Feast4 írta: ↑2025.04.16. 10:23:44
Saviola írta: ↑2025.04.16. 09:15:45
Egyébként szerintem tegnap ugyanolyanok voltak, mint az első meccsen, csak mi voltunk ahhoz képes vállalhatatlanul rosszak.
Pomntosan. Szerintem kipukkantunk egy kicsit. Ugyanaz volt ami hétvégén is. Túl sok meccs ment le nagyin rovid idő alatt. 20 nap alatt kb. 3 naponta játszottunk. Ez minden csapatot megkezd.
Nagyon látszott szerintem a támadásban Balde hiánya, az hogy Inigo nem volt, Pedri nem kezdett. Szerintem Yamalnak és Raphinhanak se ártana egy kis pihi. Nagyon nehéz úgy, hogy ilyen eröltetett menetben folyton kezdesz és meg se állhatsz.
Most szerintem a Celta is nehéz lesz hétvégén.
Nagyon a mesternél pattog a labda, mert kezdünk elfogyni a szezon végéhez közeledve. Rövid a keret, rövid a pad van aki agyon van húzva. Szerintem ez látszik.
Ilyen szempontból(de szigorúan csak ebből!) remélem hogy a RM ma továbbjut, az nagy oltás lenne ha CDR döntőre mindkét csapat a B keretet rakná ki "lesz ami lesz, fontosabb meccsünk lesz 3 nap múlva" elven, akkor talán a lángész Liga elgondolkozna rajta hogy mennyire jóötlet egy BL elődöntő elé rakni.
Amúgy meg a RM már kérvényezte még az Arsenal meccs előtt hogy rakják más időpontra de feltehetőleg süket fülekre talált.
Nem leszek vele népszerű, de ha kell én a CDR-t áldoznám be, sokkal fontosabb a BL elődöntő mint a CDR mégha a RM ellen is játszunk, nyomjanak Raphiék 45 percet rajta és utána jöjjenek le állástól független, és legyenek élesek a BL meccsekre.Nekem legalábbis fájdalmasabb lenne egy CDR győzelem utáni BL kiesés fáradtan, mint CDR szűk vereség után BL döntőbe jutás.
De én még nem temetem a csapatot, brutál menetet nyomtak le 20 nap alatt, valahogy érthető ha fejben ilyen előnyben nem tudtak már ottlenni és felpörögni Pedri nélkül, cserébe most lesz egy frissebb Pedrink és Raphinháék energiáját kell okosan beosztania Flicknek a következő 2 bajnokin és rendben lehetünk.
BL-re remélhetőleg Balde visszatér, nagyon látványos a hiánya, ő és Pedri nélkül 0 a baloldal, Raphinha meg ha nem Messi-lábbal kel fel akkor csak a menthetőt tudja menteni és besegíteni.
Olmotol még sokat várok, Inter/Bayern ellen pont felépíthetjük, ő azért kulcs lesz.
Nyáron meg mindent meg kell tenni egy mindkét oldalt MINŐSÉGBEN bejátszani tudó szélsőért, és egy fegyelmezettebb Cancelo 2.0-ért és akkor sok problémánk meg lesz oldva. Olmot fel kell építeni, ő Pedrit is valamennyire helyettesíteni tudja akár úgy mint a válogatottban még ha kicsit más is a profil.