Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, ezze is befürödhetünk, csak itt most tényleg rosszul állunk, szerintem nincs választási lehetőség igazából. Az meg majd lesz valami kategória, lehet eleve lemossuk őket, meg fordítva is.Troym írta: ↑2025.05.03. 22:08:52de ma is kikaphatunk, nem fix, hogy nyerünk vele,ha ma se nyerünk és sárgát kap mondjuk egy reklamálásért, akkor kuka...bence0330 írta: ↑2025.05.03. 22:07:31Sárgázza ki magát, ha muszáj neki, nekem mindegy, a Yamal-Rapha tandem ezt most döntse el, a többi mindegy jelenleg szerintem. Egy Raphinha mínuszt akár túl is élhetünk a Madrid ellen, és ha mégsem, még mindig vezetünk. A Madrid meccset elbukhatjuk vele is, meg nyerhetjük nélküle is, erre nem apellálnék.
de ma is kikaphatunk, nem fix, hogy nyerünk vele,ha ma se nyerünk és sárgát kap mondjuk egy reklamálásért, akkor kuka...bence0330 írta: ↑2025.05.03. 22:07:31Sárgázza ki magát, ha muszáj neki, nekem mindegy, a Yamal-Rapha tandem ezt most döntse el, a többi mindegy jelenleg szerintem. Egy Raphinha mínuszt akár túl is élhetünk a Madrid ellen, és ha mégsem, még mindig vezetünk. A Madrid meccset elbukhatjuk vele is, meg nyerhetjük nélküle is, erre nem apellálnék.
Volt 1 Pau Viktornak is,meg talan egy fejes is,nem mintha ez a lényegen változtatna
A Valladolid pont a nagyok ellen nem játszik rosszul általában. Nem a rotálás miatt volt a gól,ez csak külön pech.Mascherano14 írta: ↑2025.05.03. 21:35:13Igaza volt, hogy ennyire rotalt, a valladolid kiesett és alig lő gólt, tőlünk két gól elég kell legyen. Annyit meg a második félidőben is lövünk. Elég csúnya sérülésnek tűnik, sajnos.
Pontosan! Elsobe le kellett volna galazni aztan cserelni..most meg mar elhiszik,h nyerhetnek.