2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na kb pont azt írtad,amit én is gondolok errőlbigChris írta:Én csak arra leszek kiváncsi, mit fognak szólni egyesek, amikor többek között Deco jó játékával fogunk hozni fontos meccseket.
Nevetséges hogy páran úgy tekintenek rá, mint egy 40 éves kiégett sztárra, akitől minél előbb meg kéne szabadulni.
Rijkaard jó munkát végez, attól függetlenül hogy ezt néhányan nem látják be.
Az eredmények jönnek, lassan pedig a látványosabb játékkal sem lesz adós a csapat.
Én mondjuk decot a csapat gerincéhez számolom.Mr. Master írta:Én nm azért akarom elküldeni Decot mert nincs a világ legjobb öt vkpje között, hanem, mert nm hiszem, h fog ő úgy hajtani, mint ahogyan Iniesta tenné azt. ÉS a nagy élcsapatok között már tényleg csak annyi a különség, h melyik csapat játékosai teszik oda jobban magukat! Egyedül z az oka annak, h én elküldeném decot és a helyére vmi fiatalt szereznék. Profi Vkpvel ugyanez a hlyzet és a balhátvéddel is. Meg szerintem most először sikerült (Zambrotta) személyében olyan játékost szerezni, aki inkább a pénz az eredmények és a a hírnév miatt jött ide, mintsem azért, h egy győztes csapatból minél inkább kivegye a résztét pozitívanMondom én: nekünk a fiatal küzdős játékosok kellenek. a csapat gerince mellé.
Ameddig nm játszik túl sokat, nincs is nagy probléma vele.Maradhat ő a csapatnál. Hatalmas katalán szíve van. Mindig kellenek ilyen játékosok egy Barcába. Egyébként meg amikor folyamatosan játszik, nm is oan vészes hosszú idő után. De azért tény, h vsok jobbunk van nála:)bzozo írta:mondasz valamit Mr Master! De nem deco a probléma elsosorban hanem Oleguer!!
Teljes mértékben Vitoval értek egyet!Vito írta:még annyit, hogy egy kicsit elszomorít az, amit itt az utóbbi időben olvasok néhány fórumozótól...
komolyan azt hitte valaki, hogy évekig olyan szinten tud játszani a Barça, ahogy tette ezt az elmúlt 2 évben és ahogy egyetlen európai csapat sem tudott. még a milliárdos Chelsea sem.
egyébként:
A tavalyinál sokkal jobb az idénykezdet
...és Forca Barça!!!
A profi vkp ötlete nagyon tetszik. Én még elküldeném Ezqut is, meg mottát, és Gyulát is.Mr. Master írta:Valamikorra kéne tervezni egy vérfirrsítést. Ezzel egyetlen probléma. Nincs kire lecserélni a Deco-szerű sztárokat a piacon. ÉN elküldenném a a balvédőket, edmilkát, bélát, decot és a helyükre kéne fiatalkoat hozni/felhozni.
kellene egy sztár vkp és egy balhátvéd. És néha epizódsdzereplő lehet, majd Dos Santos is, megvehetjük majd Txiki valamelyik kiszemeltjét és kész. Ez szerintem elég nagy vérfirssítés lenne, h ne legyen ilyen 'álmos' a csapat és éhezze a sikereket (amiket már mind elértek). Mindezt idén nyárra kéne, h ne az legyen, h elbukjuk majd a következő szezont. Mert hogy ez a csapat jövőre nm nyer BL-t az tuti. Szerintem még idén van rá esélye. Bízom benne, h lesznek olyan tökösek a vezetők, h ezt meglépjék.
Valdes-Egy új arc,Puyol,Marquez,Zambo-A másik új arc,Xavi,Iniesta -Messi,Eto'o,Ronaldinho
Következő szezontól így kéne felállni. Vélemény?
ki beszélt lázadozásról???visca el barca írta:be is basz*a ha két meccs kispad után nekiállnának lázadozni a sztárok. egyik jatekosunk sem az atyauristen, akármekkora sztárok is!Vito írta: ha most érezné a kegyvesztettséget a vezetőségnél, akkor sokkal komolyabb baj lehetne.
Ez így van, a csapat miatt járnak ki,de korántsem mind1 nekik sem,hogy kik mozgatják szeretett csapatukat!visca el barca írta:ezt nem mondod komolyan!Los Banditos írta:Az már a dolog másik része hogy a mezeladás és a bevétel is csökkene ha Ronaldinho és Deco padozna...![]()
bocs h kinevetlek, de ez hulyeseg
bemegyek a boltba és....hmmm... milyen mezt vegyek...várjunk csak.....decosat kéne, de nem veszek olyat mer' csak kispadozik?
a 98ezer katalan meg nem 2 jatekos miat, hanem a CSAPAT miatt jar ki..
ezt nem mondod komolyan!Los Banditos írta:Az már a dolog másik része hogy a mezeladás és a bevétel is csökkene ha Ronaldinho és Deco padozna...
be is basz*a ha két meccs kispad után nekiállnának lázadozni a sztárok. egyik jatekosunk sem az atyauristen, akármekkora sztárok is!Vito írta: ha most érezné a kegyvesztettséget a vezetőségnél, akkor sokkal komolyabb baj lehetne.
ez azért nem teljesen korrekt.Zsolti írta:Hagyjátok már..Deco védekezésben is nulla mostanában...Ronaldinho helyett meg akár a nyulat is meg lehetne próbálni,sőt megkockáztatom,hogy a jelenlegi ronaldinnyónál még ezquerro is töbet tud..szégyen amit ez két kölyök csinál..rijkaard meg a harmadik