Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most jön az otthoni meccs az amúgy rossz formában lévő Celta Vigo ellen, lehet hogy Flicknek meg kellene húzni egy olyat mint ősszel, és bekockáztatni a pontvesztést.Saviola írta: ↑2025.04.15. 23:03:27Nagy a baj.
Amit korábban is említettem, nem fogjuk bírni ezt a hármas terhelést, így is lett.
Yamal és Raphina értékelhető megmozdulás nélkül hozta le ezt a meccset, ha Pedrit kivesszük a kp-ról, az is teljesen halott.
G. Martin meg brutál gyenge.
Sokak által kezdőbe követelt Araujó is gyenge volt ma.
Elfogytunk, csúnyán és nincs minőség a padon. Flicket is megértem, mert a gála tizenegyből kiveszel valakit, meghal az egész.
A real - psg, barca-inter elődöntő lesz szerintem és nekünk ott véget is ér.

Reméljük nem súlyos, így legalább ha ki is kapunk 2-1-re, megtarthatjuk a Szczesny-féle kabala statot hogy vele eddig még sosem kaptunk ki

Én Pedrivel inkább hétvégén rotáltam volna, max. bejön a második félidőre. Remélem Raphinháék gyorsan megoldják ott elől.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 20:10:07Nem tudom, mi lesz a középpályás védekezéssel (plusz a labda megtartásával), de ettől még ki kellett rotálni, mostanság a maga übermagas szintjéhez képest kicsit haloványabb is volt. Penge labdákra amúgy már hónapok óta nem emlékszem tőle, abszolút védekezésért és labdatartásért felelős profillá vált, ezen a téren fog hiányozni főleg.
De ettől még meg kell oldani. Főleg, hogy a Dortmund középpályája valami egészen döbbenetesen gyenge. Lőjünk 20 perc alatt kettőt, és lehet pihentetni.