Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lenne a mait behúzni, a Betist általában otthon verjük, és akkor esetlegesen a Dortmund elleni visszavágó előtt kicsit el lehet engedni a Leganes elleni idegenbeli meccset amit az Osasuna ellenihez lehetne hasonlítani, mi úgy is egy nappal többet pihenhetünk az odavágóra mint a RM.
Lehet, de ez pont fullos kezdővel is necces lenne. Én inkább vagyok annak a híve, hogy ne a körülményeket nézzük, hanem ha a játékosnak pihennie kell, akkor pihenjen. Szóval én a madridi eredmény tekintetében tuti nem változtatnék az eredeti elképzeléshez képest semmit. De persze mindegy Flicknek ki mit gondol, majd meglátjuk, ő hogy gondolja.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.05. 18:28:12Szerintem most a legjobb kezdőt kell felrakni. Most nagyon megléphetnénk, a BL amúgy is lutri, ott az anyagi céljainkat nagyjából elértük. Nagyon kellene a bajnoki cím, főleg ilyen gólerős és látványos szezon után.
Szerintem most a legjobb kezdőt kell felrakni. Most nagyon megléphetnénk, a BL amúgy is lutri, ott az anyagi céljainkat nagyjából elértük. Nagyon kellene a bajnoki cím, főleg ilyen gólerős és látványos szezon után.
Na ez tényleg brutális statisztika!
Nagyon örülnék, ha százas lenne Chris és rendelkezésre állna vagy játszhatna reggeltől estig, de nagyon sok példa volt előttünk, hogyan jöttek vissza akik sokat kihagytak vagy a formájuk olyan volt, amilyen.
Kb. 8 hónapja nem játszott a dán, nem valószínű, hogy kezdeni fog. Szerencsére Cubarsi van és EG is teljesen korrekt, amit idén hoz. Nem is lenne jó üzenet, ha az Ő kárukra egyből a kezdőbe kerülne a dán, de a végén bedobnám egy 10-15 percre, de inkább, mint vkp.
Hetet kellene nyerni + döntetlen a fehérekkel. Csak 3 ponttal megyünk, de jobb az egymás elleni eredményünk jelenleg.Kovbal88 írta: ↑2025.03.31. 20:04:00Amikor év elején érkezett Mbappé a Realhoz, mi meg nem tudtunk igazolni és az első meccsen a számomra akkor még ismeretlen Casado és Bernallal kezdtünk, azt mondtam te jó ég, esély sincs a bajnoki címre. Ez egy nagyon szenvedős év lett. Aztán ugye villámrajt. Majd mentek el meccsek. Most meg ott tartunk, hogy 9 forduló van hátra és már csak, hatot kell megnyerni (és a Reallal döntetlent játszani) és meg lehet a bajnokság. Mondjuk minden a következő hónapban fog eldőlni. Lehet szép szezonunk és lehet nagyon csúnya is. De ezt nem gondoltam volna, ahogy indult az év.
A bajnokságot megérdemelnénk. Mert tényleg szinte végig elől voltunk, de még hat meccset meg kell nyerni. Hihetetlen, hogy ez a keret erre képes. Talán Olmo kicsit rondítja a képet a maga 50 millás igazolásával, de akkor is szép..
Ki is veszem a számozást, semmi értelme, csak bennragad.