Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az is lehet, hogy Flick emlekszik meg ra, hogy jatszott a serulese elott es meg akarja nezni, hogy egy fullos alapozas utan mit tud.Yokozuna írta: ↑2025.08.01. 22:35:26Gavit azért dicsérgeti Flick, hogy igazolja a szakvezetés döntését, hogy még mindig itt tartják a csapatnál, pedig még másodhegedűs szerep sem jutott neki az elmúlt szezonban. Nem az ő kedvence lehet, de úgy tesz mintha a csapat fontos láncszemeként tekintene rá.
Aki pedig De Jonghoz kezdi méregetni a tudását, szerintem gondolkodjon el, hogy miért is annyira ellenszenves számára ez a holland fiú, akinek egyetlen bűne, hogy talán magas a jövedelme.
Szerintem sokan nem veszik figyelembe, hogy még 21 éves sincs Gavi. Mind fejben, mind játékában nagyon fejlődési potenciál van. Ahogy rutinosabb, profibb lesz úgy komolyodhat, szinte egy kamasz gyerek, az, hogy még forrófejű nem jelenti, hogy ilyen játékos lesz, főleg egy megfelelő edző alatt. A játékára pedig hatványozottabban igaz lehet. Nagyon messze van még a plafonjától, ráadásul Flickkel is szinte fél szezonja volt (előszezon nélkül) egy nagyon komoly sérülést követően. Megkockáztatom még a német sem tudja 100%-osan, hogyan és miként képes a legjobbat nyújtani. Pedri is akkor lépett igazán szintet, mikor hátrébb lett húzva, szakítva az évtizedeken át tartó standard középpályával.bence0330 írta: ↑2025.08.01. 15:28:33Mondjuk azzal sosem volt gondja, kifejezetten gólerős játékos volt mindig nálunk és a válogatottban is, a posztjához képest persze. De igen, egyértelműen jobban nézett ki az egész ember, mint tavaly (nem meglepő), és egyre többet lehetett látni benne a régi Gavit. Aztán majd komolyabb ellenfelek ellen derül ez ki úgyis. Én azért akkor is azt érzem, hogy kicsit szertelen ő a vkp poszthoz, a többiekhez képest hátrébb van, több a szív kicsit, mint az ész, higgadtság. Aztán lehet nem így lenne. Az viszont tuti, hogy ha formába lendül, akkor mindkét posztra csere lehet egy nem kiemelkedő, de elég korrekt szintet hozva, a hatos pozira 3.-4. számúként, Pedri mögé még akár első számú is lehetne, ki tudja. Nincs meg benne az a kreativitás, de cserébe nagyon jól érkezik a kapu elé, más típusú, de egyértelműen tud a támadáshoz és a védekezéshez is hozzáadni onnan eleget.
Mondjuk azzal sosem volt gondja, kifejezetten gólerős játékos volt mindig nálunk és a válogatottban is, a posztjához képest persze. De igen, egyértelműen jobban nézett ki az egész ember, mint tavaly (nem meglepő), és egyre többet lehetett látni benne a régi Gavit. Aztán majd komolyabb ellenfelek ellen derül ez ki úgyis. Én azért akkor is azt érzem, hogy kicsit szertelen ő a vkp poszthoz, a többiekhez képest hátrébb van, több a szív kicsit, mint az ész, higgadtság. Aztán lehet nem így lenne. Az viszont tuti, hogy ha formába lendül, akkor mindkét posztra csere lehet egy nem kiemelkedő, de elég korrekt szintet hozva, a hatos pozira 3.-4. számúként, Pedri mögé még akár első számú is lehetne, ki tudja. Nincs meg benne az a kreativitás, de cserébe nagyon jól érkezik a kapu elé, más típusú, de egyértelműen tud a támadáshoz és a védekezéshez is hozzáadni onnan eleget.
A fiatalok szerintem kicsit kimaradtak az értékelésekből, de szerintem lehetne róluk beszélni. Toni és Guille ugyan csak egy szűk negyedórát kapott, de mutattak szép dolgokat. Főleg előbbi, könnyen szerezhetett volna egy, de akár két gólt is, benne volt a veszély a játékában. Ráadásul a nagyobb lehetőségénél Guillétől kapta a passzt, szép lett volna, ha az unokatesók együtt hoznak össze egy gólt, bár volt ilyen a szezonban csak akkor fordított leosztásban.gránit írta: ↑2025.07.31. 15:16:22Gerard Martin belső védő poszton otthonosabban mozog, mint a szélen. Nyilván egy gyenge ellenfél ellen, de egész jónak tűnt. Christensen visszatérésének nagyon örülök, a csapat egyik legfontosabb embere lehet, ha egészséges marad. Tavasszal már kezdtem lemondani róla, örülök, hogy rendbejött. Torres mozgékony középcsatárként könnyedén kiugratható. Keresik is folyton kiugratásokkal, indításokkal. Erre egész szezonban lehet majd alapozni. A pályafutásának ezen szakaszában kiugrathatóbb, mint Lewandowski. Ez komoly fegyvertény lehet.
Casadó és Rashford minimum, Torres 50-50-ben.
Titkon bízom benne, hogy az egyik legjobb játékosunk lesz megint. Mondjuk nem feltétlenül erre gondoltam, de elfogadom plusznak.