Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért szerintem van ott egyéb lehetőség is a tarsolyban.Chino írta: ↑2025.08.07. 10:24:21Az viszont, hogy ter Stegentől elvették a karszalagot egy elég szemét húzásnak tartom. Főleg, hogy eddig folyamatosan azt mondták (köztük Flick),hogy az öltöző választ, nem az edző,, bár általában a legrégebb itt levő játékos kapja.
Itt két dolog valósulhat meg szerintem. Minden marad a jelenlegi a mederben és lesz egy Pena-Kochen-névleg ter Stegen trió vagy eladunk valakit, akit alapból nem szeretnénk (pl. Fermin) és így regisztráljuk be Garciát.
Valóban, itt semmi kiregisztrálásáról vagy keretből való kiebrudalásról nincs szó, csupán az elhúzódó sérülése miatti 80 %-os szabályról.Barcaman1993 írta: ↑2025.08.07. 08:43:45Nem regisztrálják ki, ahogy Christensen se lett kiregisztrálva. Olmo fél évre kapott engedélyt, Chris pedig előbb is visszatérhetett volna, csak az elsőre 2 hónaposra jósolt sérülés 6 hónapos lett. A német esetében is kíváncsi lennék, hogy a most 3 hónaposra jósolt sérülése után októberben alkalmas lesz-e játékra? Ha nem, akkor meg vajon mit mond majd? Gondolom, akkor is Laporta lesz a bűnös.menczel írta: ↑2025.08.07. 08:06:35
Két dolgot mondtak Stegenhez közeli források, ami kicsit árnyalja a szitut (nem sokkal).
Az egyik, hogy ha belemegy h kiregisztrálják 4 hónapra az hátrányos mert az előző hátműtétből is 2 hónap alatt visszajött. So-so érv.
A másik, hogy Garciat és társait azelőtt igazolták, hogy kiderült az ő hát problémája. Ergo a csapatnak kellett legyen terve, hogy legyenek a játékosok regisztálva, nehogy már az ő felszabaduló bére kelljen. Ráadásul azt remélem mindenki tudja, hogy ez csak télig oldja meg a dolgokat! Utána az ő bére tuti visszatér és kezdődhetne megint a téli trükközés a számokkal. - Ez teljesen logikus és oké számomra. Meg kellene tudni oldani az ő bére nélkül. Botrány amit csinál a kivitelező. Most pl a libalegelő 5000 férőhelyes stadionban levő székekre akarja rámondatani a Barca, hogy a VIP székek kész vannak tehát a 100 millió USD bevételt hagyja jóvá a könyvvizsgáló....
Nem regisztrálják ki, ahogy Christensen se lett kiregisztrálva. Olmo fél évre kapott engedélyt, Chris pedig előbb is visszatérhetett volna, csak az elsőre 2 hónaposra jósolt sérülés 6 hónapos lett. A német esetében is kíváncsi lennék, hogy a most 3 hónaposra jósolt sérülése után októberben alkalmas lesz-e játékra? Ha nem, akkor meg vajon mit mond majd? Gondolom, akkor is Laporta lesz a bűnös.menczel írta: ↑2025.08.07. 08:06:35
Két dolgot mondtak Stegenhez közeli források, ami kicsit árnyalja a szitut (nem sokkal).
Az egyik, hogy ha belemegy h kiregisztrálják 4 hónapra az hátrányos mert az előző hátműtétből is 2 hónap alatt visszajött. So-so érv.
A másik, hogy Garciat és társait azelőtt igazolták, hogy kiderült az ő hát problémája. Ergo a csapatnak kellett legyen terve, hogy legyenek a játékosok regisztálva, nehogy már az ő felszabaduló bére kelljen. Ráadásul azt remélem mindenki tudja, hogy ez csak télig oldja meg a dolgokat! Utána az ő bére tuti visszatér és kezdődhetne megint a téli trükközés a számokkal. - Ez teljesen logikus és oké számomra. Meg kellene tudni oldani az ő bére nélkül. Botrány amit csinál a kivitelező. Most pl a libalegelő 5000 férőhelyes stadionban levő székekre akarja rámondatani a Barca, hogy a VIP székek kész vannak tehát a 100 millió USD bevételt hagyja jóvá a könyvvizsgáló....

Leírtam Stegen szerződéséről a híreket.Troym írta: ↑2025.08.06. 21:19:24Akkor elbaltázta...nagyon....
Egyedül ő volt? Miért hagyták jóvá a szerződéseket a főnökei?
Van egy igazgatótanács, kb 8-10 igazgatóval és az elnökkel, egyiknek sem kell jóváhagynia egy összességében 10-20 milliós szerződést, ők mind csak biodíszlet?
Akkor azt is jól értem, hogy 2023.09.02 óta minden döntés a csapat körül Deco munkássága?
Akkor elbaltázta...nagyon....FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.06. 21:13:32Az adalék, hogy Stegen és Pena szerződését is a profilképeden szereplő Alemany kötötte.
Ettől függetlenül nagyra becsülöm őt, és nem kételkedem a döntéseiben.
Az két hónapja volt. Azóta újra lerobbant. A jelenlegi állapotában kinek kellene, és ha kellene is valakinek, hogy játszana? Sérült. Ha komolyan vesszük ezt a szálat, hogy még van veszteneivalója, a klub akarata szerint legalább 4 hónapig nem játszhatna. A vb-selejtezőkből kimarad, addig egy másik kapus simán bejátszhatja magát a válogatottba. Ha komolyan vesszük a vesztanivalós témát, akkor meg pláne az az érdeke, hogy minél hamarabb visszatérjen, és ha 3 hónap alatt vissza tud térni, nem akarja négyre vagy többre kitolni. Ha még elhisszük, hogy visszatérhet, akkor meg főleg szorítja az idő, hogy a leghamarabb visszatérhessen, teljes értékű edzésmunkát végezzen, és esetleg télen távozzon, hogy még egy erős tavaszt produkálhasson valahol (máshol).
Van vesztenivalója. Nagelsmann vagy két hónapja elmondta, hogy jelenleg ter Stegen a válogatott első számú kapusa, viszont a klubjában játszania kell, mert van más alkalmas játékos is.gránit írta: ↑2025.08.06. 18:43:19Na, az utolsó mondattal teljesen egyetértek.Sonoma írta: ↑2025.08.06. 18:08:43ha nem számítanak rá, akkor keresni kell másik klubot a játéklehetőségért, nem pedig zsarolni őket.
Remélem minél hamarabb egyenesbe jön pénzügyileg a klub és az ilyen de Jong, ter Stegen féléket simán a lelátóra vágják a szerződésük végéig, hagy r. hadjanak ott, ha nem akarnak elmenni.
Azt kell megérteni, hogy ez üzlet. Sokan ezt egyfajta szeretetszolgálatként fogják fel, de ez nem az. Ez egy másik kávéház. A klubnak nem dolga egyes játékosok pályafutását pátyolgatni, ha nem kell, mennie kell. A játékosok sem bánnak kesztyűs kézzel a klubbal, nem válogatnak az eszközökben, nekünk sem kell finomkodnunk a játékosokkal. Ez hideg és kőkemény biznisz.
A gond az, hogy ter Stegennek olyan magas a fizetése, hogy máshol ekkorát az ő kórlapjával és főleg a jelenlegi helyzetével sehol nem kapna. Ezért őt aligha lehet "visszazsarolni". Az ő érdemi pályafutásának vége, ha a lelátón várja be, akkor ott várja be. Olyanokra lehet nyomást helyezni, akiknek van vesztenivalójuk. Neki nem nagyon van, ezért is érzi úgy, hogy többet megengedhet magának.
Több dolog miatt is érthetetlen számomra Ter Stégen ténykedése...bence0330 írta: ↑2025.08.06. 20:00:25Én odaáig még rendben lennék, hogy valaki ki akarja futtatni a szerződését, vagy bármiben a klub akarata ellen, de a saját érdekében cselekszik. Nem fogok örülni neki, de értem.
Valaki elmagyarázná nekem, miért lenne neki bármiféle gond a 4 hónapos téma, milyen érdeke sérülne? Semmivel nem kap kevesebbet, semmivel nem fog játszani kevesebbet, semmi, az égegyadta világon semmi előnye nem származik belőle. És HA ez tényleg így van, hogy nem engedélyezi az orvosi kartonjai kiadását, akkor én nemigen látok mást, mint egy ilyen "ha nekem rossz, legyen nektek is" mentalitást. De ha valaki ad egy jó indokot, miért jó ez neki, örülnék.
Remélem fel lett fújva a dolog és mgoldja a két fél...
Na, az utolsó mondattal teljesen egyetértek.Sonoma írta: ↑2025.08.06. 18:08:43ha nem számítanak rá, akkor keresni kell másik klubot a játéklehetőségért, nem pedig zsarolni őket.
Remélem minél hamarabb egyenesbe jön pénzügyileg a klub és az ilyen de Jong, ter Stegen féléket simán a lelátóra vágják a szerződésük végéig, hagy r. hadjanak ott, ha nem akarnak elmenni.

Mondjuk, mert nem a játékos tudja megmondani mennyi ideig tart a felépülése a műtét után. Kivéve, ha közben titokban elvégezte az orvosit szakirányúan, de ezt így látatlanban is elvethetjük.
Hááááát, én úgy tudom, hogy 100 millió volt az a kivásárlási ár. Ebből a szempontból teljesen jó volt az a hosszabbítás, két évre.
Tűpontosan annyi, ahány játékos megkapta a klubtól ehhez a lehetőséget.
Tűpontosan minden ilyen és időben visszamenőlegesen is bármelyik korábbi 5 éves szerződés megkötésének az időpontjában minden játékosról ugyanez volt elmondható.