Ha bármelyik játékosunk a Real ellen egy kupadöntőben 1-1nél nem hajtja ki a belét, kérem adjuk el, nem idevaló. NE szarakodjunk már, hogy 1 kapott gól és vége a világnak.
Élő közvetítések
2.ban is 2 sima kontrat nem tudtunk megoldani..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2025.04.26. 23:35:58-kor.
-
- Barça B
Bajban leszünk ha ez a gól nem ébreszti fel a srácokat.
Sajnos megérdemelt. A 2. félidőben lejátszottak minket. Más kérdés, hogy az elsőben el lehetett volna dönteni...
Innen nehéz lesz.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
El kéne kezdeni focizni, az az érzése az embernek mintha az első félidő végére elfáradtunk volna.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem volt rá esély, nem volt tiszta gólhelyzet, volt egy játékosunk jó pozícióban.
De mindegy is. Megérdemelték sajna ezt a gólt, még ha az elsőben már el is kellett volna dőlnie az egésznek.
Lehet, hogy a győzelemre még nem érett meg ez a fiatal, évekig vesztes mentalitású csapat?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
[auto_cenzúra]….2 kontrat elbasztuk
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kapus
Hagyjuk már ezt, meg is érdemeljük.

Hagyjuk már ezt, meg is érdemeljük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lefőtt. Nem látom ezt hogyan oldjuk meg
annyira várható volt, Frenkie és GM....
Undorito ez a meccs. Raphinha pedig borzalmas ma
Undorito ez a meccs. Raphinha pedig borzalmas ma
Pedri is ..passzoljon mar elobb
jön a var, jön a piros, miután túloldalon elmaradt kb 7 sárga
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ki fognak tőlünk állítani.
Iszonyú nehéz így, hogy Raphinha és Yamal full kút ma.
Iszonyú nehéz így, hogy Raphinha és Yamal full kút ma.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez sem sárga 

Piros bazmeg
Futás és akarat nélkül nehéz lesz.
Ancelotti is vak, hogy nem látja, hogy Viniciusnak nincs jó megoldása?
Flick viszont jól cserélt szerintem, Olmo nem volt jó, Fermin hozhat egy kis frisseséget a fáradó csapatba.
Flick viszont jól cserélt szerintem, Olmo nem volt jó, Fermin hozhat egy kis frisseséget a fáradó csapatba.