Pedri az egyik, ha nem a legjobban védekező játékos Spanyolországban. Ráadásul mélységit írtál, DJ helyére, Pedri inkább nyolcast játszott.

Pedri az egyik, ha nem a legjobban védekező játékos Spanyolországban. Ráadásul mélységit írtál, DJ helyére, Pedri inkább nyolcast játszott.
Pedri is, mégis hogy bevált. Nem minden CM vkp.
Így meg főleg nincs értelme fizetést nyújtani vele. Fati esetében még megmagyarázható, hogy két év alatt hátha elviszik, és akkor addig is kevesebbet kellett fizetni neki. De Jong szerződéséből viszont már csak egy év van hátra, lepörgethető. Nem látom értelmét 10+ millió eurókkal terhelni a 2026 utáni szezonokat.
És erre majd válaszul a Chelsea megveszi 50 millióért, 9 éves szerződéssel, 2 évet Brazíliában hagyva.
Ez a Lewy kavarás azért lenne jó, mert lehetne érte az araboktól valami pénzt kapni jövőre...
Ja, a kapushelyzet, igen. Főleg TS. De ettől annyira valamiért nem félek, szerintem ő védeni akar, lehet utána kell dobni egy jó végkielégítést, vagy valamit, de menni fog. Penánál is hasonló lehet a megoldás.Troym írta: ↑2025.06.24. 22:54:46Ennél azért több a feladat.
- Romeu, aki jelenleg nem kell senkinek
- 4 kapus a keretben, kettőt el kéne adni
- Torre menni akar
- a B csapat tehetségesebb játékosainak helyet találni, mert a negyedosztály kevés
- plusz én lehet bejátszanám, hogy Lewa jövőre lejáró 30 milliós fizujából csinálnék 2 évre 32 milliót 16-16, mert egyrészt nem látom miből veszünk jövőre 100m körül top 9-est, felszabaduló keret meg jól jönne
Torre egy 10-es, nulla védekező képességgel, könnyen elnyomhatóan, semmi köze a poszthoz. Pedri helyett még csak-csak, de az is necces, szerintem ha ő nem 10-es, akkor esetleg second striker.gránit írta: ↑2025.06.24. 22:57:00De Jong fizetését még nagyobb esztelenség lenne széthúzni. Akkor aztán komoly terhet kapnának a 2026 utáni évek is. Egy év van még hátra a szerződéséből, ha nyáron nem tudjuk távozásra bírni, akkor szerintem szenvedjük még ki vele ezt az egy évet, és a soha viszont nem látásra, ne húzzuk ezt tovább. A vb miatt szerintem ő is elmozdítható lenne, ha szándékunkban állna, csak szerintem nem is áll szándékunkban. Flick szerintem számít rá, játszhathatta volna Torrét is a mélységi középpályán, meg sem próbálta. Casadó kidőlése után de Jong kirobbanthatatlanná vált. Szerintem maradni fog a következő szezonra is. Ha még hosszabbítunk is vele, az óriási hiba lenne, de sajnos nem tartom teljesen kizártnak.
Ott van EG is, de jól érted.
Ez igaz, de így jöhet a helyére Nico, akinek talán több hasznát vennénk most.
Nézhetjük úgy, hogy félig tele a pohár.
Umtitit is jól "bepaliztuk"
A Sevillának valami párszázezres keretet állapított meg a Liga, ha jól rémlik, esélyük nem volt leigazolni, max ha mi álljuk az egészet, Fati szerintem szívesen ment volna, a hírek is így szóltak. Brightonba is elment.
Biztos olvasta a fórumot, hogy itt nincsenek zsoldosok
Pont ilyen konstrukcióval szabadultunk meg Umtititől. Ha kitölti a szerződését, akkor persze lesz valami terhelés később, de nem olyan sok, Nou Campos bevétellel alighanem még kisebb lesz ennek a jelentősége, és amúgy is minimális az esélye, hogy kitöltse itt a szerződését, legalábbis nálunk. Szerintem vagy kölcsönökben lesz, vagy eladjuk (ingyen, vagy pár misiért), amit így jelentősen könnyebben tehetünk meg. Szerintem minimális kockázat mellett óriási előnyei vannak ennek a jelenben, és lehetnek a jövőben is.gránit írta: ↑2025.06.24. 16:03:59Pont ez a baj, ha nem fogja megvenni. Ha megvenné, akkor a még hátralevő időre kevesebb fizut kéne kifizetnünk neki, és még csökkentenénk is a bérkeretünkön. Ha nem veszik meg, akkor meg a nyakunkon ragad 2027 után is. Ahelyett, hogy szabadulnánk tőle.
Remélem, a "renewing" nem hosszabbítást takar, hanem egy új szerződést, alacsonyabb fizuval.
Pont ez a baj, ha nem fogja megvenni. Ha megvenné, akkor a még hátralevő időre kevesebb fizut kéne kifizetnünk neki, és még csökkentenénk is a bérkeretünkön. Ha nem veszik meg, akkor meg a nyakunkon ragad 2027 után is. Ahelyett, hogy szabadulnánk tőle.
Nem számít, mert az ő esetében mind a 28 milliót ki kell majd fizetni, nem fogja megvenni a Monaco, annyi történik, hogy olyan 4 milliónyi bértömegtől megszabadulunk a következő szezonra.
Ezeket nagyon nem szeretem. Leterheljük a 2027 utáni éveinket is, nem is kevéssel, évente legalább kb 7 millió euróval.
Ez az abszulut rizikó nélküli igazolás, amiket fiataloknál más csapatok csinálnak a potenciális fiatalokkal. 2 millió euróba kerülhetett, most keresem a forrást ahol láttam, de elvileg rövid távú szerződés nagyon alacsony fizuval. Ha bevállik, akkor ráhúzunk, ha nem akkor meg bocs haver megpróbáltuk mehetsz.