Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akinek szeme van az láthatja, - akinek csak füle az hallhaja, - hogy nem működik a Mbappé - Vinicius páros. Akinek meg pénze van az tudja, hogy ha egy játékost el akarnak adni, akkor az jóval olcsóbban is megszerezhető mint 200m... Haaland meg nem hiszem hogy elmenne asszisztálni a Madridhoz, ahol Mbappéra játszanak ki mindent. Most a BL eredmények után se dől a pénz. Szóval nem lesz ott se egyszerű összeállítani a Galaktikusok 2-t, amit nem is sajnálok.PR42 írta: ↑2025.04.27. 11:57:53Pl lehet hogy elküldik a brazilokat, hoznak egy centert és kiteszik szélre a teknőst plusz hoznak egy új modern edzőt és félek hogy akkor nagy bajban leszünk. Vini-t ha megelégelték és eladják 200m-ért akkor abból lehet építkezni.
Meglátjuk, az tuti hogy tele vannak top játékosokkal, sokat fognak tudni értékesíteni, és vonzóak lesznek feltörekvő és klasszis játékosoknak is pl. TAA, de Haaland is kiköthet náluk.
Kik naluk az a nagyon top jatekosok?! Max Bellingham,Mbappe,Kurtos,Vini(de sztem lefott szokasos brazilosan) tenyleg nem tudom miert kene besz.rni toluk.3 meccsbol 3 zacsko ellenunk,vagyis 4,ha figyelembe vesszuk az usa haknimeccset.Haaland vagy Gyokeres pedig fixen nalunk fog kikotni ebben biztos vagyok..PR42 írta: ↑2025.04.27. 11:57:53Teljesen jól emlékszel. Én megszoktam hogy bármennyire gyengék akkor is tovább mennek és nyernek bárki ellen.Andrsika írta: ↑2025.04.27. 11:07:24Ha jól emlékszem( sorry, ha nem) hogy te voltàl az aki azt mondta a Real kiejti az Arsenált és ők lesznek a döntőbe stb… hát… tartom egyébként, h a keretük talán borzasztóan erős, de az semmit nem jelent! Az a brigádot bomlasztani kéne, mert sok a csapat romboló játékosuk, hiába megy majd oda új edző. Nyílván igazolni is fognak, de érzésem szerint mi is fogunk és biztos vagyok benne, h Laportabak a választàs előtt lesz egy nagy igazolása. És ezzel azt akarom mondani, h biztos vagyok benne mi is erősödni fogunk játèkos keretileg (is)
Idén nem így van. Attól félek jövőre se lesz így, de adja az ég hogy most végre átmennek leszálló pályára.
Üdítő volt látni hogy végre megkapták ami jár nekik. Az Arsenal óriásit nőtt a szememben. Szerintem trófeát nyerni nem fognak, de ez is egy óriási érdem hogy eddig eljutottak. Elkezdték levetni a lúzer mentalitást, de csak akkor lesz kijelenthető hogy levedlették ha nyernek valamit pl BL vagy PL.
A Madrid jövőjéről. Sajnos szerintem nagyon jók, Güler szerintem pl nagyot ment tegnap. Ő csinálta azt amit Kroos korábban, és ami a legjobban hiányzik náluk idén.
Mi nem hiszem hogy tudunk majd igazolni, Tebasék tesznek róla.
Szerintem összerőben még most is ők a top, és valszeg még jó pár évig így lesz, de korábban is azt mondtam hogy eddig is kb minden második BL-t nyertek meg, és hogy ez valszeg marad így, esetleg javul.
Pl lehet hogy elküldik a brazilokat, hoznak egy centert és kiteszik szélre a teknőst plusz hoznak egy új modern edzőt és félek hogy akkor nagy bajban leszünk. Vini-t ha megelégelték és eladják 200m-ért akkor abból lehet építkezni.
Meglátjuk, az tuti hogy tele vannak top játékosokkal, sokat fognak tudni értékesíteni, és vonzóak lesznek feltörekvő és klasszis játékosoknak is pl. TAA, de Haaland is kiköthet náluk.
Úgy tudom 3 meccstől vált át minden spanyol versenysorozatra.
Teljesen jól emlékszel. Én megszoktam hogy bármennyire gyengék akkor is tovább mennek és nyernek bárki ellen.Andrsika írta: ↑2025.04.27. 11:07:24Ha jól emlékszem( sorry, ha nem) hogy te voltàl az aki azt mondta a Real kiejti az Arsenált és ők lesznek a döntőbe stb… hát… tartom egyébként, h a keretük talán borzasztóan erős, de az semmit nem jelent! Az a brigádot bomlasztani kéne, mert sok a csapat romboló játékosuk, hiába megy majd oda új edző. Nyílván igazolni is fognak, de érzésem szerint mi is fogunk és biztos vagyok benne, h Laportabak a választàs előtt lesz egy nagy igazolása. És ezzel azt akarom mondani, h biztos vagyok benne mi is erősödni fogunk játèkos keretileg (is)
Egyrészt szerintem teljesen a fejükbe szállt az elmúlt évek sikersorozatai, hogy mindeng megengedhetnek maguknak, és ebből lett az hogy tényleg el is hitték hogy ők mindenki felett állnak mind teljesítményben, mind törvényileg. Árulkodó hogy félidőben még Bellingham felháborodva ordibált a bírónak hogy a Barcának fúj és hogy minden 50-50-est a Barcának ad meg, miközben még az angol kommentátorok szerint is legalább 2 tizi elmaradt és egy kiállítás isbence0330 írta: ↑2025.04.27. 10:54:15Ja, csak nem Solari jön, hanem a Flicket követő egyik legjobb vagy legígéretesebb edző, Xabi vagy Klopp tudtommal amire le van szűkítve a dolog. A két legjobb német edző kifejezetten pikáns történet lenne, ott azért nem lennének ilyen 4-0 meg 5-2-es átgyaloglások. Xabi alatt biztos jól fociznának, bár ő lehet, hogy egy Barca ellen meg egy BL-ben még döcögne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.27. 10:44:08Szerintem az van, mint a Mourinho korszakban, csak most nem az edző gerjeszti a feszültséget, és ez kijön a játékosokon is.
Elküldhetik Ancelottit, de szerintem ő a legkisebb probléma. Egy "új Solarival" akár jól is járhatunk.
A szurkolóiknak kellene fellépni a vezetéssel szemben, hogy nem ilyen irányra van szükségük.
Amúgy ja, azon túl, hogy náluk nem sikerült csapatot kreálni ebből a bandából, az ingerültségük okénak 50%-a szerintem mi vagyunk. Gyengébb, szűkebb kerettel is egyszerűen túl nagy falat vagyunk nekik. A tegnapi ilyen szempontból lehet még nagyobb ütés volt, kétszer hülyére vertük őket jó formában, ma meg a fél csapat formán kívül volt teljesen, és ha elfelejtem a bírói ítéleteket, egy helyzeteket szokatlan módon sorra elpuskázó Olmo-Rapha, kevésbé ficánkoló Yamal, fáradtabb Pedri-DJ mellett is csak egy egál körüli játékra voltak jók, de inkább rosszabbak. Remeghetnek, mi történik, ha jobb formában megyünk fel.
PR42 írta: ↑2025.04.27. 10:17:41Számomra meglepő és örömteli a Madrid vergődése.
Az hogy gyengén kezdték a szezont azt megszoktam, de idén nem is tudtal felpörögni úgy mint máskor.
Carlo papát nagyra tartom de őt érzem vétkesnek.
Így is szoros volt. A keretük bika, sok sérült mellett is tűzközelben voltak és vannak még a ligában.
Tartok tőlük nagyon hogy az új edzővel és kevesebb sérülttel, plusz várható igazolásokkal mi lesz velük. Az látszik hogy bomlott egy társaság, de nyerni sokat fognak a következő években attól félek.
Rüdiger egy gyogyós. De nekünk is volt Suarezünk aki harapott szóval tiltsák el, töltse le aztán kész, megkövezni nem kell, talán. Bár...
Ja, csak nem Solari jön, hanem a Flicket követő egyik legjobb vagy legígéretesebb edző, Xabi vagy Klopp tudtommal amire le van szűkítve a dolog. A két legjobb német edző kifejezetten pikáns történet lenne, ott azért nem lennének ilyen 4-0 meg 5-2-es átgyaloglások. Xabi alatt biztos jól fociznának, bár ő lehet, hogy egy Barca ellen meg egy BL-ben még döcögne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.27. 10:44:08Szerintem az van, mint a Mourinho korszakban, csak most nem az edző gerjeszti a feszültséget, és ez kijön a játékosokon is.
Elküldhetik Ancelottit, de szerintem ő a legkisebb probléma. Egy "új Solarival" akár jól is járhatunk.
A szurkolóiknak kellene fellépni a vezetéssel szemben, hogy nem ilyen irányra van szükségük.
Szerintem, meg ahogy korábbi játékosai nyilatkozták Ő sose fogott vissza semmit, Ő csak ücsörgött taktikázott, ha valakivel végképp nem bírt elküldte.
Korábban amúgy nekem sem volt bajom vele, erre a szezonra gurult el nála is a gyógyszer, közben a telejsítménye neki is igen távol van attól, amit az előző szezonokban hozott. Kellene az a pár meccs eliltás, hogy lehiggadjon.ikajli írta: ↑2025.04.27. 10:12:00Rüdiger nekem azért érdekes, mert láttam vele egy videót, amin beszélgetett, és egy nagyon kedves, mosolygós embernek tűnt. Rettenetesen ki tud vetkőzni magából a pályán.LG írta: ↑2025.04.27. 10:06:13Rüdiger félelmetes volt a végén, konkrétan neki akart menni a bírónak. Egy komolyabb eltiltás kijárna neki, ha már a BL-ben megúszta, mikor az Atletico szurkolóknak mutogatott. A durva mindkét esetben a tekintete volt, sok focista csak trollkodik, de belőle sugárzik a gyűlölet és az agresszió.
Rüdiger nekem azért érdekes, mert láttam vele egy videót, amin beszélgetett, és egy nagyon kedves, mosolygós embernek tűnt. Rettenetesen ki tud vetkőzni magából a pályán.LG írta: ↑2025.04.27. 10:06:13Rüdiger félelmetes volt a végén, konkrétan neki akart menni a bírónak. Egy komolyabb eltiltás kijárna neki, ha már a BL-ben megúszta, mikor az Atletico szurkolóknak mutogatott. A durva mindkét esetben a tekintete volt, sok focista csak trollkodik, de belőle sugárzik a gyűlölet és az agresszió.
Szerintem ne keress logikát a tegnapi bírói, VAR döntésekben.
A világon semmi. Az NBA-ben átlagosan kétnaponta játsszák a meccseket, és elképesztően sokat utaznak. Egyik nap még New Yorkban játszanak, másnap már Los Angeles-ben. Az NHL-ben szintén. Az olimpián is kétnaponta pörögnek a meccsek. Azt meg hagy ne ecseteljem, mennyivel megerőltetőbb például a vízilabda a labdarúgásnál.jangamen írta: ↑2025.04.27. 00:56:43Pls magyarázza el valaki (aki tényleg mozgott élsport közelében), hogy mi hatással van egy négy nappal későbbi meccsre, hogy itt most hosszabbítás volt.
Mert laikusi agyamnak az tiszta sor, hogy ha holnap játszanának az inter ellen (de legyen: ha holnapután játszanának), akkor a fáradtság még komoly szerepet játszhatna, nem csak a fizikai, de a mentális fáradtság is.
De akiknek ez az élete (azaz nem jár dolgozni, nem stresszel máson), annak miért okoz gondot, hogy 100 óra múlva újra 90 percig csúcsteljesítményt kell nyújtania? És most tuti kötekedésnek tűnik amit írok, de nem. Teljesen komolyan érdekelne ennek a háttere, mert jelen pillanatban nekem ez egy totál hiteltelen indok bármiféle visszaesésre és tudni szeretném hogy működik ez a gyakorlatban. Danke.
Az biztos. Elképesztő, amit Flick és a stábja tesz. A Madridot daráltuk be a hajrában, azt a Madridot, amely már lassan évtizedek óta a hajrában intézi el az ellenfeleit. A saját terepükön vertük meg őket. Hihetetlen, mennyit fejlődött a csapat fizikai állapota, ilyen rövid idő alatt. 1-2-nél izgultam, de a végére teljesen kifulladt a Madrid, Rüdigert a végén már mindenki megkerülte, aki arra járt.
+1bence0330 írta: ↑2025.04.27. 01:20:11Hiába kapnak milliókat euróban, meg hiába ez az életük, az emberi testnek van egy plafonja. 90 percen át futni heti kétszer konstans irányváltásokkal, rengeteg sprinttel mindezt 100%-os koncentráció mellett, az súrolja a plafont. De nem olyan értelemben, hogy most akkor összeesik-e, vagy nem. Itt ugye nem az a kérdés, le tudja e focizni a meccset xy ellen fáradtan, hanem hogy végig 95+ százalékot tud-e nyújtani. Mert ha ez alá esel, akkot tompa leszel, hibázol, ha támadó vagy, rossz döntéseket hozol, kicsit többet vársz, mint kéne, pontatlan leszel, ha védő vagy, benézed a lest meccsenként többször, stb. Ez ugye nem hosszútávfutás, bármelyikük le tudná futni a maratont most is, lehet Koundé még szívesen is tenné.jangamen írta: ↑2025.04.27. 00:56:43nekem, aki a sporthoz a saját kanapémnál közelebb sosem kerültem
Pls magyarázza el valaki (aki tényleg mozgott élsport közelében), hogy mi hatással van egy négy nappal későbbi meccsre, hogy itt most hosszabbítás volt.
Mert laikusi agyamnak az tiszta sor, hogy ha holnap játszanának az inter ellen (de legyen: ha holnapután játszanának), akkor a fáradtság még komoly szerepet játszhatna, nem csak a fizikai, de a mentális fáradtság is.
De akiknek ez az élete (azaz nem jár dolgozni, nem stresszel máson), annak miért okoz gondot, hogy 100 óra múlva újra 90 percig csúcsteljesítményt kell nyújtania? És most tuti kötekedésnek tűnik amit írok, de nem. Teljesen komolyan érdekelne ennek a háttere, mert jelen pillanatban nekem ez egy totál hiteltelen indok bármiféle visszaesésre és tudni szeretném hogy működik ez a gyakorlatban. Danke.De egyszerűen az élfocihoz egy nagy csapat ellen csak akkor leszel jó, ha közel 100%-os vagy. Na ez tűnik el egy ilyen szezon végére, ha nincs pihenő. Aztán persze ebben is vannak hullámok, de az biztos, hogy nem tett jót nekünk ez a kaparós meccs. Yamalon és Raphán is érződött, hogy a szezon vége már kicsit sok nekik, mindketten kiosztottak két nagy labdát, Yamaléból lett két gól is, de azon túl kb minden döntésük rossz volt, látszott, hogy hezitálnak is. Pedri az utóbbi 1-2 meccsen sorozatban veszti a labdákat, főleg a második félidőkben, belassult kicsit, magára engedi a játékosokat. Nem éles. Ennyi a különbség csak, de ez már dönthet egy BL meccs sorsáról.
Ettől még jó, hogy most egy kicsit hosszabb szünet van, hátha regenerálódunk kicsit.
Szerencsére az Inter sincs túl jó állapotban, és az egy nappal későbbi, de rövidebb meccsük talán kb kiegyensúlyozza az esélyeket ilyen szempontból.
ON:
Bellinghamet annak ellenére, hogy néha tahó, sajnálom a csapatból, meccsről meccsre az egyetlen játékosuk, akiben van tűz, aki előre-hátra klasszis, annak ellenére, hogy kb csak a posztján nem játszatják. Borzasztó lehet így focizni, hogy ennyire nincs senki körülötte. Oké, volt most egy szűk félidőt, de ennyi, hosszabbításban kb ő volt egyedül a pályán megint, sorra szerel, adja a kulcspasszokat, de hát...
Meg nyilván a játékosokra Rüdigeren és általánosságban Vinin kívül nem haragszom, sőt, szerintem idén ők inkább lettek áldozatai a Perez-Carlo fogatnak.
Hiába kapnak milliókat euróban, meg hiába ez az életük, az emberi testnek van egy plafonja. 90 percen át futni heti kétszer konstans irányváltásokkal, rengeteg sprinttel mindezt 100%-os koncentráció mellett, az súrolja a plafont. De nem olyan értelemben, hogy most akkor összeesik-e, vagy nem. Itt ugye nem az a kérdés, le tudja e focizni a meccset xy ellen fáradtan, hanem hogy végig 95+ százalékot tud-e nyújtani. Mert ha ez alá esel, akkot tompa leszel, hibázol, ha támadó vagy, rossz döntéseket hozol, kicsit többet vársz, mint kéne, pontatlan leszel, ha védő vagy, benézed a lest meccsenként többször, stb. Ez ugye nem hosszútávfutás, bármelyikük le tudná futni a maratont most is, lehet Koundé még szívesen is tenné.jangamen írta: ↑2025.04.27. 00:56:43nekem, aki a sporthoz a saját kanapémnál közelebb sosem kerültem
Pls magyarázza el valaki (aki tényleg mozgott élsport közelében), hogy mi hatással van egy négy nappal későbbi meccsre, hogy itt most hosszabbítás volt.
De akiknek ez az élete (azaz nem jár dolgozni, nem stresszel máson), annak miért okoz gondot, hogy 100 óra múlva újra 90 percig csúcsteljesítményt kell nyújtania? És most tuti kötekedésnek tűnik amit írok, de nem. Teljesen komolyan érdekelne ennek a háttere, mert jelen pillanatban nekem ez egy totál hiteltelen indok bármiféle visszaesésre és tudni szeretném hogy működik ez a gyakorlatban. Danke.