Mesélj még barátom.superman írta: ↑2025.06.09. 17:29:45Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Vini 17-18 évesen ha egyáltalán volt annyi, köznevetség tárgya volt még nálatok is.
Olyat nem írtam egy játékos miatt, hogy nem nézek focit. Egyébként nem is nézek, kb a barca meccseket nézem, a válogatott meccseket, meg 1-2 komolyabb bl meccset, régen ezzel szemben mindent is néztem.
És egyébként hazudsz is, mert pl végig jelen voltam, talán egy fél év volt amikor nem írtam, de az nem egy "rettegett" (

Jah és én nem olvastam itt a tegnapi meccs után CR-t fikázó hszt, max olyat amiben leírták (és a ti oldalatokon is), hogy azért játékban már inkább hátrány, és akár jobb is lehetne a portugál csapat ha kiveszed a kezdőből. Ez tényleg egyenlő azzal, mint amit Yamallal kapcsolatban csinálnak, és írogat egy két tesiból felmentett ostoba.