Barca Igazolások
Barcelona want to RE-SIGN Joao Cancelo!
Deco believes that he is an “ideal signing” — negotiations have already BEGUN for a transfer fee of around €15M. @CatalunyaRadio
Deco believes that he is an “ideal signing” — negotiations have already BEGUN for a transfer fee of around €15M. @CatalunyaRadio

Barça have completed a bond issue worth €424m and will refinance 40% of the Espai Barça debt. This will bring the club closer to 1:1.
marca
Ha a stadion nem képezi részét az FFP-nek és így az igazolásaink sem múlnak rajta, akkor egy kötvénykibocsátás, amivel a stadiont finanszírozzuk, az hogyan segít játékosokat venni, vagy elérni az 1-1et? Az a hitel, ami eredetileg volt a stadionra, abból vesszük Nicot?
424 millióval csökken a hitel, mert most már 424 milliónyi kötvényünk is van, nekem ugyanolyan adósság.
marca
Ha a stadion nem képezi részét az FFP-nek és így az igazolásaink sem múlnak rajta, akkor egy kötvénykibocsátás, amivel a stadiont finanszírozzuk, az hogyan segít játékosokat venni, vagy elérni az 1-1et? Az a hitel, ami eredetileg volt a stadionra, abból vesszük Nicot?
424 millióval csökken a hitel, mert most már 424 milliónyi kötvényünk is van, nekem ugyanolyan adósság.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Carlos Monfort (Sport): “This is what Nico Williams has conveyed…”.
“I want to join Barcelona this time no matter what”.
“I regret what happened last year”.
“I don’t care about registration issues nor their financial situation”.
“I really want to play for them”
[Romano]
[Romano]
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Csakhogy a listán vannak olyan játékosok is, akiket én nem küldenék el. Torrét vagy Pau Victort például, akik keveset játszottak, de így is hozzátettek a csapat sikereihez, gólokat szereztek, elérhető tartalékok voltak, és biztos vagyok benne, hogy ha be kellene vetni őket, lehetne rájuk számítani. Az előző szezonban elkerültek minket a komolyabb sérüléshullámok, de ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Olyankor meg megy a siránkozás, hogy rövid a keretünk. Emellett ter Stegent is megtartanám, amellett, hogy el tudom fogadni a klubvezetés döntését, ha úgy gondolja, hogy mennie kell, mert az utóbbi években nagyon sérülékeny volt. Ez esetben viszont egy jó, de olcsó cserekapus leigazolása mellett döntenék, minthogy Szczesny-vel szerződjünk, akinél azért vannak jobb és olcsóbb kapusok is.
Nem arról írtam, hogy Penának vagy Romeunak ne kellene mennie, vagy hogy a hetes listáról mindenki maradjon. Hanem arról, hogy én sem küldözgetnék el meggondolatlanul nyakra-főre embereket, csak hogy egy érkezzen, egyetértve egy másik hozzászólóval. Ha pedig mindenáron meg akarunk válni tőlük, és lehet, hogy ők is menni akarnak, hogy többet játszhassanak, akkor viszont haladéktalanul pótolni kell a mélységet. Kellenek az olyan játékosok is, akik be-beszállnak olykor, szereznek 1-2 gólt, így nem értek egyet azzal a véleménnyel, mely szerint semmivel nem rövidülne nélkülük a csapat. Még arra is emlékszem, vissza lehet keresni, hogy az Osasuna ellen elvesztett 4-2-es meccs után mekkora volt az ováció, hogy Flick azon a meccsen a fél csapatot pihentette, ami csak a parememberekkel volt lehetséges.
Ezt az általam említett perememberekkel nehezen tehetnéd meg, mert pár százezer eurót keresnek egy évben jelenleg. Hely felszabadítását nem Torréék kiszórásával lehet elérni. De Jong kiszórása már annál inkább megfontolandó lenne.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Szimplán annyiról van szó, hogy 3 posztra vannak jelenleg 8-an, Torre nélkül 7-en. Valaki nem fog eleget játszani, ez egyértelmű. Thiago azért ment el anno, mert 5-en voltak 3 posztra, pedig Fabregas gyakran hamis 9-es volt...Chino írta: ↑2025.06.26. 14:49:03De Jongnak lejár a szerződése jövőre ezért csinálni kell valamit. A hosszabbításon már hónapok óta megy a huza-vona, mindig azt mondják, hogy nagyon közel állnak, de nem igazán van előrelépés. Casadót kizárt, hogy kölcsönbe adjuk, a tavaszi szezonra lehet, hogy feljavult Frenkie, de az előbbi még így is jobb volt. Kérdés nélkül őt raknám a kezdőbe kettejük közül.
Gavi egyrészt kizárt, hogy elmenne vagy akár csak a vezetőségnél felmerülne, másrészt most hosszabbítottak vele. Ugyanaz a helyzet vele, mint sok játékossal. Könyörgöm, egy 20 éves kölyökről beszélünk! Hol van neki még a plafon. Túlnyomó részben még ilyenkor kezdődik a játékosok karrierje, mi meg már itt elkönyveljük, hogy mennyit tud. Ezen azért érdemes elgondolkodni. Nem mindenki Yamal, hogy feljön gyerekként, aztán második szezonjában világklasszis szintet hoz. Így fogjuk a fiataljainkat leépíteni. 17-18-19 évesen már kb. kezdő szintet várunk tőle, aztán ha még ezt nem üti meg nincs türelem és le van vonva minden következtetés a jövőre nézve.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Chino
- Llegenda del Barça
De Jongnak lejár a szerződése jövőre ezért csinálni kell valamit. A hosszabbításon már hónapok óta megy a huza-vona, mindig azt mondják, hogy nagyon közel állnak, de nem igazán van előrelépés. Casadót kizárt, hogy kölcsönbe adjuk, a tavaszi szezonra lehet, hogy feljavult Frenkie, de az előbbi még így is jobb volt. Kérdés nélkül őt raknám a kezdőbe kettejük közül.Rdinho10 írta: ↑2025.06.26. 13:00:29Nem tudom miert akarjuk ennyire eladni De Jongot,sztem iden nagyon kellett o is.Ki Tudja Bernal,h ter vissza,lehet,h sokkal gyengebb mint amit belelatunk.Casado meg nalam egyertelmuen De Jong mogott van…Inkabb a Bernal,Casado pakkbol adnek el valakit kolcsonbe(egyenlore). Sztem a kezdo kp hoz nem kene nyulni,csereknek meg kiderul,mit mutatnak a fiatalok.Gavi eladasan is elgondolkoznek,mert semmi extra ,ezt a szintet Torre,Bernal,Casado harmasbol is lehozza akarki.Araujonak en lehet adnek meg 1 evet,a tudas ott van,hatha rendbeteszi Flick iden/jovore.
Gavi egyrészt kizárt, hogy elmenne vagy akár csak a vezetőségnél felmerülne, másrészt most hosszabbítottak vele. Ugyanaz a helyzet vele, mint sok játékossal. Könyörgöm, egy 20 éves kölyökről beszélünk! Hol van neki még a plafon. Túlnyomó részben még ilyenkor kezdődik a játékosok karrierje, mi meg már itt elkönyveljük, hogy mennyit tud. Ezen azért érdemes elgondolkodni. Nem mindenki Yamal, hogy feljön gyerekként, aztán második szezonjában világklasszis szintet hoz. Így fogjuk a fiataljainkat leépíteni. 17-18-19 évesen már kb. kezdő szintet várunk tőle, aztán ha még ezt nem üti meg nincs türelem és le van vonva minden következtetés a jövőre nézve.
Forca Barca!!!!
Nem tudom miert akarjuk ennyire eladni De Jongot,sztem iden nagyon kellett o is.Ki Tudja Bernal,h ter vissza,lehet,h sokkal gyengebb mint amit belelatunk.Casado meg nalam egyertelmuen De Jong mogott van…Inkabb a Bernal,Casado pakkbol adnek el valakit kolcsonbe(egyenlore). Sztem a kezdo kp hoz nem kene nyulni,csereknek meg kiderul,mit mutatnak a fiatalok.Gavi eladasan is elgondolkoznek,mert semmi extra ,ezt a szintet Torre,Bernal,Casado harmasbol is lehozza akarki.Araujonak en lehet adnek meg 1 evet,a tudas ott van,hatha rendbeteszi Flick iden/jovore.
Juventus are willing to start talks for Ronald Araujo and negotiate an offer of €25m-€30m for the player. (sport)MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.25. 17:11:58Én Araujot elengedném, főleg ha menni akar, és helyette hoznék egy minőségi, bizonyított(akár idősebb) hátvédet jó áron, abból a 65m-s(- alku mert annyiért nem fogják vinni) kivásárlási árból elég komoly merítési lehetőség lehetne, miközben Flick sem annyira bízik benne a látottak alapján és ő is kulcsmomentumokban nincs ott fejben, erre a BL mellett a mostani Uruguay meccsen elkövetett hibája is jó bizonyíték.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -119061718
Az a 65 Araujo kivásárlási ára, de 25-30 körül adna érte az amúgy is garasoskodó Juve. Annyiért GM-en kívül meg én nem adnék el senkit a védelemből. Szerintem felelőtlenség annyiért eladni, pótolni sem lehetne.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Stegen-Penanak távoznia kell, Pena ezt már tudta a szezon során és nagyon kilógott, Ter Stegen pedig élete lehetősége előtt állva, végre VB-n védheti a Német Válogatott kapuját miután Neuer nagynehezen kihalt előle, ezt nem fogja megkockáztatni azzal hogy padozni itt marad, főleg hogy Németországban így is eléggé megosztó(nem tesz jót az imidzsének hogy főleg német csapatok tömték bucira a kapuját, egy német Bayern drukkernek nem az maradhatott meg hogy micsoda kapus)Troym írta: ↑2025.06.24. 22:54:46Ennél azért több a feladat.
- Romeu, aki jelenleg nem kell senkinek
- 4 kapus a keretben, kettőt el kéne adni
- Torre menni akar
- a B csapat tehetségesebb játékosainak helyet találni, mert a negyedosztály kevés
- plusz én lehet bejátszanám, hogy Lewa jövőre lejáró 30 milliós fizujából csinálnék 2 évre 32 milliót 16-16, mert egyrészt nem látom miből veszünk jövőre 100m körül top 9-est, felszabaduló keret meg jól jönne
Ott van EG is, de jól érted.
De Jongot idén nyáron rendezni kell, ha De Jong itt akar maradni és biztosra menni akkor az idei felemelkedésére támaszkodva bebiztosítani a hosszabbítást elfogadva a mostani irreális, mindennel együtt bruttó 26m környéke helyett egy Olmo-közeli fizetést. Nekünk sokat számítana már idén is hogy nem 26M-t kell adni bónuszokkal hanem 12.5 környékét max 1-2milliós bónusszal, viszont ha ezt nem fogadja el akkor simán előfordulhat az a helyzet hogy Casado visszatérésével és Bernal visszatérésével +szintlépésével máris kevésbé lesz fontos játékos és ez jövőre lejáró szerződéssel pedig máshogy fog a toll is fogni a kérőknél. Plusz a MU most tart nagytakarítást-bevásárlást, nincs garancia rá hogy jövőre is az ő posztjára keresnek.
Lewandowskival az a baj hogy cserecsatárnak, 40-45 percekre tökéletes lenne akár még évekig is, ezzel megfelelő fizuval, viszont egyszerűen képtelen elfogadni már azt is sokszor ha lecserélik. Ha ebbe belemenne akkor el lehetne osztani a fizuját ami szintén óriásit számítana, De Jongéval együtt simán bruttó 30-40m körüli bér felszabadulásáról beszélnénk, a probléma hogy nem látom rajta hogy ebbe belemenne hogy nem fix kezdő 365 évesen.
Fati is megkapta a Here We Go-t tegnap, Gerard Romero szerint 50-50-ben fogjuk állni a fizetését a Monacoval, ha ezt sikerül megfejelni a hosszabbításos elosztással akkor szintén komoly bértömeg szabadulna fel, tekintve hogy most bruttó 14m-t keres.
Én Araujot elengedném, főleg ha menni akar, és helyette hoznék egy minőségi, bizonyított(akár idősebb) hátvédet jó áron, abból a 65m-s(- alku mert annyiért nem fogják vinni) kivásárlási árból elég komoly merítési lehetőség lehetne, miközben Flick sem annyira bízik benne a látottak alapján és ő is kulcsmomentumokban nincs ott fejben, erre a BL mellett a mostani Uruguay meccsen elkövetett hibája is jó bizonyíték.
Athletic Club president, Jon Uriarte and general director Jon Berasategi have decided to inform the RFEF and the Professional Football League that they intend to supervise all of Barça's economic operations. They know Barça are not within the 1:1 rule and should not be able to sign Nico Williams. @La_SER

Valaki belinkelt egy kis brazil cdm-t nézd meg… Maino still tetszeni fog. Na őt is adnám, ha ésszerű árért jönne..
Nekem Christensen kifejezetten tetszett a középpályán.
Csak így nem azt az összeget fogja megkapni, hanem többet. Ha elnyújtanánk a fizetését két évre, gondolod, hogy két évet focizna ugyanazért az összegért? Dehogy. Volt róla szó lentebb, hogy Lewandowski 30 milliós fizetését osszuk két évre, 16-16 milliós adagokban. Gondolja bárki, hogy a második évben 2 millióért játszana, de Jong meg ingyen...? Emelnének jócskán. Nem éri meg. Jövőre meg elképzelhető, hogy top center igazolásra lesz szükség, helyet kell ahhoz szorítani. De Jong távozása pont kapóra jönne. Bár Lewandowski ahogy tolta az előző szezonban, nem biztos, hogy ez lesz neki az utolsó éve a topfociban. Ha még bírja tovább, én nem fizetést nyújtogatnék, hanem lepörgetném ezt a szerződését, aztán 50%-kal csökkentve lehet hosszabbítani, ha benne lesz még egy szezon.
Tudom nem szereted De jongot( legalabb is a fociját) nekem is vannak vele problémáim, de azért ne mond már nekem, h Torre jobb lenne mélységben mint ő? Pedri pont, ahogy Bence írja egyik legjobb abban amit csinál ès sokàig én is fizikális kp-t akartam, de be kell làtni nálunk soha nem lesz olyan akármennyire is akarjuk. (Khm Kessie mekkora lehetőség lenne most) ha úgy tudunk regisztrálni, h a hosszabbítással elosztjuk a holland fizuját nincs mese meg kell lépni. Azt az összeget igy is úgy is megfogja kapni. Annyira azért nem rossz, h ennyire ki legyen spécizvegránit írta: ↑2025.06.25. 11:22:12Mert sok labdát szerez, de nem fizikailag nyomja el az ellenfeleit. Fogalmunk nincs, Torre pontosan mit tudna ott, alig láttuk játszani. A Gironában játszott mélységibb és támadóbb szerepkörben is. Igen, DJ helyére. Ő aztán mindenkiről lepattan. Semmi esetre nem hosszabbítanék vele, jövőre pedig hatalmas összegek szabadulnának fel ezáltal. Úgyis kell majd egy center.
Mert sok labdát szerez, de nem fizikailag nyomja el az ellenfeleit. Fogalmunk nincs, Torre pontosan mit tudna ott, alig láttuk játszani. A Gironában játszott mélységibb és támadóbb szerepkörben is. Igen, DJ helyére. Ő aztán mindenkiről lepattan. Semmi esetre nem hosszabbítanék vele, jövőre pedig hatalmas összegek szabadulnának fel ezáltal. Úgyis kell majd egy center.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Pedri az egyik, ha nem a legjobban védekező játékos Spanyolországban. Ráadásul mélységit írtál, DJ helyére, Pedri inkább nyolcast játszott.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Pedri is, mégis hogy bevált. Nem minden CM vkp.
Így meg főleg nincs értelme fizetést nyújtani vele. Fati esetében még megmagyarázható, hogy két év alatt hátha elviszik, és akkor addig is kevesebbet kellett fizetni neki. De Jong szerződéséből viszont már csak egy év van hátra, lepörgethető. Nem látom értelmét 10+ millió eurókkal terhelni a 2026 utáni szezonokat.
- ocsike83
- Capitá del Barça
És erre majd válaszul a Chelsea megveszi 50 millióért, 9 éves szerződéssel, 2 évet Brazíliában hagyva.
Szerintem valós tehetségekre esélyünk nincs. Max. az alsó polcos Roque félékre.
Més que un club 

Ez a Lewy kavarás azért lenne jó, mert lehetne érte az araboktól valami pénzt kapni jövőre...
De, gondolom, egyrészt nem akarja idei bérét csökkenteni, az araboktól meg majd aláírási pénzt kér jövőre...
- baas11
- Entrenador del Barça
Az bator …
Marad egy db veteran bal labas
Egy kölyök
Es az az Araujo aki 1,5 éve életveszélyes a kezdoben
( EG Kounde mögött bizonyított )
Végül is nem kaptunk 600 gólt idén
Marad egy db veteran bal labas
Egy kölyök
Es az az Araujo aki 1,5 éve életveszélyes a kezdoben
( EG Kounde mögött bizonyított )
Végül is nem kaptunk 600 gólt idén

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- bence0330
Ja, a kapushelyzet, igen. Főleg TS. De ettől annyira valamiért nem félek, szerintem ő védeni akar, lehet utána kell dobni egy jó végkielégítést, vagy valamit, de menni fog. Penánál is hasonló lehet a megoldás.Troym írta: ↑2025.06.24. 22:54:46Ennél azért több a feladat.
- Torre menni akar
- a B csapat tehetségesebb játékosainak helyet találni, mert a negyedosztály kevés
- plusz én lehet bejátszanám, hogy Lewa jövőre lejáró 30 milliós fizujából csinálnék 2 évre 32 milliót 16-16, mert egyrészt nem látom miből veszünk jövőre 100m körül top 9-est, felszabaduló keret meg jól jönne
A B-ből meg jelenleg lenne egyértelműen helye Torrentsnek, és talán Virgilinek, ha megtetszene Flicknek, Nico/x mögé. Talán Guille-nek Pedri mögé. Nem tudom, mekkora a különbség a harmad és negyedosztály között nívóban, mennyire számít a játékosoknak.
Lewyt nem húznám tovább, engem már idén is idegesített a meccsek legalább felén.
Torre egy 10-es, nulla védekező képességgel, könnyen elnyomhatóan, semmi köze a poszthoz. Pedri helyett még csak-csak, de az is necces, szerintem ha ő nem 10-es, akkor esetleg second striker.gránit írta: ↑2025.06.24. 22:57:00De Jong fizetését még nagyobb esztelenség lenne széthúzni. Akkor aztán komoly terhet kapnának a 2026 utáni évek is. Egy év van még hátra a szerződéséből, ha nyáron nem tudjuk távozásra bírni, akkor szerintem szenvedjük még ki vele ezt az egy évet, és a soha viszont nem látásra, ne húzzuk ezt tovább. A vb miatt szerintem ő is elmozdítható lenne, ha szándékunkban állna, csak szerintem nem is áll szándékunkban. Flick szerintem számít rá, játszhathatta volna Torrét is a mélységi középpályán, meg sem próbálta. Casadó kidőlése után de Jong kirobbanthatatlanná vált. Szerintem maradni fog a következő szezonra is. Ha még hosszabbítunk is vele, az óriási hiba lenne, de sajnos nem tartom teljesen kizártnak.
Szerintem Bernal visszatérésétől is függ a posztja, mert ha marad a 4-2-3-1, akkor ott egy posztra lesz Casado, ő, és DJ, Casadó meg szerintem ha nem játszik látástól vakulásig, és nem lett volna hullafáradt, nem biztos, hogy kikerült volna a kezdőből - ezt nem tudni. Ha Bernal visszatér, akkor lehet, hogy már nem lesz olyan fontos Flicknek a holland. Tavaly azért kellett nagyon, már csak számszerű okokból is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.06.24. 23:05:40-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
De Jong fizetését még nagyobb esztelenség lenne széthúzni. Akkor aztán komoly terhet kapnának a 2026 utáni évek is. Egy év van még hátra a szerződéséből, ha nyáron nem tudjuk távozásra bírni, akkor szerintem szenvedjük még ki vele ezt az egy évet, és a soha viszont nem látásra, ne húzzuk ezt tovább. A vb miatt szerintem ő is elmozdítható lenne, ha szándékunkban állna, csak szerintem nem is áll szándékunkban. Flick szerintem számít rá, játszhathatta volna Torrét is a mélységi középpályán, meg sem próbálta. Casadó kidőlése után de Jong kirobbanthatatlanná vált. Szerintem maradni fog a következő szezonra is. Ha még hosszabbítunk is vele, az óriási hiba lenne, de sajnos nem tartom teljesen kizártnak.
Ennél azért több a feladat.
- Torre menni akar
- Torre menni akar
Ott van EG is, de jól érted.
- bence0330
Ez így június 24-én egy elég produktív nyárnak tűnik egyelőre. 1-2 tehetséges fiatal, a liga idei legjobb kapusa, Fati-Lenglet sikeres meggyőzése fizu lemondásról/hosszabbításról, és a távozásuk... nem rossz, nyilván az ffp helyzetünket belevéve, és nem a City-Reál-Pool féle költekezést alapul véve, hanem amilyen szűk keretek közt kell manővereznünk. Reméljük, hasonlóan folytatódik. A kövi két hónap alatt még Nico kell, és a DJ szituációt mindenképp meg kell oldani így egy évvel a szerződése lejárta előtt. Vagy elosztani hosszabb időre a fizuját neki is, vagy ha Flick akarja, simán hosszabbítani, vagy akármi (eladni sajna gondolom nem fogjuk, esze ágában nincs menni), de valamit mindenképp lépni kell, Romano szerint valamiféle hosszabbítás a terítéken is van a héten.
Ez szerintem a minimum, Torres, Victor, Fort helyzetét meg meg sem merem becsülni, hogy áll, ha Flick véleménye nem változott róluk, ők nem maradhatnak, valahogy úgy kéne megoldani, hogy ne elsózzuk, mert egyik sem rossz játékos, szerintem már egy Betis szinten bármelyik kezdő/stabil rotációs játékos lehetne. Kölcsön, vagy 8-10 millió fejenként, Fortért 50%-os sell on és egy jó buyback. Ha meg kell a vezéráldozat kh posztról (nekem ez nem olyan egyértelmű, de elfogadom), én ahogy jelenleg állnak, lehet inkább vállalnám Araujo elküldését Christensennel szemben, akinek a fő problémája, az Achilles gyulladása elvileg a műtéttel eltűnt, és reális esély van rá, hogy maga mögött hagyja a sérülékenységét, és még meccshiányosan is sokkal jobban nézett ki a Flick rendszerben, mint az uru. Sajnos.
Én személy szerint eladnám Olmót (már ha tényleg jön egy kezdő balszélső), a kezdőből egyértelműen ki fog szorulni, a padra meg túl drága (Fermín amúgy is jobb), csak azért, hogy hamis kilencesként próbálgassuk, már amikor épp bevethető, hát, nem tudom. A helyére vennék egy kreatívabb nyolcast, Pedri tehermentesítésére, szerintem többet profitálnánk belőle.
Ez szerintem a minimum, Torres, Victor, Fort helyzetét meg meg sem merem becsülni, hogy áll, ha Flick véleménye nem változott róluk, ők nem maradhatnak, valahogy úgy kéne megoldani, hogy ne elsózzuk, mert egyik sem rossz játékos, szerintem már egy Betis szinten bármelyik kezdő/stabil rotációs játékos lehetne. Kölcsön, vagy 8-10 millió fejenként, Fortért 50%-os sell on és egy jó buyback. Ha meg kell a vezéráldozat kh posztról (nekem ez nem olyan egyértelmű, de elfogadom), én ahogy jelenleg állnak, lehet inkább vállalnám Araujo elküldését Christensennel szemben, akinek a fő problémája, az Achilles gyulladása elvileg a műtéttel eltűnt, és reális esély van rá, hogy maga mögött hagyja a sérülékenységét, és még meccshiányosan is sokkal jobban nézett ki a Flick rendszerben, mint az uru. Sajnos.
Én személy szerint eladnám Olmót (már ha tényleg jön egy kezdő balszélső), a kezdőből egyértelműen ki fog szorulni, a padra meg túl drága (Fermín amúgy is jobb), csak azért, hogy hamis kilencesként próbálgassuk, már amikor épp bevethető, hát, nem tudom. A helyére vennék egy kreatívabb nyolcast, Pedri tehermentesítésére, szerintem többet profitálnánk belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.06.24. 22:53:49-kor.
- davi10
- Llegenda del Barça
Fati is megkapta a Here we Go-t, a héten utazik.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"