Asensi írta: ↑2025.05.01. 01:55:49
Látom nem érted. Attól még hogy valaki mond valamit, és idézem még nem lesz igaz. A többi számodra nem volt fontos. Nekem igen.
Szerintem pontosan fordítva van, mert éppen azt és éppen úgy emelted ki tőlem, ahogyan azt értelmezni akartad, mert az indoklásoddal konkétan ezt kifejtetted.
Egyébként a hozzászólásom nem Luchoról szólt, hanem csak friss és aktuális példaként hoztam fel a nevét a véleményével együtt.
Téged nem érdekel Lucho, én nyitottan, közepesen érdeklődve figyelemmel kisér(get)em a tevékenységét. Jó edzőnek tartom, akinek a tevékenységére érdemes odafigyelni.
Lucho egyébkét egy szóval sem emelte ki és nem is nevesítette a kapusát a mondandója alkalmával, hanem kérdésre válaszolt. Szó szerint idézem tehát :
„Ez a kapus feladata, nem? Hogy segítse a csapatot, mindennap ezért dolgozik. Egy elődöntőben minden játékostól jó teljesítményre van szükség”
Szerintem ez akkor is igaz lenne, ha Marosán elvtárs mondta volna vagy éppen bármelyikünk innen a fórumról. (nem gugliztam rá, hogy ő kicsoda vagy micsoda avagy létező személy egyáltalán valójában)
Ezen idézet igazságtartalmát megkérdőjelezni bárkinek szíve joga, de én inkább elfogadom és igaznak tartom.
A lengyelt egy szóval sem ócsároltam, a bravúrokat viszont hiányoltam tőle, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy az ő nyakába akarnám varrni a győzelem elmaradását.
Lesz javításra lehetősége a csapatnak és így neki is.