Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Valaki írta az élőben is, hogy nem nagyon akarjuk megnyerni a meccset és én is így láttam. A pályán levők akartak, de Flick nem igazán... Ezek a cserék nagyon furák voltak.
Megborították a legendás szatyros bírót, szendvicsbe fogva, Mortal Combat style-ba, szerintem mindenki nevetett egy ilyen alkalmon
Jó lenne a mait behúzni, a Betist általában otthon verjük, és akkor esetlegesen a Dortmund elleni visszavágó előtt kicsit el lehet engedni a Leganes elleni idegenbeli meccset amit az Osasuna ellenihez lehetne hasonlítani, mi úgy is egy nappal többet pihenhetünk az odavágóra mint a RM.
Lehet, de ez pont fullos kezdővel is necces lenne. Én inkább vagyok annak a híve, hogy ne a körülményeket nézzük, hanem ha a játékosnak pihennie kell, akkor pihenjen. Szóval én a madridi eredmény tekintetében tuti nem változtatnék az eredeti elképzeléshez képest semmit. De persze mindegy Flicknek ki mit gondol, majd meglátjuk, ő hogy gondolja.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.05. 18:28:12Szerintem most a legjobb kezdőt kell felrakni. Most nagyon megléphetnénk, a BL amúgy is lutri, ott az anyagi céljainkat nagyjából elértük. Nagyon kellene a bajnoki cím, főleg ilyen gólerős és látványos szezon után.
Szerintem most a legjobb kezdőt kell felrakni. Most nagyon megléphetnénk, a BL amúgy is lutri, ott az anyagi céljainkat nagyjából elértük. Nagyon kellene a bajnoki cím, főleg ilyen gólerős és látványos szezon után.
Na ez tényleg brutális statisztika!
Nagyon örülnék, ha százas lenne Chris és rendelkezésre állna vagy játszhatna reggeltől estig, de nagyon sok példa volt előttünk, hogyan jöttek vissza akik sokat kihagytak vagy a formájuk olyan volt, amilyen.