Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2006.10.24. 01:21:04

Csak egyet tudok ezzel az emberrel kapcsolatban irni:MOCSKOSUL HIÁNYZIK ELÖLRŐŐŐŐŐŐŐL!!!!! :cry:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 23:33:49

FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Most már talán számukra is világos mennyire fontos tagja ő a csapatnak.
De nincs Ronaldinho sem....
Igaz Eto'o saját erőből is helyzetbe tud kerülni, csak nehezebben.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.23. 19:48:54

FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Perxe h bárki nem tud annyi golt szerezni, de azért volt 1 csatár aki rudta potolni őt: Henke Larsson.
PCsabi
aka Game90

2006.10.23. 18:20:18

Bíztam benne, hogy Eto'o sérülése nem lesz akkora érvágás. Gudjohnsen majdcsak pótolja őt. De hát nem. Eto'o nagyon hiányzik. Remélem Eto'o minnél hamarabb felépül, mert nagy szükség van rá :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 18:12:23

Mindig is világos volt...
De most Ronnie sincs formában,és hidd el ha most is olyan lasztikat adna,mint amilyeneket ő valójában tud,akkor nemcsak Eto'o tudna abból gólt szerezni!

Persze ehhez még kell 1 jó formában lévő Guddy+Saviola,és ennyi!

Olyan időszak van,h senki sincs igazán toppon!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 18:05:18

Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2006.10.19. 18:13:20

Sztem már bizonyították, hogy milyen jó játékosok, de nekünk előre éknek akkor is Eto'o kell, nem azzal van a bajom, hogy ők nem jók, hanem kicsit az agresszivitással, vagy nem is tudom, hogy pontosan minek is hívják ezt.Pl.: Te el tod képzelni, hogy Guddy, vagy Saviola így beszólt volna a Realnak, hasonló szituban persze, vagy elhúztak volna, mert félidőben lehozzák őket, mert én NEM.És ez az amit Eto'o átment a pályára, ő gólt akar lőni, és minden góljának, úgy örül, mint egy gyerek(jó elhiszem, hogy Saviola és Guddy is gólokat akarnak lőni), és ez a sértődékenység, pimaszság, kis arogancia (nem nagy), ami kezdte kicsit unszimpatikusabbá tenni számomra (mert ebből a keretből egyedül ő az aki megsértődne a rotálás miatt, HA megsértődne.), de már rájöttem, hogy ő ettől olyan a pályán, amilyen harcos küzdő, és sztem Guddy, és Saviola nem tudják ezt nyújtani, mert nem olyan az egyéniségük, erről nem pk tehenek, ez van ez ellen nem lehet mit tenni Eto'o kell és kész!(és hangsúlyozom, én sztem Saviolat, és örülök, hogy visszajött, és nem azt akarom ezzel a gondolatmenettel mondani, hogy ők mennyire [auto_cenzúra], hanem azt, hogy Eto'o mennyire HIÁNYZIK!)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.19. 17:53:09

Szerintem Saviola maximálisan ott van fejben,meg Guddy is..csak ha nem kapnak labdát úgy elég nehéz..mikor bizonyítanának,ha nem most,amikor a fix kezdő ék sérült? :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.19. 17:51:37

Zsolti írta:Hát sztem Guddy semmivel se rosszabb Larssonnál..sőt! és Saviola sem!!
Lehet,h nem rosszabb,de most nincs olyan formában,mint anno a Svéd volt nálunk :!:

Eto'o hiányát sajnos tény,h megérezzük,nem is kicsit,de bízok benne,h csökkeni fog eme hiányérzet a köv meccseken :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.10.19. 17:51:24

Lehet, hogy technikailag képzetteb, de Larssonnak eszméletlen jó a fejjátéka, meg én elsősorban mentális különbségről beszéltem, az, ahogy hozzáálnnak a dolgokhoz teljesen más, de más egyéniségek, ez van, csak az a helyzet, hogy most pont ez hiányzik.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.19. 17:44:52

Hát sztem Guddy semmivel se rosszabb Larssonnál..sőt! és Saviola sem!!
Drigo
Eurobarca Staff

2006.10.19. 17:28:46

Tegnap azért nagyon-nagyon hiányzott egyszerűen nincs még egy olyan kaliberű játékosunk, mint Eto'o, rajta kívűl nincs normális befejezőcsatárunk, ezt el kell ismerni(Saviola nem az a típus) egy ilyen Chelsea-t pont a töblett teljesítménnyel lehet megverni, és amilyen sok kritikát kapott a magánéletben Eto'o a magánéletben/pályán kívűl(Madrid-dicsérés, kirohanásai, vagyis inkább elrohanása...), na pont attól jó ő a pályán az a pimaszság teszi őt azzá aki, nélkülözhetetlen, nélküle a támadójátékunk szinte semmi, oké, hogy a bajnokságban vezetünk, de összekerülünk egy erősebb csapattal, aztán megáll a tudomány, egy jobb védelemmel nem tudunk mit kezdeni (Chelsea, Bremen, Valencia) pedig az utóbbi kettő nem egy hú de bombavédelem.

Sokkal jobban hiányzik, mint amennyire gondoltam, hogy fog.Aki megfelelő alternatíva lenne, az már sajnos nincs a csapatnál(Larsson).Egyszerűen nincs még egy normális vefejező csatárunk!
Gudjohnsen
Barça C

2006.10.09. 13:56:27

Jobbulást kívánok az Eto'o -nak. Remélem minnél hamarabb fel fog gyógyulni, és újra a régi lesz. Sajnos nagyon nehéz lesz, hogy visszatérjen a régi Eto'o ennyi hónap pihenés után :(
-SamS-
Barça B
Kapcsolat:

2006.09.30. 15:01:49

ájjj de nagyon kár Eto'o ért :(
nemhittem volna hogy az a sérülés 5 hónapos rehabilitációt követelt :(
nagyon sajnálom....bár legalább most Gudi és Saviola is főbb szerephez juthat a csapaton belül :)
barca99
Llegenda del Barça

2006.09.30. 14:34:00

ÁÁÁ, vazze nem igaz! Egy hétig nem voltam net közelben és most tudom meg h Eto'o megsérült.... :cry: Ilyen nincs!!! Nem hittem volna h ilyen sok időre kiesik. Egyébként meg ha összeszedi magát a csapat, és Gudi, ésetleg Saviola is kiváló formában teljesít, akkor nem lehet óriási probléma. Remélem minél hamarabb felépül, és addig sem lehet bajban a csapat.

P.S.: A könny kicsordult a szememből amikor a Werder elleni meccsen Eto'o megindult a mi térfelünkről, elkezdett vele futni egy brémai...otthagyta....UTÓLÉRT egy másikat....azt is állvahagyta.... :wink:
Remélem az "új" térdével is tud majd ilyet....
Tomi
Jugador del Barça

2006.09.30. 12:20:01

Én is nagyon sajnálom Etoo kiesését. Az egyik legfontosabb láncszeme a csapatnak. Hihetetlen ahogy üldözi az ellenfél hátvédjeit illetve a kapust, ez teszi a világ egyik leghasznosabb csatárjává és mellette természetesen a világ egyik legjobb csatárja is. Nagyon fog hiányozni...
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2006.09.30. 10:32:17

Van egy olyan érzésem ,hogy Saviola megérezte ezt ezért maradt mostmár áldom azért hogy maradt!!! Guddy és ő fogjáktudni pótolni Samut!!!Remélem!!!

Addig is miellőbbi visszatérést és gyógyulást kívánok Samunak!!!

Forca Sam!!!
Forca Nyúl!!!
Forca Gejzír!!!
zozinho
Barça B

2006.09.30. 10:20:48

Sziasztok!

Eto'o kiesésénél kevés rosszabb dolog történhetett volna a csapattal... :cry: Hihetetlenül sajnálom szegényt,a legnagyobb kedvenceim egyike...és azt meg tleg nem kell részletezni h milyen fontos a csapatnak.Egyetértek Subinhoval h egyedül az ö hiányát nem lehet pótolni.De én bizok abban h Guddy és Saviola mindent megtesznek majd azért h minél kevésbbé gyengüljön a játékunk.Ez óriási lehetőség számukra és szerencsére mindkettő kiváló játékos.De én igazán abban reménykedek h ez most egy olyan lelki lökést ad a csapatnak ami kirángatja a csapatot ebből a mostani stagnálásból.Én nem tudom h csak nekem ez a véleményem de az utóbbi meccseken úgy éreztem h egy kicsit leültünk.Itt elsősorban Ronaldinhora gondolok.Én imádom őt de mostanában nem tetszik a hozzáállása.Figyeltem és szinte alig fut a labdákért,ha leszerelik ott marad és egy helyben durcásan áll vagy feldobja magát.Ezt még Ő sem engedheti meg magának.Abban bizok h Eto'o kiesésével ráébred arra h most neki kell a csapatot cipelni,szinte meg kell halnia a pályán a gyözelemért(mert Eto'o ezt tette),és ha erre ráébred és messi szintén csatlakozik hozzá és ketten együtt mindent beleadnak(és hangsúlyozom itt most nem a jó játékról van szó,mert az nem jöhet mindig össze hanem a küzdésről,hozzállásról) akkor a csapat el tudja viselni Eto'o kiesésének a terhét!Mert még mindig mi vagyunk a legjobb csapat a világon és én bizok a fiúkban!HAJRÁ BARCA!HAJRÁ ETO'O,GYÓGYULJ MEG MIHAMARABB H TÉLEN MÁR ÚJRA A VILÁG LEGJOBB CSATÁRA ONTSA A GÓLOKAT! :twisted: :twisted: :twisted:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.09.30. 07:08:36

Naon sajnálom Samut, de nekem most vhogy olyan érzésem van hogy ez adhat egy lökést a csapatnak, csakazértis, viszont elől Messi és Giuly rotálását hanyagolni kell, ha kihúzzuk februárig minden sorozatban , akkor a hajrában Eto'o papa visszatér és az megint adhat egy lökést. Saviola visszanyerheti helyét a csapatban, akár úgy is hogy jövőre Giuly elmegy és helyette Messivel fog harcolni(persze ehez kell a fizetés bugiban is engedni, de én jóhiszemű vaok, annyira szereti a közönség, hogy sztem belemenne egy jól sikerült szezon után). Guddy meg most megmutathatja miért lett leigazolva, én bízok benne, még nyáron olvastam, hogy edzéseken naon pontosan és erősen befejezi ziccereit, és ezt dícsérték is a csapattársak no meg az Frankie.
BANDIKA
Barça B

2006.09.29. 23:53:56

Sziasztok!
5 hónap az rengeteg!(sajnos)Az biztos,hogy semelyik csatárunk nem tudja pótolni,mivel egyik se tudna 2év alatt 50 gólt rugni!Véleményem szerint csak a felét(ami nem rossz,de kevés!)Szerintem Messi lehet az egyetlen megoldás!
Igen is meg kell hajtani a srácot(nem mintha nem hajtana!) na meg az aranylabdás barátunkat is!Ha ök ketten beindulnak,akkor nem lessz baj!Lehet egy ilyen veszteségnek kell történie,hogy motiváltabbak legyenek,de lehet bexarnak!A 2 középcsatárunk meg belehúzhat!Igy nagyon nehéz év lessz!Valószinünek tartom,hogy nem ártana 1 új taktika!Szerintetek?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.29. 22:30:17

Capello igazat mondott: "Samuel Eto'o
Amikor láttam a sérülését, arra gondoltam, hogy csak könnyebb sérülés lesz. Remélem, hogy hamarosan visszatér, mivel egy fontos játékos. Ő egy olyan játékos, akit nagyon sokan szeretnek nézni a pályán játék közben. Etoo jelenleg a liga gólkirálya, hihetetlen érzéke van a góllövéshez. Nehéz lesz helyette olyan játékost találni, aki képes ugyanezt a góltermést hozni. Etoo és Ronaldinho nagyon jól megértik egymást, ám én biztos vagyok benne, hogy Gudjonsen jó munkát fog végezni."-madridista.hu
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.29. 10:25:53

aynas írta:háét azé ez nekem akkor is sok, hogy egy passz mozdulatáttól így szétessen az ember lába. hihetelen oké meghúzodik vagy valmi de 4-s hónap azé má sok.
nem tudunk mit tenni tovább kell ezen lépni. remélem a savoila és gudi élni fognak a lehetőséggel. most nagyon sok múlik rajtuk is. jah és ne felejtsül el ezquerro barátunkat se :lol:
lásd: cicinho! még ennyit sem csinált és 6-8 hónap!!!
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.29. 10:24:20

eto'o egy vasember!!! neki még a 3 hónap is elég lesz!!! :lol:
olyan hihetetlen lehetőséget kapott gudjohnsen, hogy bebizonyítsa, megérte megvenni és saviola, hogy maradni akar, hogy azt el sem lehet mondani!!! asszem a legrosszabb rémálmainkban sem fordulhatott volna elő ez a szitu, de ha már így alakult, lássuk mit tudnak a srácok!!!
csak attól félek, hogy reikard inkább beteszi ronit középre és játszik egyszerre giuly és messi... pedig ez nem lenne jó, mert dinnyó középcsatárként nem annyira hatékony. ezt megnézhettük már a bremen elleni meccsen is, amikor eto'o és ronaldinho cseréltek. eto'o nem volt olyan jó bal szélen, ronaldinho meg csak ácsorgott középen...
aynas
Capitá del Barça

2006.09.29. 10:18:31

háét azé ez nekem akkor is sok, hogy egy passz mozdulatáttól így szétessen az ember lába. hihetelen oké meghúzodik vagy valmi de 4-s hónap azé má sok.
nem tudunk mit tenni tovább kell ezen lépni. remélem a savoila és gudi élni fognak a lehetőséggel. most nagyon sok múlik rajtuk is. jah és ne felejtsül el ezquerro barátunkat se :lol:
Petixy
Jugador d'estrella

2006.09.29. 09:16:49

Atesz írta:"A továbbiakban pedig még Samuel Etoo sajnálatos sérüléséről is szót ejtett: "Nagyon sajnálom Eto'o sérülését. Nagyon jó barátom, remekül ismerem. Sérülése alapjában fog kihatni a Barcelona játékára, sok gólt veszítettek el" - mondta Guti."-ez azért szép dolog tőle szvsz
Guti ráhajtott Eto'o-ra?
:D
Viccet félre téve:JOBBULÁST!
Neki elég lesz 4hónap is!
Lezárt