gránit írta: ↑2025.03.09. 01:15:30
bence0330 írta: ↑2025.03.09. 01:05:14
Melóhelyen eshetsz vissza pár %-ot, semmi nem fog történni (hacsak nem pl. érsebész vagy, de akkor nem is nagyon engednének oda senkihez aznap).
Én ezt pont fordítva látom. A sport az sport, szórakoztaóipar. Nyerünk vagy veszítünk, nem dől össze a világ, ha csak nem veszik olyan komolyan az emberek, mint az 1950-es vb-döntőt a Maracanában... Ellenben a többi területen elég sok múlhat pár százalékos visszaesésen, legyen az illető buszsofőr, könyvelő, bányász, hegesztő vagy esztergályos.
Nem akarok érzéketlen lenni, tényleg RIP meg minden, de azért remélem, a keddi mérkőzésünket nem fogjuk elhalasztatni.
Kizárt, hogy azt elhalasszák, semmi ok nincs rá. De ettől még azért kicsit kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a meccsre, pláne tinikkel a kezdőben.
Persze, nem dől össze a világ, de eurótízmilliókról beszélhetünk, vagy még többről. Szerintem ezt a meccset el kellett halasztani, úgy olvastam, hogy minden érintett szervezet egyöntetűen egyet is értett minden szinten. A keddit nyilván nem kell. Más feldolgozni valamit, azt azért meg kell tudni tenni, meg más az, amikor ténylegesen akár sokkban vannak páran a friss negatív élménytől.
Tragédia nem történne ha akár emiatt esnénk ki (nyilván ezt lehetetlen megmondani, csak tételezzük fel), de azért jó lenne elkerülni.
A halasztás hátránya az lehet talán, hogy kicsit nagyobb lehet a nyomás a ponthátrány miatt, de szerintem ez is elhanyagolható, Flick nem ilyen mentalitásban "neveli" a csapatot.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy