Nagyjából egyetértek. Mingueza miatt én is sokáig lelkesedtem, de nagyon visszaesett a játéka. Akkor Eric Garcia legyen ott csere, stabilabb védekezésben, és a kapu elé érkezésben. Mingueza baadásai voltak nagyon jók szezon elején.
Szélső kérdésben egyetértek. Ha Yamal vagy Raphinha kiesik, kb. vége a játékunknak, ők teremtik a legtöbb helyzetet (+Pedri). Akkor Lewy is kb. felét éri, láthattuk milyen gyenge, ha nem kap labdát.
Gerard Martin/Fort lehoz egy átlagot, előrefelé egy átlag általában nem elég.
A csapatvédekezés csak javulhat.
Tegnapi hír szerint Bayern Luis Diaz-ért 52-t, mi 60-at ajánlunk. Szerintem ennyit simán megér a mai piacon, ettől többet viszont nem, mert már lassan 29 éves.
Ezért írtam Xavi Simonst, akivel nem értettél egyet.
Nem vonalszélső, de (tavaly, idén sokat volt sérült) 2,5 kulcspassz, 2,6 csel/ meccs. Ez még Raphinhától is jobb (2,5/1,4), és jobb lábas, több poszton bevethető.
Nekem az ilyen Nusa félék túl nagy kockázat 50+ millióért, ráadásul sérülékeny is, akkor inkább Bryan Zaragoza 15-ért.
(Szerk: Kudus 63-Tottenham, Retegui 67-Szaúd Arábia -here we go)
Illetve Stegennél sem értek egyet. Lehet jobban védett volna, de az is lehet, hogy ennyit sem nyerünk vele, mert a sérülései mellett egyre többet hibázik, és egyre több a potya gólja.
Persze a 2023-as a bajnoki formában lévő Stegen klasszis szint, csak előtte és utána hiányzott ez nagyon tőle. Szerintem nem véletlen Joan Garcia leigazolása, aki lehet még az idei egyetlen igazolásunk is.