Múltkor írtam egy hozzászólást, miután az engedélyek nem érkeztek meg a Gamperhez, kétségbevonván azt, hogy valóban az engedélyeztetés (folyamata/hatóságai/stb) a probléma forrása.
Nyilván nem jelent semmit, laikus is vagyok, de gondolom mindannyian azok vagyunk, szóval:
https://www.youtube.com/watch?v=NCqqxJ2 ... CampNouNow
Szerintetek ez az élő képen látható környezet úgy néz ki, mint amit pár nap tereprendezéssel ki tudnának rittyenteni 60ezres tömeg fogadására a szélrózsa minden irányából, vagy akár csak annak a feléből? (ami persze eleve elégtelen lenne ilyen tömegnél, még a full megközelíthetőség is necces mindig 70k+-os meccstömegeknél)
És akkor még nem látjuk belülről, ahol még durvább követelmények vannak.. minden lépcső, folyosó, mosdó megfelelő kapacitással, áteresztő képességgel, felszereltséggel kell rendelkezzen, mindezek megfelelő számban 60ezer emberhez. Még a Montjuicot mint kész stadiont se sikerült kipimpelni maximumra, holott férőhelyek lettek volna.. de vészkijárat meg mosdó már nem volt elég a modern biztonsági követelményeknek.
Én továbbra is kételkedve nézem a találgatásokat, hogy vajon a BL szezont szeptember közepén (végén?) megkezdhetjük-e majd itt...
Már tavaly tavasszal is nagyon komoly bevételkieséseket jelentett a csúszás, de ha az idei szezon is problémás, akkor nagyon nagy anyagi gondjaink lehetnek majd.
Azt csak találgathatjuk, hogy hány előre nem látható, vagy megoldhatatlan külső körülmény volt, de szerintem a legvégén a vezetőség az egyetlen számonkérhető felelőse a helyzetnek.
Kicsit más: lehet csak pletyka, most nincs időm rendes factcheckre, ezért kezeljétek kellő óvatossággal ->
Állítólag az áprilisban nagy sietve lerakott gyepet (amiből egyből születtek a cikkek, hogy mostmár aztán biztos itt lesz a szezonkezdet, sőt már májusban lehetne meccselni) most fel kellett szedni teljesen. Random forrásból azt olvastam, hogy ez eleve próbagyep volt, bármit is jelentsen ez... ha bármi is igaz az egészből, szerintem az történt, hogy az idióták lerakatták a gyepet, hogy kicsit hűtsék a csúszás körüli kedélyeket és magukon csökkentsék a nyomást, közben meg a munkálatok és a nyári időjárás megfelelő gondozhatóság híján tönkretette azt. Most meg azt mondják, próbagyep.

Még a végén kiderülne, hogy újabb euró százezres károkozás történt, puszta inkompetenciából / politikai önérdekből.
Aztán lehet, hogy fele se igaz, meg mindenben tévedek.
Peace!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila