Nekem a jelenlegi helyzetünkben elég határozottan az a véleményem, hogy a "vállalható igazolás" kategóriára (nevektől teljesen függetlenül) semmilyen poszton nincsen szükségünk.
Vállalható minőségben ugyanis - szerintem - rendben vagyunk, ezt az elmúlt évi teljesítmény és a mutatott játék is megerősíti.
Írom ezt attól teljesen függetlenül is, hogy itt ott könnyedén belenyúlnék és én is el tudnék képzelni mást egy-egy poszton.
Amire ugyanakkor szükségünk lenne, az csak olyan igazolás, akivel erősen feltételezhető, hogy valódi előrelépést érhetünk el, aki ahhoz a csapatrészhez ahova hozzuk, minőséget lenne képes hozzátenni.
Minden mást én további felesleges vegyítésnek gondolok, függetlenül attól is, hogy mennyi pénzt kell rá költeni avagy átigazolási díj nélkül igazolható lenne.
Én biztosan a kevesebb néha több irányt választanám jelenleg és csak olyan igazolásnak örülnék, aki a vállalhatónál magasabb minőségi szintet képvisel és minden tekintetben előrelépést, minőségi hozzáadást jelenthet.
Tenném ezt akár még úgy is, hogy könnyedén megválnék két jelenleg is vállalható játékosunktól egy minőségi érkezőért cserébe.
Fejlődésre, szintet lépésre lenne szükségünk. Lebegésre "stagnálásra" a jelenlegi szint környékén ez a keret is képes, de önmagától emelkedni már kevésbé.