Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó reggelt magamnak.....köszi az ébresztőt....
Nekem Olmo semmiképp nem egyértelmű az első hatból, kb 3 meccse konstansan gyenge, igazából amióta kezdő. Ezt már többedszer csinálja meg ugyanígy a szezonban, mindig amikor stabil kezdő lesz, eltűnik. Nálam Fermín a kezdő, jobb vele a letámadás, van benne spiritusz, és most még lehet, hogy átszakadt benne a kapu előtti gát a minapi góljával.menczel írta: ↑2025.05.05. 18:42:17Ha támadni akarunk és igenis azt kellene, valamint az biztos, hogy marad a szokásos baloldali kiürítés, akkor Inigo nem megoldás kezdésnek, nem tud fullbacket játszani.
A legjobban, aki megoldja a posztot az Fort, enyhén gyengébb védő mint Martin, de sokkal jobb támadó képességei vannak.
Akkor viszont a kezdő Fort-Inigo-Cubarsi-Eric. A felső 6 egyértelmű mindenkinek.
(Mekkora húzás lenne Rafinhát betenni balbekknek, tavaly már játszott ott , de egy Balon D'or jelölttel szerintem már nem lehet ezt megtenni. Abban az esetben, a támadók Ferran-Lewa-Yamal, na nincs lengyel, akkor Olmo-Ferran-Yamal és Fermín játszik 10-est).
Akkor jó, foglalmam sincs, hol olvastam, de most én sem találom szóval alighanem nem volt megbízható forrás. Mindjárt derűsebbnek látom a dolgokat.
Igen, szerintem is minél inkább halad előre a meccs, és egál van, annál jobb nekünk, szerintem hosszabbításban behúznánk. Fáradtak vagyunk, de ők fáradtabbak lehetnek, főleg, ha ezért teszünk is.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.05. 11:14:44Igen, az Inter azért a 60-70-edik perc környékén képes elfáradni, mi meg pont akkor csúcsosodunk ki nagyon sokszor, szóval ilyen szempontból talán az Internek égetőbb megszerezni a vezetést mert lehetséges hogy egy döntetlen esetén a 70-90-edik percben vagy a hosszabbításban kijöhet a különbség.
Ha GM kezd(amire a hírek szerint nagy esély van mivel Araujo állítólag fáradtsággal küzd), úgy hogy másik oldalon még Koundé sincs akkor a jóég mentsen meg minket...
Szép volt az idei, hihetetlenül túlteljesített a csapat, de most sajnos a legrosszabbkor jött elő a nagyon szűk keret hiánya, pech...
Igen, az Inter azért a 60-70-edik perc környékén képes elfáradni, mi meg pont akkor csúcsosodunk ki nagyon sokszor, szóval ilyen szempontból talán az Internek égetőbb megszerezni a vezetést mert lehetséges hogy egy döntetlen esetén a 70-90-edik percben vagy a hosszabbításban kijöhet a különbség.Feast4 írta: ↑2025.05.05. 10:20:38Ha megszerzik otthon a vezetést főleg, ha nem is az elején, hanem a második félidőben tutira kiesünk. Csak akkor mehetünk tovább, ha az elején berámolunk nekik egyet és nekik ki kell jönni. Ha ez nem így lesz akkor ez egy olyan nyögvenyelős kínlódás lesz, hogy jajj.Barcaforever írta: ↑2025.05.04. 20:33:28
Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.
Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.
Még egy x is jó lenne szerintem, mert lehet tévedek, de én úgy láttam, hogy a 80. perctől elfáradtak, be tudnánk darálni őket.
Ha megszerzik otthon a vezetést főleg, ha nem is az elején, hanem a második félidőben tutira kiesünk. Csak akkor mehetünk tovább, ha az elején berámolunk nekik egyet és nekik ki kell jönni. Ha ez nem így lesz akkor ez egy olyan nyögvenyelős kínlódás lesz, hogy jajj.Barcaforever írta: ↑2025.05.04. 20:33:28
Én beraknám a kezdőbe Lewat, most all int kell tolni és nekünk kell megszerezni a vezetést, mert az olaszok ha találnak egyet akkor kb 50 perc nettó játékidő se lesz. Halálosan pontosnak kell lenni és belőni minden lehetőséget, most tényleg.
Kedden az idegek harca lesz, mint egy párbajtőr döntő az olimpián, akik jobban ott lesznek fejben (remélem mi) azok fognak bekerülni a döntőbe.