Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút, én is, top 10 cselező játékos szerintem jelenleg, 2-3 embert folyamat rá kell tennie az ellennek, és mellette kiválóan is lát. Nekem azért nem lett volna ő az első, mert elvileg ő nem érzi olyan jól magát jobboldalon, mint pl. Nico/Doku, és ezt tehermentesítés miatt hiányoltam volna, viszont úgy, hogy elhoztuk Bardghji-t a túloldalra cserének, ez már nem zavaró tényező igazából, és szerintem is nagy fogás lenne. Nagyon olcsó ő sem lenne már, szerintem olyan 35 körül lehetne vinni, de simán megérné. Neki is megérné, mert bekerülne végre a válogatottba, amit ott Vini leművel helyette a posztján, hát, foghatja a fejét, hogy miért nem hívják be. Gondolom mert eldugott helyen játszik.SirMeridiane írta: ↑2025.07.04. 13:50:45bekopognék Igor Paixão-ért... szerintem többet nyernénk vele, mint Rashforddal, aki ugyan tud középen is szerepelni a támadó harmadban, de védekezésben sokkal gyengébb. A brazil viszont abban is jó, s legalább annyira jó az 1 vs 1-ben, mint lett volna
Eszközként használta a Barcelonát a még zsírosabb bilbaói szerződésért. Én nem igazán értem, miért hajkurásztuk, ezerszer megmondta, hogy a Bilbao élete klubja, ott akar játszani. Mondjuk hiába hosszabbított kétszáz évre, jövőre ugyanúgy menni fog a Nico Williams-saga. Valamiért nagyon nagy kedvenc lett ő Barcelonában. Hogy mire fel? Fogalmam sincs.tomiie6 írta: ↑2025.07.04. 15:01:41Kvázi két lehetőség van: vagy a kezdetektől tudatosan tolta az mbappét, vagy valamiféle nyomásgyakorlás hatására megtört. Fura volt, amikor arról kezdtek szólni a hírek, hogy a játékos mihamarabb szeretné rendezni az átigazolást, az ügynöke pedig elkezdte önhatalmúlag forszolni a regisztrációs garanciát. Ha ez igaz volt, az utóbbi gyanúját erősítené, és az Athleticből ki is lehet nézni, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak, de nem valószínű, hogy az igazság nyilvánosságra fog kerülni.
Én sem értem a tegnapi nap után mit akarunk a Pooltól? Eladták Nunezt is, maradjanak összesen Salahval és Gakpoval?Messa írta: ↑2025.07.04. 13:16:13Diazt eddig sem akarták eladni, a múlt héten a Bayernt is gond nélkül lepattintották mikor puhatolóztak, most meg szerencsétlen Jota tragédiája után biztos hogy nem fogják elengedni.
Simán rá kell menni Rashfordra, 40 milliót kérnek érte, de lehet hogy egy kölcsönnel is be lehetne próbálkozni.
En semelyik hivatalos Barca csatornan nem lattam…se x en se instan,de igy akkor okDeluigi írta: ↑2025.07.04. 14:04:48https://prnt.sc/bJzx9NRTxEND
Gondolom, amit nem latunk, az meg sem tortent...
Nem csak ez a 2 opció volt, hogy vagy július 4-ig hozzánk jön vagy hosszabbít 10 évet.
Diazt eddig sem akarták eladni, a múlt héten a Bayernt is gond nélkül lepattintották mikor puhatolóztak, most meg szerencsétlen Jota tragédiája után biztos hogy nem fogják elengedni.
Annyira értelmetlen amit csinál, nem is értem. Már azzal többet keresne, reklámérték, hogy nagy csapatban játszik. Bilbao se jár jól vele, ha több fizetést adnak neki. Nem egészséges az, amikor egy ember jóval többet keres a többinél, főleg ő aki, még annyira ki se emelkedik.davi10 írta: ↑2025.07.04. 12:46:59Kicsit nevetséges ez a sztori, ha lehetett hinni a híreknek Ő maga kezdeményezte a találkozót Deco-val, majd a hivatalos átigazolási időszak 4. napján már nem tud tovább várni.
Kicsit örülök is, hogy nem jön. Megrúgja az évi 5 gólját és királyként szeretik majd Bilbao-ban.
Én talán annak tudok örülni az ürömben, hogy nem lesz nagyon belterjes a helyzet a csapatnál. Elég haverok klubja szaga lett volna az egésznek, ez okozhatott volna problémát.davi10 írta: ↑2025.07.04. 12:46:59Kicsit nevetséges ez a sztori, ha lehetett hinni a híreknek Ő maga kezdeményezte a találkozót Deco-val, majd a hivatalos átigazolási időszak 4. napján már nem tud tovább várni.
Kicsit örülök is, hogy nem jön. Megrúgja az évi 5 gólját és királyként szeretik majd Bilbao-ban.
Ez indulat, nem érv.
Vicces hogy más csapatoktól nem kérnek erre garanciát. Volt egy feltétele, amire nemet mondtounk, szerintem ennyi történt.
Szerintem azt nagyvonalúan kihagyod az egyeletből, hogy a Bilbaonak is megéri hosszabítani magasabb fizuval, ha ezzel nőhet a kivásárlási ára. Csak 22 éves a gyerek, úgy bántsuk, hogy még lehet fog itt játszani.
Igen, ez egy k. nagy blama a klubnak...drobika írta: ↑2025.07.04. 11:51:03Ha valaki szeretne játszani egy csapatban, annak tudnia kell, hogy legalább a kispadig felér. Így biztosított, hogy fejlődhet, játékban marad. Nem ez a legfontosabb? Mindenki focizni szeretne...
Ha az sem biztos, hogy egy csapat regisztrálni tudja, akkor épeszű játékos ilyen helyzetbe nem hozza magát. Egyik játékos sem.
Ez a keserű tény.
Minden más csak ez után ami nekem sem szimpatikus, hogy ide, meg oda megyek, nem megyek stb.
De a realitás az, hogy évek óta ez van nálunk. S ki tudja még meddig.