Troym írta: ↑2025.07.15. 12:19:17
Azért emlékeim szerint Yamal muszlim és abszolút nem iszik pl alkoholt, nem használ egyéb tudatmódosítókat, azért az nagy különbség.
Lamine Yamal: "I have never drunk alcohol and I will never drink. Even during the Euro celebrations, I did not drink with them and I drank soft drinks. I will never get a tattoo on my body"
Engedjék már csajozni és ékszert viselni legalább...
Tökéletesen egyetértek, ne szórakozzunk már. Hozzátenném, hogy egy ömlengést nem láttam tőle, önfényezést, semmit, higgadt, két lábbal a földön álló nyilatkozatai voltak, azok is leginkább akkor, amikor kérdezték. Hogy tudja-e magáról, hogy a világ egyik legjobba? Szerintem igen. Ez nem nagyképűség, ez önbizalom, mert nem túlzó, hanem megfelel a valóságnak.
Ha meg nem bulizhat egyet legalább a szülinapján, ráadásul talán a legfontosabbikon, akkor tényleg mire költse a halom pénzét?
Nyilván ettől elszeparált eset és vélemény, ha valamilyen spanyol vagy eu-s szabály megszegett, és az ő felelőssége volt, akkor oké, azt kezeljék így, ebben nem is foglalnék állást, mert nincs elég ismeretem hozzá, de ezt véletlenü sem mosnám össze sem az életmódjával, sem a nagyképűségével, se semmivel. Első blikkre eléggé példamutatóan él, focista szinten mindenképp. Látszik is rajta. Az életmódjával kapcsolatban jövőre egy napot szeretnék eltörölni, az idei ramadanja első meccse, amikor gondolom még tapogatóztak csak, mi neki a jó, az a támolygás szörnyű látvány volt. De még az is szabálytiszteletből jött, akárki akármennyire ért vagy nem ért egyet vele, szóval a jelenleg kritika szempontjából még ez is pozitív. Ez kb az idióta életmód és a bulizgatás teljes ellentéte.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy