Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.08.14. 22:50:44

Troym írta:
2025.08.14. 21:59:09
NewNagyatyesz írta:
2025.08.14. 21:37:39
Inigo váratlan távozásával hátul éppen megvagyunk, úgyhogy nem értem Cort távozása miért van terítéken. Így hogy Inigo ment, EG középhátvédként fog inkább szerepelni. Ez esetben Fort a cseréje Koundénak.

Kounde/Fort - Cubarsi/EG - Chris/Araujo - Balde/Gerard Martin

Vagy van más opció is oda? Lemaradtam valamiről?
Rosszul számolsz, mert GM annyira univerzális védőtehetség, hogy ezután ő lesz a csere középhátvéd, mondjuk talán visszasorolódik 3. számú balhátvédnek egyúttal és Torrents lesz a 2. számú balhátvéd. Pénz nélkül nehéz erősíteni ugyan, de megoldás talán lenne, én simán egy sorral hátrébb vezényelném Frenkiet, mert GM labdakezelése, helyezkedése konkrét életveszély, akkor inkább legyen DJ az egyik csere khv.
Még van némi remény, hogy GM-et nem tudjuk regisztálni, felteszem, mindenképp ő az utolsó a sorban. Hátha. Borzasztó volt nézni, ahogy a koreai utolsók ellen is mennyire kilógott lefelé, az szerintem bár nagyon alacsony színvonalú ellenfél volt, még mindig nem az ő szintje, nem tudna bekerülni szerintem abba a csapatba, tényleg az az ember képtelen olyan alapvető futball elemekre, amiket egy nb2-es csapatban elvárnak az embertől. DJ szerintem is jó lenne ott, nem első választásnak, de vésztartaléknak simán, ha amúgy Casadóék egészségesek, bizonyított már ott.

De őszintén szólva Flickben ezt nem érzem. Ő nem az, aki feltol egy Christensent, vagy hátravon egy középpályást.

Torrentset megmondom őszintén, nem tudom megítélni ennyiből, amit láttam, hogy milyen, de GM-nél biztos, hogy jobb, remélem tényleg, hogy ő lesz a csere bh, de Flick teljes rózsaszín ködét látva Martin felé tudja a fene.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.08.14. 21:59:09

NewNagyatyesz írta:
Inigo váratlan távozásával hátul éppen megvagyunk, úgyhogy nem értem Cort távozása miért van terítéken. Így hogy Inigo ment, EG középhátvédként fog inkább szerepelni. Ez esetben Fort a cseréje Koundénak.

Rosszul számolsz, mert GM annyira univerzális védőtehetség, hogy ezután ő lesz a csere középhátvéd, mondjuk talán visszasorolódik 3. számú balhátvédnek egyúttal és Torrents lesz a 2. számú balhátvéd. Pénz nélkül nehéz erősíteni ugyan, de megoldás talán lenne, én simán egy sorral hátrébb vezényelném Frenkiet, mert GM labdakezelése, helyezkedése konkrét életveszély, akkor inkább legyen DJ az egyik csere khv.
NewNagyatyesz
Barça B

Troym
Llegenda del Barça

2025.08.14. 21:36:44

gránit írta:
2025.08.14. 21:23:28
Troym írta:
2025.08.14. 21:11:31
A Gazette és a sport lehozta, hogy Vlahovic képbe került, mondjuk elképzelésem nincs mi lehetne a valóságalapja, honnan lenne rá pénz, vagy mi szükség pont őrá, de remélem, ha igaz a pletyka, akkor olyan frankó konstrukciót ajánlunk, amiket az olasz csapatok szoktak nekünk, mondjuk álljuk a fizetése 40%-át és a jövő nyáron lejáró szerződésére tekintettel csak kölcsönvesszük.
Jaja, a Mundo Deportivo is lehozta.

Szerintem ez olyan, mint tavaly a Chiesa-ügy. Súlyos regisztrációs gondjaink vannak, két nappal a start előtt még sehol semmi, de sztárigazolásokat vizionálnak. Szerintem nem lesz ebből semmi, és nem is szeretném, elég gyenge szezonokat fut mostanában Vlahovic. De irkálnak róla valóban, ez tény.

https://www.mundodeportivo.com/us/en/20 ... elona.html
ha mindenkit tudunk regisztrálni és marad 7 eurócentünk, akkor próbáljuk meg próba-szerencse, télen vegyük kölcsön Messit fél évre, annak kicsit nagyobb marketingértéke lenne és szerintem BL-ben is segíthetne akár csereszerepkörben vagy Lewával egymást váltva...az ilyen Vlahovic típusú játékosok nem visznek a-ból b-be...
gránit
Director del Fútbol

2025.08.14. 21:23:28

Chino írta:
2025.08.14. 13:57:31
így Garcia bent van
Még nincs, egyelőre csak ott tartunk, hogy a LaLiga Orvosi Bizottsága megvizsgálta az esetet, és úgy találta, hogy ter Stegen hátsérülése megfelel a hosszútávú sérülés kritériumainak, így az eltala elfogalt hely egy részére egy másik játékos fizetése beilleszthető. Egyelőre itt tartunk, még nincs regisztrálva Joan García, még várunk a hivatalos bejelentésre. Egyelőre nincs regisztrálva.
Troym írta:
A Gazette és a sport lehozta, hogy Vlahovic képbe került, mondjuk elképzelésem nincs mi lehetne a valóságalapja, honnan lenne rá pénz, vagy mi szükség pont őrá, de remélem, ha igaz a pletyka, akkor olyan frankó konstrukciót ajánlunk, amiket az olasz csapatok szoktak nekünk, mondjuk álljuk a fizetése 40%-át és a jövő nyáron lejáró szerződésére tekintettel csak kölcsönvesszük.
Jaja, a Mundo Deportivo is lehozta.

Szerintem ez olyan, mint tavaly a Chiesa-ügy. Súlyos regisztrációs gondjaink vannak, két nappal a start előtt még sehol semmi, de azért az újságírók sztárigazolásokat vizionálnak. Szerintem nem lesz ebből semmi, és nem is szeretném, elég gyenge szezonokat fut mostanában Vlahovic. De irkálnak róla valóban, ez tény.

https://www.mundodeportivo.com/us/en/20 ... elona.html
Troym
Llegenda del Barça

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.14. 15:51:49

Most olvasom a Getafe elnök teljes nyilatkozatát a MD-n
„Három fillérért eladtam a liga egyik legjobb középhátvédjét, hogy 16 vagy 17 regisztrált játékosom lehessen.”
Szerintem ez igazolhatja az utóbbi évek áron aluli Barcás eladásait is.
Chino
Llegenda del Barça

2025.08.14. 14:56:13

FcBarcelona1 írta:
2025.08.14. 14:11:56
Chino írta:
Amúgy tudja valaki, hogy ter Stegennek végül hány hónapos lesz a felépülési ideje? Én csak olyan hírekkel találkoztam, hogy hivatalos a hosszútávú sérülés, így Garcia bent van, de azt nem közölték, hogy 4 vagy 5 hónap. Azért nem mindegy, hogy 6 vagy 13 millió szabadul fel.
Ahogy a jelentéssel sem ártana, ha végre végezne a könyvvizsgáló, jó ideje ott van már náluk. Kiderülne, hogy megvan az 1:1 vagy kell az elnöki letét és nem lenne bizonytalanság. (persze tudom ez is Laporta műve) Hiába van még több mint két hét, de nem mindegy, hogy Rashford az első vagy a negyedik fordulóban száll be. A többiek meg mehetnek az Atleticbe (GM-en kívül).
Rashford szerintem regisztrálható. Itt is itt van a cikk, hogy majdnem 75 millió a bevétel és bérmegtakarítás. Még 60%-os szabály mellett is bele kellene férjen
Bár a ligánál nem lehet tudni.
Roony regisztrálható a B-be, főleg ha a 45 milliós Mastantuono a Castillába van regisztrálva
Tek, GM kérdéses, de nem is nagyon számít :)
Be lesznek ők is valamikor.
Én azt olvastam, a Crowe elkészítette a beszámolót, La Ligára várnak.
Reménykedem még egy igazolásban, Fort úgy néz ki távozni fog.
Ahogy valószínűleg Pena és Romeu is.
Szerk: lényeg lemaradt, Stegenről nem írtak, Joan Garciát ma regisztrálják, gondolom elég lesz, reméljük nem fél évre mint Olmo :)
Roony mehet az Atleticbe, ahogy Bernal is,illetve Fort, ha marad, bár nála vagy kölcsön vagy visszavásárlási lesz a hírek szerint. GM-el az a gond, hogy betöltötte a 23-at. Rashford úgy tudom jelenleg nem regisztrálható, csak ha hivatalos lesz a könyvvizsgálat eredménye és újra pozitív lesz a szempontunkból. Ha nem, arra van B-opcióként a letét, mint anno Koundénál, mert JG-re már megvan MAtS miatt, nála biztos a szombat.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.14. 14:11:56

Chino írta:
Amúgy tudja valaki, hogy ter Stegennek végül hány hónapos lesz a felépülési ideje? Én csak olyan hírekkel találkoztam, hogy hivatalos a hosszútávú sérülés, így Garcia bent van, de azt nem közölték, hogy 4 vagy 5 hónap. Azért nem mindegy, hogy 6 vagy 13 millió szabadul fel.
Ahogy a jelentéssel sem ártana, ha végre végezne a könyvvizsgáló, jó ideje ott van már náluk. Kiderülne, hogy megvan az 1:1 vagy kell az elnöki letét és nem lenne bizonytalanság. (persze tudom ez is Laporta műve) Hiába van még több mint két hét, de nem mindegy, hogy Rashford az első vagy a negyedik fordulóban száll be. A többiek meg mehetnek az Atleticbe (GM-en kívül).
Rashford szerintem regisztrálható. Itt is itt van a cikk, hogy majdnem 75 millió a bevétel és bérmegtakarítás. Még 60%-os szabály mellett is bele kellene férjen
Bár a ligánál nem lehet tudni.
Roony regisztrálható a B-be, főleg ha a 45 milliós Mastantuono a Castillába van regisztrálva
Tek, GM kérdéses, de nem is nagyon számít :)
Be lesznek ők is valamikor.
Én azt olvastam, a Crowe elkészítette a beszámolót, La Ligára várnak.
Reménykedem még egy igazolásban, Fort úgy néz ki távozni fog.
Ahogy valószínűleg Pena és Romeu is.
Szerk: lényeg lemaradt, Stegenről nem írtak, Joan Garciát ma regisztrálják, gondolom elég lesz, reméljük nem fél évre mint Olmo :)
Chino
Llegenda del Barça

Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

2025.08.12. 08:50:58

Barça are exploring a late signing. Deco wants a U23 defender with potential, registered with Barça Atletic but training with the first team.
sport

Na ezt még el is hiszem, hogy ha veszünk bárkit, az olyan lesz, akit nem kell regisztrálni. Ilyen profil lehetne mondjuk Fresneda, talán 2 éve meg is akartuk szerezni.
20 éves, van Laliga tapasztalat, most a Sportingban jhv és khv posztokon játszik, 8-10 millióért szerintem meg lehetne szerezni.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.12. 08:43:13

gránit írta:
2025.08.11. 23:56:23
Azért ez így nem igaz, a Premier League-ben is vannak PSR-szabályok, és osztottak is ki büntetéseket a közelmúltban (Everton, Nottingham Forest). Ugyanezzel a pénzügyi politikával a Premier League-ben is szankcionálva lennénk. Nagyjából négyszer akkora az adósságunk, mint a Premier League legeladósodottabb klubjának.
Tottenham adóssága tudtommal 1 milliárd felett, és a legtöbb csapat adóssága növekszik, mert veszteségesek. Persze a tulajok ezt meg tudják oldani
Levonnak 2 pontot pl.
This time, the club's losses during the 2022/23 season (FY 23) were considered and Everton was handed a 2 point deduction for this period. A Commission found the club to have incurred losses of £121.6 million.
121 millió fontos veszteség.(NF 4 pont)

Ott az amortizáció. Tegyük fel eladnak valakit 50 millióért. Elszámolnak arra az évre 50 milliós bevételt.
Elköltenek valakire 50 milliót, 5 éves szerződéssel évente 10 milliót számolnak el amortizációra. (Vagy nem vesznek senkit, és 50 millió az adózás előtti profit)Azért tartozik mindenki mindenkinek, mert általában részletre fizetnek, ezekről van sok írás
Ezt pl. A Chelsea a végletekig kihasználja. Felvásárolnak mindenkit, tegyük fel 200 millióért 4 éves szerződéssel évi 50 milliós amortizációval elég egy valakit eladni 50 millióért(ehhez jön a tényleges részletek kifizetése, lehet 2-3 eladás ténylegesen, passz, ennyire nem értek hozzá, eleve titkos adatok)

Most ezt forgasd át a mi helyzetünkre. Az FFP-ben ez eladás értékének 20%-a mehet a bérre, az eladott játékos fizetésének 60%-a az új igazolásra.
Sőt, még egy saját nevelés regisztrálásához is pénzt kell szerezni. Erre voltak a gazdasági karok, eladás, bér felszabadítása stb.

Míg az Everton pl. addig kap 2 pont levonást, vagy a tulaj megoldja, vagy felvesznek hitelt stb. görgetik maguk előtt, majd lehet következő évben nyereségesek lesznek.
Addig nálunk egy végtelen szívás körforgás az egész, ahol azt az 1 50 milliós bevételt is eladásból nehéz kihozni, mert mindenki ismeri a helyzetünket. Ezért adhatjuk el a peremembereket minden évben, vagy húzunk gazdasági karokat, hogy versenyképes maradjon a csapat
Vagy el kellett volna engedni a versenyképességet (nem akar senki távozni, az sem menne ilyen könnyen, miért ment volna Lenglet, Pique, Umtiti stb. ha nincs helyükre senki, most is lehet mennének, ha jönne a helyükre valaki, Stegen esetében meglátjuk mi lesz)

A stadion bevétel kieséseit is kompenzálni kell, valahogy a nyitásig ki kell bírni,ez ugye megint hatványozottan visszaüt a La Ligában rávetítve amit eddig írtam, ahol a bevétel játékosokból végletekig megnehezítve, főleg ha szembeállítod a 2 pont levonást a 4 éve tartó FFP kálváriánkkal, ahol csoda (+La Masia), hogy ki tudunk állítani 22 játékost.

És az egész abból a feltételezésből indul ki, hogy a klubok maguktól nem tudnának gazdálkodni, pedig minden klub érdeke, hogy minimum 1 eurós profitot termeljen (ne legyen veszteséges 3 évig egyhuzamban), hogy ne essen el a zsíros BL pénzektől, vagy az átigazolásoktól. (Amikor már az UEFA lép)

Szóval szerintem ezeknek az okoskodásoknak a nagy része azért van, hogy egyáltalán versenyképesek tudjunk maradni. Persze ez külsős szemmel elég csúnyán néz ki.
Ezért nem értem, amikor jönnek a 10 milliós eladás, 2-4 millióval többet fizetünk valakinek kommentek. Persze sok kicsi sokra megy, de ez szerintem elhanyagolható a nagy egészhez képest. És erre is úgy kell tekinteni, hogy a végletekig megnehezített helyzetben ennyit sikerült kihozni belőle, de mindig, minden esetben van egy másik oldala is a történetnek. (Pl. Versenyképesség, bevétel, marketing stb.)
gránit
Director del Fútbol

2025.08.11. 23:56:23

Azért ez így nem igaz, a Premier League-ben is vannak PSR-szabályok, és osztottak is ki büntetéseket a közelmúltban (Everton, Nottingham Forest). Ugyanezzel a pénzügyi politikával a Premier League-ben is szankcionálva lennénk. Nagyjából négyszer akkora az adósságunk, mint a Premier League legeladósodottabb klubjának.

https://www.bbc.com/sport/football/68713522

Emellett úgy vettem ki Peter szavait (előre is elnézést, ha rosszul értelmeztem), hogy nem elsősorban a szabályozások okozzák a vezetőség bénaságát, hanem a vezetőség maga ("nincs lehetetlen, csak tehetetlen"). Ha így értette, akkor maximálisan egyetértek vele. Emellett ne legyünk naivak, a más kluboknak való játékosajándékozások alkalmával én azt gondolom, hogy nagy kenőpénzek mennek ám a mindenkori vezetőség zsebébe. Mivel a klub tulajdonosai nem gyakorolják a tulajdonosi jogaikat (a menedzsment ellenőrzését), a vezetők a saját zsebükre is dolgozhatnak. Nem lennék meglepve, ha a kötbér alkalmazásának elmulasztása mögött is lenne ilyen susmus. Nem hiszem, hogy ez a klub érdekeit sértő nagyvonalúság felebaráti szeretetből adódna, nagy pénzek csúszhatnak ilyenkor az elnökség zsebébe.

A Madridnak nincsenek FSR-gondjai, simán elvertek 167 millió eurót a nyáron (Hujsen 62 millió, Carreras 50 millió, Mastantuono 45 millió, Alexander-Arnold 10 millió), úgy, hogy szinte nem is értékesítettek. Ha fenntarthatóan működsz, költekezhetsz. Ha nem működsz fenntarthatóan, nem költekezhetsz. Mondjuk ahhoz képest, hogy mennyi pénzt elköltöttek, nem érkeztek oda valami hú de nagy nevek. Sok pénzt költöttek kevés játékosra. Irányítót most sem igazoltak, ami fura, Kroos óta látványosan hiányzik náluk egy szervező.
bence0330

2025.08.11. 22:28:11

Peter írta:
2025.08.10. 14:59:19
bence0330 írta:
2025.08.10. 13:13:55
Nekünk se az a bajunk, hogy gyakorlatban ne tudnánk megoldani kb bármit, hanem az, hogy egy olyan szabályrendszer köt minket, ami őket nem (vagy alig, névlegesen, iszonyat túlkapásoknál néha rájuk koppintanak egyet, de ehhez mát 50 fős keret kell kb meg 500 milliós átigazolási ablakok egymás után)
De, igen, éppen az a bajunk, hogy a gyakorlatban nem vagyunk képesek megoldani azt, hogy ne húzzanak le minket.

Amihez egyébként hozzászóltál az arról szólt, hogy adott esetben más klub képes megoldani, hogy a gyakorlatban ne húzzák le. Szóval, ha Ara pénz begurul(na), ne menjen el a teljes összeg vagy akár több is azzal a lendülettel a pótlására. Ez ffp tekintetében teljesen lényegtelen. Magáról az ügyes igazolás képességéről volt szó.

Ha már FFP-ről írsz, akkor is ugyanaz a bajunk, mert elméletileg lehet, hogy tudna igazolni a klub, csak éppen a gyakorlati alkalmazásakor az FFP gördíthet akadályt adott esetben.
Oké, elfogadom, hogy a "gyakorlatban" szó nem volt a legszerencsésebb megfogalmazás, ha úgy vesszük, hogy az FFP akadályoz minket a gyakorlatban. Legyen akkor az, hogy "magunktól, ha nem akadályozna minket az ffp", vagy "pusztán sportszakmai és cash-flow szempontból" semmi gondunk nem lenne egy ilyen tranzakcióval, játékoscserével. De a lényeg szerintem akkor is tiszta, egy (valóban) rosszul használt szó szerintem nem túl lényeges a tartalomhoz képest. Hiába hozol egy PL-es példát, mikor nekik ilyen gondjuk nincs, gyakorlatilag bármikor bármit megtehetnek, szabd piac van. Ha ez itt is így lenne, zéró problémánk lenne elengedni Araujót, és venni helyette egy másik jó védőt. De egyszerűen erre nincs matematikai esélyünk. Nagyon tiszteled a Madridot, még nekik is gondjaik vannak ilyen téren.

Jelenleg nagyon szigorú korlátok közt kell mozognunk, ezt el kell fogadnunk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.08.11. 18:41:45

Egész jó kezdőd ki tudunk már állítani, főleg papíron, ha mindenki egészséges. De nagyon rövidnek érzem a kispadot. Az vigasztal, hogy ha Laportáéknak se sikerül, komolyabb csapatot összehozni, akkor nem hiszem, hogy más vezetőséggel ez menne. Szóval ez van. Remélem télen, tudunk erősíteni. Valahogy jó lenne kijönni a gödörből. Néha azt érzem magunknak ássuk mikor, túlfizetett játékszerződések jönnek és eladásnál az árcédulán pedig nem fog a toll.
Peter
Director del Fútbol

2025.08.10. 14:59:19

bence0330 írta:
Nekünk se az a bajunk, hogy gyakorlatban ne tudnánk megoldani kb bármit, hanem az, hogy egy olyan szabályrendszer köt minket, ami őket nem (vagy alig, névlegesen, iszonyat túlkapásoknál néha rájuk koppintanak egyet, de ehhez mát 50 fős keret kell kb meg 500 milliós átigazolási ablakok egymás után)
De, igen, éppen az a bajunk, hogy a gyakorlatban nem vagyunk képesek megoldani azt, hogy ne húzzanak le minket.

Amihez egyébként hozzászóltál az arról szólt, hogy adott esetben más klub képes megoldani, hogy a gyakorlatban ne húzzák le. Szóval, ha Ara pénz begurul(na), ne menjen el a teljes összeg vagy akár több is azzal a lendülettel a pótlására. Ez ffp tekintetében teljesen lényegtelen. Magáról az ügyes igazolás képességéről volt szó.

Ha már FFP-ről írsz, akkor is ugyanaz a bajunk, mert elméletileg lehet, hogy tudna igazolni a klub, csak éppen a gyakorlati alkalmazásakor az FFP gördíthet akadályt adott esetben.

Egyébként ajánlat jött a Ch-től tudtommal. A klub feladata ezt mérlegelni és amennyiben mindennel kalkuláltak (pótlás,ffp, regisztráció, fizetés, minőség stbstbs), meg kell hozni a felelős döntést.
bence0330

Peter írta:
2025.08.10. 11:37:46
Szándékosan La ligán kívüli példával élnék, biztos vagyok abban, hogy képes lenne teljesíteni ezt a kihívást még az utolsó pillanatokban is egy PL vagy Bundesliga csapat.
Aki keres, az azért előbb vagy utóbb szokott is ezt azt találni.
Amúgy zárójelben ott lehetne még a téli átigazolási időszak is.
FFP???

Peter
Director del Fútbol

2025.08.10. 11:37:46

Andrsika írta:
2025.08.10. 05:21:07
És itt jönne képbe azt amit írtam. Az adott eladó klub ismét tudná, minket palira lehet venni és horror áron adná el nekünk az adott játékost aki egyébként nem is tudom ki is lehetne. Tah-t hatalmas hiba volt kihagyni, de hát Deco cimboránk szerint megvagyunk oda.
Éppen ezért írtam, hogy "kihívás" lenne, de üzletben nincs lehetetlen, csak tehetetlen..... :D

Szándékosan La ligán kívüli példával élnék, biztos vagyok abban, hogy képes lenne teljesíteni ezt a kihívást még az utolsó pillanatokban is egy PL vagy Bundesliga csapat.
Aki keres, az azért előbb vagy utóbb szokott is ezt azt találni.
Amúgy zárójelben ott lehetne még a téli átigazolási időszak is.
gránit írta:
2025.08.10. 10:11:14
Ha már mindenáron el akarunk adni valakit, nálam de Jong lenne az.
Ez tiszta, de általában csak azt tudsz eladni, amire igény is van.....ha tudsz vevőt a hollandra, azonnal hívd a klubot.....:D

Tartok tőle, hogy nekünk ő mindenáron kell. Különben is, a hollandnak van a világ egyik legjobb vevője, akit Barcelonának hívnak.
gránit
Director del Fútbol

2025.08.10. 10:11:14

Ha már mindenáron el akarunk adni valakit, nálam de Jong lenne az. Az nagy dobás lenne. Bernal úgyis jön vissza. Araújo eladását kockázatosnak tartom, mert ha akkor sem tudunk 1:1-ben regisztrálni, akkor lebontottuk a védelmünket.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.10. 07:24:55

Andrsika írta:
És itt jönne képbe azt amit írtam. Az adott eladó klub ismét tudná, minket palira lehet venni és horror áron adná el nekünk az adott játékost aki egyébként nem is tudom ki is lehetne. Tah-t hatalmas hiba volt kihagyni, de hát Deco cimboránk szerint megvagyunk oda.
Tahra esély se volt. A fizetésêt meg nem tudnánk regisztrálni, nem a kh volt a prioritás, volt 5 db+Kounde.
Ha nem kellene minden évben számolgatni péntekre, kicsivel egyszerűbb lenne kalkulálni, vagy megoldani a váratlan helyzeteket

Ha ezzel nem térnénk vissza az 1/1-hez akkor semmivel.
Én 60-70 millióért elgondolkodnék rajta.
Akkor menne még Gerard Martin apróért, Pena, Romeu ingyen, Fort kölcsön.
Ebből a pénzből (+előzőek 1/1) kijönne
Bh: Grimaldo 18
Jhv: Ratiu/Vanderson/Daniel Munoz 20+
Kh: Bade 25+
Kounde mehetne középre, így nem borulnak meg a rendszer annyira. Bade a Sevillaban játszik, ismeri a ligát, és Koundeval is meg tudja értem magát.

Persze ez csak FM. Araujo maradni fog.
Andrsika
Jugador d'estrella

Peter írta:
2025.08.09. 21:28:09
Sonoma írta:
2025.08.09. 20:00:08
Én még így is eladnám, ha egy 10-est rádobnak. Eladni amúgy sem megy nekünk.
Lenne még 20 napunk venni valakit helyette.
Azt gondolom én is, hogy itt az idő tökösnek lenni. Ami hetessel kezdődne azt kicsit irreálisnak vélem, de 60-70 között rendben lenne, persze értelmesen kell(ene) tudni pótolni, ami ezért valljuk be, elég nagy kihívás lesz. Na nem azért mert lehetetlen lenne, hanem magunkat ismerve.
Peter
Director del Fútbol

2025.08.09. 21:28:09

Sonoma írta:
Azt gondolom én is, hogy itt az idő tökösnek lenni. Ami hetessel kezdődne azt kicsit irreálisnak vélem, de 60-70 között rendben lenne, persze értelmesen kell(ene) tudni pótolni, ami ezért valljuk be, elég nagy kihívás lesz. Na nem azért mert lehetetlen lenne, hanem magunkat ismerve.
Sonoma
Capitá del Barça

Cseri írta:
2025.08.09. 18:46:39
FcBarcelona1 írta:
2025.08.09. 17:02:52
https://www.football-espana.net/2025/08 ... ald-araujo
A Chelsea 50 milliós hivatalos ajánlatra készül Araujoért.
Nyár elején még rátettek volna egy húszast,nem bántam volna. Martinez megy, ne augusztus közepén építsünk már új védelmet.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.08.09. 18:46:39

FcBarcelona1 írta:
Nyár elején még rátettek volna egy húszast,nem bántam volna. Martinez megy, ne augusztus közepén építsünk már új védelmet.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Válasz küldése