Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.03. 18:23:51

Én nem érdekel,hogy a pénz miatt,vagy nem amiatt,de Saviola ezerszer jobb játékos,mint Giuly.. :wink:
Grege
Capitá del Barça

2006.10.03. 11:17:55

Na jó, előre bocsátom, hogy bocsánat, de muszáj!
Nem bírom tovább olvasgatni, hogy egy félistent őrzünk a padon...

Ott kezdeném, hogy igen, kb 10 éve drukkolok a barcának, láttam Saviola remeklését még anno, ne gyertek nekem azzal!
DE: miért van az, hogy olyan játékosok, akik az utóbbi időben sokkal többet bizonyítottak, egyszerűen nullák a szemetekben (pl. Deco, Guily), míg egy másik, akinek 4-5 esztendeje volt két igazán jó szezona nálunk, hozzátéve, h akkor nem is naon volt alternatívája, mivel Kluivert messze maga alatt teljesített, egyszerűen bármit tehet, bárhogy játszhatott az utóbbi 2 szezonban, akkor is Isten marad???

Én is nagyon bírtam anno, de lássuk be, mostanában még olyan remeklő csapatokban is, mint a Sevilla, nem igazán ő húzta a csapat szekerét... Persze, naon jól hangzik, h mennyire szeretne a Barcában játszani, de a fizetése egészen hihetetlenül magas, és nincsen továbbra sem bizonyíték arra, hogy nem azért a pár milláért maradt itt nálunk...
Azért ne felejtsük el az első idényét Ronnienak, amikor még együtt nyomták, és Saviola azért reklamált(!!!!! a mostani fizetésével), hogy ő miért kap kevesebb pénzt Ronnienál, amikor ő több gólt rúg???Hozzáteszem, h ebben az időszakban romlott meg (sztm nem véletlenül) a viszonya Riijkarddal.

Itt van Guddy, aki az előző meccsen győztes ember volt, szenzációs teljesítménnyel, és ezekután ki akarjátok dobni a csapatból egy olyan játékos kedvéért, aki bár argentín és nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de az utóbbi két szezonában rendszeres játéklehetőséget kapva is csupán 8 gólig jutott a Monaco és 9-ig a Sevilla színeiben a bajnoki meccseken...

Egy kicsit csillapodhatnátok sztm, tényleg jó látékos, de azért nem véletlen, hogy milyen csapatok próbálták megvenni a nyár folyamán. Javítsatok ki, de nem hallottam pl. a Milan, az Inter, a Bayern, a Chelsea vagy a Manchester érdeklődéséről...
dickricsi
Capitá del Barça

2006.10.03. 11:08:36

Sziasztok,

Ma azt olvastam az El Mundo Deportivo-ban, hogy a Nyúl állítólag ismét elkerül tőlünk, mert a Sevilla-val kötne 5 éves szerződést. Ez nekem nagyon nem tetszene, most meg aztán pláne nem, hogy Samu 4-5 hónapra kidőlt! Állítólag gondolkodtak azon, hogy Makaay-t idehoznák, hogy legyen emberünk, amíg Samu felépül. Sztem ez nagyon nem lenne jó, engedni kéne Saviola-nak, hogy bizonyítson. Nem ebből kéne kiindulni, hogy mindenképp elzavarják, mert most itt a lehetősége a bizonyításra és pillanatnyilag a csapatnak is nagy szüksége lenne rá!
kath23
Jugador del Barça

2006.10.03. 09:28:35

Remélem azt is észrevettétek hogy Gudy csak akkor mozdul meg ha a labda 1 m-es körzetben van!!! Elnézve a multkori meccset csak nagyritka volt amikor mozogni láttam!!! De tény jo focista, csak még nem barcelonista:( még!!
Léfe
Entrenador del Barça

2006.10.02. 07:26:14

Csak azt nem értem hogyan lehet egy /gyenge/ meccsből ilyen következtetéseket levonni.
Fecó
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.02. 06:09:19

antiimperialista írta:
Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.
Vazz, pár perce volt a pályán! Senki nem mondta, hogy hálószaggató gólt lőtt. Egyszerűen örülünk annak, hogy hosszú idő után újra betalált. Ha 3-4 éve is Barca-drukker lettél volna, akkor értenéd...
De nemértem miért kell hogy kezdő legyen ezért a gólért,Guddy kifogástalan jó teljesítményt nyújtott gyakorlatilag nekiköszönhetjük a győzelmet is.

Egyenlőre még Gudjohnsen legyen a kezdő és ne a Javier bármennyire is szeretjük.
in to exile
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2006.10.02. 00:29:41

Ugyvan!!!!!!nem tehetségtelen a srác!!!Már ha csak a helyzetkihasználását nézem!A két zsenike ki tudná szolgálni jó zsugákkal a Szöszit!!!!!Szerintem parrádésan tudná pótolni Samuelt!!! :!: :wink:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.01. 23:40:20

lionel19 írta:Messit nem szabad kivenni Ronaldinhot se szval marad Guddy! őt kel kivenni!
Így van! Ronaldinho és Messi között nagyon jó teljesítményt nyújtana!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2006.10.01. 23:39:49

Sajnos Saviola tenyleg a nevéhez méltóan játszott.Mint egy nyuszi!!!Én még nem látom a seviában menetelő"Nyúlat"!!!!Pedig Guddi sem kapott valami túl sok lehetőséget!!Szerintem a szöszi jó!!!,és jó is lesz ha kap játéklehetőséget!!! :wink:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
lionel19

2006.10.01. 22:51:17

redmiller írta:Jó látni, hogy mennyien szeretik Saviolát! Szerintem is kezdőben lenne a helye! Nem érdekel ki helyett, de játszon!
Messit nem szabad kivenni Ronaldinhot se szval marad Guddy! őt kel kivenni!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.01. 22:41:23

Jó látni, hogy mennyien szeretik Saviolát! Szerintem is kezdőben lenne a helye! Nem érdekel ki helyett, de játszon!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.01. 19:42:39

lionel19 írta:a kor nem mentség 13 éves vagyok és én tudom értékelni...
Ő asszem 12...
Annak viszont örülök, hogy Te így fogod fel!
lionel19

2006.10.01. 19:00:24

antiimperialista írta:
Szakacs írta:Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatert :roll:
amugy en nem etoo ertekeit akarom kritizalni...de o is lott par golt ures kapuba.. szoval ez nem mertek ado h ures kapuba konnyu volt beloni :)
Jó, azért annyira ne bántsuk a srácot! Nekem is elszállt kicsit az agyam, mikor olvastam a hsz-ét, de valszeg a kora miatt áll így a kérdéshez. Arról meg, hogy ilyen fiatal, nem tehet :wink:
a kor nem mentség 13 éves vagyok és én tudom értékelni...
lionel19

2006.10.01. 18:58:33

Szakacs írta:
antiimperialista írta:
Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.
Vazz, pár perce volt a pályán! Senki nem mondta, hogy hálószaggató gólt lőtt. Egyszerűen örülünk annak, hogy hosszú idő után újra betalált. Ha 3-4 éve is Barca-drukker lettél volna, akkor értenéd...
Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatert :roll:
amugy en nem etoo ertekeit akarom kritizalni...de o is lott par golt ures kapuba.. szoval ez nem mertek ado h ures kapuba konnyu volt beloni :)
a csatároknak az a feladatuk h jókor legyenek jó helyen!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.01. 18:55:59

Szakacs írta:Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatert :roll:
Jó, azért annyira ne bántsuk a srácot! Nekem is elszállt kicsit az agyam, mikor olvastam a hsz-ét, de valszeg a kora miatt áll így a kérdéshez. Arról meg, hogy ilyen fiatal, nem tehet :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.01. 18:49:21

Krojf írta:Komáim!
Ultrafrankó, hogy hozzánk nemcsak húsvétkor jön a nyuszi!!!
Mert a mi "Nyuszink" most feltétlen bejátszhatja magát a kezdőbe!
"Nyuszi ül a fűben, gólra fabrikálva, Nyuszi hopp, Nyuszi hopp,
az ellenfélnek lesz nagy kopp!!!"
Disz íz a Krojf fántözi!
:lol: :lol: :lol:

Üdv Krojf!
Így van,meg a Frank-nek lessz nagy kopp,ha a mi kis nyúlunkat nem teszi be rendszeresen a fűbe :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.10.01. 18:44:17

Komáim!
Ultrafrankó, hogy hozzánk nemcsak húsvétkor jön a nyuszi!!!
Mert a mi "Nyuszink" most feltétlen bejátszhatja magát a kezdőbe!
"Nyuszi ül a fűben, gólra fabrikálva, Nyuszi hopp, Nyuszi hopp,
az ellenfélnek lesz nagy kopp!!!"
Disz íz a Krojf fántözi!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.01. 18:40:58

antiimperialista írta:
Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatert :roll:
Tiziano Crudeli fan :!:
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.01. 18:30:10

kath23
Jugador del Barça

2006.10.01. 16:07:58

Szép volt Saviola!! :D :P
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.10.01. 15:25:28

Nagyon jó volt azt látni, hogy Xavi szinte (jó értelemben) nekirontott Saviolának, úgy örült neki, hogy gólt lőtt újra Barça-mezben.
Előre a TITOlusokért!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.01. 14:01:01

Pedro írta:Ha Ronaldinho pihenne, akkor Gudjohnsennek kell kezdeni. Elég vicces lenne az átlag 155 centi magas Giuly, Saviola, Messi támadóhármas, amit az átlag 159 centis Deco-Iniesta-Xavi támogat hátulról :lol:
igy van! és azt nem szabad elfeljteni, hogy mindenki tömörül ellenunk, ezért jo ha van olyan jatekos a csapatban akire vegszukseg eseten lehet ivelgetni!
(ez lenne ugyebár guddy...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2006.10.01. 13:48:08

Ha Ronaldinho pihenne, akkor Gudjohnsennek kell kezdeni. Elég vicces lenne az átlag 155 centi magas Giuly, Saviola, Messi támadóhármas, amit az átlag 159 centis Deco-Iniesta-Xavi támogat hátulról :lol:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
visca el barca
Presidente del Barça

2006.10.01. 13:44:34

guddy 3szor ért labdába: kiállitás-gólpassz-gól
nemtom' mit akartok még :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.10.01. 13:40:36

retek írta:

valakinek azt is kell... :D Szép volt Savi így tovább!! Kezdőbe vele! Sokkal technikásabb, gyorsabb mint Guddy! :D
igen, sztem is kezdőbe kéne rakni a Sevilla ellen, kiváncsi vagyok, mit tudna nyújtani mondjuk ugyanannyi idő alatt, mint Guddy.
Szerintem többet.
Egyébként télleg nem volt nagy nehézség, h begurította az üres kapuba, de nagyon örültem, h gólt rúgott.
Ronaldinhot meg csak könnyebb bajnokikon kell pihentetni, és akkor tökéletes helyettes Saviola.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt