Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
https://www.fcbarcelonanoticias.com/fc- ... 0_102.html
Értelek, de ez így nem kerek.
Szerintem lehet hogy ez nem olyan súlyos, egyszerűen inkább el akarják kerülni a válogatott behívót. Meccs után elkezdett fájni, kicsit furi ez így. Én bízom benne hogy nem komoly sérülésPR42 írta: ↑2025.10.03. 18:20:37Az szép.
Hát, igen, egyrészt a kamasz nem értem miért nem jelzett hogy nem bírja (nyílván mert mindennél jobban nyerni akart), másrészt nem értem hogy Flick miért nem hozta le ha még a TV-ből is látni lehetett hogy elfáradt (azért mert nyerni akart és bízott valami Yamal mágiában).
Nagy hiba mindkettő részéről, de főleg Flick részéről aki elég tapasztalt kellett volna hogy legyen hogy ezt észrevegye (az is, mert pl Pedrit lehozta, de hogy akkor Yamalt miért nem?).
Más nem is kéne mint Bulgária meg Georgia ellen idétlenkednie a következő héten, szép is lenne...
Utólag okos az ember, de így pláne kijelenthető hogy Rashfordot lehozni hiba volt.
Yamalt kellett volna lehozni, és akkor Rashford és Ferran szélen, és középen Lewy.
A következetesség fontos.
A hírhez hozzá tartozik, hogy kérték, hogy ne válogasság be, De La Fuente behívta, és megint magyarázkodott
Ezzel egyetértek. Így lenne nekem is szimpatikus. A klub és a válogatott meccsek színvonalát is ez növelné. Egyetlen érv van ellene, azt mondják hogy ha pl egy kiemelkedő játékos pont abban az 1 hónapban sérült amikor az összes válogatott meccs megy, akkor annak a válogatottnak így csökkenek az esélyei. Továbbá persze a bevételek is így csökkenek ha ilyen miatt kiesik egy teknős vagy Lamine.gránit írta: ↑2025.09.19. 21:49:10Alapvetően teljesen értelmetlen, hogy nincs elkülönítve a klubszezon és a válogatottszezon. A kettőt el kellene különíteni. Válogatottszünetek nélkül, hamarabb lezárni a klubszezont, a felszabaduló időt pedig megkapnák a válogatottak a klubszezon után, amelyben egyhuzamban dolgozhatnának, ahelyett, hogy szezon közben néhány napra verődnének össze septiben. A nem válogatott játékosoknak meg hosszabb lenne a holtszezon, több regenerálódási lehetőséggel.
Ilyenkor amúgy nem lehetne szanaszét perelni vagy kártérítést követelni? Sérülten játszatják egy full eldőlt meccsen, és inkább injekciózzák minthogy lecseréljék.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.16. 18:26:23https://www.football-espana.net/2025/09 ... -the-hotelChino írta: ↑2025.09.16. 18:19:42A Marca szerint Yamal nincs benne az utazókeretben, nem fog játszani a Newcastle ellen.
Lehet mondani, hogy de la Fuente is nyerni akar ezért játszatta, de amikor egy teljesen eldőlt Bulgária elleni meccsen a 80. percben cseréli le, a törökök ellen pedig még 6:0-nál is fent van úgy, hogy fájdalmai vannak az már nem normális. Köszönjük szépen
Annyiból lehet pozitívum, hogy legalább nem rúgják szét, de egyre közelednek az oddsok. Kb mintha náluk a Tonali-Guimares páros egyszerre kiesne.
‘We injected him in the spine with Voltaren because he couldn’t leave the hotel, and he asked us not to play.’
https://www.football-espana.net/2025/09 ... -the-hotelChino írta: ↑2025.09.16. 18:19:42A Marca szerint Yamal nincs benne az utazókeretben, nem fog játszani a Newcastle ellen.
Lehet mondani, hogy de la Fuente is nyerni akar ezért játszatta, de amikor egy teljesen eldőlt Bulgária elleni meccsen a 80. percben cseréli le, a törökök ellen pedig még 6:0-nál is fent van úgy, hogy fájdalmai vannak az már nem normális. Köszönjük szépen
Annyiból lehet pozitívum, hogy legalább nem rúgják szét, de egyre közelednek az oddsok. Kb mintha náluk a Tonali-Guimares páros egyszerre kiesne.