A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Na ez sajnos egyenlőre elég jól öregedik, Lutritaro is egy ideje már nem is Lutri, úgy befűzte Kane-éknek az oktatófilmet ahogy illik...MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.08. 21:35:08
Szerintem a Bayern már otthon ki fog kapni, gyilkos ez az Inter..Pont annyit enged amennyit szabad, minden más meg a lúzer Kane-re jön ki![]()
Szerintem a Bayern már otthon ki fog kapni, gyilkos ez az Inter..Pont annyit enged amennyit szabad, minden más meg a lúzer Kane-re jön kicsababarca írta: ↑2025.04.08. 21:32:39Megeszem a kalapom, ha itt az arsenalnak bármi esélye lenne továbbjutni.
Másik meccsen inter továbbjutást érzem, ránéztem erre a bayern kezdőre, atyaég.
ott is komoly sérüléshullám van.
Full erre a busz+kontra kombóra játszanak, nagyon visszaálltak.Mascherano14 írta: ↑2025.04.08. 21:06:18Jó lesz az Arsenal meccs, csak nehogy a szokásos real busz + kontra legyen. Eddig egyet Vini elbénázott, mert Yamal akart lenni, külsővel....
A bíró miért ne jelezhetne a VAR-nak, hogy ellenőrizzenek le valamit?
Mondjuk szép nagy pofon lenne a PL-nek, ha a Villa és az Arsenal kihullana (amire nagyon komoly esély van) plusz a Spurs-MU párost is kiejtené a Lyon és a Frankfurt. Ezzel szemben a BL-ben két, a fináléra is esélyes spanyol csapat áll, az EL-ben pedig ott a Bilbao, aki az elődöntőért a Rangers-szel játszik.bence0330 írta: ↑2025.03.16. 11:43:05A kör végével módosult a koefficiens lista, az angolok méginkább elléptek a mezőnytől, de a spanyolok és az olaszok közti távolság is nőtt, szóval egyre sanszosabb, hogy a két nagy "esélyes" kapja meg az 5. BL helyet (hajrá Villarreal). Persze a két nagy német klub még áll, az EL-Konferenciában sem lehet előre tudni, mi lesz, Lazio pl. megnyerheti akár, vagy a Frankfurt, aztán egy német BL házi elődöntővel még odaérhetnének de azért gondolom erre már egyre minimálisabb az esély.
PL: 24.250
La Liga: 21.678
Serie A: 19.937
Bundesliga: 17.921
A többi kb irreleváns.
Így van, mindenképpen egységesíteni kellene, a lehető legfejlettebb technológiát kellene alkalmazni mindenütt.
BL-ben, hogyan működik a les megállapítása a vonalazáskor?
Na, ez érdekes, hogy nekem is clasico maradt meg a banános sztorival kapcsolatban....gránit írta: ↑2025.03.14. 18:00:09Az egy Villarreal elleni meccsen történt.
Ami meg még nem lett leszögezve: le a kalappal a bíró előtt, hogy ezt a duplaérintést észrevette. Nekem a perdöntő videót is újra meg kellett néznem, annyira nehezen kivehető. Az UEFA-ra nézve meg hatalmas blama, hogy más sportágakkal ellentétben semmilyen átláthatóságot nem ad mérkőzések alatt a nézők számára az ilyen döntéseknél.