Javier Saviola
Na jó, előre bocsátom, hogy bocsánat, de muszáj!
Nem bírom tovább olvasgatni, hogy egy félistent őrzünk a padon...
Ott kezdeném, hogy igen, kb 10 éve drukkolok a barcának, láttam Saviola remeklését még anno, ne gyertek nekem azzal!
DE: miért van az, hogy olyan játékosok, akik az utóbbi időben sokkal többet bizonyítottak, egyszerűen nullák a szemetekben (pl. Deco, Guily), míg egy másik, akinek 4-5 esztendeje volt két igazán jó szezona nálunk, hozzátéve, h akkor nem is naon volt alternatívája, mivel Kluivert messze maga alatt teljesített, egyszerűen bármit tehet, bárhogy játszhatott az utóbbi 2 szezonban, akkor is Isten marad???
Én is nagyon bírtam anno, de lássuk be, mostanában még olyan remeklő csapatokban is, mint a Sevilla, nem igazán ő húzta a csapat szekerét... Persze, naon jól hangzik, h mennyire szeretne a Barcában játszani, de a fizetése egészen hihetetlenül magas, és nincsen továbbra sem bizonyíték arra, hogy nem azért a pár milláért maradt itt nálunk...
Azért ne felejtsük el az első idényét Ronnienak, amikor még együtt nyomták, és Saviola azért reklamált(!!!!! a mostani fizetésével), hogy ő miért kap kevesebb pénzt Ronnienál, amikor ő több gólt rúg???Hozzáteszem, h ebben az időszakban romlott meg (sztm nem véletlenül) a viszonya Riijkarddal.
Itt van Guddy, aki az előző meccsen győztes ember volt, szenzációs teljesítménnyel, és ezekután ki akarjátok dobni a csapatból egy olyan játékos kedvéért, aki bár argentín és nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de az utóbbi két szezonában rendszeres játéklehetőséget kapva is csupán 8 gólig jutott a Monaco és 9-ig a Sevilla színeiben a bajnoki meccseken...
Egy kicsit csillapodhatnátok sztm, tényleg jó látékos, de azért nem véletlen, hogy milyen csapatok próbálták megvenni a nyár folyamán. Javítsatok ki, de nem hallottam pl. a Milan, az Inter, a Bayern, a Chelsea vagy a Manchester érdeklődéséről...
Nem bírom tovább olvasgatni, hogy egy félistent őrzünk a padon...
Ott kezdeném, hogy igen, kb 10 éve drukkolok a barcának, láttam Saviola remeklését még anno, ne gyertek nekem azzal!
DE: miért van az, hogy olyan játékosok, akik az utóbbi időben sokkal többet bizonyítottak, egyszerűen nullák a szemetekben (pl. Deco, Guily), míg egy másik, akinek 4-5 esztendeje volt két igazán jó szezona nálunk, hozzátéve, h akkor nem is naon volt alternatívája, mivel Kluivert messze maga alatt teljesített, egyszerűen bármit tehet, bárhogy játszhatott az utóbbi 2 szezonban, akkor is Isten marad???
Én is nagyon bírtam anno, de lássuk be, mostanában még olyan remeklő csapatokban is, mint a Sevilla, nem igazán ő húzta a csapat szekerét... Persze, naon jól hangzik, h mennyire szeretne a Barcában játszani, de a fizetése egészen hihetetlenül magas, és nincsen továbbra sem bizonyíték arra, hogy nem azért a pár milláért maradt itt nálunk...
Azért ne felejtsük el az első idényét Ronnienak, amikor még együtt nyomták, és Saviola azért reklamált(!!!!! a mostani fizetésével), hogy ő miért kap kevesebb pénzt Ronnienál, amikor ő több gólt rúg???Hozzáteszem, h ebben az időszakban romlott meg (sztm nem véletlenül) a viszonya Riijkarddal.
Itt van Guddy, aki az előző meccsen győztes ember volt, szenzációs teljesítménnyel, és ezekután ki akarjátok dobni a csapatból egy olyan játékos kedvéért, aki bár argentín és nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de az utóbbi két szezonában rendszeres játéklehetőséget kapva is csupán 8 gólig jutott a Monaco és 9-ig a Sevilla színeiben a bajnoki meccseken...
Egy kicsit csillapodhatnátok sztm, tényleg jó látékos, de azért nem véletlen, hogy milyen csapatok próbálták megvenni a nyár folyamán. Javítsatok ki, de nem hallottam pl. a Milan, az Inter, a Bayern, a Chelsea vagy a Manchester érdeklődéséről...
Sziasztok,
Ma azt olvastam az El Mundo Deportivo-ban, hogy a Nyúl állítólag ismét elkerül tőlünk, mert a Sevilla-val kötne 5 éves szerződést. Ez nekem nagyon nem tetszene, most meg aztán pláne nem, hogy Samu 4-5 hónapra kidőlt! Állítólag gondolkodtak azon, hogy Makaay-t idehoznák, hogy legyen emberünk, amíg Samu felépül. Sztem ez nagyon nem lenne jó, engedni kéne Saviola-nak, hogy bizonyítson. Nem ebből kéne kiindulni, hogy mindenképp elzavarják, mert most itt a lehetősége a bizonyításra és pillanatnyilag a csapatnak is nagy szüksége lenne rá!
Ma azt olvastam az El Mundo Deportivo-ban, hogy a Nyúl állítólag ismét elkerül tőlünk, mert a Sevilla-val kötne 5 éves szerződést. Ez nekem nagyon nem tetszene, most meg aztán pláne nem, hogy Samu 4-5 hónapra kidőlt! Állítólag gondolkodtak azon, hogy Makaay-t idehoznák, hogy legyen emberünk, amíg Samu felépül. Sztem ez nagyon nem lenne jó, engedni kéne Saviola-nak, hogy bizonyítson. Nem ebből kéne kiindulni, hogy mindenképp elzavarják, mert most itt a lehetősége a bizonyításra és pillanatnyilag a csapatnak is nagy szüksége lenne rá!
- kath23
- Jugador del Barça
Remélem azt is észrevettétek hogy Gudy csak akkor mozdul meg ha a labda 1 m-es körzetben van!!! Elnézve a multkori meccset csak nagyritka volt amikor mozogni láttam!!! De tény jo focista, csak még nem barcelonista:( még!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
De nemértem miért kell hogy kezdő legyen ezért a gólért,Guddy kifogástalan jó teljesítményt nyújtott gyakorlatilag nekiköszönhetjük a győzelmet is.antiimperialista írta:Vazz, pár perce volt a pályán! Senki nem mondta, hogy hálószaggató gólt lőtt. Egyszerűen örülünk annak, hogy hosszú idő után újra betalált. Ha 3-4 éve is Barca-drukker lettél volna, akkor értenéd...Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.
Egyenlőre még Gudjohnsen legyen a kezdő és ne a Javier bármennyire is szeretjük.
in to exile
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Ugyvan!!!!!!nem tehetségtelen a srác!!!Már ha csak a helyzetkihasználását nézem!A két zsenike ki tudná szolgálni jó zsugákkal a Szöszit!!!!!Szerintem parrádésan tudná pótolni Samuelt!!!

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Director del Fútbol
Így van! Ronaldinho és Messi között nagyon jó teljesítményt nyújtana!lionel19 írta:Messit nem szabad kivenni Ronaldinhot se szval marad Guddy! őt kel kivenni!
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Sajnos Saviola tenyleg a nevéhez méltóan játszott.Mint egy nyuszi!!!Én még nem látom a seviában menetelő"Nyúlat"!!!!Pedig Guddi sem kapott valami túl sok lehetőséget!!Szerintem a szöszi jó!!!,és jó is lesz ha kap játéklehetőséget!!! 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Messit nem szabad kivenni Ronaldinhot se szval marad Guddy! őt kel kivenni!redmiller írta:Jó látni, hogy mennyien szeretik Saviolát! Szerintem is kezdőben lenne a helye! Nem érdekel ki helyett, de játszon!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jó látni, hogy mennyien szeretik Saviolát! Szerintem is kezdőben lenne a helye! Nem érdekel ki helyett, de játszon!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Director del Fútbol
Ő asszem 12...lionel19 írta:a kor nem mentség 13 éves vagyok és én tudom értékelni...
Annak viszont örülök, hogy Te így fogod fel!
a kor nem mentség 13 éves vagyok és én tudom értékelni...antiimperialista írta:Jó, azért annyira ne bántsuk a srácot! Nekem is elszállt kicsit az agyam, mikor olvastam a hsz-ét, de valszeg a kora miatt áll így a kérdéshez. Arról meg, hogy ilyen fiatal, nem tehetSzakacs írta:Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatert
amugy en nem etoo ertekeit akarom kritizalni...de o is lott par golt ures kapuba.. szoval ez nem mertek ado h ures kapuba konnyu volt beloni
a csatároknak az a feladatuk h jókor legyenek jó helyen!Szakacs írta:Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatertantiimperialista írta:Vazz, pár perce volt a pályán! Senki nem mondta, hogy hálószaggató gólt lőtt. Egyszerűen örülünk annak, hogy hosszú idő után újra betalált. Ha 3-4 éve is Barca-drukker lettél volna, akkor értenéd...Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.
amugy en nem etoo ertekeit akarom kritizalni...de o is lott par golt ures kapuba.. szoval ez nem mertek ado h ures kapuba konnyu volt beloni
-
- Director del Fútbol
Jó, azért annyira ne bántsuk a srácot! Nekem is elszállt kicsit az agyam, mikor olvastam a hsz-ét, de valszeg a kora miatt áll így a kérdéshez. Arról meg, hogy ilyen fiatal, nem tehetSzakacs írta:Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatert

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Krojf írta:Komáim!
Ultrafrankó, hogy hozzánk nemcsak húsvétkor jön a nyuszi!!!
Mert a mi "Nyuszink" most feltétlen bejátszhatja magát a kezdőbe!
"Nyuszi ül a fűben, gólra fabrikálva, Nyuszi hopp, Nyuszi hopp,
az ellenfélnek lesz nagy kopp!!!"
Disz íz a Krojf fántözi!

Üdv Krojf!
Így van,meg a Frank-nek lessz nagy kopp,ha a mi kis nyúlunkat nem teszi be rendszeresen a fűbe

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Disz íz a Krojf fántözi!
Disz íz a Krojf fántözi!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Los Banditos meg nem volt akkor Barca szurkolo amikor meg Saviola nalunk jatszott...Lehet a kora miatt vagy esetleg az eredmenytelenseg miatt...de hogy ennyire ne ertekelni egy SAVIOLAT az nem Barca szurkolohoz melto hozzaallas...mivel Savigol eleg sokat tett a csapatertantiimperialista írta:Vazz, pár perce volt a pályán! Senki nem mondta, hogy hálószaggató gólt lőtt. Egyszerűen örülünk annak, hogy hosszú idő után újra betalált. Ha 3-4 éve is Barca-drukker lettél volna, akkor értenéd...Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.

Tiziano Crudeli fan 

-
- Director del Fútbol
Vazz, pár perce volt a pályán! Senki nem mondta, hogy hálószaggató gólt lőtt. Egyszerűen örülünk annak, hogy hosszú idő után újra betalált. Ha 3-4 éve is Barca-drukker lettél volna, akkor értenéd...Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igy van! és azt nem szabad elfeljteni, hogy mindenki tömörül ellenunk, ezért jo ha van olyan jatekos a csapatban akire vegszukseg eseten lehet ivelgetni!Pedro írta:Ha Ronaldinho pihenne, akkor Gudjohnsennek kell kezdeni. Elég vicces lenne az átlag 155 centi magas Giuly, Saviola, Messi támadóhármas, amit az átlag 159 centis Deco-Iniesta-Xavi támogat hátulról
(ez lenne ugyebár guddy...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Pedro
- Jugador d'estrella
Ha Ronaldinho pihenne, akkor Gudjohnsennek kell kezdeni. Elég vicces lenne az átlag 155 centi magas Giuly, Saviola, Messi támadóhármas, amit az átlag 159 centis Deco-Iniesta-Xavi támogat hátulról 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- visca el barca
- Presidente del Barça
guddy 3szor ért labdába: kiállitás-gólpassz-gól
nemtom' mit akartok még
nemtom' mit akartok még

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
igen, sztem is kezdőbe kéne rakni a Sevilla ellen, kiváncsi vagyok, mit tudna nyújtani mondjuk ugyanannyi idő alatt, mint Guddy.retek írta:Los Banditos írta:Lőtt egy gólt üres kapura,nagy kunszt.Szvsz Guddy lesz Eto'o első számú helyetese legalábbis nagyon remélem.
valakinek azt is kell...Szép volt Savi így tovább!! Kezdőbe vele! Sokkal technikásabb, gyorsabb mint Guddy!
Szerintem többet.
Egyébként télleg nem volt nagy nehézség, h begurította az üres kapuba, de nagyon örültem, h gólt rúgott.
Ronaldinhot meg csak könnyebb bajnokikon kell pihentetni, és akkor tökéletes helyettes Saviola.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila