Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Sonoma
Capitá del Barça

2025.05.06. 17:34:24

brazilfan írta:
2025.05.06. 08:48:34
Fort nem Martin riválisa, nem őt kell kiszorítania, hanem Koundét kellett volna tehermentesítenie. Nem azt reklamáltuk, hogy miért Kounde a gálakezdő és miért nem Fort, hanem azt, hogy miért nem lehet Koundét lehozni a már biztosan megnyert meccsek utolsó harmadában, negyedében, hogy pihenhessen, és hogy Fort is játékban legyen.
Azért öntsünk már tiszta vizet a pohárba.
Az, hogy az edző a pályára küldje az adott játékost először is az edzéseken kell bizonyítani (pl. az egymás elleni játékban). Az edzéseken méri le az edző a képességeit, a hozzáállását, a taktikai elemek elsajátitását stb.. Ha nem kap lehetőséget, az lehet személyes probléma, vagy képességbeli hiányosságok (álló-, gyorsasági, taktikai stb.).
Flicknél az előbbit kizárnám. Mindenkit próbál szintre hozni, nem akar kivételezni senkivel a csapategység érdekében. Marad a képességbeli hiány.
Addig egy edző sem fog pályára küldeni cserének se egy játékost, amíg nem érzi felkészültnek őt. Az egész csapatra romboló hatással lenne még 4-0-nál is, ha róla kapnának 2-3 gólt.
A 20-30-40 perces cseréknek sem akkor kell "megtanulni focizni", hanem a tudását más játékosok ellen kipróbálni, leküzdeni az ezzel járó túlzott izgalmat, azaz rutint szerezni (értem ezalatt a ritkábban lehetőséget kapókra).
Ezek szerint Fort nincs abban a formában sem (Fatival együtt), hogy Flick bemerje tenni akár cserének is. A tökutolsó Valladolid ellen "bizonyítottak" is.
És hiába tetszett nekem is Fort előre játéka, ha a védekezése borzasztó volt.
Fatit azért is tette be többször is, mert az kevesebb kárt tudott tenni.
Legfeljebb nem rúgtunk több gólt.
Peter
Director del Fútbol

2025.05.06. 09:36:34

brazilfan írta:
hanem azt, hogy miért nem lehet Koundét lehozni a már biztosan megnyert meccsek utolsó harmadában, negyedében, hogy pihenhessen, és hogy Fort is játékban legyen.
Talán átsiklottál egy korábbi hsz-en..... :D
számodra volt címezve

Alcantara írta:
2025.05.04. 09:26:27
Kounde szerepeltetésére pedig megkaphattad a választ Flicktől egy nyilatkozatában: inkább játszon, mert ha nem, akkor állandóan edz, szabadidejében is pluszban tolja otthon. Fort sehol nincs Koundetól, rendre megfutják kisebb csapat játékosai. Az nem érv, hogy előre játékban jó, ha van nála komplexebb játékos a poszton.
brazilfan
Entrenador del Barça

FcBarcelona1 írta:
2025.05.06. 07:54:37
Szerintem érdemes figyelembe venni ki mennyire tud csapatjátékosként játszani. Fortnak jobbak a képességei Martinnál
Fort nem Martin riválisa, nem őt kell kiszorítania, hanem Koundét kellett volna tehermentesítenie. Nem azt reklamáltuk, hogy miért Kounde a gálakezdő és miért nem Fort, hanem azt, hogy miért nem lehet Koundét lehozni a már biztosan megnyert meccsek utolsó harmadában, negyedében, hogy pihenhessen, és hogy Fort is játékban legyen.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.06. 07:54:37

Szerintem érdemes figyelembe venni ki mennyire tud csapatjátékosként játszani. Fortnak jobbak a képességei Martinnál, ahogy Araujo is sokkal jobb egyénileg az összes védőnknél, mégsem kezdő, és eddig az eredmények Flicket igazolják.
Linkeltem, Fati különösen Fort viselkedése nálam kiverte a biztosítékot a Celta meccs után.
De felhozhatnám Gündogant is, tavaly a szezon játékosa volt, de nem biztos, hogy jót tettek a nyilatkozatai a csapat egységének, még ha volt is igazság a szavaiban.
Peter
Director del Fútbol

2025.05.06. 03:44:08

brazilfan írta:
2025.05.05. 23:44:32
Milyen építkezés elején? A keret tavaly óta együtt játszik, idén senkit sem kellett beépíteni.
Sorry, de én teljesen más csapatot láttam korábban, azaz Flick érkezése valamint a tevékenysége megkezdése előtt.
brazilfan írta:
Nem nagyon bírja el. Az Inter ellen értékelhetetlen volt.
Fort korosztályos válogatott, biztosan vakok a szöv. kapitányok.
Sorry, arról írtam, hogy elbírta, ami nyelvtanilag múlt idő illetve a topicból adodóan bajnoki meccsekről beszélgettünk, de visszakanyarodva a nyelvtani múlt időhöz, ez az "elbírta" nem egy valamilyen meccsre volt értendő, hanem a beépítés fogalmára.

Korszakos válogatott, elmúlt 18 éves, utánpótlás szinten válogatott, de felnőtt válogatott - tudtommal - még nem volt, ami más kategóriát képvisel.
brazilfan
Entrenador del Barça

Peter írta:
2025.05.05. 22:42:06
Egy építkezés elején járó csapat esetében ugyanakkor elengedhetetlenül szükszégszerű, hogy néhány stabil, betonbiztos pontja is legyen. Ezek között volt Kounde.
Milyen építkezés elején? A keret tavaly óta együtt játszik, idén senkit sem kellett beépíteni.
Kounde 2022 óta itt van, Xavinál is stabilan játszott, Flicknél pedig augusztus óta kirobbanthatatlan és lecserélhetetlen. Volt.
Sokra megyünk egy stabil és betonbiztos játékossal, ha nem játszhat, mert izomsérülése van.
Peter írta:
Elbírta a csapat GM-et
Nem nagyon bírja el. Az Inter ellen értékelhetetlen volt.

Fort korosztályos válogatott, biztosan vakok a szöv. kapitányok.
Chino
Llegenda del Barça

2025.05.05. 23:16:47

Peter írta:
Chino írta:
2025.05.05. 19:47:51
Hasonlóan, mint Martint a másik oldalon, akár egy kicsit kevesebb lehetőséggel is. Hiába volt egészséges Balde, sokszor padozott vagy lett be/lecserélve. Ha GM-et elbírta a csapat Forttal nem hiszem, hogy eredménytelenebbek lettünk volna. A bajnokságban az utóbbi 13 meccsből, amikor ő játszott a baloson 12 győzelem és egy döntetlen. És akkor még a kupáról nem is beszéltem.
Azzal ha többet játszott volna Fort nem hiszem, hogy lemaradnánk a bajnoki címért való versenyről.

Pont ezt emlegettük sokan Flickkel kapcsolatban. Nem rotálja Koundét, pedig lenne lehetősége rá és ha kiesik, a cserejátékos szinte 0 km-es.
Balde nem egészen úgy indult ősszel, amennyire fix pont volt Kounde, így teljesen logikus volt azon a poszton a házon belüli egészséges versenyhelyzet, aminek eredménye is lett, mert Balde nagyon szépen fejlődött a sajnálatos sérüléséig.

Egy építkezés elején járó csapat esetében ugyanakkor elengedhetetlenül szükszégszerű, hogy néhány stabil, betonbiztos pontja is legyen. Ezek között volt Kounde.

Elbírta a csapat GM-et, az egyáltalán nem garancia arra, hogy GM mellett elbírta volna Fortot is.

Az őszi "agyonnyert" meccsek tökéletesen szolgálták azt a célt, hogy a minél jobb összeszokás és csapatszellem érdekében pályán kellett tartani azokat, akik ezt a teljesítményt összehozták.

Hány kérdőjellel indult a szezon? Kapásból hirtelen, Inigo, Cubarsi, Casado, Raphi.....miközben Araujo, Frenkie, Gavi teljesen off volt....tedd hozzá a Balde - GM párost....a menet közben fellépő egyebeket, mint egy-egy kényszerű alkalmi változtatás.....aztán ehhez próbáld meg illeszteni Fortot abban a visszamenőleges tudatban, hogy hány meccsen volt Kounde nagyon nagyon fontos és stabil láncszem.

Balde szintén nagyon fontos, közel annyira mint Koundé. Raphinha teljesítményét is nagyban meghatározza és már ősztől magas szinten teljesített. Ha csak a bajnokikat tekintjük, az utóbbi három meccs kivételével mindegyiken rendelkezésre állt. Ha ezeket nem is vesszük, akkor 21 meccsen kapott szerepet GM. (és pont nem abban az öszi/téli lejtmenetben, hogy erre foghassuk)
Ha csak a fele játékidőt megkapja jh-ként Fort, mint a balon Martin már nem állnánk ilyen rosszul. Például a kupában, amikor a Valencia ellen már félidőben 4 góllal megyünk le lehetett volna kapni Koundét. Főleg, hogy 2023 óta nem hagyott ki meccset.
És Fortot se állítsuk be olyannak, mintha Mari nénit tennénk be a szomszédból. Elég játékperccel egy stabil csereszintet meg tudna ütni.
Főleg, hogy nagyon úgy tűnik, hogy Koundé mögé nyáron nem lesz igazolás.
Olyan poszton, ahol van cserejátékos ki kellene használni, ha nem Fort, akkor valaki más, mert most ott tartunk, hogy kiesett az egyik legfontosabb játékosunk a szezon talán legfontosabb meccseire és látszólag Flicknek fogalma sincs kivel pótolja. Eric Garcia, Araujo vagy Fort esetleg más, de már kísérletezgetni, valakit beilleszteni sincs idő.
Nem most először hangzik el itt sem, hogy a németnek talán ezt lehet hibaként felróni.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

Chino írta:
Hasonlóan, mint Martint a másik oldalon, akár egy kicsit kevesebb lehetőséggel is. Hiába volt egészséges Balde, sokszor padozott vagy lett be/lecserélve. Ha GM-et elbírta a csapat Forttal nem hiszem, hogy eredménytelenebbek lettünk volna. A bajnokságban az utóbbi 13 meccsből, amikor ő játszott a baloson 12 győzelem és egy döntetlen. És akkor még a kupáról nem is beszéltem.
Azzal ha többet játszott volna Fort nem hiszem, hogy lemaradnánk a bajnoki címért való versenyről.

Pont ezt emlegettük sokan Flickkel kapcsolatban. Nem rotálja Koundét, pedig lenne lehetősége rá és ha kiesik, a cserejátékos szinte 0 km-es.
Balde nem egészen úgy indult ősszel, amennyire fix pont volt Kounde, így teljesen logikus volt azon a poszton a házon belüli egészséges versenyhelyzet, aminek eredménye is lett, mert Balde nagyon szépen fejlődött a sajnálatos sérüléséig.

Elbírta a csapat GM-et, az egyáltalán nem garancia arra, hogy GM mellett elbírta volna Fortot is.

Az őszi "agyonnyert" meccsek tökéletesen szolgálták azt a célt, hogy a minél jobb összeszokás és csapatszellem érdekében pályán kellett tartani azokat, akik ezt a teljesítményt összehozták.

Hány kérdőjellel indult a szezon? Kapásból hirtelen, Inigo, Cubarsi, Casado, Raphi.....miközben Araujo, Frenkie, Gavi teljesen off volt....tedd hozzá a Balde - GM párost....a menet közben fellépő egyebeket, mint egy-egy kényszerű alkalmi változtatás.....aztán ehhez próbáld meg illeszteni Fortot abban a visszamenőleges tudatban, hogy hány meccsen volt Kounde nagyon nagyon fontos és stabil láncszem.
Sonoma írta:
2025.05.05. 22:23:38
Abban egyetértek Koundét jobban rotálni kellett volna, a kérdés inkább az kire.
Fort a Valladolid ellen megmutatta miért nem játszatja Flick. Képtelen volt a jobb szélt levédekezni, többször is lefordultak róla. Hiába egész jó a támadásoknál, nem ez a fő feladata.
Amennyiben láttam volna mit írsz (éppen akkor írtam én is), nem írtam volna meg ezt a fenti hsz-t.... :D
Sonoma
Capitá del Barça

2025.05.05. 22:23:38

Chino írta:
Viszont ilyen helyzetekben pont ezért szívunk nagyobbat. Rengeteg hamar megnyert meccsünk volt vagy egy erős kezdővel játszottunk kisebb csapatok ellen. Ilyenkor simán lehetett volna pihentetni Koundét. Egyrészt pihenhetett volna, másrészt lehetett volna építeni egy csere jobbhátvédet, így amikor hirtelen kidől egy 18 éves játékos van ott néhány játékperccel. Hasonlóan, mint Martint a másik oldalon, akár egy kicsit kevesebb lehetőséggel is.

Abban egyetértek Koundét jobban rotálni kellett volna, a kérdés inkább az kire.
Fort a Valladolid ellen megmutatta miért nem játszatja Flick. Képtelen volt a jobb szélt levédekezni, többször is lefordultak róla. Hiába egész jó a támadásoknál, nem ez a fő feladata.
Egy komolyabb szélső támadó mesterhármast rúgna róla jelen állapotban.
Az a pár mérkőzés, ahol már az 50-60-ik percben lerendeztük az ellenfelet kevés lett volna a rutin megszerzésére.
Mint ahogy Fati is megmutatta szombaton miért is nem kerül be a kezdőbe, de még a keretbe sem.
Chino
Llegenda del Barça

Peter írta:
2025.05.04. 11:53:11
brazilfan írta:
2025.05.04. 10:03:59
minthogy Victor beállhatott volna megmozgatni az izmait.

Én nem úgy látom, hogy Fort sehol nincs Koundétól. Ha Fort továbbra is csak epizodista lesz, akkor nem is lehet elvárni, hogy a tudásban és tapasztalatban most még meglévő különbség csökkenjen.

Ez Victorra és Fatira is igaz, ha nem játszanak, akkor hogyan közelíthetné meg a teljesítményük az állandó kezdőkét?
Megmozgatni az izmokat avagy megnyerni (elveszíteni) pontokat?

Lehet, hogy nem úgy látod, de a bajnoki táblázatot sem úgy látnád, ahogyan jelenleg azt látod.

Te melyiket tartod fontosabbnak a csapat és a klub szempontjából - ha választanod lehetne - megpróbálni felhozni pl. Victor, Fort és Fati teljesítményét vagy vezetni a táblázatot és versenyben maradni a bajnoki címért?

(én is szívesen látnám mindkettőt - az említett srácokat és versenyben létet a bajnoki címért - egyszerre, kaptak ennek érdekében lehetőséget a srácok, csak nem igazán sikerült ezzel eredményesen élniük, egyelőre legalábbis)

ja, és a csapat velük vagy az őket kiszorítók általi játék minőségéről, látványosságáról, szórakoztatóságáról még nem is szóltunk

Sajnos vannak élethelyzetek, amikor nem lakhat jól a kecske úgy, hogy a káposzta is megmaradjon.... :D
Viszont ilyen helyzetekben pont ezért szívunk nagyobbat. Rengeteg hamar megnyert meccsünk volt vagy egy erős kezdővel játszottunk kisebb csapatok ellen. Ilyenkor simán lehetett volna pihentetni Koundét. Egyrészt pihenhetett volna, másrészt lehetett volna építeni egy csere jobbhátvédet, így amikor hirtelen kidől egy 18 éves játékos van ott néhány játékperccel. Hasonlóan, mint Martint a másik oldalon, akár egy kicsit kevesebb lehetőséggel is. Hiába volt egészséges Balde, sokszor padozott vagy lett be/lecserélve. Ha GM-et elbírta a csapat Forttal nem hiszem, hogy eredménytelenebbek lettünk volna. A bajnokságban az utóbbi 13 meccsből, amikor ő játszott a baloson 12 győzelem és egy döntetlen. És akkor még a kupáról nem is beszéltem.

Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.05.04. 11:53:11

brazilfan írta:
minthogy Victor beállhatott volna megmozgatni az izmait.

Én nem úgy látom, hogy Fort sehol nincs Koundétól. Ha Fort továbbra is csak epizodista lesz, akkor nem is lehet elvárni, hogy a tudásban és tapasztalatban most még meglévő különbség csökkenjen.

Ez Victorra és Fatira is igaz, ha nem játszanak, akkor hogyan közelíthetné meg a teljesítményük az állandó kezdőkét?
Megmozgatni az izmokat avagy megnyerni (elveszíteni) pontokat?

Lehet, hogy nem úgy látod, de a bajnoki táblázatot sem úgy látnád, ahogyan jelenleg azt látod.

Te melyiket tartod fontosabbnak a csapat és a klub szempontjából - ha választanod lehetne - megpróbálni felhozni pl. Victor, Fort és Fati teljesítményét vagy vezetni a táblázatot és versenyben maradni a bajnoki címért?

(én is szívesen látnám mindkettőt - az említett srácokat és versenyben létet a bajnoki címért - egyszerre, kaptak ennek érdekében lehetőséget a srácok, csak nem igazán sikerült ezzel eredményesen élniük, egyelőre legalábbis)

ja, és a csapat velük vagy az őket kiszorítók általi játék minőségéről, látványosságáról, szórakoztatóságáról még nem is szóltunk

Sajnos vannak élethelyzetek, amikor nem lakhat jól a kecske úgy, hogy a káposzta is megmaradjon.... :D
brazilfan
Entrenador del Barça

Alcantara írta:
Pau Victor a harmadosztály gólkirályaként a felkészülési meccseken is ott folytatta, ahol az Atleticben abbahagyta, lőtte a gólokat. Ezután gyakorlatilag az egész szezonban a kispadon ült, és inkább végigjátszotta Lewandowski és Yamal a 90 perceket, minthogy Victor beállhatott volna megmozgatni az izmait.
Most előkaparták a raktárból, és én nem csodálkozom, hogy az ollózása és a fejese sem ment be, az lett volna a csoda, ha ilyen előzmények után az ő góljaival nyerünk.

Nekem tetszett Fort, sokat volt játékban, képes a kreatív játékra, a gólhelyzetét pedig egyedül teremtette meg, külső segítség nélkül.
Koundé nyilván sokkal rutinosabb, de azért minden meccsen kétszer-háromszor is elbambul, eladja a labdát, és két meccsel ezelőtt a lábáról egy felszabadítási kísérlete után a kapunk felé perdült a labda, elég nagy hiba volt, csak senki nem tette szóvá.

gránit
Director del Fútbol

2025.05.04. 09:44:19

Peter írta:
2025.05.04. 03:46:23
A korábbi rotációkat hiányoló szurkolók választ kaptak - nem először . arra a kérdésésükre, hogy miért nem ez meg az játszik az meg ez helyett.....aztán bele lehet gondolni, vajon hol tartana a csapat a bajnokságban és a táblázaton..... :mrgreen:
Teljesen egyetértek, és kicsit dühös is voltam az első félidőben, hogy a szerencsétlen B-sor miatt kell a BL-elődöntő visszavágója előtt beállítani a nagyágyúkat. Ha valaki lesérült volna közülük, az a B-sor lelkén is száradt volna.

Pedig ennél kedvezőbb helyzetbe nem is kerülhettünk volna a visszavágó előtt, a bajnokság leggyengébb csapata volt az ellenfél, tényleg lehetett sokakat pihentetni, az ellenfél pedig hivatalosan is egy másodosztályú csapat, amely száz fordulóval a vége előtt már biztos kiesővé vált. A B-sornak kutya kötelessége lett volna hozni ezt a meccset, ehelyett a bénázásuk miatt be kellett állítani a nagyágyúinkat. Fati abszolút semmi megint. Christensen visszatérése viszont reményt keltő, én megmondom őszintén, már kezdtem lemondani róla. Lehet, hogy már hónapok óta semmi baja, lehet, hogy Flick minimálisra szabott rotációja volt csak az oka a hosszúra nyúlt jegelésének.
Alcantara
Director del Fútbol

brazilfan írta:
2025.05.04. 06:40:34
Peter írta:
A korábbi rotációkat hiányoló szurkolók választ kaptak - nem először . arra a kérdésésükre, hogy miért nem ez meg az játszik az meg ez helyett
Én például nem kaptam választ a kérdésemre, ugyanis nem azt kérdeztem, hogy miért nem KEZDŐ ez meg ez, hanem azt, hogy miért nem kaphatnak 20-25 perceket egy-egy megnyert meccsen, hogy ők is mozoghassanak és játékban lehessenek.
Egy másik állandó kérdésemre, hogy Fort miért nem játszhatott a szezon legnagyobb részében, hogy pihentetni lehessen Koundét, szintén nincs válasz.
Például azért mert jó ideje nem játszunk olyan meccseket, ami simán megvan több góllal már a 70. percre.
Egyébként ezeken is voltak folyamatos cserék, csak mondjuk láthattuk, hogy azt a pár embert miért nem játszatja soha. Lásd Fati, Pau Victor például. Semmilyen szinten nincsenek a kezdőhöz képest és szoros meccsnél ilyeneket nem lehet betenni. Kounde szerepeltetésére pedig megkaphattad a választ Flicktől egy nyilatkozatában: inkább játszon, mert ha nem, akkor állandóan edz, szabadidejében is pluszban tolja otthon. Fort sehol nincs Koundetól, rendre megfutják kisebb csapat játékosai. Az nem érv, hogy előre játékban jó, ha van nála komplexebb játékos a poszton.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.04. 07:48:56

Erről a meccsről annyit, hogy nagyon fontos 3 pontot szereztünk.
Mindenki megkapta a várt játékosokat a kezdőbe, ahogy a Fort Topicban is leírtam. És Gerard Martin lett a meccs embere (whoscored-on is). Ez szerintem mindent elmond a többiekről.
Yamal és Raphinha nélkül ezt a meccset sem húzzuk be, így Saviola élő kommentjével értek egyet.
Nyáron jó lenne erősíteni, mert a cserék kb. A Valladolid szintjén vannak, igaz pár éve még a harmadosztályban játszottak.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.04. 06:40:34

Peter írta:
A korábbi rotációkat hiányoló szurkolók választ kaptak - nem először . arra a kérdésésükre, hogy miért nem ez meg az játszik az meg ez helyett
Én például nem kaptam választ a kérdésemre, ugyanis nem azt kérdeztem, hogy miért nem KEZDŐ ez meg ez, hanem azt, hogy miért nem kaphatnak 20-25 perceket egy-egy megnyert meccsen, hogy ők is mozoghassanak és játékban lehessenek.
Egy másik állandó kérdésemre, hogy Fort miért nem játszhatott a szezon legnagyobb részében, hogy pihentetni lehessen Koundét, szintén nincs válasz.

Bedobni Dani Rodriguezt minden előzmény nélkül, úgy, hogy az Atléticben sem tudott még rendesen megmelegedni a sok kihagyása után, ez újabb kérdés, amire nem kaptam választ, sőt.
Peter
Director del Fútbol

A korábbi rotációkat hiányoló szurkolók választ kaptak - nem először . arra a kérdésésükre, hogy miért nem ez meg az játszik az meg ez helyett.....aztán bele lehet gondolni, vajon hol tartana a csapat a bajnokságban és a táblázaton..... :mrgreen:
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.05.03. 23:51:27

davi10 írta:
2025.05.03. 23:03:20
Szerencsére Danin kívül nincs sérült, és a veszélyeztetettek se sárgázták ki magukat.
Csak az összefoglalót láttam, de abban úgy nézett ki hogy Gavi is megserult és azért lett lecserelve. Pihentetes nem jött össze sajnos, de remélhetőleg a fél meccs is talán elég lesz
94:39 6 - 1
sansz
Entrenador del Barça

2025.05.03. 23:30:20

Alcantara írta:
2025.05.03. 22:59:22
Na gyerekek: GM a legjobb! Lehet emészteni.
Ezt egyébként ki dönti el? Egészen elképesztő választás. Egyértelműen Yamal volt a különbség a két csapat közt.
GM gólpasszát nem veszem el, de na.. iszonyú nagy emberhátrány volt az a srác.

A meccs érdekes volt, ha FDJ és Yamal kezdő,akkor több góllal megyünk már az első félidőben. Szóval erősen elcseszte Flick. Aztán csak megnyerte.
Szerintem Fatit kár volt lehozni, GM ek hála az az oldal pokoli volt, Fatiban volt spiritusz. Raphinha még jobban el volt tűnve,leszámítva a gólját. PV-Olmo cserének se volt szerintem értelme, Olmoval se lettünk vedzélyesebbek.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.03. 23:07:46

Hat ez meleg volt,na akkor holnap hajra Celta.
davi10
Llegenda del Barça

2025.05.03. 23:03:20

Kicsivel kevesebb pihenővel, de ez is megvan. Az Inter után lesz 4 nap rákészülni a klasszikusra, reméljük sikerül lezárni a bajnokságot minnél hamarabb.

Szerencsére Danin kívül nincs sérült, és a veszélyeztetettek se sárgázták ki magukat. Danit sajnálom, de nagyon gyenge volt, szerintem nem igazán fogjuk látni, a Toni Fernandez srác sokkal igéretesebbnek nézett ki.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
vidra
Entrenador del Barça

2025.05.03. 23:02:59

Flick majdnem elbukta ezt a meccset, de aztán megnyerte :D.
Martin3570
Barça B

2025.05.03. 23:02:49

Nehéz meccsen fontos győzelem. Remélhetőleg holnap a Celta legalább egy X-et kitud hozni.
Stoichkov
Jugador d'estrella

2025.05.03. 23:02:30

huh hat nagyon kicentizve hozzuk a bajnokikat.
marciusban volt utoljara hogy 1-nel tobb gollal nyertunk bajnokit
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.05.03. 22:59:50

Tér Stegen sokkal megbízhatóbb volt ezen a meccsen, mint Tek szokott lenni. Persze, a hosszú kihagyás is kockázat. Nehéz választás a keddi, én Ter Stegent tennem be.
Válasz küldése