Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.04.17. 14:36:07

Azért elég meredek, hogy a teknősbéka nélküli, de lehetne mondani a Messi-Neymar nélküli psg ahol Dembele megy nagy szezont fog épp felérni európa trónjára. Azért erre nem sokan fogadtak szerintem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.04.17. 14:04:22

madridek hetvegen Bilbaot fogadjak majd mennek a Getafehoz,ha valamelyiken x elnek mar van egy kis mozgasterunk(ha mi hozzuk meccseinket)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.04.17. 13:21:52

Barcaman1993 írta:
2025.04.17. 10:38:19
Saviola írta:
2025.04.17. 09:32:18
A dortmundi visszavágó előtt azt írtam volna, van esélyünk az Inter ellen is, azóta már nem így gondolom.

Továbbra sem tudunk buszozós csapatok ellen nyerni, mert nincsenek átlövéseink, cserébe mostanában a lestaktika is sokszor besül, ami kontrára építő ellenféllel szemben elég veszélyes.

Arról nem is beszélve, hogy még mindig 3 fronton megyünk, sokat fog számítani, hogy mik a prioritások a csapatnál, amit én nem tudnék belőni. Megyünk a ligáért és a kupáért, mindkét oldalon a real az ellenfél, a BL meg alapból nagy jelentőségű. Matekban is.

Nem tudom, mit fogunk elengedni, ha egyiket sem, akkor mind a hármat bebukhatjuk.

Ezért lett volna a betis elleni meccs létfontosságú, mert 6 pont adott volna egy kis mozgásteret, ez a 4 semmire nem elég. Azért sem, mert a real tegnapi búcsújával már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, meg a kupa döntőre, illetve nyomni fogja őket, hogy már csak ott van esélyük, így szerintem melegben leszünk a clássicón is, plusz, biztos vagyok benne, hogy szórunk még el pontokat.

Komoly feladat, mindenesetre nem gondoltam volna, hogy így fogunk állni, le a kalappal a srácok előtt, mégis, csalódás lenne, ha nem nyernénk semmit.
A kupadöntőig nem lesz több meccsünk, mint a Reálnak, azonosak lesznek a feltételek. A bajnoksághoz meg ismét tudok gratulálni a ligának, hogy a Klasszikust a BL elődöntő utánra tették. Nyilván ez most nekünk pech, de ettől függetlenül, ha a Real továbbjut, akkor nekik is az lenne. 5 meccs alatt 2x játszunk a Reaállal, meg 2x az Interrel is. Szép menet lesz. Annyi szerencsénk van, hogy van közte egy Valladolid meccs, azért azt a B sorral is illene behúzni.
Igen, ezért is írtam, hogy nagyon nehéz súlyozni, mert, - szerintem - 3 meccsnek minimum lesz tétje, de esélyesen 4-nek is, nem tudunk spórolni. Ha megtoljuk mindet gálakezdővel, az utolsó kettőre elfáradnak, ha rotálunk, akkor meg a minőség esik. Nem egyszerű.
Chino írta:
2025.04.17. 11:08:33

Szerintem borzasztóan túl van fújva ez az Internek nem lehet gólt lőni, mert annyira jól védekeznek, meg buszozós csapat és csak átlövésből lehet betalálni stb. A Bayern például megmutatta, hogy ennek bőven az ellentettje igaz. Nem egyszer tiszta ziccerig vagy nagy helyzetig játszották a tizenhatoson belül, beadásból többször veszélyeztettek, bőven megvoltak az ilyen lehetőségeik. A meccs végén is már, amikor 10 emberrel védekeztek a hosszabbításban könnyedén jöhetett volna a 2x15 perc Ha ugyanezzel a játékkal a németek jutnak tovább szerintem nem sok ember van aki azt mondaná, hogy nem ők jutottak megérdemelten tovább és pláne nem azt, hogy az olaszok ellen nehezebb lenne.
A Serie A-ban több gólt kaptak, mint mi a La Lagiában (na jó, egy meccsel többet játszottak), de ha megnézzük az olaszoknál a top4-ben is ők a leggyengébbek ilyen szempontból. A Bl-ben lehet, hogy kevés gólt kaptak, de a Young Boysnak, Spartának, Lipcsének, Arsenalnak is egyet rúgtak, ami a lehető legveszélyesebb eredmény. Még az olyan kiscsapatok is, mint mondjuk az első kettő (bár én a németeket is ide venném) is simán találhatnak bármikor egy gólt, jön egy szöglet, bármilyen pontrúgás, szinte tökéletes helyzetkihasználás 90 perc alatt, már bukta az egész. Arról nem is beszélve, hogy a rotáció is sokkal nehezebb. Jól jellemzi (ha a nagyokat nézzük) a City-Arsenal-- Bayer trió, akik ellen 1 gólt kaptak mégis egy 1-1-1-et hoztak, ahogy a Bayern is megmutatta, hogy borzasztó helyzetkihasználással is 3 gólt simán oda lehet tenni.
Amitől valamennyire "félnék", hogy ha a németek és mi is kifogunk egy hasonlóan jó napot, durván benne van akármilyen eredmény vagy esély a továbbjutásra, megkockáztatok egy 50-50-et. Ha az olaszok ellen lehozzuk, azt amit többnyire az egész szezonban kevés lehetőséget látok, hogy ne menjünk tovább.
Ami kicsit idegesít, hogy megint otthon kezdünk, ráadásul 3 nappal az odavágó előtt jön a Real elleni döntő, aminek a presztízst leszámítva is komoly tétje van. Aztán a visszavágót követően egy újabb Clasicó, ami lehet, hogy ha nem is dönti el a bajnokságot, de rákenyszerít, hogy az utoolsó pillanatig harcolni kelljen.

Az esélyek a BL-ben szerintem semmit nem változtak az előző kör óta. Az Arsenal-Real párharcban benne volt egy angol továbbjutás, még ha nem is ilyen simán. Egy tavalyi, de inkább tavalyelőtti Real/Arsenal esetében abszolút ellentétes lenne a vélreményem, de az idei szezont alapul véve, minden sorozatot tekintve hasonlóan haladnak.Annak ellenére, hogy bőven benne van a duplázás még nekik. Az, hogy a PSG, most mit játszott a visszavágón én nem tartom értékmérőnek, ettől nem gyengébbek vagy kevésbé esélyesek, ahogy mi sem. Talán ott is az lehetett a gond, hogy már az első meccsen eldőltnek tűnt és ezt ők is elhitték, főleg egy kétgólos vezetés után. (nálunk is kicsit hasonló lehetett a gond) Nem csak klasszisok vannak ott, de csapat és csapatrészek szintjén is borzasztóan erősek. Kvarával egy még brutálisabb támadósor, talán csak mi vehetjük fel velük a versenyt, nagyon stabil kp Vitinha "vezetésével", talán a hátsó tengely a leggyengébb, de az is tele top játékossal. Plusz van egy jó edzőjük, ak összekapta őket. Persze a BL kicsit más, viszonylag ritkán húzzák be az egyértelmű esélyesek.
Az, hogy az Arsenalnak mennyire lesz éles a bajnokság nem igazán tudom. Ha a Newcastle addig bukik, lehet, hogy már nekik sem lesz olyan szoros és akkora tétje.
Nem verhetetlenek, de agyonhajtva bárki megruház minket, ez kiderült kedden. Meglátjuk, reménykedjünk a legjobbakban! Sempre!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.04.17. 13:15:34

Nagy okossag jo helyen vegezni az alapszakaszban,ha kb semmi elony nem szarmazik…megint itthon kezdjuk a parharcot.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.04.17. 11:10:00

Nálam is PSG, aki egy kicsit kiemelkedik, de bárki megnyerheti. Őket ilyen 60-40 százalékos arányban tartom esélyesnek az Arsenal ellen, a Barcát meg kb. 55-45-ben az Inter ellen. Mindkét párharcon van, aki kicsit favorit, de semmi sincs lefutva, szoros és nehéz meccsekre számítok.
Chino
Llegenda del Barça

2025.04.17. 11:08:33

Saviola írta:
A dortmundi visszavágó előtt azt írtam volna, van esélyünk az Inter ellen is, azóta már nem így gondolom.

Továbbra sem tudunk buszozós csapatok ellen nyerni, mert nincsenek átlövéseink, cserébe mostanában a lestaktika is sokszor besül, ami kontrára építő ellenféllel szemben elég veszélyes.

Arról nem is beszélve, hogy még mindig 3 fronton megyünk, sokat fog számítani, hogy mik a prioritások a csapatnál, amit én nem tudnék belőni. Megyünk a ligáért és a kupáért, mindkét oldalon a real az ellenfél, a BL meg alapból nagy jelentőségű. Matekban is.

Nem tudom, mit fogunk elengedni, ha egyiket sem, akkor mind a hármat bebukhatjuk.

Ezért lett volna a betis elleni meccs létfontosságú, mert 6 pont adott volna egy kis mozgásteret, ez a 4 semmire nem elég. Azért sem, mert a real tegnapi búcsújával már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, meg a kupa döntőre, illetve nyomni fogja őket, hogy már csak ott van esélyük, így szerintem melegben leszünk a clássicón is, plusz, biztos vagyok benne, hogy szórunk még el pontokat.

Komoly feladat, mindenesetre nem gondoltam volna, hogy így fogunk állni, le a kalappal a srácok előtt, mégis, csalódás lenne, ha nem nyernénk semmit.
Szerintem borzasztóan túl van fújva ez az Internek nem lehet gólt lőni, mert annyira jól védekeznek, meg buszozós csapat és csak átlövésből lehet betalálni stb. A Bayern például megmutatta, hogy ennek bőven az ellentettje igaz. Nem egyszer tiszta ziccerig vagy nagy helyzetig játszották a tizenhatoson belül, beadásból többször veszélyeztettek, bőven megvoltak az ilyen lehetőségeik. A meccs végén is már, amikor 10 emberrel védekeztek a hosszabbításban könnyedén jöhetett volna a 2x15 perc Ha ugyanezzel a játékkal a németek jutnak tovább szerintem nem sok ember van aki azt mondaná, hogy nem ők jutottak megérdemelten tovább és pláne nem azt, hogy az olaszok ellen nehezebb lenne.
A Serie A-ban több gólt kaptak, mint mi a La Lagiában (na jó, egy meccsel többet játszottak), de ha megnézzük az olaszoknál a top4-ben is ők a leggyengébbek ilyen szempontból. A Bl-ben lehet, hogy kevés gólt kaptak, de a Young Boysnak, Spartának, Lipcsének, Arsenalnak is egyet rúgtak, ami a lehető legveszélyesebb eredmény. Még az olyan kiscsapatok is, mint mondjuk az első kettő (bár én a németeket is ide venném) is simán találhatnak bármikor egy gólt, jön egy szöglet, bármilyen pontrúgás, szinte tökéletes helyzetkihasználás 90 perc alatt, már bukta az egész. Arról nem is beszélve, hogy a rotáció is sokkal nehezebb. Jól jellemzi (ha a nagyokat nézzük) a City-Arsenal-- Bayer trió, akik ellen 1 gólt kaptak mégis egy 1-1-1-et hoztak, ahogy a Bayern is megmutatta, hogy borzasztó helyzetkihasználással is 3 gólt simán oda lehet tenni.
Amitől valamennyire "félnék", hogy ha a németek és mi is kifogunk egy hasonlóan jó napot, durván benne van akármilyen eredmény vagy esély a továbbjutásra, megkockáztatok egy 50-50-et. Ha az olaszok ellen lehozzuk, azt amit többnyire az egész szezonban kevés lehetőséget látok, hogy ne menjünk tovább.
Ami kicsit idegesít, hogy megint otthon kezdünk, ráadásul 3 nappal az odavágó előtt jön a Real elleni döntő, aminek a presztízst leszámítva is komoly tétje van. Aztán a visszavágót követően egy újabb Clasicó, ami lehet, hogy ha nem is dönti el a bajnokságot, de rákenyszerít, hogy az utoolsó pillanatig harcolni kelljen.

Az esélyek a BL-ben szerintem semmit nem változtak az előző kör óta. Az Arsenal-Real párharcban benne volt egy angol továbbjutás, még ha nem is ilyen simán. Egy tavalyi, de inkább tavalyelőtti Real/Arsenal esetében abszolút ellentétes lenne a vélreményem, de az idei szezont alapul véve, minden sorozatot tekintve hasonlóan haladnak.Annak ellenére, hogy bőven benne van a duplázás még nekik. Az, hogy a PSG, most mit játszott a visszavágón én nem tartom értékmérőnek, ettől nem gyengébbek vagy kevésbé esélyesek, ahogy mi sem. Talán ott is az lehetett a gond, hogy már az első meccsen eldőltnek tűnt és ezt ők is elhitték, főleg egy kétgólos vezetés után. (nálunk is kicsit hasonló lehetett a gond) Nem csak klasszisok vannak ott, de csapat és csapatrészek szintjén is borzasztóan erősek. Kvarával egy még brutálisabb támadósor, talán csak mi vehetjük fel velük a versenyt, nagyon stabil kp Vitinha "vezetésével", talán a hátsó tengely a leggyengébb, de az is tele top játékossal. Plusz van egy jó edzőjük, ak összekapta őket. Persze a BL kicsit más, viszonylag ritkán húzzák be az egyértelmű esélyesek.
Az, hogy az Arsenalnak mennyire lesz éles a bajnokság nem igazán tudom. Ha a Newcastle addig bukik, lehet, hogy már nekik sem lesz olyan szoros és akkora tétje.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.04.17. 10:38:19

Saviola írta:

Lehet igazad lesz, de azért ennyire nem reménytelen a helyzet. 2 éve Xavival is lenyomhattuk volna őket korrekt bíráskodás mellett Milánóban, a hazai meccs meg egy káosz volt. Azóta csak erősebbek lettünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy továbbmegyünk az Inter ellen, mert a legkellemetlenebb ellenfelet kaptuk az egész sorozatban.

A kupadöntőig nem lesz több meccsünk, mint a Reálnak, azonosak lesznek a feltételek. A bajnoksághoz meg ismét tudok gratulálni a ligának, hogy a Klasszikust a BL elődöntő utánra tették. Nyilván ez most nekünk pech, de ettől függetlenül, ha a Real továbbjut, akkor nekik is az lenne. 5 meccs alatt 2x játszunk a Reaállal, meg 2x az Interrel is. Szép menet lesz. Annyi szerencsénk van, hogy van közte egy Valladolid meccs, azért azt a B sorral is illene behúzni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.17. 10:29:54

bence0330 írta:
2025.04.17. 01:47:57
Így, hogy megvan az elődöntő, ki hogy tippeli az esélyeket? :)

Részemről viszonylag magasan PSG, mondjuk úgy 35%-ot adnék nekik jelenleg. Egyrészt legalább top2 csapat fociban 2025-ben, LE már nyert BL-t, másrészt semmi más dolguk nincs, ez utóbbi emeli ki nálam a mezőnyből őket.

A másik 3 csapatnak kb 25-23-20%-ot adok, Barca, Arsenal, Inter sorrendben, azért nem az Arsenal az első közülük, mert ők játszanak a PSG-vel először, amúgy őket tettem volna a 2. helyre, szintén azért, mert kb semmi lényegi teendőjük nincs már otthon, talán kicsit több, mint a PSG-nek. Se le, se fel nem mehetnek.

A Barcát a keret/terhelés arányai miatt tettem a PSG-nél jóval lejjebb. Intert szintén, őket évek óta mindig kifelejtik a nagycsapatos felsorolásból, de már 3 éve top5-6 csapat. De nagy harcban vannak otthon két fronton is.
Itt már bármi lehet, én a PSG-Arsenalt 50-50 körülire tippelném, de azt nézve hogy kevés támadójuk van így inkább 55-45 a PSG javára. Arsenal nagyon komolyanvehető ellenfél lett, azért akik így tudnak menni a Bernabeuba hogy a tipikus BL lázban égő RM-ot szinte 0-n tartják, miközben támadófocit is remekül tudnak játszani az elég komoly teljesítmény. Plusz az alapszakaszban is elverték őket mégha az akkori formája nem is hasonlított a PSG-nek a mostaninak, de ez megjegyezendő.
A PL-ben már nekik sincs sok dolguk mint ahogy a PSG-nek sem a bajnokságban, bár láttunk már arra példát főleg a PSG-nél hogy nem sültek túl jól ki abból hogy sokat pihentek, az Aston Villa elleni visszavágó előtt pihenhettek 6 napot, ehhez képest le lettek játszva a pályáról.
A BL döntőben meg már tényleg mindegy is lesz mert minden csapatnak lesz legalább 6 napja pihenni.

Barca-Internél sajnos az Intert érzem esélyesebbnek, reálisan nézve szerintem 40-60 az Inter javára, az aktuális formát nézve meg hogy a támadóink egyre fáradtabbak főleg.
Flicknek fel van adva a lecke mert a 2020-as Bayernnek nem volt dolga buszos csapat ellen, szóval ez neki is egy új kihívás, remélem elővesszük megint a távoli lövéseket-átlövéseket, mert olyanokkal lehet legjobban megbontani azt a védelmet, és remélem megfelelően pihentet a következő 2 bajnokin, akkor fejben-erőnlétben ott lehetünk.
Az őszi/tavaszi menetelő csapatot nem félteném az Inter ellen, de a mostani formánk aggasztó(bár ez is gyorsan változhat mivel 1 hete meg nagyon lesimáztuk a Dortmundot)
Nagyon fontos lenne hogy mi szerezzünk előnyt és ne ők mert onnantól nagyon nehéz lesz. Legalábbis ezt mondja a papírforma, a gyakorlatban meg tegnap a Bayern úgy lőtt nekik 2 gólt hogy az Inter az eredményt tartotta, és nagyon közel volt a Bayern a harmadik megszerzéséhez is.Balde-Olmo létfontosságú lesz, és az hogy ne sérüljön/kerüljön formán kívülre más se.
Saviola
Júdás 2, az áruló

,,Azt hitted, hogy mi történt."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.04.17. 09:01:36

Szépen rámcáfolt az Arsenal, gratulálok nekik.
Azért Vinicius gólja megmutatta, miért féltem attól, hogy megfordítják, óvodás hiba volt.
De a real önerőből képtelen volt gólt lőni a két meccsen, nem volt kérdés.

Inter kemény dió lesz, de ha visszatérünk a játékunkhoz, és legalább a Raphinha-Yamal kettősből egy feljebb lép szintben, akkor meglehet a döntő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gránit
Director del Fútbol

2025.04.17. 07:10:18

Én azt gondolom, hogy mi fogjuk nyerni a BL-t. Egyik csapat sem rendelkezik olyan tűzerővel, mint mi. Azért láthattuk, hogy az Internek is lehet gólokat lőni. Nem lesz könnyű, de szerintem megnyerjük. A PSG Aston Villa elleni produkciójától, meg az idei BL-szereplésétől nem vagyok elájulva. Nehéz ellenfelek lennének, de szerintem mi vagyunk a legerősebbek. A terheléses dolog szerintem túl van drámázva, az Internazionale pontosan annyi meccset játszott eddig ebben a szezonban, mint mi, 49-et. A tudás és a másikból való felkészültség szintje fog számítani. Példa erre a Liverpool elleni kiesésünk, a játékosok annyit pihenhettek előtte, amennyit csak akartak (talán ki is estek a ritmusból), mégis szétestek. Vannak sokkal lényegesebb tényezők.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.17. 01:47:57

Így, hogy megvan az elődöntő, ki hogy tippeli az esélyeket? :)

Részemről viszonylag magasan PSG, mondjuk úgy 35%-ot adnék nekik jelenleg. Egyrészt legalább top2 csapat fociban 2025-ben, LE már nyert BL-t, másrészt semmi más dolguk nincs, ez utóbbi emeli ki nálam a mezőnyből őket.

A másik 3 csapatnak kb 25-23-20%-ot adok, Barca, Arsenal, Inter sorrendben, azért nem az Arsenal az első közülük, mert ők játszanak a PSG-vel először, amúgy őket tettem volna a 2. helyre, szintén azért, mert kb semmi lényegi teendőjük nincs már otthon, talán kicsit több, mint a PSG-nek. Se le, se fel nem mehetnek.

A Barcát a keret/terhelés arányai miatt tettem a PSG-nél jóval lejjebb. Intert szintén, őket évek óta mindig kifelejtik a nagycsapatos felsorolásból, de már 3 éve top5-6 csapat. De nagy harcban vannak otthon két fronton is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.04.16. 23:21:12

Inter kegyetlen nehez lesz,de 1 kis gollal vhogy jussunk be [-o<
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.16. 23:06:07

bence0330 írta:
2025.04.16. 23:01:10
Mondanám, hogy ezzel talán vége annak a híres aurának, de ezt hihettük két éve is a City meccs után, szóval... :)

De nagyon-nagyon egyben volt ez az Arsenal. Elöl-hátul, mindenhol. Évről évre előrelépnek egyet.

Mi vagyunk az utolsó még versenyben lévő spanyol csapat!!!! :D Gondolom ez is 19-ben volt így utoljára.
Elképesztő. Arteta összeleste a Prime Pep-érát a prime Flick és Lucho--érával :D Egy percig sem volt kérdéses a továbbjutás, egy Bernabeuban, egy magát BL-re felszívó RM ellen. Szép munka =D>
Peter
Director del Fútbol

2025.04.16. 23:03:07

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.16. 22:58:20
Flick karrierje talán legnagyobb megpróbáltatására fog sor kerülni...Egy percig sem engedhetjük meg nekik hogy vezessenek, különben végük.
Ha csak Flck-en múlna..... :D

Ezt a párharcot úgy kell majd néznie a klubnak, különösen Deconak, hogy meg fogja mutatni, hol kell erősíteni a nyáron ahhoz, hogy jövőre szintet lépjünk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.16. 23:01:10

Mondanám, hogy ezzel talán vége annak a híres aurának, de ezt hihettük két éve is a City meccs után, szóval... :)

De nagyon-nagyon egyben volt ez az Arsenal. Elöl-hátul, mindenhol. Évről évre előrelépnek egyet.

Mi vagyunk az utolsó még versenyben lévő spanyol csapat!!!! :D Gondolom ez is 19-ben volt így utoljára.

A rossz hír, hogy nekik több erejük maradhat a kupára és a bajnokságra.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szbsz
Jugador d'estrella

2025.04.16. 23:00:51

Teknőc lesérült, komolynak tűnik, karmageddon szembejött.... :twisted:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Alcantara
Director del Fútbol

2025.04.16. 22:59:27

Közben látom, a habfehérektől is búcsút vettünk. Van ez így.
ktm
Capitá del Barça

2025.04.16. 22:58:59

Peter írta:
2025.04.16. 22:56:04
MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.16. 22:50:52
Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet :D
És ne feledjük, két meccsen.....
Csak arra kell ugyelnunk, hogy az elsot ne nyerjuk 4-el, hogy a masodik meccs is nezheto legyen.:)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.16. 22:58:20

Peter írta:
MessiNeymarSuarez írta:
Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet :D
Flick karrierje talán legnagyobb megpróbáltatására fog sor kerülni...Egy percig sem engedhetjük meg nekik hogy vezessenek, különben végük.

Közben Martinelllii :DOtt az 5-ös 8)
Alcantara
Director del Fútbol

2025.04.16. 22:57:16

Rohadt izgalmas volt ez a második félidő. Túl nagy előny volt az első meccs.
Peter
Director del Fútbol

MessiNeymarSuarez írta:
ktm
Capitá del Barça

2025.04.16. 22:53:19

Ha Musiala lett volna a parharcban, tovabbjut a Bayern?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Alcantara írta:
2025.04.16. 22:50:21
Kane lábában ott volt a hosszabbítás.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.04.16. 22:50:21

Kane lábában ott volt a hosszabbítás.
Válasz küldése