunkra is ugyanúgy fújtak be kétes dolgokat, csak nem mindig tudtunk élni vele. Olyan párharcokat buktunk, mint az agyonnyert 2012-es elődöntő a Chelsea ellen. Nagyon sok olyan trófeát buktunk, amikor simán nyernünk kellett volna. A másik oldalon meg éltek ezekkel a lehetőségeikkel, tévedtek is a javukra, meg éltek is vele. Én örülök, hogy az Atleti kiesett, kétszer péppé vertük már ebben a szezonban a Madridot, lehetőséget kaptunk egy újabb skalpra. Az engem meg kifejezetten szórakoztat, amikor a másik oldal savanyúan magyarázkodik. Amikor bekapnak egy ötöst, és azt magyarázzák, hogy csak Camavinga hibáján múltEnnyi erővel Sczeczny hibája nélkül nem emberhátrányban simán vágunk nekik egy 10-est, de egy 8-asba minimum beleszaladtak volna. A magyarázkodás a gyengeség jele, én élvezem, amikor a másik fél frusztráltan magyarázkodik. Ez jelzi, hogy ennyi jutott nekik.
Pont ezért nem fog aranylabdát kapni, mert 100%, hogy a real ellen momentuma sem lesz. (Légyszi ne írjátok le, hogy ez a madrid érdeme, tudom.)Troym írta: ↑2025.03.13. 11:39:182025 január 1 óta mindenki francia kedvence 21 gólt vágott 16 meccsen, ez azért csak hívható aranylabdás szintnek, még csak nem is középcsatár. Értem én, hogy a francia liga gyengébb, de BL-ben is lövi a gólokat Dembele és mondjuk viszonyításképp 2025 naptári évben Raphinha 7 gólos, Yamal 6, Salah 12 gólos.
2025 január 1 óta mindenki francia kedvence 21 gólt vágott 16 meccsen, ez azért csak hívható aranylabdás szintnek, még csak nem is középcsatár. Értem én, hogy a francia liga gyengébb, de BL-ben is lövi a gólokat Dembele és mondjuk viszonyításképp 2025 naptári évben Raphinha 7 gólos, Yamal 6, Salah 12 gólos.
7,3 millió eurót fizettünk Negreirának. Ez tény. Vannak olyan kultúrák, ahol hivatalos személynek pénzt adni automatikus kizárás. Itt is csak azon ment a vita, hogy miért fizettünk. A klub szerint "tanácsadásért " fizetett, hát persze. Nem is fújták be évekig Pique büntetőgyanús eseteit meccsről meccsre, éveken keresztül. Nem lesz belőle semmi, mert már rég elévült, de kicsit fura, hogy ami kínos a számunkra, az nem számít.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 10:46:25A Negreira-téma meg több mint kínos már, egy pletyka arról hogy fizettünk valami aprót(amiből összesen 1 bíró fizetése jön ki éves szinten maximum), 0 bizonyítékkal, 0 alátámasztással, mindezt egy olyan ligában ahol senkit sem zavar hogy sok évtized alatt a döntéshozók 90%-a nyíltan Real Madrid szurkoló.
A különbség ott volt, hogy míg nekünk az Inter ellen 2010-ben odavágón az Inter minimum 1 lesgólt lőtt(ha jól tudom a harmadik is kérdéses volt), nekünk meg egy egyértelmű tizi maradt el, visszavágón meg a továbbjutást érő gólt vették el miközben a keze kb fél méterre volt a játékosunknak, addig a RM úgy gyűrte le pl 2017-ben a Bayernt hogy méteres leseket néztek el nekik, de a 16-os BL döntőben is lesgólt adtak meg nekik, ez nem kis különbség, pont ezen múlik hogy a RM-nak vagy nekünk 2/2 vagy 2/0 lett, ez van.superman írta: ↑2025.03.13. 08:17:08Azért ez elég erős belemagyarázás. Miért csak az ő sikerük szült sikert, másé miért nem? A mi 2010ben, 2012-ben miért nem védtünk címet? Előtte szezonokban nekünk is megvolt a magunk szerencséje bizonyos helyzetekben, mantráztuk is címvédést, mint potenciális történelmi tett, mindenki várta, de nem jött össze. Ők meg megcsinálták. Pedig ehhez is bennünk bőven több potenciál volt, mégsem éltünk vele. Meg igazából ez minden csapatra igaz,2002, 2003 után hosszú évekig nem voltak tényezők a BL-ben, minden más csapatnak adott volt a lehetőség, de senki nem tudta megcsinálni. Ők erre építették fel a klubot, és működik nekik, CR után is Viniciusokkal nyertek 3ból kettőt, amit mi csak az Aranygenerációnk csúcsán tudtunk megtenni, ezek meg kvázi levezetésből.
Amúgy meg ennyi erővel a mi bajnoki címeinket is lekicsinyíti ez az elmélet. Évekig fizettünk "valamit, valakinek" Negreira közvetítésével (majd lassan csak megtudjuk, hogy mi volt, egyszer lesz ítélet), és erre építettük az említett aranykorszakunkat. Nem néz ki jól.
SaviolaEz pont annyit ér, mint amit ők mondanak a mi címeinkre. Ott is megvannak a maguk elméleteik, ismerjük őket, Övreboe, Negreira, stb. És nekünk megvannak ezekre a felvetésekre az ellenmantráink, ahogy nekik is az általunk felvetett szitukra. Egyik tábornál sincs "nagyobb" igazság, mint a másiknál. És sosem lesz objektíven eldöntve. A nap végén csak a tények vannak.Meg bizony, csak mi nem lettünk megtologatva, ami jelentős különbség. Ahogy lentebb a kolléga tökéletesen kifejtette.
Noha abban egyetértek, hogy ezt a büntetőt el kellett venni (nem Madrid csalás volt, csak Madrid röfögős, megint valahogy megverte magát ellenük valami röhejes módon egy náluk egyértelműen jobban focizó csapat), de szerintem az komolyan vehetetlenebb faj, aki kalkuláltan más szám/személyben ír, hogy leplezze, hogy milyen szurkoló. Na ez komolyan vehetetlen, és mivel itt senki nem is veszi komolyan, szerintem leveheted bátran a maszkot, és nem kell továbbra is precízen figyelni, hogy írsz melyik csapatról, milyen személyben. Mindenkinek egyszerűbb lenne, neked is. De persze mivel polgárt pukkasztani vagy itt, ezt nem fogod megtenni.
Ezzel csak annyit igazoltál, hogy akkor sem tudtunk nyerni, amikor megtoltak minket. Mindenki javára és mindenki ellen tévednek, csak van, aki tesz is eleget a továbbjutásért, meg van, aki nem. Vagy csak akkor számít a tolás, amikor egy csapat elég jó ahhoz, hogy továbblője magát? Akkor már nem, ha még ez sem volt elég neki a továbbjutáshoz?
Ez már igen, ügyesen átugrod és figyelmen kívül hagyod amit neked írtak aztán osztod a másik véleményét hogy nincs itt semmi látnivaló, nagy igazságot osztasz és lekezelsz mindenkit hogy hát ilyen a szurkoló.
Egyelőre ez a chip szúrta ki dolog sehonnan nem lett megerősítve, feltételezés. A szobában ülő bírónak meg mondom, akkor sasszeme van, mert nekem 100x kellett megnéznem ultranagyra kockázva, hogy egyáltalán észrevegyem miről beszélünk. Ehhez képest kb 7-8 másodperc után már el is vették. Mindenképpen vet fel kérdéseket ez, abban mindenesetre én 1000%-ig biztos vagyok, hogy ez fordítva gól, kérdés nélkül.superman írta: ↑2025.03.13. 10:09:31Igen, nyilván a reálosok bemondták, a bíró meg vigyázba állt.Tegnap többször le lett írva, hogy chip van a labdába építve, ami érzékelte. A bírí meg megnézte az esetet, csak nem a pályán lévő, hanem a számítógépesszobában ülő. Pont azért van a gép, hogy kiszűrje, amit az ember szabad szemmel nem tud, nem? Pont az ilyen ferdítések miatt komolyan vehetetlen faj a futballszurkoló.
https://telex.hu/sport/2025/03/13/alvar ... kok-ligaja
Igen, nyilván a reálosok bemondták, a bíró meg vigyázba állt.Troym írta: ↑2025.03.13. 09:58:15Rodrygo reveals how Real Madrid bench spotted Julian Alvarez’s penalty blunder -‘It was funny’
“It was funny. I was on the bench with my teammates watching, and the way the ball came off his boots was really strange like he’d touched it twice,” he told TNT Sports Brazil.
Erről ennyit.
A Real játékosai és stábja jelzett a bírónak, a bíró meg se nézte magát az esetet.
Akkor gondolom innentől a Szalkszentmárton csapata is jelez és törlik az ellenfél büntetőjét.
Persze, hogy az. Provokál egy kicsit, itt, ott, aztán gyorsan ír egy-két olyan dolgot, mintha ide tartozna. Ez szórakoztatja, engedd el!PR42 írta: ↑2025.03.13. 09:00:28Egyáltalán nem értelek.superman írta: ↑2025.03.13. 08:17:08Azért ez elég erős belemagyarázás. Miért csak az ő sikerük szült sikert, másé miért nem? A mi 2010ben, 2012-ben miért nem védtünk címet? Előtte szezonokban nekünk is megvolt a magunk szerencséje bizonyos helyzetekben, mantráztuk is címvédést, mint potenciális történelmi tett, mindenki várta, de nem jött össze. Ők meg megcsinálták. Pedig ehhez is bennünk bőven több potenciál volt, mégsem éltünk vele. Meg igazából ez minden csapatra igaz,2002, 2003 után hosszú évekig nem voltak tényezők a BL-ben, minden más csapatnak adott volt a lehetőség, de senki nem tudta megcsinálni. Ők erre építették fel a klubot, és működik nekik, CR után is Viniciusokkal nyertek 3ból kettőt, amit mi csak az Aranygenerációnk csúcsán tudtunk megtenni, ezek meg kvázi levezetésből.
Amúgy meg ennyi erővel a mi bajnoki címeinket is lekicsinyíti ez az elmélet. Évekig fizettünk "valamit, valakinek" Negreira közvetítésével (majd lassan csak megtudjuk, hogy mi volt, egyszer lesz ítélet), és erre építettük az említett aranykorszakunkat. Nem néz ki jól.
Miért mondod azt hogy én azt mondom hogy csak az ő sikerük szül sikert, másé nem, miközben vagy 5 klubot hoztam ilyen-olyan példának a hsz-emben??? Elolvastad egyáltalán?
Mi miért nem védtünk címet? Én sikerről beszéltem, nem címvédésről. Az egyikből következik a másik, de a kettő nem ugyanaz.
Nekünk is volt sikerünk ahogy leírtam, és a következő sikerkorszak az előző sikerkorszak eredményein alapszik. Duh.
Miért nem védtünk címet? Hát elvehettek volna pár gólt a Chelseatől vagy Intertől olyan elven mint Alvareztől és akkor nyertünk volna. Duh.
Ők megcsinálták, mi nem, brávó, de nem ez a lényeg.
Ami külön vicces hogy emlékszem az Inter elleni utolsó perces gólunkra amit elvettek. Lehet hogy jogosan vették el.. de hány olyat adtak meg a Madridnak ami szintén kérdéses volt...
Nem az a baj hogy a kétes ítélet ellened szól. Hanem amikor 100 kétes ítéletből az arány kb 80-20 ellened és neked. Az már olyan fura. És ők ebből nyerték magukat degeszre.
Mi meg hallgatjuk azt a 20%-t továbbra is mint Busi színészkedését egy olyan meccsen amin amúgy kiestünk szóval minek egyáltalán felhozni, még címünk se lett belőle xD
Te szerintem továbbra is egy alvóügynök vagy. Te Madrid szurkoló kell hogy legyél, egyszerűen értelmetlenségeket mondasz ha Barca szurkolói szemmel nézzük.
Ezek a túlzások mint hogy kvázi levezetésből nyernek közben meg olyanokat igazolnak mint Rüdiger (Chelsea BL győztes) Alaba (Bayern BL győztes) Vini/Rodrygo két legfelkapottabb brazil tehetség, Bellingham 100m legfelkapottabb angol, Mbappé VB győztes legjobb játékos stb. Ez levezetés? Ja, bocsi.![]()
Ez a legnagyobb igazság. Respect!Tévedések történnek ide is, oda is. Ezek általában kiegyenlítik egymást, így ugyanúgy érvényes az, hogy általában az nyer, aki többet tesz a győzelemért, mintha senki ellen és senki javára nem tévednének. Teljesen értelmetlen nagyítóval nézegetni, hogy hú, fordítva ítéltek meg egy bedobást, fú, kirúgást ítéltek szöglet helyett, mert a másik fél ugyanúgy tudna mondani legalább ennyi téves ítéletet. Persze mindenki szorgosan jegyzeteli a másik fél bűnlajstromát, csak ne feledjük, hogy a másik oldalon is ugyanezt teszik. A másik javára befújt tévedések bemagolása közben meg mindenki gálánsan elfelejti a kedvenc csapatának a javára befújt rossz ítéleteket.
Egyáltalán nem értelek.superman írta: ↑2025.03.13. 08:17:08Azért ez elég erős belemagyarázás. Miért csak az ő sikerük szült sikert, másé miért nem? A mi 2010ben, 2012-ben miért nem védtünk címet? Előtte szezonokban nekünk is megvolt a magunk szerencséje bizonyos helyzetekben, mantráztuk is címvédést, mint potenciális történelmi tett, mindenki várta, de nem jött össze. Ők meg megcsinálták. Pedig ehhez is bennünk bőven több potenciál volt, mégsem éltünk vele. Meg igazából ez minden csapatra igaz,2002, 2003 után hosszú évekig nem voltak tényezők a BL-ben, minden más csapatnak adott volt a lehetőség, de senki nem tudta megcsinálni. Ők erre építették fel a klubot, és működik nekik, CR után is Viniciusokkal nyertek 3ból kettőt, amit mi csak az Aranygenerációnk csúcsán tudtunk megtenni, ezek meg kvázi levezetésből.