Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én értelek gránit, csak arra akartam kilyukadni, hogy nem hiteles a harcuk a játékvezetés ellen, mert nem objektíven állnak hozzá. Azon bírói ítéletek, amik jól láthatóan tévesek de az ő javukra szólnak, "valamiért" nincsenek a játékvezetői hibák fókuszában az ő értelmezésükben. Ha egy ítélet téves, a madridi médiának nem szabadna szelektálni aközött, hogy a javukra vagy ellenük tévedett-e a játékvezető. De mivel erősen szelektálnak és csak a számukra kedvezőtlen ítéletekkel foglalkoznak, nem kell az ő háborújukba beszállni. Ez csak is róluk szól, a saját érdekeikről.gránit írta: ↑2025.04.25. 23:10:54A túloldalon ugyanúgy megvannak a mondókák az ő sérelmükre, a mi javunkra. Ennek nem sok értelme van. Ettől teljesen függetlenül fel kellene lépni a bíráskodás színvonaltalansága ellen. Mi meg lapítunk. De persze panaszkodunk.torotam írta: ↑2025.04.25. 22:47:46Hol van az igazságérzetük, mikor Camavinga folyamatosan megússza a 2. sárgalapokat. Hol volt az igazságérzetük, mikor Rüdiger toroknyiszálással ünnepel MBappe meg a p.csét mutogatja a nézőknek? Vagy hol volt az igazságérzetük, mikor Kassai Viktor a javukra elcsalta a Bayern elleni BL meccset vagy amikor CR-nek a nyilvánvaló lesgólját megadták.
Ja, próbálják feledtetni, hogy milyen gyenge szezont futnak. A játékuk pedig még annál is silányabb, mint ameddig a különböző sorozatokban eljutottak.
Ebben az esetben remélem el is tiltanák őket a kupától minimum 3 évre.
Igen, bár én inkább megnézném, hogy újra laposra verjük őket. 9-2 eddig a javunkra ebben a szezonban, most meg teljesen a padlón vannak minden tekintetben, sokkal mélyebben, mint ősszel. Teljesen ötlettelen, semmilyen a játékuk, szerintem simán benne van, hogy megint kitömjük őket. Amúgy is bárkinek gurítunk 4-5 gólt, ennek a madridi védelemnek simán be tudunk rámolni ötöt. Alig tudnak mostanában kapott gól nélkül meccset lehozni, azt a szedett-vedett hátsó alakzatot simán meg tudjuk szórni.
A túloldalon ugyanúgy megvannak a mondókák az ő sérelmükre, a mi javunkra. Ennek nem sok értelme van. Ettől teljesen függetlenül fel kellene lépni a bíráskodás színvonaltalansága ellen. Mi meg lapítunk. De persze panaszkodunk.torotam írta: ↑2025.04.25. 22:47:46Hol van az igazságérzetük, mikor Camavinga folyamatosan megússza a 2. sárgalapokat. Hol volt az igazságérzetük, mikor Rüdiger toroknyiszálással ünnepel MBappe meg a p.csét mutogatja a nézőknek? Vagy hol volt az igazságérzetük, mikor Kassai Viktor a javukra elcsalta a Bayern elleni BL meccset vagy amikor CR-nek a nyilvánvaló lesgólját megadták.
A logika azt diktálná, hogy akit kiütütt a Real az elődöntőben, az ellen lenne a döntő.
Teljesen mindegy, hogy az UEFA felfüggesztette-e vagy sem Munuerat, ne legitimalizáljuk már a felbújtást a real tv részéről és a szurkolóik zaklatási magatartásait. Értem én, hogy nagyon PC-nek kell lenni még égy reallal szemben is, de ne essünk már át a ló túloldalára. Mit vétett Munuera, hogy zaklatásnak lett kitéve? Erőszakolt? Embert ölt?gránit írta: Ha igaz, akkor az illetők büntetést érdemelnek. Hozzátenném, hogy Munuerát az UEFA felfüggesztette...
Mert a Real Madrid mibe is áll bele? Ne legyenek illúzióink, ők csak a saját Passat szelüket fújják.gránit írta: Kérdés, hogy mi miért nem állunk akkor bele a bírótémába? Mert panaszkodunk folyton, csak ezzel semmire nem megyünk. Ők meg nem csak egymás között morognak. Mi meg ahelyett, hogy beszállnánk a dologba, lapítunk. De azért persze panaszkodunk.
A gyerekek az iskolában. Ami nem helyes, csak kérdés, miről beszélünk, iskolai problémákról, vagy labdarúgásról.
Ha igaz, akkor az illetők büntetést érdemelnek. Hozzátenném, hogy Munuerát az UEFA felfüggesztette...
Kérdés, hogy mi miért nem állunk akkor bele a bírótémába? Mert panaszkodunk folyton, csak ezzel semmire nem megyünk. Ők meg nem csak egymás között morognak. Mi meg ahelyett, hogy beszállnánk a dologba, lapítunk. De azért persze panaszkodunk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.25. 19:41:01mit produkálnának ezek egy "Bigfoot Lewandowski" vagy méteres megnemadott gól után?
Viccet félretéve szerintem sem mernek nem kiállni. Azért az kőkemény büntetésekkel is járhat, mi van, ha levonnak tőlük 25 pontot, vagy eltiltják 5 évre a spanyol kupától, esetleg simán nem indulhatnak a BL-ben? Azért a legendás madridi FFP és aranyhelyzet is csorbulna a BL pénzek nélkül és akkor nem jön az évi 1 szupersztár.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.25. 21:10:37Amúgy szerintem nem merik meglépni hogy nem állnak ki, ha viszont igen akkor remélem hogy akkor mi is azt mondjuk hogy "kössz akkor mi sem fogadjuk el a kupát/eredményt, halasszuk el", egyrészt senki sem akar így kupát nyerni, másrészt ezzel a legnagyobb mártír szerepébe kerülhetne a Real Madrid.
Szerintem az égvilágon nem lenne semmi baj, ha normálisan elemeznék a bírók munkáját is, sőt. És vannak is műsorok, ahol megkérdeznek korábbi játékvezetőket, stb... De amit az RM tv csinál, na az messze nem ez.gránit írta: ↑2025.04.25. 18:56:26
De ezzel mi a probléma? Egy bíró nekiáll pityeregni, láthatóan nincs abban a pszichés állapotban, hogy döntőt vezessen. Megtörik a külső körülményektől, én sem adnék neki döntőt.
Mi ebben a lejáratás, nyomásgyakorlás? Nem lehet egy klubnak véleménye? Elhiszem, hogy nyomást gyakorolnak, csak kíváncsi vagyok, mivel. Elrabolták a gyerekét, megfenyegették stb? Ha igen, akkor ez büntetendő, nem csak a Liga által. De kíváncsi vagyok ezekre, tényleg. Arra meg nem kell kiakadnia, ha kielemzik a hibáit. Vagy a bírókat nem szabad kritizálni? Ez azért fura, mert mi is szoktuk szidni a bírókat, főleg az önérzetességüket. Ha meg kiakad azon, hogy kielemzik a hibáit, akkor tényleg ne legyen játékvezető.
Ha nem vigyáznak akkor annyira belezavarodnak hogy még azzal is elkezdenek fenyegetőzni hogy a BL elődöntőre sem állnak ki a jövő héten.