Barca Igazolások
-
- Entrenador del Barça
Ma olvastam, hogy Rubiales (RFEF volt elnöke) beperelte Tebast, hangfelvétel van róla, hogy meg akarta vesztegetni az RFEF egyik tagját, hogy bizalmas információkat adjon ki.
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 1_102.html
Valamit kezdjenek már ezzel a korrupt ...-al.
Szerk: hírhez tartozik, hogy van egy felfüggesztett büntetése és a Real is beperelte, így minimum 2 évre eltilthatják
Jó lenne hozni egy (mostanában a hírekben szereplő)
Joan Garcia-30
Tah-0
Grimaldo 30
Nico Williams 60 milliós erősítést.
Ez a csapat a legfontosabb időszakra kezd elfogyni.
Egy ilyen költés mellett, amit bármilyen BL szereplő csapat megengedhet simán esélyünk lenne most a triplára.
Ráadásul nem is indulunk 0-ról
Most kaptunk 8-at Todibo részesedéséből, télen
25-öt Roqueért
10+ Nico Gonzalezért.
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 1_102.html
Valamit kezdjenek már ezzel a korrupt ...-al.
Szerk: hírhez tartozik, hogy van egy felfüggesztett büntetése és a Real is beperelte, így minimum 2 évre eltilthatják
Jó lenne hozni egy (mostanában a hírekben szereplő)
Joan Garcia-30
Tah-0
Grimaldo 30
Nico Williams 60 milliós erősítést.
Ez a csapat a legfontosabb időszakra kezd elfogyni.
Egy ilyen költés mellett, amit bármilyen BL szereplő csapat megengedhet simán esélyünk lenne most a triplára.
Ráadásul nem is indulunk 0-ról
Most kaptunk 8-at Todibo részesedéséből, télen
25-öt Roqueért
10+ Nico Gonzalezért.
Barcelona are planning a surprise move to sign Julián Alvarez from Atlético Madrid to replace Robert Lewandowski. @marca

- Chino
- Llegenda del Barça
Tökéletesen leírtad. Ott van Olmo, Fermin, Gavi (Torrre is valószínűleg emiatt játszik ennyire keveset) egy pozícióban, mögötte Pedri mellett Casdó, De Jong, EG, sőt Gavit is használta már ott, jövőre pedig még egy Bernal is. Előbbire nincs megoldásunk, fent is van folyamatosan a pályán.gránit írta: ↑2025.04.25. 09:43:47Nem tudom, ki igazolna a támadósorunkba azok után, hogy alig van rotáció. Fura lenne, ha egy nagy név a padunkat választaná. A középcsatár poszt lehet kivétel, mert Lewandowskit azért hajlandó rotálni Flick, és aki többet érez magában, mint amennyi Ferranban van, az lehet, hogy bevállalná ezt a rizikót, hogy a Barcelona játékosa lehessen. Amúgy megvannak a játékosaink, Olmo sajnos sokat sérült, ami nagy kár, mert bármikor játszik, lendületet visz a játékunkba, mindig magasabb sebességi fokozaton pörgünk, ha ő a pályán van, és sok gólt is szerez. De hát ott van még Fermín, a közönségkedvenc Fati, Ferran, még a remek Torre is alig kap lehetőséget. Kevés embert tart a tűzben Flick. Még a meglévő mélységet sem használja ki. Ahol a kezdőben fejlődni tudnánk, az szerintem a kapusposzt és a Pedri melletti mélységi középpályás posztja. Egy de Jong-Mainoo-cserét el tudnék például képzelni. A belszélső poszton szerintem nem lesz változás, Flick nagyon bízik Martinban. Ha Valle és Mingueza nem kell, akkor nem látom, hogy szükségesnek tartanánk a mélyítést.
A támadósorunkba viszont lehetőség sincs rotálni. Ha leültetjük Yamalt, akkor Raphinhának kell áthúzódni és ott vagyunk a part szakad. Lewandowsit is elkezdte, főleg a szezon második felében rotálni, mert Torres lehozott ott egy korrekt szintet.
A Celta ellen tökéletesen kijött, mit jelent, ha nincs a baloson ember. Papíron ott volt Torres, de végig befelé játszott, köze nem volt a szélső poszthoz, ráadásul Baldé is sérült, kb.15 m2-es terület tök üres volt. Ha lenne oda egy emberünk akkor ugyanúgy kezdhetett volna padon Yamal vagy lehetne rotálni, sérülés esetén érdemben pótolni őt vagy a brazilt.
Ide igazolni egy szélsőnek pont az ellentétét jelentené a padnak, két ember egyetlen cseréjeként lenne lehetősége. Bár még eggyel sem lennénk túl vastagok, de ideiglenesen meg lehetne oldani. Az Isten mentsen meg minket attól, hogy újra egy Fermint kelljen azon a poszton nézni. Ha most nem Lewy, hanem mondjuk Raphinha esett volna ki nem gyengén esne vissza az esélyünk a kupára, a BL-re, de akár a bajnokságra is. Ez is nagy csapás, de Torres valamennyire tudja pótolni, az egyik szélsőnk helyett pedig betehetnénk egy hatalmas mínuszjelet
Ezért lenne tökéletes mondjuk egy Lookman. Minőségi játékos, könnyen elérhető, viszonylag olcsó, gólerős és a támadósor több posztján kényszer nélkül bevethető. De ő csak egy példa aki többször felmerült, a lényeg, hogy egy hasonló karakterre lenne szükség.
Forca Barca!!!!
Nem tudom, ki igazolna a támadósorunkba azok után, hogy alig van rotáció. Fura lenne, ha egy nagy név a padunkat választaná. A középcsatár poszt lehet kivétel, mert Lewandowskit azért hajlandó rotálni Flick, és aki többet érez magában, mint amennyi Ferranban van, az lehet, hogy bevállalná ezt a rizikót, hogy a Barcelona játékosa lehessen. Amúgy megvannak a játékosaink, Olmo sajnos sokat sérült, ami nagy kár, mert bármikor játszik, lendületet visz a játékunkba, mindig magasabb sebességi fokozaton pörgünk, ha ő a pályán van, és sok gólt is szerez. De hát ott van még Fermín, a közönségkedvenc Fati, Ferran, még a remek Torre is alig kap lehetőséget. Kevés embert tart a tűzben Flick. Még a meglévő mélységet sem használja ki. Ahol a kezdőben fejlődni tudnánk, az szerintem a kapusposzt és a Pedri melletti mélységi középpályás posztja. Egy de Jong-Mainoo-cserét el tudnék például képzelni. A belszélső poszton szerintem nem lesz változás, Flick nagyon bízik Martinban. Ha Valle és Mingueza nem kell, akkor nem látom, hogy szükségesnek tartanánk a mélyítést.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szélső posztra például a kezdőben egyértelműen megvagyunk, ezért sincs szükség egy Díazra vagy Nicora. A jelenlegi helyzetben nem az a fontos, hogy legyen verseny a kezdőtagságért, hanem, hogy rotációs lehetőségként vagy sérülés esetén legyen egy olyan kaliber, aki megbízható pótlás lehet és ne egy Ferminnek, Gavinak, Torresnek kelljen bal/jobbszélsőt játszani. Egy ilyen szerepre lenne például tökéletes Lookman vagy hasonló játékos, aki ráadásul rendkívül mobilis is. Ahogy nem is Baldé elé/mellé kellene igazolni, teszem azt egy Grimaldot, hanem Gerard Martin elé egy megfelelő helyettest.
A kezdőcsapatunk alapjában véve megvan, de sok poszton nincs minőségi csere, ha az alap tizenegyből valaki kiesik, rotáció esetén vagy egyszerűen csak meccs közben beállítani. Sőt, néhol hatalmas minőségi romlást eredményez, ha kiveszünk valakit az adott posztról. Ez most leginkább a (bal)szélső pozíció.
A kezdőcsapatunk alapjában véve megvan, de sok poszton nincs minőségi csere, ha az alap tizenegyből valaki kiesik, rotáció esetén vagy egyszerűen csak meccs közben beállítani. Sőt, néhol hatalmas minőségi romlást eredményez, ha kiveszünk valakit az adott posztról. Ez most leginkább a (bal)szélső pozíció.
Forca Barca!!!!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én tartom, hogy itt nem azt kell főleg nézni, hogy ki Barca kezdő szint, és ki nem. Hanem azt, hogy pl. egyáltalán nincs csereszélsőnk. Ehhez képest egy Gil szint is óriási előrelépés lenne, Lookmanék meg bármelyik top csapatban minimum rotációs emberek lehetnének - az is kell. Diaz a PL első csapatában kezdő, azért az jelent valamit (azért az árért nem érné meg nekem, amúgy elég jó játékos), Nico óriási tehetség, szerintem a maradása kicsit szédszedte fejben, meg hát az a támadószempontból 0 Valverde féle foci sem kedvez neki, amúgy simán bárhol kezdő lehetne. Ráadásul ő Yamal profil, amiből nekünk nincs csere. Lookman mindenhol bevethető, felsőpolc alja, vagy az alatt kicsivel. Leao az egyetlen, akit nem hoznék az alja hozzáállásával, hiába kivételesek a képességei, Gyökeres meg ezért az árért nem éri meg, akkor már inkább David.
De a lényeg az, hogy jelenleg gyenge felső polcos, erős középső polcos játékosokkal is csak erősödni tudunk a hiányposztokon. Ami elsősorban jelenleg a szélső. És hát az a lényeg, hogy Flick bízzon is benne, mert Fort hiába top-top tehetség, ha valami nem tetszik benne. Vele elvileg lenne magas szintű rotáció mindkét oldalra, de ha nem győzi meg a németet szezon végéig, akkor lényegtelen, és oda is kell valaki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
https://x.com/MiguelGalanCNFE/status/19 ... SFQcqsWR5Q
Akit érdekel fent van a Cruyffistan magyarul
Remélem nem sértek meg semmilyen szabályt.
Szerintem tanulságos.
Akit érdekel fent van a Cruyffistan magyarul
Remélem nem sértek meg semmilyen szabályt.
Szerintem tanulságos.
- szbsz
- Capitá del Barça
Sorry de ezek nem Barcelonához méltó nevek: Milanban is gyengén muzsikáló Leao, szegény ember Griezmanja Lookman, Gyökerest meg inkább hagyjuk is, nagyon nem az a szint...FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 18:07:56https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -116620424
Ha igaz (La Liganal utólag sem biztos)
1 igazolás Nico Williams/Lookman/Gyökeres/Luis Diaz/Leao (leggyakrabban felmerülő nevek a Barcával kapcsolatban
2 ingyenes Tah+valaki
https://www.transfermarkt.com/statistik ... evertraege
Link alatt a lejáró szerződésű játékosok.
Nekem az az érzésem, hogy Laportáék a stadion átadásakor akarnak egy nagyot villantani és el fogják hozni Haalandot! A City szétesőben van úgyis, szóval a vikingnek mi lehetünk a mentőöv!

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
-
- Entrenador del Barça
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -116620424bence0330 írta: ↑2025.04.24. 15:10:46Na neki örülnék. Van benne spiritusz, relatív gólerős (ami ott x gól az Flick alatt legalább x*1,5), megy egész meccsen, mint a golyó, és ha nem is Yamal szinten, de egész korrektül cselez + mindkét lábával jól lő, 16 környékéről életveszély. Amúgy rengeteg kapufát lőtt idén, szóval lehetne több gólja is.
Azért ő nem feltétlen a Yamal profil, de valóban jó lenne mindhárom támadó posztra cserének.
Ha igaz (La Liganal utólag sem biztos)
1 igazolás Nico Williams/Lookman/Gyökeres/Luis Diaz/Leao (leggyakrabban felmerülő nevek a Barcával kapcsolatban
2 ingyenes Tah+valaki
https://www.transfermarkt.com/statistik ... evertraege
Link alatt a lejáró szerződésű játékosok.
- bence0330
Na neki örülnék. Van benne spiritusz, relatív gólerős (ami ott x gól az Flick alatt legalább x*1,5), megy egész meccsen, mint a golyó, és ha nem is Yamal szinten, de egész korrektül cselez + mindkét lábával jól lő, 16 környékéről életveszély. Amúgy rengeteg kapufát lőtt idén, szóval lehetne több gólja is.
Azért ő nem feltétlen a Yamal profil, de valóban jó lenne mindhárom támadó posztra cserének.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Chino
- Llegenda del Barça
Az Atléticben balhátvéd poszton hatalmas káosz van. Néha Farré kerül át, de játszott ott Ruben lopez is, volt Oduro, de előfordult, hogy 3 védővel álltak ki és Cuenca volt a baloson most épp Joffre Torrents van soron. Az egész csapatnak ez a baja, semmi állandóság nincs, mintha Sanchez csak úgy találomra dobálná fel meccsről meccsre a játékosokat. Van két-három stabil ember, a többi meg ahogy éppen esik.davi10 írta: ↑2025.04.24. 12:26:12Nekem nincs nagy bajom GM-al, szerintem idénre összekapta magát és teljesen jó, amit hoz. Valle-t csak a felkészülési meccseken láttam, ott tényleg jól nézett ki, de lehet nála a kölcsön vagy az eladás visszavásárlási opcióval a legjobb döntés. Ennyi idősen játszania kéne, Balde-t meg kétlem hogy kiszorítaná.
Plusz ha jól olvastam Deco-nak jobban tetszik a B-ből Jofre Torrents, róla lövésem nincs milyen játékos.
A B-ből többek között ezért sem hiszem, hogy jövőre nagy járkálás lenne. Toni és Guille Fernandez lehet, akik talán elkezdhetnének nézelődni, de még egyrészt nagyon fiatalok, másrészt előbbinek az eredeti posztján pont Yamal van. Bár amit mostanában 10-es pozícióban művelt, az valami brutális. Jövőre akár még Fermint és Gavit is kiszoríthatná, bár ez Guille-nek is fekszik. De ezek pont nem hiányposztok és elsősorban Flicktől függ, ugyanakkor a Monaco ellen (persze sok volt a sérült) már padra kerültek és az előszezonben is a pályára került az ifjabb, alig 16 évesen. Viszont Flick biztos lát egyik-másik játékosban fantáziát mert a hazai meccseken még mindig kint szokott lenni, többnyire hárman, Decoval és Bojannal. Valle távozását szinte boiztosra lehetett venni, még az előszezonban is alig-alig volt a pályán, de akkor is jobbhátvédként, ha nem csal az emlékezetem.
Én, mint "igazolást", Bernalban nagyon bízom. Ha a sérülése nem vágja ketté a karrierjét a középpályára hatalmas erősítés lehet. Pedri/Casadó mellé nagy erősítés lehet. Ha De Jong-tól megválnánk nem vagyok biztos benne, hogy gyengülnénk ott.
Lookmanról még mindig szállingóznak hírek, mint az egyik célpont előre, a top3-as célpontok közül Luis Diazt teszik igazán elé, az árát 30-35-re teszik. Nyáron mindenképp távozni akar és az olaszok is szeretnék továbbadni. Úgy néz ki a váltás mindenképp meglesz. Gólerős, a támadósor mindhárom pozíciójában tud játszani, és nem kényszerből. A bajnokságban 27/13, a BL-ben 7/5, azért nem néz ki rosszul. Rotáció/sérülés esetén a jelenlegi helyzetben kevés jobb és elérhetőbb játékost tudnék mondani, főleg akikről több hírt is lehetett hallani.
Viszont az eladás/vétel szempontjából más tényezőket is figyelembe kell venni. Ha elmenne teszem azt Raphinha 120-130 millióért és azt a pénzt igazolásokra is költhetjük (amit erősen kétlek), nem hiszem hogy a brazil béréből kijönne egy klasszis és egy top játékosé.
Mondjuk, ha Gündogan, Lenglet és Pena fizetése kifut már azzal is előrébb vagyunk.
Forca Barca!!!!
- davi10
- Llegenda del Barça
Nekem nincs nagy bajom GM-al, szerintem idénre összekapta magát és teljesen jó, amit hoz. Valle-t csak a felkészülési meccseken láttam, ott tényleg jól nézett ki, de lehet nála a kölcsön vagy az eladás visszavásárlási opcióval a legjobb döntés. Ennyi idősen játszania kéne, Balde-t meg kétlem hogy kiszorítaná.
Plusz ha jól olvastam Deco-nak jobban tetszik a B-ből Jofre Torrents, róla lövésem nincs milyen játékos.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Biztosan eladjuk, azok után, hogy Flick Martint elé helyezte, de én megtartanám. Nem valószínű, hogy sokat igazolhatunk, ő pedig mindkét szélen bevethető, és többet látok benne, mint Martinban.Troym írta: ↑2025.04.24. 10:44:19Understand Como are set to trigger €6m release clause for Alex Valle to sign him on permanent deal from Barcelona. Romano
@Gránit, valamikor pár hete szoba került és mondtad, hogy visszahoznád Vallet , én meg hogy pár millióért úgyis eladjuk. Egyelőre utóbbi az esélyesebb Romano szerint.
Valle fokozatosan vette az akadályokat és fokozatosan fejlődik. Alapember a spanyol másodosztályban, majd következett a Celtic, amellyel játszott a BL-ben is, majd alapember a Serie A-ban, ahol helytáll, és a kölcsönvevő csapata elégedett is vele, le is akarják igazolni.
A vezetőség valószínűleg nagyon értékeli, hogy Flick-nek nincs nagy létszámigénye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.04.24. 14:34:44-kor.
-
- Entrenador del Barça
https://www.fcbarcelonanoticias.com/lal ... 8_102.html
Új FFP összefoglalva
Yamal új szerződése így pipa
1 igazolás, 2 ingyenes játékos regisztrációja egy évre
Ami Sporton, Mundon fent volt pluszban:
60% a bevételeknek mehet igazolásra, bérre 70% ha a távozó jatékos fizetése több, mint a bértömeg 5%-a
30% a minimum megállapított bérsapka a bevételhez képest. Sevilla, Espanol jelenleg 0 körül, miénk volt -144.
Viszont a La Liga gazdasági vezetője szerint tartósan minimum bérsapka fölötti bértömegű csapatokat kizárhatják az adott osztályból
Új FFP összefoglalva
Yamal új szerződése így pipa
1 igazolás, 2 ingyenes játékos regisztrációja egy évre
Ami Sporton, Mundon fent volt pluszban:
60% a bevételeknek mehet igazolásra, bérre 70% ha a távozó jatékos fizetése több, mint a bértömeg 5%-a
30% a minimum megállapított bérsapka a bevételhez képest. Sevilla, Espanol jelenleg 0 körül, miénk volt -144.
Viszont a La Liga gazdasági vezetője szerint tartósan minimum bérsapka fölötti bértömegű csapatokat kizárhatják az adott osztályból

Understand Como are set to trigger €6m release clause for Alex Valle to sign him on permanent deal from Barcelona. Romano
@Gránit, valamikor pár hete szoba került és mondtad, hogy visszahoznád Vallet , én meg hogy pár millióért úgyis eladjuk. Egyelőre utóbbi az esélyesebb Romano szerint.
Nem hiszem, hogy kis haszonnal egy Luis Diazra kellene cserélni.gránit írta: ↑2025.04.23. 22:53:30Az aranytojást tojókat nem érdemes semennyi pénzért eladni. Nem biztos, hogy beválna, aki helyette jönne. A mi profilunk nem a játékoskereskedelem, nekünk a topjátékosok kellenek. Ha megvannak, minek eladni? Nem a pénz kell nekünk elsősorban, hanem a trófeák. De Jongot, Fatit vihetik.
1:1 nélkül meg még a rotációs emberektől sem nagyon válnék meg. Felesleges úgy megválni valakitől, hogy kétszer-háromszor-négyszer-stb alsóbb kategóriás játékos jöhetne helyette.
Roque eladása vmi isteni szerencse volt, azóta is nulla a srác.
Érte már megkaptuk a pénzt vagy csak nyáron?
Vallet is viszik 6ért. Sajnálom..
Viszont Todibo pénz is elvileg most nyár, remélem Trincao is. Csak nem derül ki, hogy már eladtuk az 50%ot pár millióért..
Aztán Mingu, Lenglet talán megint bevétel.
Ansu, Pau V, Christensen, Pena apró talán.
Vessetek meg de jó pénzért én engedném Araujot, De Jongot, Garciát, Fermint, vagy Gavit is.
GM mehetne 6 misiért.

Számomra ez az 1-1 teljes homály. Ez a liga a világ vicce( még, ha nálunk megy a sunyi) ha bl-t nyerünk az lenne elég valszeg Tebas arra is kitalál valamit
Az aranytojást tojókat nem érdemes semennyi pénzért eladni. Nem biztos, hogy beválna, aki helyette jönne. A mi profilunk nem a játékoskereskedelem, nekünk a topjátékosok kellenek. Ha megvannak, minek eladni? Nem a pénz kell nekünk elsősorban, hanem a trófeák. De Jongot, Fatit vihetik.
1:1 nélkül meg még a rotációs emberektől sem nagyon válnék meg. Felesleges úgy megválni valakitől, hogy kétszer-háromszor-négyszer-stb alsóbb kategóriás játékos jöhetne helyette.
- bence0330
Ja, ha 1:1-ben vagyunk, akkor mondjuk... 150? És talán mehet. Annyiból lehetne pótolni. Ha nem vagyunk 1:1-ben, akkor full lényegtelen, felbecsülhetetlen, amit ő ad a csapatnak minden szinten, nem csak clutch gól, gólpassz, meg kulcspassz, meg hasonlók, húzza mentálisan, fizikailag a csapatot.
Amúgy is kétlem, hogy belemenne, ő elismerésért focizik, és imádják egymást a jelenlegi edzőjével. Majd 3-4 év múlva is elmehet még pénzt gyűjteni, nem marad le semmiről.
Amúgy is kétlem, hogy belemenne, ő elismerésért focizik, és imádják egymást a jelenlegi edzőjével. Majd 3-4 év múlva is elmehet még pénzt gyűjteni, nem marad le semmiről.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ezekkel ugyanakkor az a gond, hogy nem tudjuk, hogy benne leszünk-e egyáltalán az 1:1-ben, anélkül pedig nem szabad a kulcsjátékosoktól szabadulni. De ha a brazil el is megy 100 körül először is pótolni kell, másodszor még így is hiányposzt a balszélső. Egy olyan embertől megszabadulni, aki a szezon egyik, ha nem a legnagyobb sikerkovácsa csak rossz ötlet. Veszünk a helyére kb. 80-90 millióért alsó hangon egy hasonló kalibert, aki a brazilhoz képest most csak zsákbamacska.Troym írta: ↑2025.04.23. 11:34:07Al Hilal are ready to offer €100M to Barcelona for Raphinha this summer!
They will also offer €200M to Raphinha [4-year contract at €50M/year]. - sport
Nekem kérdéses, hogy még ekkora pénzre is nemet mond-e. 29 évesen nyilván még van benne 3-4 év Európában, de ez a fizetés azért csak 4-5* akkora, mint nálunk.
Amúgy a klub oldalán is kérdéses, mert 100 millió azért komoly összeg, gondolom 125-135 milliót is megadnának, ha elkezdenek Decoék alkudozni.
A jelenlegi csapatot, keretet kelleni inkább foltozni/erősíteni a kulcsjátékosokat megtartva és legalább azt a 2 posztot a bal oldalon amennyire lehet, megoldani.
Máig nem tudni, hogy mi történt Fatival, de ha elkezdi kapna a lehetőségeket sokat erősödhetünk. A képességeivel eddig sem volt baj, lehet, hogy megttalálták Flickkel a közös hangot és ez percekben is meg fog mutatkozni.
Forca Barca!!!!
Al Hilal are ready to offer €100M to Barcelona for Raphinha this summer!
Nekem kérdéses, hogy még ekkora pénzre is nemet mond-e. 29 évesen nyilván még van benne 3-4 év Európában, de ez a fizetés azért csak 4-5* akkora, mint nálunk.
Amúgy a klub oldalán is kérdéses, mert 100 millió azért komoly összeg, gondolom 125-135 milliót is megadnának, ha elkezdenek Decoék alkudozni.
Akiktől én szabadulnék: Fati, Christensen, Fermin, GM és ha van egy nagyon jó ajánlat, Araujo. GM helyett bárki jobb lenne azon a poszton, nem is értem miért őt játszatják.
Kell hozni egy balhátvédet, egy fiatal csatárt mindenképpen, ezek SOS gondok.
Nem értem Fort, Pau miért nem kap több szerepet, miért nem meri bevetni őket.
Esetleg utánpótlásban nincs senki?
Tahról azt olvastam, hogy akkor hoznák, ha Araujo lelépne. Viszont ő meg nem fog a végtelenségig várni.
Kell hozni egy balhátvédet, egy fiatal csatárt mindenképpen, ezek SOS gondok.
Nem értem Fort, Pau miért nem kap több szerepet, miért nem meri bevetni őket.
Esetleg utánpótlásban nincs senki?
Tahról azt olvastam, hogy akkor hoznák, ha Araujo lelépne. Viszont ő meg nem fog a végtelenségig várni.
A lehetőségeinket ismerve jó ha tudunk egy szélső védőt és szélső támadót igazolni, és kb mindenki marad. Ez a max.gránit írta: ↑2025.04.14. 01:08:052026-ban Verbruggen érkezhet a kapuba. Most már nem egyszerűen cserekapus után kell néznünk, érdemes most már a hosszú távú megoldást megtalálni. Szczesny közel a hosszabbításhoz a következő szezonra, ő lehet egy átmeneti ember, 2026-tól pedig jöhet Verbruggen. Az Európabajnokságon kifejezetten jól védett.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -115657099
https://www.transfermarkt.com/bart-verb ... chor_30641
https://www.barcablaugranes.com/2025/3/ ... -successor
https://sports.yahoo.com/article/barcel ... 00881.html
https://barcauniversal.com/barcelona-mo ... 26-switch/
https://www.beinsports.com/en-us/soccer ... 2025-03-18
https://tribuna.com/en/news/2025-03-30- ... nt-reports
Ha football managert játszunk, akkor jöhetne kapus, szélsővédő ( két lábas), Tah, egy szűrő, szélső csatár és 9es. Mehetne a 2 kapus, Fati, Torre, és akár Araujo, De Jong is, illetve szemmel látható bevétel jöhet a máshol játszókból végre. Egyenlegben talán nem is olyan vészes.
- bence0330
Abszolút, jó stratégia lenne árcsökkentés miatt. Csak Chukwut azért említettem példának, mert nekem szem előtt volt, és róla azért már lehet tudni, mit mutat egy La Liga csapatban, meg őt úgy azért ismeri mindenki, nem kell nagyon mélyre ásni érte (meg amúgy sokat fizetni sem). Hátránya, hogy az egyik legegylábasabb játékos, akit láttam, ő tényleg csak jobbra jó, az meg necces a szűk keret miatt.Troym írta: ↑2025.04.19. 21:17:27Inkább olyanokat kéne nézni az ingyen igazolások mellé, akiknek kiesik a csapatuk, de ők maguk kiemelkedően jó szezont futnak és fillérekért megszerezhetőek. Pl Delap az Ipswichnél, 12 gól, gólpasszok, jól cselez, lő, tud szélsőt is játszani 22 éves és 30m záradéka van, ha kiesik az Ipswich.bence0330 írta: ↑2025.04.18. 13:57:03Chukwueze "hivatalosan" is átadólistára került. Én lecsapnék rá, akár kölcsönben is, nem illik az olasz fociba, tuti haza akar jönni, nem keres sokat. Nem mondom, hogy nem lenne ideálisabb egy balszélső, vagy egy kétlábasabb, két szélen bevethető játékos, de ő szerintem alapvetően remek csere lenne, és tudná hozni az 1v1-eket, abban nagyon jó, és akkor már nem kéne azon rettegni annyira, mi lesz, ha Yamal kiesik.
Vagy ott a Las Palmas: Fabio Silva 22 éves 23 meccsen 10 gól, balszélső Moleiro 21 éves 6+1.
Nyilván néhány kiragadott példa, de vannak a kiesőjelölteknél olyan tehetséges 20-23 éves játékosok, akik gondolom nem akarnak másodosztályba menni és már most is bizonyítanak topligákban, plusz gondolom a szerződéseik védik őket, hogy ott kelljen maradniuk,
Egyik sincs meg igazán, évente 1-2-szer látom ezeket a csapatokat, nem tudom, mit tudnak, de nekem bárki jó lenne őszintén ez is, vagy ha ilyen Feyenoordból hoznánk el Paixaot vagy Moussát, őket sajnos láttam párszor, mindketten szétalázták a Milant, 2-3 ember sem bírt főleg az előbbivel, eszement a csávó, meg amúgy 14+17-el is áll. Persze ja, ott az a rizikó, mit csinálnak egy La Ligában, meg őérte alighanem licitháború is lesz. De ez tényleg csak egy ilyen random csapat, akiket véletlenül láttam, hány ilyen lehet. Remélem rendesen dolgozik a scout rendszerünk, mert az szép és jó, hogy Afrikából hozzuk a tiniket, hosszútávon megtérülhet, de Európában mintha nem látnám annyira ezt az igyekezetet. Nyáron szó volt arról a másodosztályú angol srácról, aki amúgy eléggé besült, de ott legalább lehetett látni, hogy nézelődünk kicsit. Hátha.
Nekem tényleg mindegy, sok ilyen jellegű játékos van szerte a világon, be kell húzni egy ilyet. A gólerősség szerintem nem is szempont annyira, találgasson be, de erre alapvetően vannak embereink. 1v1-ezni viszont egyedül Yamal tud a csapatban, ami nem kóser.
A 30 milliós záradék szerintem durva nekünk, mégiscsak rotációba vennénk. Ennél olcsóbb megoldást kell keresnünk tippre, sajnos. A Palmasos játékosokat highlights alapján nem akarom megítélni, Silva mintha rémlene, de stílusra azért nem. Nekem egy fontos, a profil ez legyen, 1v1, és tudjon passzolni. A többi csak extra. Mintha év elején lett volna valmami saját nevelés, akit nagyon hypoltak, csak megsérült(?), de azt sem tudom, hogy a B-ben volt-e vagy a kicsiknél. Chino biztos tudja, kire gondolok. Nekem az is jó lenne, ha onnan megoldanánk de a lényeg, hogy Flick bízzon benne, sőt, ha lehet, akár ő válassza ki, kiérdemelte bőven.
Abban is biztos vagyok, van legalább 6-7 ilyen játékos a L1-ben bőven 20 misi alatt, csak azt a bajnokságot már nem is tudom mióta bojkottáljuk, mint forrást.
Kölcsönön is lehetne gondolkodni.