bence0330 írta: ↑2025.07.09. 21:20:54
Francba, ebből nem lesz Reál döntő.

Rüdiger ezzel simán pályázhat az év legkomikusabb hibája címre.
Dembélé meg gebedjen meg, hogy 5 év alatt nem mutatott annyit labda nélküli játékban, akaratban összesen, mint egy PSG meccsen. Szerintem jól éreztem, az az ember soha nem szeretett és akart itt lenni. Hazaért, kijött belőle az, ami benne volt.
Nemrég is nyilatkozta, hogy a Barca volt álmai csapata, nem fog róla rosszat nyilatkozni.
Amellett, hogy benőtt neki a feje lágya, miután megnősült, itt sajnos nem dolgozhatott ilyen szakmai stábbal, mint most Flick és stábja vagy Enrique és stábja.
Sosem fogom elfelejteni Valverde mester nyilatkozatát, mikor fél év után visszatért, majd ismét lesérült, játszatta, mert fontos meccs volt-valami ilyesmit nyilatkozott, és azt, hogy nála nem olyan fontos a fizikai felkészülés-valószínűleg vele kezdtünk elindulni a lejtőn.
Dembelet mindig jó játékosnak tartottam, most van valaki, aki kihozza belőle azt, ami benne van.
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy a társai a PSG-ben valószínűleg vannak olyan jók, ha nem jobbak, mint Raphinhának és Yamalnak a Barcaban (ha már aranylabda esély)
Szélső védőik extrák, KH-ik jók, Kp-uk Vitinha nagyon jó, Nevessel óriásit fogtak (mi is figyeltük, mint sokan mások, ahogy Doue-t is), Fábián Ruizt nagyon kedvelem régóta, itt is sokszor írtam a nevét, annó 20 körül vitték, mi is akartuk akkor már évek óta a hírek szerint.
A támadó soruk is nagyon minőségi, és tudják rotálni.
PSG csapatot épített a sztárok helyett.
Számomra ezért bosszantó ez az ostoba La Liga FFP, én nálunk is ilyen építkezést látok, csak hát így nehéz.
Szerintem ha engednék, valahol itt tartanánk, lehet Fábián Ruiz, Neves, Doue/Kvaradona a Barcában focizna.