A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Szerintem borzasztóan túl van fújva ez az Internek nem lehet gólt lőni, mert annyira jól védekeznek, meg buszozós csapat és csak átlövésből lehet betalálni stb. A Bayern például megmutatta, hogy ennek bőven az ellentettje igaz. Nem egyszer tiszta ziccerig vagy nagy helyzetig játszották a tizenhatoson belül, beadásból többször veszélyeztettek, bőven megvoltak az ilyen lehetőségeik. A meccs végén is már, amikor 10 emberrel védekeztek a hosszabbításban könnyedén jöhetett volna a 2x15 perc Ha ugyanezzel a játékkal a németek jutnak tovább szerintem nem sok ember van aki azt mondaná, hogy nem ők jutottak megérdemelten tovább és pláne nem azt, hogy az olaszok ellen nehezebb lenne.Saviola írta: ↑2025.04.17. 09:32:18A dortmundi visszavágó előtt azt írtam volna, van esélyünk az Inter ellen is, azóta már nem így gondolom.
Továbbra sem tudunk buszozós csapatok ellen nyerni, mert nincsenek átlövéseink, cserébe mostanában a lestaktika is sokszor besül, ami kontrára építő ellenféllel szemben elég veszélyes.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig 3 fronton megyünk, sokat fog számítani, hogy mik a prioritások a csapatnál, amit én nem tudnék belőni. Megyünk a ligáért és a kupáért, mindkét oldalon a real az ellenfél, a BL meg alapból nagy jelentőségű. Matekban is.
Nem tudom, mit fogunk elengedni, ha egyiket sem, akkor mind a hármat bebukhatjuk.
Ezért lett volna a betis elleni meccs létfontosságú, mert 6 pont adott volna egy kis mozgásteret, ez a 4 semmire nem elég. Azért sem, mert a real tegnapi búcsújával már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, meg a kupa döntőre, illetve nyomni fogja őket, hogy már csak ott van esélyük, így szerintem melegben leszünk a clássicón is, plusz, biztos vagyok benne, hogy szórunk még el pontokat.
Komoly feladat, mindenesetre nem gondoltam volna, hogy így fogunk állni, le a kalappal a srácok előtt, mégis, csalódás lenne, ha nem nyernénk semmit.
Lehet igazad lesz, de azért ennyire nem reménytelen a helyzet. 2 éve Xavival is lenyomhattuk volna őket korrekt bíráskodás mellett Milánóban, a hazai meccs meg egy káosz volt. Azóta csak erősebbek lettünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy továbbmegyünk az Inter ellen, mert a legkellemetlenebb ellenfelet kaptuk az egész sorozatban.Saviola írta: ↑2025.04.17. 09:32:18A dortmundi visszavágó előtt azt írtam volna, van esélyünk az Inter ellen is, azóta már nem így gondolom.
Továbbra sem tudunk buszozós csapatok ellen nyerni, mert nincsenek átlövéseink, cserébe mostanában a lestaktika is sokszor besül, ami kontrára építő ellenféllel szemben elég veszélyes.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig 3 fronton megyünk, sokat fog számítani, hogy mik a prioritások a csapatnál, amit én nem tudnék belőni. Megyünk a ligáért és a kupáért, mindkét oldalon a real az ellenfél, a BL meg alapból nagy jelentőségű. Matekban is.
Nem tudom, mit fogunk elengedni, ha egyiket sem, akkor mind a hármat bebukhatjuk.
Ezért lett volna a betis elleni meccs létfontosságú, mert 6 pont adott volna egy kis mozgásteret, ez a 4 semmire nem elég. Azért sem, mert a real tegnapi búcsújával már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk, meg a kupa döntőre, illetve nyomni fogja őket, hogy már csak ott van esélyük, így szerintem melegben leszünk a clássicón is, plusz, biztos vagyok benne, hogy szórunk még el pontokat.
Komoly feladat, mindenesetre nem gondoltam volna, hogy így fogunk állni, le a kalappal a srácok előtt, mégis, csalódás lenne, ha nem nyernénk semmit.
Itt már bármi lehet, én a PSG-Arsenalt 50-50 körülire tippelném, de azt nézve hogy kevés támadójuk van így inkább 55-45 a PSG javára. Arsenal nagyon komolyanvehető ellenfél lett, azért akik így tudnak menni a Bernabeuba hogy a tipikus BL lázban égő RM-ot szinte 0-n tartják, miközben támadófocit is remekül tudnak játszani az elég komoly teljesítmény. Plusz az alapszakaszban is elverték őket mégha az akkori formája nem is hasonlított a PSG-nek a mostaninak, de ez megjegyezendő.bence0330 írta: ↑2025.04.17. 01:47:57Így, hogy megvan az elődöntő, ki hogy tippeli az esélyeket?![]()
Részemről viszonylag magasan PSG, mondjuk úgy 35%-ot adnék nekik jelenleg. Egyrészt legalább top2 csapat fociban 2025-ben, LE már nyert BL-t, másrészt semmi más dolguk nincs, ez utóbbi emeli ki nálam a mezőnyből őket.
A másik 3 csapatnak kb 25-23-20%-ot adok, Barca, Arsenal, Inter sorrendben, azért nem az Arsenal az első közülük, mert ők játszanak a PSG-vel először, amúgy őket tettem volna a 2. helyre, szintén azért, mert kb semmi lényegi teendőjük nincs már otthon, talán kicsit több, mint a PSG-nek. Se le, se fel nem mehetnek.
A Barcát a keret/terhelés arányai miatt tettem a PSG-nél jóval lejjebb. Intert szintén, őket évek óta mindig kifelejtik a nagycsapatos felsorolásból, de már 3 éve top5-6 csapat. De nagy harcban vannak otthon két fronton is.
Elképesztő. Arteta összeleste a Prime Pep-érát a prime Flick és Lucho--érávalbence0330 írta: ↑2025.04.16. 23:01:10Mondanám, hogy ezzel talán vége annak a híres aurának, de ezt hihettük két éve is a City meccs után, szóval...
De nagyon-nagyon egyben volt ez az Arsenal. Elöl-hátul, mindenhol. Évről évre előrelépnek egyet.
Mi vagyunk az utolsó még versenyben lévő spanyol csapat!!!!Gondolom ez is 19-ben volt így utoljára.
Ha csak Flck-en múlna.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:58:20Flick karrierje talán legnagyobb megpróbáltatására fog sor kerülni...Egy percig sem engedhetjük meg nekik hogy vezessenek, különben végük.
Csak arra kell ugyelnunk, hogy az elsot ne nyerjuk 4-el, hogy a masodik meccs is nezheto legyen.Peter írta: ↑2025.04.16. 22:56:04És ne feledjük, két meccsen.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:50:52Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet![]()
Flick karrierje talán legnagyobb megpróbáltatására fog sor kerülni...Egy percig sem engedhetjük meg nekik hogy vezessenek, különben végük.Peter írta: ↑2025.04.16. 22:56:04És ne feledjük, két meccsen.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:50:52Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet![]()
És ne feledjük, két meccsen.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 22:50:52Hát...Ha ez ellen az Inter ellen továbbmegyünk akkor meg is érdemeljük a BL címet![]()