Maximálisan egyetértek. A különböző posztok esetében is mindig a minőséget nézem elsősorban, nem a mennyiséget. Hiába van valahová akár három emberünk is, ha nem elég jók és van lehetőségünk előrelépésre, tegyük meg, ne utasítsuk vissza azért, mert van oda három középszerünk.
Én a 2 ingyenes + 1 fizetős igazolásból egy Meret, Tah, Mainoo pakkot próbáltam volna megvalósítani. Joan Garcia, Ivan Perisic és még egy ingyenes (ki legyen ő?) lehet belőle. A kapusigazolás komolyan vételét mindenképp értékelem.
Raphinha és Yamal nem is hiszem, hogy tűrné a komolyabb rotációt, Raphinha majdnem el is igazolt, mert Xavi folyton lecserélte. Ez a pihentetés újabban a szurkolók mániája, a játékosok meg hallani se akarnának róla, ők a pályán akarnak lenni. Perisic játéka a horvát válogatottban nagyon tetszett a nagy tornákon, főleg a 2018-as vb-n. Ő nekem olyan, mint Sommer, ritkán láttam őket a klubjaikban, de a nagy tornákon mindig figyelemre méltóan teljesítettek. Én már nem a 36 éves Perisic-ben gondolkodnék, de kiegészítő embernek még jó lehet 1-2 évre, azért a PSV-ben erős szezont futott legutóbb, és ő lehet, hogy a pályafutása végére elfogadná az epizódszerepet, cserébe a trófeákért, meg hogy játszasson a Barcelonában. Utóbbira nehéz nemet mondani így a végére. Ha valaki a pályafutása csúcsán nem akar epizódszereplő lenni, az érthető, de egy karrier végéhez közeledve ha jön egy lehetőség, hogy az illető a Barcelona mezét is magára ölthesse, azt a ziccert nehéz kihagyni.