Troym írta: ↑2025.01.20. 16:50:11
bence0330 írta: ↑2025.01.20. 16:39:02
Felix nem ideális játékos feltétlen, de nem sérülékeny, benne van a villanás, és a gólok is. Szerintem sokkal beljebb lettünk volna vele, sokkal olcsóbban, a két portugál tuti belefért volna Olmo helyett, úgy meg aztán pláne. Pedig nem kedvelem különösebben, de sokkal jobban kellett volna egy balszélső, Felix ráadásul Olmo posztján is legalább olyan jó, mint szélen. Igen, nem feltétlen a kezdőbe jött volna, oda nem elég, de na.
A minőségi részt nem tárgyalva, de 52 millióért ment Felix a Chelseabe, de nekünk odaadták volna inkább ingyen kölcsönben?
Cancelo meg 25 millióért ment a sivatagba, 2 hete meg úgy tűnt az egyetlen igazolásunk Olmo sem lesz regisztrálva tavaszra.
Az Atma és City inkább lemondott volna Alvarezről és Savinhoról, hogy kölcsönvehessü őket?
Ezzel egyetértek. Senki nem fért bele, nemhogy Felix és Cancelo. Max egyik, ha Felixnek tényleg 6 most a fizetése, vagy Cancelo 12-15 milliós fizetése+25 ára.
Kérdés ők, vagy mások (más egyéb igazolás) hogyan értékelték volna a regisztrációs mizériát.
Amit már írtam, és szerintem a Podcastból is kimaradt, volt A, B, C, D, E terv
A távozók fizetésébe
B Nike szerződés
C Stegen sérülése ősszel, Christensen sérülése nyáron+ távozók+bevétel egy évre kalkulálva a regisztrációt
D bíróság Pedro Leon, Gavi kapcsán
E VIP páholy eladás
Lehet kellett volna ...X, Y, Z
Az átigazolások topicba ezért írtam le 1/1 igazolásokat reggel. Tebas is arról beszélt nyáron, hogy Nico belefér a bére és az 5 évre bontott amortizációja
Olmo amortizációja 10 körül, ami kijön a 40 milliós eladásokból lehet még 1a4-hez is, de nyáron már talán 1a2-höz, vagy 60% volt, ha jól emlékszem.
Gündogan fizetése elvileg 18 körül volt, de még ehhez jön Lenglet része, és a többi apró+Christensen majd Stegen fizetésének 80%-a.
Elnézést a hosszú fejtegetésért, az a lényeg, hogy semmi nem volt elég 1 igazolásra sem
Szerk: lehet Flick és stábja bérével nem kalkulálok, azért nem ilyen egyszerű. Na ezért nincs CEO, ahhoz el kellene adni még a fél stadiont