Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én sem gondolom, de a Martin felbukkanása óta lejátszott meccseken kiderült, hogy ő védekezésben sem nélkülözhetetlen, de előre játékban végképp szürke, ötlettelen, és egy elődöntőben, vesztésre állva, amikor kötelező gólokat lőni, és muszáj széthúzni, megbontani a védőfalukat, sok múlhat ezen.
Ez nem érv, ezzel nem lehet lesöpörni a szurkolói észrevételeket.
Marcos Alonsóval rengeteg probléma volt, nem férne be, ugyanolyan ötlettelenül játszott, mint Martin, csak idősebben.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.30. 23:43:12Gerard Martin és az ő játszatása a legfőbb probléma idén de azzal nem volt semmi probléma, hogy 2 évig nem tudtunk mit kezdeni a BL győztes, akkor még válogatott Marcos Alonsoval, aki most elférne Martin helyett a szintén lesajnált Inigo mellett
Szerintem pontosan fordítva van, mert éppen azt és éppen úgy emelted ki tőlem, ahogyan azt értelmezni akartad, mert az indoklásoddal konkétan ezt kifejtetted.
Marosán György elvtársat nem ismerem, sorry, de Lucho idézete az tegnapi és a kapus hozzáadott bravúrjairól szólt, szóval elég aktuális, mert éppen Donnarummáról, azaz a kapus teljesítményéről szólt.
"Nem a zsemle kicsi a pofátok nagy" nem én mondom Marosán György elvtárs mondta.
Látom rajta vagy a témán. Tökéletes edző nincs! Otthonról könnyű okosnak lenni. Aláírom voltak taktikai döntésai ma amelyek nekem sem tetszettek, de arról miért az edző tehet, h pl a védő fekve nézi, elsarkazzák mellette a labdát vagy, h a védelem főként a kapus is orbitális hibákat csinál a bekapott gólnál? Ezek nálam nem edzői hibák, hanem…
Óriási tévedés!FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.01. 00:15:44Azt kell nézni, mennyiért hoztuk Teket, Eric Garciat, Gerard Martint, Inigot akár Cubarsit vagy Araujot.
Érdemes ahhoz igazítani az elvárásokat.
A meccs előtti hsz-ből idézek :
......elég lett volna a megfelelő időben egy vagy max 2 bravúr....illetve elkerülhetett volna egy fotelből is holdat súroló magasan beívelt labdára való buta kiszaladást.....
Következő héten màr lesz olyan is aki el akarja küldeni majd Flicket
Ma Araujó nem volt rossz ellenben Inigo ès Cubarsi is sokat hibáztak! Gm pedig nem is értem mit keres itt?!Faramuci69 írta: ↑2025.04.30. 23:36:38GM hulla gyenge. Mit keres itt? Sajnos Araujo sem elég jó. Ma nem volt szerencsénk. A bíró mentalitása nagyon zavart. Hagyta az időhúzást. Nem támogatta a támadó csapatot. Ráadásul alig hosszabbított. Ez valahol elég irritáló.
Én pedig azt gondolom, hogy van amin inkább érdemes átlépni.
Szerintem úgy volt vele, hogy ezeket még ma, hazai pályán “kimozogja”, elbírja a csapat…nem bírta. És vélhetően igaza van, ha nem kapunk 30 mp alatt egy hoki gólt.vidra írta: ↑2025.04.30. 23:49:03De az azért kérdéses, visszautalva az első kijelentésemre, hogy miért kellett Kounde kiesése, hogy jöjjön Ara, miért kellett 80+ perc, hogy feljöjjön Chris, ha amúgy bevethető.
Ha Inigo elmegy baloldalon, akkor miért nem ő játszott ott a kezdetektől?
Ezeket csak egy éles BL meccs közben lehet meglátni? Eddig nem jöttek elő?
Nem gondolom, hogy 10-ből 9 ember jobb edző Flicknél. Kanapéról könnyű.brazilfan írta: ↑2025.04.30. 23:23:04A meccs előtt tíz emberből kilenc azt mondta volna, hogy ne Gerard Martin kezdjen, Flick volt a tizedik. Le kellett cserélni. Az idényt gyakorlatilag végigjátszó Koundé sérülése miatt még egy cserét idő előtt be kellett vetni, és szerintem ez a két cserelehetőség nagyon jól jött volna a hajrában, amikor például Raphinha egyre többször rontott olyan szituációkban, amilyeneket korábban, frissen, gond nélkül megoldott. Vagy amikor látszott, hogy a beívelgetések haszontalanok, viszont a technikás fiaink képesek lehetnének megbontani ezt a két fejjel magasabb falat.
Szerintem a visszavágó még így is nyerhető.