Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az, hogy ezeket a meccseket behúzzák szerintem nem meglepetés, sőt nagy pénzt nem tettem volna rá, hogy akár egy X bejön. Egy Osasuna, Mallorca, Ovideo triónak akármilyen Real ellen hatalmas bravúr akár egy pontot is összekaparni. Ráadásul előbbi kettőt otthon játszották és egyik sem volt sima. Az első meccsüket egy több mint véleményes tizivel húzták be, tegnap is benne volt bőven egy döntetlen (az Ovideo ellen pedig a 83. percig 1:0 ezek az egygólos vezetések, pedig mindig nagyon veszélyesek, még kiscsapatok ellen is). Az ilyeneket viszont tavaly is megnyerték, nem ezeken csúsztak el.PR42 írta: ↑2025.08.31. 08:59:20Tavaly a Liverpool kezdett így Slottal.
Bűngyengének tűntek, de minden meccset megnyertek küzdve, harapva, szenvedve.
Mindenki várta hogy majd nehezebb meccseken nem megy majd nekik.
Aztán eltelt pár hónap, és hirtelen már könnyen is tudtak meccset nyerni, akár nagy ellenféllel szemben is.
Végül a BL-ben is nyerték az alapszakaszt, csak a későbbi győztes ejtette ki őket tizikkel.
Szerintem az igencsak komoly probléma hogy ezeket a meccseket megnyerik most madridék. Előszezonjuk rövid volt, hulla fáradtak a klub VB miatt, és vannak a sérültjeik is, köztük az egyik legjobbjuk Bellingham. Ha most nem hullajtanak pontokat, akkor mikor?
Ettől már csak erősebbek lesznek ahogy szokják egymást Alonsoval.
Idén a bajnoknak kelleni fog a 90+ pont.
Abban bízhatunk hogy az erőnlétük valahol elszáll november körül, de azért a korábbi mardidok arról voltak híresek hogy kiváló erőnléttel fordítják a meccseket az utolsó percben is sprintelve szóval erre nem tennék nagy pénzt, hogy kipukkadnak.
Állórajtot kellett volna venniük hogy nyugodt legyek, de azt kedvességet csak az Atleti adta meg nekünk.
Új edzővel jo kezdés a 3/3, még akkor is, ha akadozik egyelőre a gépezet. A tavalyi szezon hosszú volt és nehéz, nem csoda, hogy most szezon elején egy top csapat sincs még igazán formában.
A védekező játékosnál vannak enyhítő körülmények, test mellett, támaszkodó kéz maga alatt, vagy hasonló. A támadónál ezeket már több éve nem mérlegelik, ha kéz, visszafújandó, már persze ha gólhoz vezetett, és nem vették észre előtte. Nem nagyon régi ez a dolog, de annyira nem is friss. Talán 3-4 éve lehet ez az irány, de erre nem esküszöm meg.
Én ezt értem, mármint hogy nem mérlegelik a vétlenséget, a labda irányát, stb.
Én csak a második félidőt láttam, de az alapján inkább a Mallorcának ált a zászló. Komoly helyzete nem is volt a Realnak (vagy csak én maradtam le róla). A másik kapunál pedig egyszer TAA mentett egyet hatalmas helyzetben, egy másik szituációban pedig hatalmas bravúrral épp a gólvonalról sikerült valahgy kirúgnia Carrearasnak.bence0330 írta: ↑2025.08.30. 23:14:40Nem láttam, most kapcsolódom be, de ha támadónál volt, akkor ja, full mindegy, hogyan tartotta a kezét, meg merre állt, szándékos volt-e, zéró tolerancia van. Tavaly ugye még úgy is elvettek egyet tőlünk szezon végén (Fermíntől?), hogy felpattant a kezére, az ellenfélhez került a labda, visszaszerezte, gólt lőtt, szóval új játékszituáció indult közben.Na az durva volt.
Milyen a Madrid? A statokból azt látom, hogy valamennyivel többet lőttek kapura, meg 1-2%-al többet birtokolják a lasztit, ez alapján nem meggyőzőek. Szemre milyenek? Ez a Xabi projekt nagyon fekete ló nekem, annyira más stílus az elmúlt 10 év Madridjához képest, rettentő jól is elsülhet, meg úgy is, hogy testidegen lesz.
Na, Virgili épp beállt, hajrá minden szempontból.![]()
Én nézegetem a meccseket, hátul sokkal stabilabbak, a labdatartásuk is rengeteget javult, a spanyol kölyök hátulról jól osztogat, nagyon látja a pályát. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban támadnak vissza, ezáltal több labdát is szereznek, nem szaladnak át rajtuk. Összeségében látszik, hogy a hátsó hiányposztok nagyon jól be lettek tömve.bence0330 írta: ↑2025.08.30. 23:14:40Milyen a Madrid? A statokból azt látom, hogy valamennyivel többet lőttek kapura, meg 1-2%-al többet birtokolják a lasztit, ez alapján nem meggyőzőek. Szemre milyenek? Ez a Xabi projekt nagyon fekete ló nekem, annyira más stílus az elmúlt 10 év Madridjához képest, rettentő jól is elsülhet, meg úgy is, hogy testidegen lesz.
Én sem érzem eddig olyan elsöprőnek őket. Sem taktikailag sem mentálisan, hiába az elvert közel 200 millió.
Csak ott nem tehetnek meg olyat hogy meccs előtt kipécézik a bírót + asszisztenseit és módszeres lejáratókampányt, boszorkányüldözést hajtanak végre ellene, hogy aztán kétszer is meggondolja hogy kiállítsa-e vagy inkább kisebb lesz a visszhangja ha "kicsit téved" és a RM meg örül
Jó legyünk objektívak, hogy ne is legyen sárga, de ezt esküszöm nem értem. Az ilyen lábat elvivő először a labdába érős szereléseket 10/9-ben lefújják. Nem oldalról jött, hanem vitte a lábait hátulról. Meg sem nézi. Alig kezdődött el ez az egész, de már megint erről beszélünk. Jól van! Így kell akkor nyerni megint. Realnak amúgy semmi fazonja eddig. Elképesztően nincsen stílusuk. Most még nagyon az elején járnak, de 10 meccs után valaminek azért már látszódnia kellene.