Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem egészen így látom. Mostanság volt, éppen ellenük, hogy mentünk két góllal, de a végén nem lett közte semmi, ráadásul történt ez egy kupameccsen. Ugyanakkor az igaz, hogy mindez csak rajtunk múlt, viszont......Ha figyelembe vesszük a Barca korábban kevésbé ismert erényeit, úgy mint a stabil védekezés (még emberhátrányban is), továbbá az egyre gyakoribb kontrából szerzett gól, akkor nyugodtan elképzelhető az általad vázolt forgatókönyv, de csak akkor, ha egyszerre alkalmazzuk a fenti két, újszerű taktikai elemet. Meggyőződésem, ha az ominózus kupameccsen 4:2 után hátrább húzódunk (teljes csapatról beszélünk), akkor a vége 0 helyett akár 4-5 is lehetett volna. Bízom abban, hogy Flick mester is tanult abból az esetből, mert akkor nem féltem a csapatot, természetesen szemmel tartva, hogy egy meccsen bármi megtörténhet, és fokozottan igaz ez egy rangadó esetén.torotam írta: ↑2025.03.15. 09:21:51A matracosok biztosan megpróbálnak extra motiváltan játszani és egy hazai Barca veréssel betapasztani a saját és szurkolóik BL-es sebeit. Tudjátok van az a mondás a sebzett vadról...
Szóval attól nem félek, hogy nem lesznek kellően motiváltak.
Ugyanakkor hiába profik, ők is csak emberek és ha mi szereznénk az első gólt, vagy akár első kettőt, na ott kijöhet a lélektana a szerdai meccsüknek és megrogyhatnak. Onnantól meg csak rajtunk áll majd, hogy mennyi lesz közte.
Érdekes meccs lesz, én nagyon várom!
Elég gusztustalanul a Barca alá tesznek ezzel. ndorítóak.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 20:06:00Remélem, hogy május lesz. Elég komoly vicc lenne a 27. Utolsó meccsek a főbb játékosaink válogatottjaiból:
Francia, Holland: 23
Spanyol, Lengyel: 24 - már ez sem ideális, azért válogatottból nagy a váltás
Uruguay: 25 - felteszem ott lesz Ara de nem tudom, van-e már kerethirdetés
Brazil: 26(!!!) Raphinha kb aznap szállna le a repülőről, vagy előző este, időeltolódás, hajnalban játszik, stb.
Válogatott meccsekre nem vonatkozik a 72 órás szabály, csak klubokra?
Ha a két dél-amerikait elengednék a második meccsről, akkor akár még neccesen meg lehetne oldani, de ezt eléggé kétlem.
Remélem, hogy május lesz. Elég komoly vicc lenne a 27. Utolsó meccsek a főbb játékosaink válogatottjaiból:
Semmi esély, hogy egy BL meccs el legyen halasztva, anno Tito halála után két nappal már a bajnokságban is játszott a csapat. Biztos nehéz mindenkinek, mindenki ismerte amióta csak a klubhoz került, de így, hogy nem hirtelen sokk, hanem 3-4 után kellene pályára lépni ilyen szinten szerintem tudják függetleníti annyira, hogy a játékra koncentráljanak (persze nem látok bele a fejekbe). A tegnapi meccset egyértelmű, hogy nem szabadott megtartani, senki sem valószínű, hogy fel tudtaí igazán fogni, a játékosok pláne nem, elég derült égből villámcsapásként érkezett a hír.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 01:20:18Kizárt, hogy azt elhalasszák, semmi ok nincs rá. De ettől még azért kicsit kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a meccsre, pláne tinikkel a kezdőben.gránit írta: ↑2025.03.09. 01:15:30
Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő vagy esztergályos.
Nem akarok érzéketlen lenni, tényleg RIP meg minden, de azért remélem, a keddi mérkőzésünket nem fogjuk elhalasztatni.
Persze, nem dől össze a világ, de eurótízmilliókról beszélhetünk, vagy még többről. Szerintem ezt a meccset el kellett halasztani, úgy olvastam, hogy minden érintett szervezet egyöntetűen egyet is értett minden szinten. A keddit nyilván nem kell. Más feldolgozni valamit, azt azért meg kell tudni tenni, meg más az, amikor ténylegesen akár sokkban vannak páran a friss negatív élménytől.
Kizárt, hogy azt elhalasszák, semmi ok nincs rá. De ettől még azért kicsit kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a meccsre, pláne tinikkel a kezdőben.gránit írta: ↑2025.03.09. 01:15:30Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő vagy esztergályos.
Nem akarok érzéketlen lenni, tényleg RIP meg minden, de azért remélem, a keddi mérkőzésünket nem fogjuk elhalasztatni.
Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő, esztergályos stb.