2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én olyan munkaköröket tudok szinte csak, ahol jóval kisebb hibákért repülnek az emberek. Ők meg eszméletlen pénzeket kapnak ezért a minősíthetetlenül gyenge bíráskodásért, és ezek után még fel vannak háborodva, ha kritizálni merészelik a "munkásságukat". És ahogy írtam, ha nincs igaza a kritikáknak, lehet őket cáfolni. Ja, azt nem, mert igazak a kritikák...? Lehetne talán normálisan bíráskodni.davi10 írta: ↑2025.04.25. 17:05:58Tudtok mondani még egy olyan munkakört, ahol ha bakizol, akkor ilyen szintű lejáratást kapsz? Játékosokról nincs ilyen célzott "riport", mint amilyenekkel a Real Madrid TV, egy hivatalos csatorna áll elő folyamatosan.gránit írta: ↑2025.04.25. 16:31:46
Még egy negyedik lehetőséget is tudnék neki ajánlani: ha kritika éri, cáfolja meg pontról pontra a másik fél által megfogalmazott kritikákat, vagy ha a kritikák helytállóak, és nincs mit rajtuk megcáfolni, akkor ismerje el a hibáit vagy maradjon csendben.
Mindennek a teteje, hogy ilyen színvonaltalan bíráskodás után még az áldozat szerepébe bújnak.
Senki nem azt vitatja, hogy miért kritizálják a spanyol bírókat. Az a gáz, ahogy ezt teszik.
Lehet erre petíciókkal is felhívni a figyelmet, vagy majd a "piac" eldönti és évekig nem vezetnek nemzetközi meccset a spanyol bírók. De ez a montazsozás szerintem az egyik leggázabb "fegyvernem", amit választani lehetett.
„Amit a Real Madrid TV csinál, azt a véleménynyilvánítás szabadsága védi"epping írta: ↑2025.04.25. 15:55:56
Na de ti is elhiszitek, itt is megvannak az arcok, akik reggeltől estig ezt bizonygatják.
A bírókat vegzálni gáz, de szükséges, mert láthatólag a szövetséget nem zavarja. A klub vb-re nulla darab spanyol bírót hívtak, annyira színvonalas a munkájuk. A Madrid arccal felvállalva csinálja, mások meg sunyiban, meg okosban influencereket felbérelve. Érdekes kérdés, hogy melyik a jobb.
Amúgy meg nem kell pityeregni, több lehetősége is van. Egyrészt nem kötelező bíráskodni. Vagy lehet rendesen végezni a munkáját. Itt van három lehetőség, ő éppen a sírást választotta, lol.
Tudtok mondani még egy olyan munkakört, ahol ha bakizol, akkor ilyen szintű lejáratást kapsz? Játékosokról nincs ilyen célzott "riport", mint amilyenekkel a Real Madrid TV, egy hivatalos csatorna áll elő folyamatosan.gránit írta: ↑2025.04.25. 16:31:46Még egy negyedik lehetőséget is tudnék neki ajánlani: ha kritika éri, cáfolja meg pontról pontra a másik fél által megfogalmazott kritikákat, vagy ha a kritikák helytállóak, és nincs mit rajtuk megcáfolni, akkor ismerje el a hibáit vagy maradjon csendben.
Mindennek a teteje, hogy ilyen színvonaltalan bíráskodás után még az áldozat szerepébe bújnak.
Még egy negyedik lehetőséget is tudnék neki ajánlani: ha kritika éri, cáfolja meg pontról pontra a másik fél által megfogalmazott kritikákat, vagy ha a kritikák helytállóak, és nincs mit rajtuk megcáfolni, akkor ismerje el a hibáit vagy maradjon csendben.
Pont ugyanolyan szánalmas és realitást nélkülöző, bármelyik fél csinálja.
Huh, van baj bőven az itt leírtakkal. Bírókat vegzálni gáz, de szükséges? Szerintem egy ilyen kijelentés minden erkölcsi norma szerint elfogadhatatlan. Lehet kritizálni a munkájukat igen, de kritika és vélt/valós sérelmeken alapuló lejáratókampány között van különbség. Ezzel az influenszer dologgal gondolom a Barcára utalgatsz, van esetleg konkrét bizonyítékod hogy a klub bérel fel ilyeneket hogy lejárassanak bírókat, vagy az ez is olyan mint a Negreira ügy, ahol mindenfajta objektív bizonyíték nélkül csalóztok egy klubot?A bírókat vegzálni gáz, de szükséges, mert láthatólag a szövetséget nem zavarja. A klub vb-re nulla darab spanyol bírót hívtak, annyira színvonalas a munkájuk. A Madrid arccal felvállalva csinálja, mások meg sunyiban, meg okosban influencereket felbérelve. Érdekes kérdés, hogy melyik a jobb.
Aham. Szóval intézményes bullying és lejáratókampányt folytat a klubod játékvezetők tucatjai ellen, majd amikor egy érintett ezt nehezményezi, az a válaszod, hogy nem kötelező ezen a pályán lenni.Amúgy meg nem kell pityeregni, több lehetősége is van. Egyrészt nem kötelező bíráskodni. Vagy lehet rendesen végezni a munkáját. Itt van három lehetőség, ő éppen a sírást választotta, lol.
Ennyit arról hogy a RM nem befolyásol bírókat intézményszerűendavi10 írta: ↑2025.04.25. 14:28:21De Burgos el is sírta magát a mai sajtótájékoztatón. Jónaik ígérkezik a döntő, ahol a bíró előző nap elsírja magát mert az egyik csapat bullyingolja.
"There is no right to what we are going through. It is really f*cked up when my son comes home from school and says his dad is a thief."
Na de ti is elhiszitek, itt is megvannak az arcok, akik reggeltől estig ezt bizonygatják.Stalkyard írta: ↑2025.04.25. 15:20:19Undorító amúgy amit idén művel a real intézményszerűen. Ez a Real Madrid TV-s lejáratás a legalja amit futballklubtól láttam mióta követem a focit. Egyébként óriási hogy ezek a szerencsétlenek meg a szurkolóik még el is hiszik hogy rendszerszintű csalás megy ellenük.![]()
A bírókról csak annyit, hogy nem igazán emlékszem, olyan nagy hibákra, hogy a legkevesebb balhét is kelljen csinálni (bár lehet csak nem emlékszem). Ugyannyi tévedés van más meccseken is szerintem, csak mondjuk egy Espanol- Alavest senki nem szokott nézni. De az már tényleg gond, ha kiscsapatok ellen egy megadott/meg nem adott tizenegyesen kell kifakadni egy pontvesztésért vagy a játékvezetőt okolni.bence0330 írta: ↑2025.04.25. 10:40:30Szerintem az elmúlt hónapoban kontraproduktív volt ez a nyomásgyakorlás, egyértelműen elkezdett elmaradni a részrehajlás az irányukba, sőt, szerintem hónapok óta ők jönnek ki rosszul a kétes esetekből, otthon és amúgy BL-ben is. Nem vészesen, de inkább így áll most a dolog. Szerintem elegük lett ebből a bíróknak.Chino írta: ↑2025.04.25. 10:26:42Ugyanakkor szerintem valamilyen szinten elérik a céljukat. Egy bíró nem hiszem, hogy ezen besértődne és emiatt a kárrukra tévedne, inkább tart attól hogy ezen felbuzdulva le fogják szedni a fejét és kétes szituációk esetén inkább feléjük fog húzni.
Ancelottit nem tudom elképzelni, hogy menesztenék szezon közben, még ha a kupadöntő csúnyán végződne is. Semmi értelme nem lenne 3-4 meccsre pl. egy Rault betenni. Én amúgy egy Xabi Alonsot is hatalmas zsákbamacskának tartok, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyire Megváltóként várják. Volt egy jó szezonja, ezt nem lehet elvitatni, de amúgy kb annyi. Nemzetközi szinten rendre befőtt, az az EL-döntő is elég megtévesztő.
Nem tudom, hogy egy új edző komoly változást tudna-e hozni, lehet, hogy nagyon jól sülne el egy Xabi Alonso, de én azt se tartanám számunkra olyan "örömtelinek", ha az olasz maradna. Kicsit megfáradt már ez a kapcsolat, de lehet, hogy ez az év inkább csak kisiklás volt, nagyon sokat tett le itt az asztalra az olasz, Kroos hirtelen távozása is nagy űrt hagyott, lehet hogy ez volt a legnagyobb probléma és ki tudja küszöbölni.
Xabinak azért nem csak egy szezonja volt, hanem kettő.Az elsőben extrémen túlteljesített a keretével, a másodikban meg úgy kb jó értelemben hozta amit kell. Mindkét sorozatban a náluk egyedüliként jobb német csapat ütötte őket, a BL-t meg ráadásul szokni kell, lásd Arteta, aki szintén lépésről lépésre megy fel, főleg olyan kerettel, akik BL-t csak tv-ben láttak előtte, itt azért más lenne a történet.
Szerintem is ha pótolják Kroost, Ancelotti visszatérne, csak az a baj, hogy így is a világ talán legerősebb, és kétségkívül legnagyobb értékű középpályás és támadósora áll a rendelkezésére. Két csapatrész is elvileg a világ legjobbja. És ebből képtelen egy nézhető focit, bármit összehozni, amiben a szervezettség szikráját lehet látni. Általában is arról szól a focija, hogy legyen nála a legtöbb világsztár, és majd ők megoldják (Milanban is övé volt szerintem bőven a legerősebb keret Európában, szerintem a világ akkoriban legjobb focistájával), és most még ez sem megy neki. Ha nincs agy a középpályán, át lehet szervezni a struktúrát szépen, ahol ezt megkerülik. De ilyet sem láttunk, ő erre képtelen. Ha pótolják is Kroost, nem biztos, hogy az új játékos beválik, és ha egyedül nem lesz magától zseni, megint 0 foci és 0 eredmény lesz.
A Madrid drukkerek szerintem azért most már vágynak némi struktúrára, valami modern elképzelésre, valami focira is, mert hétről hétre szenvednek a TV előtt ezzel az elképzelés nélküli semmivel. És ha ez eredményekkel párosul, még akkor is elég idegesítő egy űrfocira képes kerettől, de ha nem... Idén azért tényleg csak a madridi mentalitás tartja őket a biztos BL helyeken, annyira gyengék játékban. Ha csak egy világklasszissal kevesebb menthetné meg a sejhaját, és 3-4 ilyen utolsó perces meccset ha nem nyertek volna meg a rengetegből, ott lennének valahol a Bilbao környékén, és nézegethetnének hátra a Betisre
Szerintem egyedül az indokolhatná az azonnali menesztését, ha Perez meg akarná alázni: itt van ez a ragyogó keret, idehoztam a világ legjobbja Mbappét, és te képtelen voltál újabb BL-t nyerni. Ezt a bosszúvágyat és felelősséghárítást ki is nézem Perezből az aranylabda-cécó és a bírók folyamatos megzsarolása után. Mik mehettek ott egy-egy kínos bajnoki vereség és a BL-kiesés miatt.
Szerintem az elmúlt hónapoban kontraproduktív volt ez a nyomásgyakorlás, egyértelműen elkezdett elmaradni a részrehajlás az irányukba, sőt, szerintem hónapok óta ők jönnek ki rosszul a kétes esetekből, otthon és amúgy BL-ben is. Nem vészesen, de inkább így áll most a dolog. Szerintem elegük lett ebből a bíróknak.Chino írta: ↑2025.04.25. 10:26:42Ugyanakkor szerintem valamilyen szinten elérik a céljukat. Egy bíró nem hiszem, hogy ezen besértődne és emiatt a kárrukra tévedne, inkább tart attól hogy ezen felbuzdulva le fogják szedni a fejét és kétes szituációk esetén inkább feléjük fog húzni.
Ancelottit nem tudom elképzelni, hogy menesztenék szezon közben, még ha a kupadöntő csúnyán végződne is. Semmi értelme nem lenne 3-4 meccsre pl. egy Rault betenni. Én amúgy egy Xabi Alonsot is hatalmas zsákbamacskának tartok, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyire Megváltóként várják. Volt egy jó szezonja, ezt nem lehet elvitatni, de amúgy kb annyi. Nemzetközi szinten rendre befőtt, az az EL-döntő is elég megtévesztő.
Nem tudom, hogy egy új edző komoly változást tudna-e hozni, lehet, hogy nagyon jól sülne el egy Xabi Alonso, de én azt se tartanám számunkra olyan "örömtelinek", ha az olasz maradna. Kicsit megfáradt már ez a kapcsolat, de lehet, hogy ez az év inkább csak kisiklás volt, nagyon sokat tett le itt az asztalra az olasz, Kroos hirtelen távozása is nagy űrt hagyott, lehet hogy ez volt a legnagyobb probléma és ki tudja küszöbölni.
Ezek azért is baromságok, mert az ellenkezőjéről szintén össze lehetne állítani egy videot. Alapvetően egy nagyon gusztustalan dolog és ami gázabb, hogy ez nem egy klubtól különálló dolog. Más országban szerintem ez be lenne tiltva.Barcaman1993 írta: ↑2025.04.24. 20:18:22Ezek az összeállítások izgalmasabbak, mint az összefoglalóik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 20:00:14https://www.mundodeportivo.com/futbol/r ... -copa.html
Elkezdték a nyomásgyakorlást. Ki kellene zárni őket a ...ba.
Ezek az összeállítások izgalmasabbak, mint az összefoglalóik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 20:00:14https://www.mundodeportivo.com/futbol/r ... -copa.html
Elkezdték a nyomásgyakorlást. Ki kellene zárni őket a ...ba.