Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Director del Fútbol

2025.06.21. 21:44:23

Peter írta:
2025.06.21. 04:32:07
Vehetünk természetesen olyanokat, akik kapásból versenyhelyzetet hoznak létre bhv, khv, jhv, vkp, vagy mondjuk balszélső, középcsatár posztokon, de van rá keret, hogy akár 1 ilyen játékos érkezzen?

Szkeptikusnak tűnhetek, de szerintem nincs, mert ahhoz egy paradigmaváltás lenne szükséges és az megugorhatatlan a sportvezetésben sok-sok éve, mégpedig, hogy eladni is komoly összegért kell akár olyanokat, akiket jelenlegi teljesítményük alapján még nem kéne elküldeni, de a következő szezonra eshet akkorát a teljesítmény, hogy indokolt lenne.

3 példa erre:
- Lewy 40+ góllal zárt, de 36 éves, most kéne az új középcsatár érkezzen. (0% eséllyel lépjük meg)
- FT szezonja szerintem egy kifutott szezon, most minden összejött neki, tippre a következő szezonban majd megint jön egy gyengébb, a csúcson kéne őt lecserélni, talán most először lenne lehetőség pénzt kapni érte. (0% eséllyel lépjük meg)
- Jelen állapotában Gavi értéke még olyan 40m körül van, de még egy ilyen gyenge szezon és feleződik, a posztja meg telített. Most kéne meggondolni, hogy van-e pozitívuma itt tartani, vagy más profilú középpályásra cserélni kéne. (0% eséllyel lépjük meg ezt is)

Barcelona's interest in Roony Bardghji is serious and real. The player is also interested in the move.
An agreement would not be a problem, because his contract expires in December. He could arrive before then for €2-3m.
mundo

Ez mai hír, nehéz azt hinni, hogy egy dán bajnokságban 5ször szereplő játékos lenne Yamal nagy konkurenciája.
gránit
Director del Fútbol

2025.06.21. 14:32:12

szbsz írta:
2025.06.21. 13:38:27
a klubok csak az éves bevételüknek megfelelő összegekért igazolhatnak.
Az csak egy dolog. A kiadások is fontosak. Nekünk hatalmasak a bevételeink, de a kiadásaink is. És még az adósságunk is hatalmas, és ezt még megfejeltük a stadionprojekttel. A fenntarthatóság az új jelszó. A kiadásokat is nézik, és amióta ez az UEFA új elvárása, a Liga vezetésének még kapóra is jött, hogy szivasson minket, a költségekre és az adósságra hivatkozva.

https://www.uefa.com/running-competitio ... inability/
szbsz
Capitá del Barça

2025.06.21. 13:38:27

Tobias88 írta:
2025.06.21. 11:47:53
szbsz írta:
2025.06.21. 11:34:04
Akkor Nico fix, hogy jön már? Erős lenne Decoéktól ha JG-t és Nicot is sikerülne behúzni egy héten belül! =D>
Kivásárlási árért szerintem nem, nem tudnánk beregisztrálni (Garciara is kíváncsi leszek hogy a regisztráció menni fog -e) . Hasonló összegért de 6 évre leosztva viszont abszolút reális.
Az árának mi köze a regisztrációhoz? Tudtommal a fizetési sapka ami miatt nem tudunk/tudunk egyes játékosokat regisztrálni eddig, nem az áruk miatt. Az ár az nagyjából mindegy ilyen szempontból, pontosabban nem mindegy, de ott bőven jók kell hogy legyünk ha úgy van még mindig ahogy eddig volt, hogy a klubok csak az éves bevételüknek megfelelő összegekért igazolhatnak. Az nekünk majdnem 1B volt idén, annyiért meg nem hiszem, hogy akarunk... :D
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.06.21. 11:47:53

szbsz írta:
Akkor Nico fix, hogy jön már? Erős lenne Decoéktól ha JG-t és Nicot is sikerülne behúzni egy héten belül! =D>
Kivásárlási árért szerintem nem, nem tudnánk beregisztrálni (Garciara is kíváncsi leszek hogy a regisztráció menni fog -e) . Hasonló összegért de 6 évre leosztva viszont abszolút reális.
94:39 6 - 1
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.06.21. 11:36:35

szbsz írta:

Én azért szkeptikus vagyok kicsi Nicoval kapcsolatban, tavaly már kikosarazott bennünket szóval amíg nem lesz hírvigós, addig én nem örülök előre...
Amúgy egyetértek, hisszük, ha látjuk, de szerintem már több ok is arra mutat, hogy Nico nem kosarazott ki minket, egyszerűen nem tudtuk leigazolni, esélyünk sem volt rá az LCPD miatt (https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... s-demonok/ a gyakorlati példát nézd). Nico ide akart jönni alighanem már tavaly nyáron a haverjához, mi is akartuk, de nem tudtuk megoldani.

Leaótól a jó ég óvjon meg (persze Flick ki tudja, mit csinálna vele, alapozás helyett katonai táborba menne) Rodrygo jó lenne, de azért azt értelemszerű okokból kétlem, Diaznak is örülnék alapvetően, de örülnék, ha fiatal, már jó korú játékost igazolnánk egy még éppen jó korú helyett.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szbsz
Capitá del Barça

Én azért szkeptikus vagyok kicsi Nicoval kapcsolatban, tavaly már kikosarazott bennünket szóval amíg nem lesz hírvigós, addig én nem örülök előre... Bőven lehet, hogy Laportáék csak elterelő hadműveletnek használják a Nicos pletykákat és a háttérben valaki egészen máson dolgoznak (Diaz, Leao, Rodrygo)! Simán kinézem belőlük...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Peter
Director del Fútbol

2025.06.21. 04:32:07

Troym írta:
2025.06.21. 00:22:45
Gyakorlatilag a kezdőcsapat megvan, cserepadra meg nehéz hozni komoly erősítést,
Véleményem szerint éppen ez az első akadálya a megfelelő fejlődésnek. A posztokra bontott versenyhelyzet nélkül ugyanis nem igazán lehet elvárható egy csapat folyamatos és megbízható helytállása.

Nem cserepadra kell igazolni, hanem posztra a versenyhelyzet érdekében és a szakmai stáb majd eldönti, hogy ki mikor és miért kezd vagy padozik.
Amelyik klub gálakezdőt és kedvenceket nevelget, babusgat, ne csodálkozzon, ha adott esetben éppen emiatt bukja azt, amit szeretett volna elérni a szezonban.

Lehet persze gálakezdő, de abba bekerülni az legyen komoly és érdemi verseny eredménye.
gránit írta:
2025.06.21. 00:58:23
Hiába van valahová akár három emberünk is, ha nem elég jók és van lehetőségünk előrelépésre, tegyük meg, ne utasítsuk vissza azért, mert van oda három középszerünk.
Tőled olvastam valamikor, bármilyen erős is egy lánc, ha van gyenge láncszeme, az bizony éppen ott és éppen akkor fog elszakadni, amikor nagyon nem kellene, hogy elszakadjon.... :D

Erre pedig fel lehet(ne) készülni előre, éppen az igazolási szezonban, ami pontosan erre való. Nem az elődöntőben, döntőben vagy éppen egy élet-halál meccs előtt kell azon sopánkodni, hogy jajj, most milyen jó lenne, ha ezen vagy azon a poszton csak egyetlen megfelelő minőségű játékossal is több lenne.

Egy Barcelona ne a középszerek gyülekezete legyen még a vízhordókból sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.06.21. 11:40:04-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.06.21. 01:57:30

Troym írta:
Gyakorlatilag a kezdőcsapat megvan, cserepadra mmeg nehéz hozni komoly erősítést, főleg, ha nagyon korláztozott lehetőségeid vannak. Én nem látom sem Diaz, Rashford, Nico, akárki fix kezdőtagságát, inkább rotációban használnánk, aki jön.
Yamal, Raphinha fix kezdő és gondolom Lewy is, mindegyikük a játékpercek 80-90%át pályán tölti, nekem nem kellenek 60 milliós igazolások, hogy variálgassuk Olmot, Fermint, Gavit, és az új embert arra a negyedik posztra. Hátul ugyan kellenének szélsőhátvédek, de nem kezdőnek, mert azok úgyis Balde és Kounde lesznek.
Lehet, hogy Rapha lett a Liga MVP, meg azért gyakorlatban a BL MVP-je is, de nem balszélső, és nem is onnan hozta ezt. Óriási szezont futott, de alapvetően középről, ennek megfelelő skillekkel. És ezt párszor megszívtuk. Yamal kiesésénél pl, mert nem maradt a csapatban cselezni tudó játékos. Nekem önmagában ez elég lenne oknak, miért kell egy cselezni tudó szélső. Bár ez az érv még nem a kezdőbe szólna feltétlen. De az, hogy Olmó használhatatlan, és hogy Rapha egyértelműen középről jó, nekem már nagyon azt jelenti, hogy az az optimális felállás, hogy (hívjuk most Nicónak az érkezőt) Nico-Rapha-Yamal, előttük meg aki épp jobb/egészséges, ebbe nem mennék bele, Ferrán-Lewy-Olmo osztozhatnak.

Ezzel a felállással mindenki kihozhatná magából a maximumot, és persze Nico és Rapha is alkalmas jobbszélsőnek, meg Rapha is mehet balra, ha épp kell, mindenkinek lenne cseréje (még ha így sincs meg a posztonként két játékos, ami nekünk álom kategória) Csökkenne kicsit a dependencia, több a variációs lehetőség, nem csak kezdőt nézve, hanem meccsen belül támadások alatt.

Flicknek meg amúgy esze ágában sem volt asszimetrikus felállást alkalmazni, csak kiderült (másfél év késéssel már Xavi számára is), hogy ez így működhet csak egyedül, mert nincs balszélsőnk, Rapha pláne nem az. Ha megnézed a BM-jét, de akár megnézed az előszezonját itt... Raphát odatette minden meccsen a bal vonalra, mert hagyományos 4-2-3-1-et akart, és rendszeresen 0 volt, itt ijedeztünk már, hogy te jó ég, mi lesz ebből... de az első liga meccsig eleget kísérletezett, hogy belássa, ez nem megy, és váltott, mert nyilván nem hülye. De a szándék nagyon nem ez volt. Kihozta belőle a maxot, de nem volt ideális a helyzet. Baldét is abszolút túlterheljük így. Egy balszélső kell, mégpedig a kezdőbe, és akkor minden kirakósdarab a helyére kerül. A két szélső, bontások, cserék, Rapha, Olmó is kb mindegy lesz, egészséges-e, vagy nem, lesz minőségi rotáció, stb.

És a rotáció, ami szerintem az egyik gyenge pontja volt a Harry Potterünknek: Flicknál látszik, hogy igazi minőséggel teszi ezt csak meg, nem mennénk sokra egy közepes játékossal. Amíg van egy Nico-Rapha-Olmo-Yamal trió a 3 helyre (plusz Fermín), addig tuti rotálni fog, vagy minimum ilyen 60-70 percben sűrűn becseérlni az épp kimaradót.

Eleve nem véletlen, hogy Flick már tavaly balszélsőt akart, Nicót, meg aztán az angol gyereket nézegettük. Meg most is balszélsőt akar. Nem csoda, egy olyan keretbe, ahol egy darab sincs, és alapvetően kettőnek kéne lennie. Konkrétan jelenleg 1 igazi szélsőnk van a két szélre, posztonként két emberrel számolva ez 1/4. 3 szélső hiányzik a keretből, de mivel Flick zseni, és megoldja Raphával félig-meddig, megadok egyet, marad két hiányzó. Egy kezdő balszélső, és egy csere jobbszélső. Nyilván a helyzetünket ismerve ez esélytelen, ezért kell egy olyan balszélső, aki képes jobbszélsőként is játszani néha, de már ez se egy ideális helyzet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.06.21. 00:58:23

Peter írta:
2025.06.20. 23:38:07
Fejlődésre, szintet lépésre lenne szükségünk. Lebegésre "stagnálásra" a jelenlegi szint környékén ez a keret is képes, de onmagától emelkedni már kevésbé.
Maximálisan egyetértek. A különböző posztok esetében is mindig a minőséget nézem elsősorban, nem a mennyiséget. Hiába van valahová akár három emberünk is, ha nem elég jók és van lehetőségünk előrelépésre, tegyük meg, ne utasítsuk vissza azért, mert van oda három középszerünk.

Én a 2 ingyenes + 1 fizetős igazolásból egy Meret, Tah, Mainoo pakkot próbáltam volna megvalósítani. Joan Garcia, Ivan Perisic és még egy ingyenes (ki legyen ő?) lehet belőle. A kapusigazolás komolyan vételét mindenképp értékelem.
Troym írta:
Yamal, Raphinha fix kezdő és gondolom Lewy is, mindegyikük a játékpercek 80-90%át pályán tölti
Raphinha és Yamal nem is hiszem, hogy tűrné a komolyabb rotációt, Raphinha majdnem el is igazolt, mert Xavi folyton lecserélte. Ez a pihentetés újabban a szurkolók mániája, a játékosok meg hallani se akarnának róla, ők a pályán akarnak lenni. Perisic játéka a horvát válogatottban nagyon tetszett a nagy tornákon, főleg a 2018-as vb-n. Ő nekem olyan, mint Sommer, ritkán láttam őket a klubjaikban, de a nagy tornákon mindig figyelemre méltóan teljesítettek. Én már nem a 36 éves Perisic-ben gondolkodnék, de kiegészítő embernek még jó lehet 1-2 évre, azért a PSV-ben erős szezont futott legutóbb, és ő lehet, hogy a pályafutása végére elfogadná az epizódszerepet, cserébe a trófeákért, meg hogy játszasson a Barcelonában. Utóbbira nehéz nemet mondani így a végére. Ha valaki a pályafutása csúcsán nem akar epizódszereplő lenni, az érthető, de egy karrier végéhez közeledve ha jön egy lehetőség, hogy az illető a Barcelona mezét is magára ölthesse, azt a ziccert nehéz kihagyni.
Troym
Director del Fútbol

Peter írta:
Nekem a jelenlegi helyzetünkben elég határozottan az a véleményem, hogy a "vállalható igazolás" kategóriára (nevektől teljesen függetlenül) semmilyen poszton nincsen szükségünk.

Vállalható minőségben ugyanis - szerintem - rendben vagyunk, ezt az elmúlt évi teljesítmény és a mutatott játék is megerősíti.
Írom ezt attól teljesen függetlenül is, hogy itt ott könnyedén belenyúlnék és én is el tudnék képzelni mást egy-egy poszton.

Amire ugyanakkor szükségünk lenne, az csak olyan igazolás, akivel erősen feltételezhető, hogy valódi előrelépést érhetünk el, aki ahhoz a csapatrészhez ahova hozzuk, minőséget lenne képes hozzátenni.
Gyakorlatilag a kezdőcsapat megvan, cserepadra mmeg nehéz hozni komoly erősítést, főleg, ha nagyon korláztozott lehetőségeid vannak. Én nem látom sem Diaz, Rashford, Nico, akárki fix kezdőtagságát, inkább rotációban használnánk, aki jön.
Yamal, Raphinha fix kezdő és gondolom Lewy is, mindegyikük a játékpercek 80-90%át pályán tölti, nekem nem kellenek 60 milliós igazolások, hogy variálgassuk Olmot, Fermint, Gavit, és az új embert arra a negyedik posztra. Hátul ugyan kellenének szélsőhátvédek, de nem kezdőnek, mert azok úgyis Balde és Kounde lesznek.
Peter
Director del Fútbol

Troym írta:
2025.06.20. 22:28:14
Gondolom ő az 1+2 kereten felüli igazolások közül a fizetős. 2 ingyenes még jöhet :) David és Tagliafico vállalható.
Nekem a jelenlegi helyzetünkben elég határozottan az a véleményem, hogy a "vállalható igazolás" kategóriára (nevektől teljesen függetlenül) semmilyen poszton nincsen szükségünk.

Vállalható minőségben ugyanis - szerintem - rendben vagyunk, ezt az elmúlt évi teljesítmény és a mutatott játék is megerősíti.
Írom ezt attól teljesen függetlenül is, hogy itt ott könnyedén belenyúlnék és én is el tudnék képzelni mást egy-egy poszton.

Amire ugyanakkor szükségünk lenne, az csak olyan igazolás, akivel erősen feltételezhető, hogy valódi előrelépést érhetünk el, aki ahhoz a csapatrészhez ahova hozzuk, minőséget lenne képes hozzátenni.
Minden mást én további felesleges vegyítésnek gondolok, függetlenül attól is, hogy mennyi pénzt kell rá költeni avagy átigazolási díj nélkül igazolható lenne.

Én biztosan a kevesebb néha több irányt választanám jelenleg és csak olyan igazolásnak örülnék, aki a vállalhatónál magasabb minőségi szintet képvisel és minden tekintetben előrelépést, minőségi hozzáadást jelenthet.
Tenném ezt akár még úgy is, hogy könnyedén megválnék két jelenleg is vállalható játékosunktól egy minőségi érkezőért cserébe.

Fejlődésre, szintet lépésre lenne szükségünk. Lebegésre "stagnálásra" a jelenlegi szint környékén ez a keret is képes, de önmagától emelkedni már kevésbé.
Troym
Director del Fútbol

2025.06.20. 21:26:49

gránit írta:
2025.06.20. 19:18:53
Neki már sportszakmailag is annyi. Egy Brightonból kiszorult. Egy Brightonból... Ha már padozik, inkább a Barcelonában padozik, mint egy no name csapatban, tizedannyi pénzért. Őt még lelátóra való fellövéssel sem tudjuk elmozdítani, mert nem érdekli. Ő máshol is a padot koptatná. Akkor meg már évi 14 millióért teszi ezt, mint sokkal kevesebbért. A lelátóra fellövést a de Jong-féle játékosokkal lehet hatékonyan eljátszani, akik máshol még nagy pénzeket kapnának, és hosszú távon nagyon rosszul járnának egy teljes szezonnyi lelátózással.
Onnan látható, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, hogy még a csapat körül lebzselő "újságírók" sem írnak róla semmit, mert 1. ennél jobban nem lehet lehúzni már a sárba, 2. így sincs valós érdeklődés. Szerintem ha végigfuttatja a szerződését, még utána is elszerződhet Katarba, vagy az MLS-be, nagyobb szakmai perspektívája meg most sincs....

Szerintem továbbra is egy út van. Megnézni, hogy a 28 milliós hátralevő béréből mennyit kell odaadni, hogy egy aláírási pénzzel máshol és az ottani fizetéssel ugyanott tartson legalább, ha ingyen elszerződik. Ha mondjuk a Monaco a célállomás, akkor ők 6 milliót adnának neki nettóban 2 évre, plusz mondjuk 3 millió aláírási pénzt, így fel kell ajánlani bruttó 14, nettó 7 milliót neki és akkor az innen kapott pénz, az ottani aláírási pénz és fizu kb ugyanannyi, mint ha itt szotyizik, mi meg megspóroltunk 1 évnyi fizut.
Peter
Director del Fútbol

2025.06.20. 20:55:18

Alcantara írta:
2025.06.20. 14:47:30
Perišić ?
Találó, hogy éppen Te kérdezed, mert - bár egészen biztosan számodra nem maradt meg - tavaly amikor olvastam, hogy szívesen jönne Barcelonába, hát első felindulásból valami nagyon törléshatárhoz közeli megjegyzést tettem.
(ha nem töröltétek, akkor az csak egyéb okok miatti pillanatnyi jó hangulaton múlhatott)

Flick és a srácok sokat tettek azért, hogy higgadtabb fórumozóvá váltam és első szeretnék lenni, aki Perišić Barca mezét majd megrendelheti.... :lol:
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.06.20. 20:17:12

Grimaldo+Nicoval en mar elegedett lennek.Megkapjuk Pogbat gratisba :)
gránit
Director del Fútbol

2025.06.20. 19:18:53

vg99 írta:
2025.06.20. 17:06:51
Biztos naív vagyok, de tényleg inkább ül még 3 évet a padon, a karrierje kuka, mintsem enged kicsit a fizuból, és esélyt kap? Nagyon bírtam régen őt, de sportemberileg ez …
Neki ehhez nem kicsit kéne engednie a fizujából, hanem nagyot. A Monacóban az átlagfizetés évi 2 millió euró alatt van. Fati ennek kb a hétszeresét keresi. Más persze könnyen mondja, hogy miért a pénzt választja, nem ő esne el évi kb 12 millió eurótól.

Neki már sportszakmailag is annyi. Egy Brightonból kiszorult. Egy Brightonból... Ha már padozik, inkább a Barcelonában padozik, mint egy no name csapatban, tizedannyi pénzért. Őt még lelátóra való fellövéssel sem tudjuk elmozdítani, mert nem érdekli. Ő máshol is a padot koptatná. Akkor meg már évi 14 millióért teszi ezt, mint sokkal kevesebbért. A lelátóra fellövést a de Jong-féle játékosokkal lehet hatékonyan eljátszani, akik máshol még nagy pénzeket kapnának, és hosszú távon nagyon rosszul járnának egy teljes szezonnyi lelátózással.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.06.20. 18:12:31

vg99 írta:
Biztos naív vagyok, de tényleg inkább ül még 3 évet a padon, a karrierje kuka, mintsem enged kicsit a fizuból, és esélyt kap? Nagyon bírtam régen őt, de sportemberileg ez …
Ezt én sem értem,elhiszem,hogy ezeknek a mélyről jövö srácoknak a pénz a főmotiváció,nem a játék. Ha a sportkarrier nem érdekli,akkor ezt a sivatagban is megteheti,hogy keres egy vagon pénzt és ott még pályára is kerülhet.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Feast4
Director del Fútbol

2025.06.20. 17:24:33

MessiNeymarSuarez írta:
2025.06.20. 13:00:26

Ha viszont a játékos is menni akar, akkor a klub érdeke is hogy segítsék az átigazolást minél hamarabb, ugyanis a Bilbaonak sem mindegy hogy most nyár elején rakjuk le és végleges az átigazolás, vagy augusztus utolsó napjára sikerül elintézni mindent hogy meglegyen és akkor meg már nem tudják pótolni sem ha visszük, márpedig kivásárlási áron az utolsó napon is vihetjük ha a Barca és Nico is úgy akarja.
A 2012-2013-as idényben a csúcson lévő Fernando Llorente, aki akkor a spanyol válogatott első számú csatára volt kapott egy ajánlatot a Juventustól. A Juve nem akarta kifizetni a teljes kivásárlási árát, mert már csak egy év volt a szerződéséből. A baszk cuki csapat, mindent megtett, hogy maradjon, százerer féle fajta ajánlat, királlyá koronázzák stb., de a Juve 10-12 évvel ezelőtt sokkal magasabb polc volt, mint a Bilbao menni akart. Végül amikor nem hosszabbított Llorentét a Bilbao egy évre a szerződése lejártáig kivágta a lelátóra. Az az egy év olyan törés volt a karrierjében, hogy hihetetlen, hónapokba telt, mire erőlétben visszatért, a formája pedig szerintem sose érte el azt ami miatt megvették.

Azt akarom ezzel mondani, hogy a Bilbao úgyse tudja pótolni őt hasonló baszk játékossal, nekik az kell, hogy maradjon. Ha nem akarják adni ők nem fognak bepánikolni ha tönkre kell vágni a karrierjét, sokkal magasabban jegyzett játékossal is megcsinálták már. Nagy okosan tavaly hosszabbított, ők vannak nyeregben. Ha megmakacsolják magukat akkor vagy kivásároljuk, vagy hagyjuk a fenébe, mert Ő is rajta veszít az okoskodáson, nekünk meg a nyár elmegy a szerencsétlenkedéssel.
Kép
vg99
Capitá del Barça

Troym írta:
2025.06.20. 14:47:08
Fati eladása elakadt, a Monaco 3m fizetést hajlandó adni nettó (ott bruttó is), nálunk meg nettó 7et, br 13-at keres. (mundo) Szerintem vagy a.) marad és ül a lelátóm, vagy b.) belemegyünk, hogy csak a fizetése 30-40%-át finanszírozzák.
Troym
Director del Fútbol

2025.06.20. 16:06:24

Az lesz a klasszis, akit le tudunk igazolni, a többit nem is akartuk úgy igazán :D
Alcantara
Director del Fútbol

2025.06.20. 16:04:04

csababarca írta:
2025.06.20. 15:28:24
Alcantara írta:

Perišić ?
Ő klasszis?
Humor?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.06.20. 15:28:24

Alcantara írta:

Perišić ?
Ő klasszis?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

Peter írta:
2025.06.20. 13:52:38
Elképzelhető, hogy kapunk meglepetésnek valaki klasszist, akit Laporta így vezet fel?
Deco villantani fog?

„Közel állunk egy igazoláshoz, amelynek létrejötte miatt nagyon izgatottak vagyunk."

Nagyon sejtelmes ez a mondat.....
Perišić ?
Troym
Director del Fútbol

2025.06.20. 14:47:08

Fati eladása elakadt, a Monaco 3m fizetést hajlandó adni nettó (ott bruttó is), nálunk meg nettó 7et, br 13-at keres. (mundo) Szerintem vagy a.) marad és ül a lelátóm, vagy b.) belemegyünk, hogy csak a fizetése 30-40%-át finanszírozzák.
Peter
Director del Fútbol

2025.06.20. 13:52:38

Elképzelhető, hogy kapunk meglepetésnek valaki klasszist, akit Laporta így vezet fel?
Deco villantani fog?

„Közel állunk egy igazoláshoz, amelynek létrejötte miatt nagyon izgatottak vagyunk."

Nagyon sejtelmes ez a mondat.....
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.06.20. 13:00:26

Chino írta:
2025.06.20. 12:08:39

Nico megszerzése elég bonyulultnak tűnik. A klub nem tudja lehívni a kivásárlási záradékot és győzködi a Bilbaot, hogy menjen bele más konstrukcióba, a Sport szerint akár többet is lenne hajlandó fizetni, mint ahogy azt az Arsenal Zubimendivel is tette. A baszkoknak viszont amilyen jó viszony van a két klub között eszük ágában sincs engedni, ragaszkodnak az egyösszegű kivásárláshoz. Ha nem fognak engedni könnyen meghiúsulhat a transzfer. (Sport)
Ha viszont a játékos is menni akar, akkor a klub érdeke is hogy segítsék az átigazolást minél hamarabb, ugyanis a Bilbaonak sem mindegy hogy most nyár elején rakjuk le és végleges az átigazolás, vagy augusztus utolsó napjára sikerül elintézni mindent hogy meglegyen és akkor meg már nem tudják pótolni sem ha visszük, márpedig kivásárlási áron az utolsó napon is vihetjük ha a Barca és Nico is úgy akarja.

Amúgy állítólag újabb fizetésemeléssel akarják maradásra bírni(marca), de ha 1 év után ezzel kell győzködni akkor az már rég halott ügy. Simán kinézem hogy tényleg maradni szeretett volna végül tavaly, csak aztán egész szezonban azt nézte hogy milyen Barcából maradt végül ki.

Rashford, Nico is ezerrel hajt hogy nálunk játsszon, Luiz Diaz is ha hihetünk a pletykáknak(bár ő azért kevésbé erőltette eddig), ez azért egészen más felállás mint amikor évekkel ezelőtt úgy kellett lasszóval kergetnünk a játékosokat, ennyit számít az hogy milyen a csapat megítélése, koncepciója.

Én amúgy nem félek hogy megint Club de Amigos leszünk, Busi és Roberto sem volt az a nagy partyarc mégis a szinonimájuk lett, egy jó, felelős szakmai stáb esetén nem lenne szabad problémának lennie, azért a válogatottban sem csak lazsálni mentek, Nico is a Bilbaoban feltehetőleg nem engedhette meg hogy csak lézengjen a pályán, Raphinha meg aztán tényleg a munkabírás és a minden meccsen belét kihajtás megtestesítője.
A probléma inkább akkor indul ha ilyen Vincius, Mbappé-féle túlságosan egoista játékosok kerülnek a csapatba, szerintem Yamalnak még jót is fog tenni ha nem lesz kirobbanthatatlan, alternatíva nélküli kezdő 17-18 évesen hanem szükség esetén ott lesz a posztján Raphinha-Nico is szükség, ráadásul ez Flicknek is kellemes "probléma" hogy rotálnia kell és mindenkit játékban tartani.
Válasz küldése