Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kb. 8 hónapja nem játszott a dán, nem valószínű, hogy kezdeni fog. Szerencsére Cubarsi van és EG is teljesen korrekt, amit idén hoz. Nem is lenne jó üzenet, ha az Ő kárukra egyből a kezdőbe kerülne a dán, de a végén bedobnám egy 10-15 percre, de inkább, mint vkp.
Hetet kellene nyerni + döntetlen a fehérekkel. Csak 3 ponttal megyünk, de jobb az egymás elleni eredményünk jelenleg.Kovbal88 írta: ↑2025.03.31. 20:04:00Amikor év elején érkezett Mbappé a Realhoz, mi meg nem tudtunk igazolni és az első meccsen a számomra akkor még ismeretlen Casado és Bernallal kezdtünk, azt mondtam te jó ég, esély sincs a bajnoki címre. Ez egy nagyon szenvedős év lett. Aztán ugye villámrajt. Majd mentek el meccsek. Most meg ott tartunk, hogy 9 forduló van hátra és már csak, hatot kell megnyerni (és a Reallal döntetlent játszani) és meg lehet a bajnokság. Mondjuk minden a következő hónapban fog eldőlni. Lehet szép szezonunk és lehet nagyon csúnya is. De ezt nem gondoltam volna, ahogy indult az év.
A bajnokságot megérdemelnénk. Mert tényleg szinte végig elől voltunk, de még hat meccset meg kell nyerni. Hihetetlen, hogy ez a keret erre képes. Talán Olmo kicsit rondítja a képet a maga 50 millás igazolásával, de akkor is szép..
Ki is veszem a számozást, semmi értelme, csak bennragad.
Gavinak drukkolok, szerintem most Torre is előtte jár, jól játszik, akármennyire is kevés percet kap, él vele.Peter írta: ↑2025.03.31. 12:16:45Szépen, nyugodtan teszi a dolgát a csapat és mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Azt is kellemes látni, hogy a korábban néhány játékosnál hiányolt, a teljesítmény tekintetében pozitív irányú elmozdulás is lépésről lépésre láthatóan alakul. Értem ezt főleg úgy, hogy ezek jelenleg nem csak alkalolmszerűen láthatók, hanem folyamatában látszik a pozitív irányú változás gyakorlatilag minden pályára lépő játékos esetében és ez értelemszerűen a csapatot viszi előre.
Egyelőre Gavi az, akinél én ezt nem látom, de éppen azért, mert e tekintetben ő kivétel, nincs is hatással a csapat teljesítményére illetve bárki játszhat helyette.
Szóval igen, a játék minden elemében fejlődtünk, fejlődünk és van is hová még fejlődni.....![]()
Szépen, nyugodtan teszi a dolgát a csapat és mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Ennek az ügynek ahhoz semmi köze hol sérült meg. Ha a válogatott orvosai adtak igazolást, hogy nem kell megjelennie a válogatottnál, akkor szuper, ha nem, akkor -3 pont.
Maradjunk annyiban, hogy Martínez nem a válogatottnál sérült meg, így rá nem vonatkozik a korlátozás!Troym írta: ↑2025.03.28. 12:06:09Természetesen ennek az újabb adminisztrációs hibának sem lesz nálunk sem felelőse, sem következménye, elvégre túl nagy kérés ismerni annak a versenysorozatnak a szabályait, ahol 100 éve indulunk minden évben. Mondjuk kár meglepődni, amikor 3-4. számú vezetői pozícióba a végzettség, releváns szaktudás és affinitás nélküli Bojan Krkic kerülhet, mert 15+ éve játszott a csapatban 2 évet. (Decot inkább már nem is említem, de amúgy is azért ez talán nem az ő szintje)
Frenkie csoda, hogy padra ülhetett, meccs előtt úgy szólt a fáma, hogy ki kell, hogy hagyja "muscle overload" miatt. Lehet csak vésztartalék ma. A Madrid meccsen is padon kezdtek a brazilok, szerintem az még az előrehozott meccsen kívül is egy túl kései időpont volt arra az Argentin-Brazilra, 26-a hajnalban játszottak ugyebár, plusz az utazás, időeltolódás, edzés, ha mindkét nagy csapatban így döntött az edző, akkor gondolom ez lehetett az oka, nem volt elég így a 4 nap szünet. 1 nappal mehetnének ezek a 2. válogatott meccsek korábban azért.
Igen, pontosan így történt, helyette Kerkez csapattársát, Huijsen-t hívta be:
A bizalom és/vagy az adminisztráció két különböző dolog.