Egyik legjobb kapus a világon? Ezt pontosan mi támasztja alá? Az elmúlt 5 évben volt 1 jó szezonja és azelőtt is szinte minden nagy meccsen tele volt a gatya nála. Szerintem top 10-ben sincs benne. Attól még mert ő a CSK ne legyen érintetlen. Az utolsó bl győztes csapa utolsó láncszeme... vastagon benne van abban hogy azóta sem nyertünk. Itt vannak évről évre a példák, hogy mit jelent egy bravur kapus aki a nagy meccsekre szívja fel magát. TS sosem volt az.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.06.10. 14:30:07Tavaly volt egy borzasztóan szerencsétlen sérülése, máig előttem a kép ahogy a földre érkezik, majd elfekszik.. Ebből a súlyos sérülésből kitartóan felépült, visszajött és játékra jelentkezett. Egyik legjobb kapus a világon, de most ő a "soros" a Barcánál akit el kell üldözni. Továbbra sem értem és szakmai indokokat sem tudok elfogadni, miért "rossz" ő nekünk. Volt egy sérülése és nem is 20 éves ez oké, de egy kapusról beszélünk, ráadásul csk. Egyszerűbb lett volna hozni a spanyolt és elosztani a meccseket mint TS első évében amikor Bravoval védtek, de akkor meg felesleges a lengyel. Egy szó is száz, Deco ismét remek munkát végez, ebből megint totális ámokfutás lesz, idétlen szerződések, és valaki sértődve a lelátón fogja kapni a pénzt, akit majd kötelező lesz utálni, hiszen közellenség lesz, az utolsó bl győztes csapat, utolsó láncszeme.
Pontosan emlékszem, hogy Bravoval ez az elosztogatás csak feszültséget szült. Nem hiszem, hogy követni kéne. Nem is látok olyat egy nagy csapatnál se, hogy két kezdő szintű kapust cserélgetnek. Nem kéne újra belemenni ebbe.
Elmegy úgyis mert ha a lelátón ül akkor nem játszik jövőre a VB-n.