2006.10.03. 11:17:55
Na jó, előre bocsátom, hogy bocsánat, de muszáj!
Nem bírom tovább olvasgatni, hogy egy félistent őrzünk a padon...
Ott kezdeném, hogy igen, kb 10 éve drukkolok a barcának, láttam Saviola remeklését még anno, ne gyertek nekem azzal!
DE: miért van az, hogy olyan játékosok, akik az utóbbi időben sokkal többet bizonyítottak, egyszerűen nullák a szemetekben (pl. Deco, Guily), míg egy másik, akinek 4-5 esztendeje volt két igazán jó szezona nálunk, hozzátéve, h akkor nem is naon volt alternatívája, mivel Kluivert messze maga alatt teljesített, egyszerűen bármit tehet, bárhogy játszhatott az utóbbi 2 szezonban, akkor is Isten marad???
Én is nagyon bírtam anno, de lássuk be, mostanában még olyan remeklő csapatokban is, mint a Sevilla, nem igazán ő húzta a csapat szekerét... Persze, naon jól hangzik, h mennyire szeretne a Barcában játszani, de a fizetése egészen hihetetlenül magas, és nincsen továbbra sem bizonyíték arra, hogy nem azért a pár milláért maradt itt nálunk...
Azért ne felejtsük el az első idényét Ronnienak, amikor még együtt nyomták, és Saviola azért reklamált(!!!!! a mostani fizetésével), hogy ő miért kap kevesebb pénzt Ronnienál, amikor ő több gólt rúg???Hozzáteszem, h ebben az időszakban romlott meg (sztm nem véletlenül) a viszonya Riijkarddal.
Itt van Guddy, aki az előző meccsen győztes ember volt, szenzációs teljesítménnyel, és ezekután ki akarjátok dobni a csapatból egy olyan játékos kedvéért, aki bár argentín és nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de az utóbbi két szezonában rendszeres játéklehetőséget kapva is csupán 8 gólig jutott a Monaco és 9-ig a Sevilla színeiben a bajnoki meccseken...
Egy kicsit csillapodhatnátok sztm, tényleg jó látékos, de azért nem véletlen, hogy milyen csapatok próbálták megvenni a nyár folyamán. Javítsatok ki, de nem hallottam pl. a Milan, az Inter, a Bayern, a Chelsea vagy a Manchester érdeklődéséről...